Kao i Kimi McLarenovac u Spa prošle godine i u Singapuru prošle godinetvojnov2 je napisao/la:U svakom slučaju treba reći hvala lewisu što je poklonio Kimiu postolje i nova 3 boda prednosti ferraria nad mclarenom.![]()
Hvala Lewis pravi si tifos

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Kao i Kimi McLarenovac u Spa prošle godine i u Singapuru prošle godinetvojnov2 je napisao/la:U svakom slučaju treba reći hvala lewisu što je poklonio Kimiu postolje i nova 3 boda prednosti ferraria nad mclarenom.![]()
Hvala Lewis pravi si tifos
Ovaj dio ne kužim nikako... Zar ti i dalje vjeruješ da bi Lewis u pola kruga nadoknadio 2 sekunde zaostatka za Buttonom?prekro je napisao/la: stiskanje buttona do zadnjeg kruga (točnije, dostizanje gumbeka)!
Nebi ga ni uspio stići kako treba, a kamo li tek preteći...Dani je napisao/la:Bio je unutar 2 sekunde, ali ne bi ga prestigao. Nekako mi je McM izgledao nemirno u parabolici. Tu je uvijek gubio 2 desetinke.
ja isto mislim da nebi bilo šanse za preticanje čak ni s punim kersom kako mladen kaže na pravcu se dobiva 15 do 20m ali eto pokušao je...volio bi čut njegovu izjavu.Schumy.d je napisao/la:Nebi ga ni uspio stići kako treba, a kamo li tek preteći...Dani je napisao/la:Bio je unutar 2 sekunde, ali ne bi ga prestigao. Nekako mi je McM izgledao nemirno u parabolici. Tu je uvijek gubio 2 desetinke.
Podaci 4 puna kruga prije sudara:Schumy.d je napisao/la:Nebi ga ni uspio stići kako treba, a kamo li tek preteći...Dani je napisao/la:Bio je unutar 2 sekunde, ali ne bi ga prestigao. Nekako mi je McM izgledao nemirno u parabolici. Tu je uvijek gubio 2 desetinke.
Tako je! Napokon riječi jednog Mclarenovca.gringo73 je napisao/la: Ovo je bilo kao krava koja daje puno mlijeka i onda sve to prolije nogom... Nepromišljeno bačeni bodovi.
Lewis je sve demantirao, ipak su zajedno,luka_kimi je napisao/la:Oh NIcole !!!!!!!!!!!!!! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!! Zašto, zašto...???????
[ http://img17.imageshack.us/img17/7335/lewisplae.jpg ]
[ http://img43.imageshack.us/img43/4530/lewisplae2.jpg ]
Hehe u to ne sumnjam, a daj reci kakve su bile reakcije na Kimijevo postolje, jel bilo veliko veselje?Ferrari4ever je napisao/la:Meni samo nije jasno da mu nisu preko radija rekli da umiri doživljaj ... sve je to ok on je još mlad , naučit će , ali Schumi je bio prvak i puno puta jer je mudro skupljao bodove ... šteta je za njega najveća ! Da ste vidili tribine kad je izletio, nacionalni praznik u Italiji , ja sam mojima rekla mora da se nešto Hamiju dogodilo !
da veselje,mogu ti sa sigurnošću reći da sam ja bio najluđi čovjek na tribinama kad je on izletio,da nije bilo Hamiltona ništa od slavlja na stazi...tvojnov2 je napisao/la:Hehe u to ne sumnjam, a daj reci kakve su bile reakcije na Kimijevo postolje, jel bilo veliko veselje?Ferrari4ever je napisao/la:Meni samo nije jasno da mu nisu preko radija rekli da umiri doživljaj ... sve je to ok on je još mlad , naučit će , ali Schumi je bio prvak i puno puta jer je mudro skupljao bodove ... šteta je za njega najveća ! Da ste vidili tribine kad je izletio, nacionalni praznik u Italiji , ja sam mojima rekla mora da se nešto Hamiju dogodilo !
Hamilton je vjerovao da ga može stići i prestići inače sigurno tako ne bi vozio, znači vjerovao je svom autu maksimalno i izvlačio sve iz njegagringo73 je napisao/la:Podaci 4 puna kruga prije sudara:Schumy.d je napisao/la:Nebi ga ni uspio stići kako treba, a kamo li tek preteći...Dani je napisao/la:Bio je unutar 2 sekunde, ali ne bi ga prestigao. Nekako mi je McM izgledao nemirno u parabolici. Tu je uvijek gubio 2 desetinke.
Button - Hamilton /zaostatak Hamiltona za Buttonom
krug 49: 1'25"391 - 1'25"198 / 1"741
krug 50: 1'25"286 - 1'24"959 / 1"414
krug 51: 1'25"044 - 1'24"855 / 1"225
krug 52: 1'24"937 - 1'25"803 / 1"091
i zadnji krug trke, 1. sektor:
27"641 - 27"490 / "940
Kao što je rekao Schumy.d: "Nebi ga ni uspio stići kako treba, a kamo li tek preteći..."
4 kruga su mu trebala da spusti 0.650, a sad bi skinio za 2 sektora 0.940!? Stigao, a di još prestigao. Da se to sutilu dogodila dok je bio priljepljen iza Kimija, to bi izazvalo popriličan broj podsmijeha, od mene prvog! Ovo je bilo kao krava koja daje puno mlijeka i onda sve to prolije nogom... Nepromišljeno bačeni bodovi.
Gledaj, Hamilton je bio 1 sekundu iza Buttona, a ostalo je još pola kruga do kraja. Gringo je napisao koliko je Hamilton skidao po krugu. Znači, Hamilton je ipak bio predaleko od Buttona. 1 sekunda je ipak zaostatak koji ti ne pruža šansu za napad. A Button je isto već iskusan vozač. Nije to Piquet da će napraviti pogrešku samo tako. Sjeti se SPA kada se Fisichella cijelu trku vozio Kimiju na repu čekajući njegovu pogrešku, ali nije ju dočekao. Sjeti se i Imole 2005. kad je Schumacher sa 13. mjesta došao na 2., bio je i brži od vodećeg Alonsa, ali ga nije uspio preteći do kraja utrke. Negdje 11, 12 krugova se vozio na pola sekunde - sekundu iza Alonsa.darky je napisao/la: Hamilton je vjerovao da ga može stići i prestići inače sigurno tako ne bi vozio, znači vjerovao je svom autu maksimalno i izvlačio sve iz njega
Ali kad radiš krug za krugom ovakav pritisak i obojicu tjeraš na maksimum ponata nije samo u preticanju, nego tada postaju ključne pogreške
U ovom slučaju hamilton je napravio pogrešku i izletio, no ne bi bilo ništa čudno da je u svom bijegu button fulao i da je on izletio
svaka strana medalje ima dvije strane
- pritisak i natjeravanje mogu natjerati protivnika na pogrešku i izlijetanje
- no isto tako može progriještiti progonitelj, pa završi u pijesku ko hamilton sada.
to bi rekao massa a hamilton nikad, dok bolid može jurit zašto usporavatFelipe Massa je napisao/la:E sad se vidilo neiskustvo Hamiltona.Puno je vaznije bilo za ekipu sigurnih 6 bodova ,nego da jurca za Buttonom kojeg nije imao ni sanse prestici.Iskusniji vozaci bi rekli: pa bolje da uzmem sad 6 bodova ,pa na sledecoj utrci 10 nego da sad jurcam za ta dodatna boda.Ali jos je on mlad i treba mu dosta iskustva,koliko god neki govorili da nije tako,to je tako...Ali ima on dosta vremena da to popravi
pa zato je izgubio sigurnih 6 bodovaĆale od Lewisa je napisao/la:to bi rekao massa a hamilton nikad, dok bolid može jurit zašto usporavatFelipe Massa je napisao/la:E sad se vidilo neiskustvo Hamiltona.Puno je vaznije bilo za ekipu sigurnih 6 bodova ,nego da jurca za Buttonom kojeg nije imao ni sanse prestici.Iskusniji vozaci bi rekli: pa bolje da uzmem sad 6 bodova ,pa na sledecoj utrci 10 nego da sad jurcam za ta dodatna boda.Ali jos je on mlad i treba mu dosta iskustva,koliko god neki govorili da nije tako,to je tako...Ali ima on dosta vremena da to popravi