Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Dani »

tvojnov2 je napisao/la:U svakom slučaju treba reći hvala lewisu što je poklonio Kimiu postolje i nova 3 boda prednosti ferraria nad mclarenom. :biggrin:
Hvala Lewis pravi si tifos :smijeh:
Kao i Kimi McLarenovac u Spa prošle godine i u Singapuru prošle godine ;)
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

prekro je napisao/la: stiskanje buttona do zadnjeg kruga (točnije, dostizanje gumbeka)!
Ovaj dio ne kužim nikako... Zar ti i dalje vjeruješ da bi Lewis u pola kruga nadoknadio 2 sekunde zaostatka za Buttonom? :doubt:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Bio je unutar 2 sekunde, ali ne bi ga prestigao. Nekako mi je McM izgledao nemirno u parabolici. Tu je uvijek gubio 2 desetinke.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Bio je unutar 2 sekunde, ali ne bi ga prestigao. Nekako mi je McM izgledao nemirno u parabolici. Tu je uvijek gubio 2 desetinke.
Nebi ga ni uspio stići kako treba, a kamo li tek preteći... :?
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Schumy.d je napisao/la:
Dani je napisao/la:Bio je unutar 2 sekunde, ali ne bi ga prestigao. Nekako mi je McM izgledao nemirno u parabolici. Tu je uvijek gubio 2 desetinke.
ja isto mislim da nebi bilo šanse za preticanje čak ni s punim kersom kako mladen kaže na pravcu se dobiva 15 do 20m ali eto pokušao je...volio bi čut njegovu izjavu.
Nešto mi je bilo prljavo palo na pamet 5 krugova prije kraja dok je još bio oko 4 i po sekunde iza, isto što su renaultovci napravili ali ovo bi sad bilo previše :lol: znači da su naredili kovi da se spuca negdje na sred staze da mora izaći safety 5 krugova prije. Heh vidi onda hendikepa, 2 brawna unutar 15m ispred hamiltona. Kad bi onda predator nagazio na bjelce na pravcu s kersom nebi se uspjeli odvojit, al opet onda tu bi odmah bio i kimi također kers, tek bi onda bio rasplet zanimljiv :D
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Izgleda da je ipak falio Steven Spielberg
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Oh NIcole !!!!!!!!!!!!!! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!! Zašto, zašto...???????

slika

slika
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Schumy.d je napisao/la:
Podaci 4 puna kruga prije sudara:
Button - Hamilton /zaostatak Hamiltona za Buttonom
krug 49: 1'25"391 - 1'25"198 / 1"741
krug 50: 1'25"286 - 1'24"959 / 1"414
krug 51: 1'25"044 - 1'24"855 / 1"225
krug 52: 1'24"937 - 1'25"803 / 1"091
i zadnji krug trke, 1. sektor:
27"641 - 27"490 / "940

Kao što je rekao Schumy.d: "Nebi ga ni uspio stići kako treba, a kamo li tek preteći..."
4 kruga su mu trebala da spusti 0.650, a sad bi skinio za 2 sektora 0.940!? Stigao, a di još prestigao. Da se to sutilu dogodila dok je bio priljepljen iza Kimija, to bi izazvalo popriličan broj podsmijeha, od mene prvog! Ovo je bilo kao krava koja daje puno mlijeka i onda sve to prolije nogom... Nepromišljeno bačeni bodovi.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

gringo73 je napisao/la: Ovo je bilo kao krava koja daje puno mlijeka i onda sve to prolije nogom... Nepromišljeno bačeni bodovi.
Tako je! Napokon riječi jednog Mclarenovca. :thumbup:
Umjesto da je Mclaren smanjio razliku za 3 boda, ona se povećala za 3. Sve u zadnjem krugu.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Meni samo nije jasno da mu nisu preko radija rekli da umiri doživljaj ... sve je to ok on je još mlad , naučit će , ali Schumi je bio prvak i puno puta jer je mudro skupljao bodove ... šteta je za njega najveća ! Da ste vidili tribine kad je izletio, nacionalni praznik u Italiji , ja sam mojima rekla mora da se nešto Hamiju dogodilo !
... Forza Massa ...
Nives_esdm
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Nives_esdm »

luka_kimi je napisao/la:Oh NIcole !!!!!!!!!!!!!! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!! Zašto, zašto...???????

[ http://img17.imageshack.us/img17/7335/lewisplae.jpg ]

[ http://img43.imageshack.us/img43/4530/lewisplae2.jpg ]
Lewis je sve demantirao, ipak su zajedno, :D
http://www.index.hr/xmag/clanak/hamilto ... 50387.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Ferrari4ever je napisao/la:Meni samo nije jasno da mu nisu preko radija rekli da umiri doživljaj ... sve je to ok on je još mlad , naučit će , ali Schumi je bio prvak i puno puta jer je mudro skupljao bodove ... šteta je za njega najveća ! Da ste vidili tribine kad je izletio, nacionalni praznik u Italiji , ja sam mojima rekla mora da se nešto Hamiju dogodilo !
Hehe u to ne sumnjam, a daj reci kakve su bile reakcije na Kimijevo postolje, jel bilo veliko veselje?
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

tvojnov2 je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:Meni samo nije jasno da mu nisu preko radija rekli da umiri doživljaj ... sve je to ok on je još mlad , naučit će , ali Schumi je bio prvak i puno puta jer je mudro skupljao bodove ... šteta je za njega najveća ! Da ste vidili tribine kad je izletio, nacionalni praznik u Italiji , ja sam mojima rekla mora da se nešto Hamiju dogodilo !
Hehe u to ne sumnjam, a daj reci kakve su bile reakcije na Kimijevo postolje, jel bilo veliko veselje?
da veselje,mogu ti sa sigurnošću reći da sam ja bio najluđi čovjek na tribinama kad je on izletio,da nije bilo Hamiltona ništa od slavlja na stazi...
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Nije se lipo veseliti tuđoj nesreci, ali kad sam vidio da nije ozljeđen i ja sam proslavio trece misto. :biggrin:
Rain

Post Postao/la Rain »

Par krugova prije kraja utrke momčad se uvijek javi vozaču, da malo uspori, da štedi motor i slično. Whitmarsh je rekao da ni u jednom trenutku u zadnjih par krugova nisu razmatrali mogućnost da uspore Hamiltona, dakle timska odluka. A to što je izletio, bože moj, ni prvi ni zadnji.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview sa Hamiltonom nakon utrke.... Ne kaže nishta pametno, osim da je pritiskao do kraja, i vozio svaki krug ko da je kvalifikacijski, i ispričava se momčadi, fanovima.... ;)

slika slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

gringo73 je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
Podaci 4 puna kruga prije sudara:
Button - Hamilton /zaostatak Hamiltona za Buttonom
krug 49: 1'25"391 - 1'25"198 / 1"741
krug 50: 1'25"286 - 1'24"959 / 1"414
krug 51: 1'25"044 - 1'24"855 / 1"225
krug 52: 1'24"937 - 1'25"803 / 1"091
i zadnji krug trke, 1. sektor:
27"641 - 27"490 / "940

Kao što je rekao Schumy.d: "Nebi ga ni uspio stići kako treba, a kamo li tek preteći..."
4 kruga su mu trebala da spusti 0.650, a sad bi skinio za 2 sektora 0.940!? Stigao, a di još prestigao. Da se to sutilu dogodila dok je bio priljepljen iza Kimija, to bi izazvalo popriličan broj podsmijeha, od mene prvog! Ovo je bilo kao krava koja daje puno mlijeka i onda sve to prolije nogom... Nepromišljeno bačeni bodovi.
Hamilton je vjerovao da ga može stići i prestići inače sigurno tako ne bi vozio, znači vjerovao je svom autu maksimalno i izvlačio sve iz njega
Ali kad radiš krug za krugom ovakav pritisak i obojicu tjeraš na maksimum ponata nije samo u preticanju, nego tada postaju ključne pogreške
U ovom slučaju hamilton je napravio pogrešku i izletio, no ne bi bilo ništa čudno da je u svom bijegu button fulao i da je on izletio
svaka strana medalje ima dvije strane
- pritisak i natjeravanje mogu natjerati protivnika na pogrešku i izlijetanje
- no isto tako može progriještiti progonitelj, pa završi u pijesku ko hamilton sada.
Schumy.d
Legenda
Legenda

darky je napisao/la: Hamilton je vjerovao da ga može stići i prestići inače sigurno tako ne bi vozio, znači vjerovao je svom autu maksimalno i izvlačio sve iz njega
Ali kad radiš krug za krugom ovakav pritisak i obojicu tjeraš na maksimum ponata nije samo u preticanju, nego tada postaju ključne pogreške
U ovom slučaju hamilton je napravio pogrešku i izletio, no ne bi bilo ništa čudno da je u svom bijegu button fulao i da je on izletio
svaka strana medalje ima dvije strane
- pritisak i natjeravanje mogu natjerati protivnika na pogrešku i izlijetanje
- no isto tako može progriještiti progonitelj, pa završi u pijesku ko hamilton sada.
Gledaj, Hamilton je bio 1 sekundu iza Buttona, a ostalo je još pola kruga do kraja. Gringo je napisao koliko je Hamilton skidao po krugu. Znači, Hamilton je ipak bio predaleko od Buttona. 1 sekunda je ipak zaostatak koji ti ne pruža šansu za napad. A Button je isto već iskusan vozač. Nije to Piquet da će napraviti pogrešku samo tako. Sjeti se SPA kada se Fisichella cijelu trku vozio Kimiju na repu čekajući njegovu pogrešku, ali nije ju dočekao. Sjeti se i Imole 2005. kad je Schumacher sa 13. mjesta došao na 2., bio je i brži od vodećeg Alonsa, ali ga nije uspio preteći do kraja utrke. Negdje 11, 12 krugova se vozio na pola sekunde - sekundu iza Alonsa. ;)
Nije samo tako lako dostići i preteći vozača u pola kruga. ;)

A čemu isto takvo stiskanje? Zbog Hamiltonova 2 boda koja mu ne znače puno, dok ipak 6 dodatnih bodova Mclarenu puno više znači.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

E sad se vidilo neiskustvo Hamiltona.Puno je vaznije bilo za ekipu sigurnih 6 bodova ,nego da jurca za Buttonom kojeg nije imao ni sanse prestici.Iskusniji vozaci bi rekli: pa bolje da uzmem sad 6 bodova ,pa na sledecoj utrci 10 nego da sad jurcam za ta dodatna boda.Ali jos je on mlad i treba mu dosta iskustva,koliko god neki govorili da nije tako,to je tako...Ali ima on dosta vremena da to popravi
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Felipe Massa je napisao/la:E sad se vidilo neiskustvo Hamiltona.Puno je vaznije bilo za ekipu sigurnih 6 bodova ,nego da jurca za Buttonom kojeg nije imao ni sanse prestici.Iskusniji vozaci bi rekli: pa bolje da uzmem sad 6 bodova ,pa na sledecoj utrci 10 nego da sad jurcam za ta dodatna boda.Ali jos je on mlad i treba mu dosta iskustva,koliko god neki govorili da nije tako,to je tako...Ali ima on dosta vremena da to popravi
to bi rekao massa a hamilton nikad, dok bolid može jurit zašto usporavat
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ćale od Lewisa je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:E sad se vidilo neiskustvo Hamiltona.Puno je vaznije bilo za ekipu sigurnih 6 bodova ,nego da jurca za Buttonom kojeg nije imao ni sanse prestici.Iskusniji vozaci bi rekli: pa bolje da uzmem sad 6 bodova ,pa na sledecoj utrci 10 nego da sad jurcam za ta dodatna boda.Ali jos je on mlad i treba mu dosta iskustva,koliko god neki govorili da nije tako,to je tako...Ali ima on dosta vremena da to popravi
to bi rekao massa a hamilton nikad, dok bolid može jurit zašto usporavat
pa zato je izgubio sigurnih 6 bodova :roll:
slika

Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

bitno je da budeš svoj da budeš različit i da tjeraš po svom i budeš najbrži, puno puta će se to pokazat kvalitetom i vinut će te u visine a neki put kad tražiš limit iznad limita kao hamilton na monzi se pokaže greškom koja te ojača iz tog izvučeš veliku školu s praksom i iskustvom i tako se postaje najvećim!
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ako je tako onda je on glup.Jer svakako nije mogao stici Jensona, a komoli ga prestici.
slika

King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Jao kako ste dosadni! "Mogao je-nije mogao",sad je gotovo nećemo nikad saznat. Button je imao sporijeg vozača ispred sebe i možda je tu Lewis vidio malu šansu za napad,na kraju je završio u ogradi i gotovo - čiča miča gotova je priča! Ne znam šta se tu ima dalje za raspravljat..."Kako bi bilo da je bilo" ne postoji u sportu!
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Meni je samo zao sto McLaren nije ''uzeo'' ovih 6 bodova pa da se dodatno zakomplicira utrka i borba za 3. mjesto u konstruktorskom poretku.
Odgovori