Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la sunseeker »

Ricxpa je napisao/la:Meni je samo zao sto McLaren nije ''uzeo'' ovih 6 bodova pa da se dodatno zakomplicira utrka i borba za 3. mjesto u konstruktorskom poretku.
upravo radi toga što ih je lewis prosuo se možda i zakomplicira
kubica#5
Navijam za: Kubica i Kimi

Post Postao/la kubica#5 »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:E sad se vidilo neiskustvo Hamiltona.Puno je vaznije bilo za ekipu sigurnih 6 bodova ,nego da jurca za Buttonom kojeg nije imao ni sanse prestici.Iskusniji vozaci bi rekli: pa bolje da uzmem sad 6 bodova ,pa na sledecoj utrci 10 nego da sad jurcam za ta dodatna boda.Ali jos je on mlad i treba mu dosta iskustva,koliko god neki govorili da nije tako,to je tako...Ali ima on dosta vremena da to popravi
to bi rekao massa a hamilton nikad, dok bolid može jurit zašto usporavat
ko je lani skupljao bodove u brazilu,onako se vozi f1 dragi lewis i ti ćale, ako niste znali
slikaslikaslika
IH!
Navijam za: McLaren

Post Postao/la IH! »

Da,najbolji su mi ovo statisticari koji sada u svojim foteljama analiziraju puke brojeve i donesu zakljjucak da Hamilton nije imao sansu da ga stigne.

Slazem se,i ja gledajuci ovako brojeve i brzinu sustizanja ,djeluje mi da to nebi uspio.

Ali drugi je osjecaj kada si u bolidu na "dodir" postolju :D ,i kada ti djeluje,osjetis da bolid dobro funkcionise.

Uvjeren sam da bi svako od nas nagazio na gas :biggrin: =D>

Ja Hamiltona i volim zatos to znam da ce bolid tjerati do maksimuma,i da ce uvijek i svakoga napasti pa taman rizikovao i tih 6 bodova.

Samo naprijed Lewis,to i jeste F1 =D> :biggrin: ,samo sto se nekada desi i ovo sto se njemu desilo,a nekad se desi i nesto zbog cega svi mi i volimo ovaj sport
slika
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

IH! je napisao/la:Da,najbolji su mi ovo statisticari koji sada u svojim foteljama analiziraju puke brojeve i donesu zakljjucak da Hamilton nije imao sansu da ga stigne.

Slazem se,i ja gledajuci ovako brojeve i brzinu sustizanja ,djeluje mi da to nebi uspio.

Ali drugi je osjecaj kada si u bolidu na "dodir" postolju :D ,i kada ti djeluje,osjetis da bolid dobro funkcionise.

Uvjeren sam da bi svako od nas nagazio na gas :biggrin: =D>

Ja Hamiltona i volim zatos to znam da ce bolid tjerati do maksimuma,i da ce uvijek i svakoga napasti pa taman rizikovao i tih 6 bodova.

Samo naprijed Lewis,to i jeste F1 =D> :biggrin: ,samo sto se nekada desi i ovo sto se njemu desilo,a nekad se desi i nesto zbog cega svi mi i volimo ovaj sport
pa o tome i ja cijelo vrijeme govorim, treba vozit kao da sutra ne postoji i tražit limit iznad limita i nikad ne reći da si dao sve od sebe nego reć pa makar slagat da si mogo ić po sekunde brže da druge ne ostaviš ravnodušne svojom vožnjom. Naravno da nećeš forsirat i pertjerivat zadnje 2 utrke u prvenstvu ako si ugrožen i visiš na ljestvici nego ćeš vozit skupit bodova koliko ti treba i izbjegavat druge da te ne sudare i klonit se nevolja.
Ja na primjer ne volim vozače koji samo startaju i ako ulove koju poziciju na startu dobro, prežive prvi zavoj i to je to. Dalje samo kruže i mole se u bolidu da kroz boks nekog prođu odnoso da imaju bolju strategiju od vozača ispred sebe i računaju na tuđu grešku. Tako može i robot odvozit. Hvala bogu druge sezone nema nadoljevanja pa ćemo vidit izdržljivost vozača i njihovu brzinu u preteškim bolidima, jedino što će moć mehaničari zeznut s mjenjanjem guma što se često dešava kod nekih momčadi s onim naplatcima za felge zbog kojih je prošle sezone hamilton izletio u zid jer je visio i probušio mu gumu, pa i alonso čini mi se da je imao problema više puta zbog njih u boksu s skidanjem. Kad izgubiš 10 sec u boksu radi tog komada plastike ja bi se iživcirao i iščupao ih s bolida. Znam da bolje odvode toplinu i malo popravljaju aerodinamiku i turbulencije oko kotača al neki put ta sitnica upropasti trku.
slika
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

Bravo momci!!
Vi ste od Hamiltona koji je zasral sve dobro kaj je napravil na zadnjoj trci napravli heroja tjedna. Fantastično! :roll:
Anything you can do, I can do better!
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Pero Perilica je napisao/la:Bravo momci!!
Vi ste od Hamiltona koji je zasral sve dobro kaj je napravil na zadnjoj trci napravli heroja tjedna. Fantastično! :roll:
Slažem se u potpunosti,jednostavno Hamilton NE MOŽE pogriješiti.Što god da on napravio,njegovi fanovi od njega naprave za svaki potez junaka....
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

kimi#1 je napisao/la:
Slažem se u potpunosti,jednostavno Hamilton NE MOŽE pogriješiti.Što god da on napravio,njegovi fanovi od njega naprave za svaki potez junaka....
pa jedino to im i preostaje ;)
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

očito vas 3 posta u nazad ne kužite o čemu se govori, govori se o stilu vožnje ne o junacima. A jedino s vožnjom se i postaje junak, nećeš valjda navijat za nekog vozača jer je u privatnom životu dobar , sretno živi dao je u dobrotvorne svrhe 500.000eur, a na stazi lomi bolide. Ja ne kažem da to nije greška što je on napravio, GREŠKA je al to je napravio u namjeri da ulovi više bodova, al nemožeš reć da čovjek nezna vozit i da je glup. Evo mogo bi ja isto reć za Kimia prošle godine na SPA, vodio cijelo vrijeme prvi 90% utrke i Lewis ga preteče i on u namjeri da obrani svoju poziciju vozi preko svih granicai po travi i po pasicama po zonama izletanja (sve to po mokrom s gumama za suho) i nabije malo više gasa i bubne u zid i pokloni Hamiltonu pobjedu (koju su mu oduzeli), a mogo se pomirit s drugim mjestom i donest važne bodove (ionako bi Hamiltonu oduzeli pobjedu i bio bi prvi), šta bi ja trebo reć kimi je glup? To su situacije u kojima je vozač nervozan i živčan, jer pazi voziš i u vodstvu si 80% utrke i kroz boks jer su imali bolju strategiju ispred tebe izađu 2 bolida,(to je s 1. na 3. mjesto to nije malo) naravno da ćeš dat sve od sebe da ih uloviš i pređeš bar jednog da ti se isplati trud od kvalifikacija i dobre vožnje u utrci al nekad je ta želja jača od limita i dogodi se greška, normalna stvar.
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Felipe Massa je napisao/la:
kimi#1 je napisao/la:
pa jedino to im i preostaje ;)
Šta je s vama? Kad je on proglašen herojem tjedna? Sve što Ćale i ostali žele reći da se Lewis trudi, i uvijek stremi ka višem i boljem, što je pohvalno. Ne poričem da je Lewis ovaj tjedan napravio glupost, tj. grešku... (i najboljima se to može dogoditi), ali to samo dokazuje njegovo
zalaganje. Bilo bi puno bolje da je McLaren dobio tih 6 bodova, ali nažalost nije... Nadam se da neće više takve greške ponoviti, a i bolje da se
to dogodilo sad nego kad će McLaren i Hamilton biti u borbi za naslov.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Koji likovi ova tri iznad ( ferrarijevci ). Kada je Kimi uništio utrku Sutilu ( Monaco) vi ste pisali epove o nadljudskoj kontroli bolida koji se eto na kraju skucao u FI. Činjenica je da nije ulovio bolid, osim onog Adriana Sutila. NHF.

schuey-post je totalno OT,držite se teme inače brišem sve
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ćestitke Hamiltonu na polu, bio je najbrži danas. Sutra prvi!
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Vidjeti ćemo. Slabo starta zadnje vrijeme. Ali da brzinu za pobjedu ima nije upitno.

slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Najveci je upitnik gorivo. Hamilton je ipak usparao onaj brzi krug goriva, zapravo je usparao i taj i onaj u kojem bi se vracao, dakle 2 kruga. :D
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Još je na kraju i najteži od vodećih.

slika
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Svaka cast Hamiltonu odlicne kvalifikacije, mislim sigurna pobjeda. =D>
XTRage
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la XTRage »

Zaklat ce ga Nicole pogledom :lol:

slika
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

bravo care ,odlična vožnja,eh da je bolid bio prije tako dobar .......
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Čestitke na uvjerljivoj 11 pobijedi... :biggrin: Potpuno zasluženo, i uz sve to, najbolji lijek za odustajanje u Monzi. Bravo!
Vodio je gotovo cijelu utrku, vozio je bez pogreške skoro 2 sata... =D>
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Odlicna utrka za njega i zasluzena pobjeda
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Cestitke Lewisu,zaslucena pobjeda.Nadam se da nece to ponoviti na sledecoj utrci :D
slika

Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ovaj put bez greške, odlična vožnja.
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview s Hamiltonom prije utrke.... ;)

slika slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Danas mogao do pobjede da je na startu uspio prestici Vettela.Ali nije i na kraju 3 mjesto.Svaka cast za njega i McLaren.Puno bolje izgeldaju nego Ferrari.
slika

Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Felipe Massa je napisao/la:Danas mogao do pobjede da je na startu uspio prestici Vettela.Ali nije i na kraju 3 mjesto.Svaka cast za njega i McLaren.Puno bolje izgeldaju nego Ferrari.
Teško da je danas mogao do pobijede... Da je i prešao Vettela na startu, Vettel bi to vratio na stazi, ili možda kroz bokseve jer ostajao duže
na stazi. Vidi se koliko je Red Bull bio brži ovdje, Hamilton je za njim kasnio čak do 3-4 desetinke po krugu. Još treba uzeti u obzir
probleme s KERS-om koji uopće nije radio poslije zadnjeg stinta, i tu bi Vettel ima veliku priliku...
Šanse za pobijedu su bile gotovo nikakve s takvim RBR-om i Vettelom.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Hamilton uvjeren da je drugo mjesto izgubio zbog kvara KERS-a
KLIK
slika
Odgovori