Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Fernando Alonso
Kakav je to čovjek?? Šta se sad tamo Petrovu žali??? Sramotna reakcija Alonsa,loš gubitnik je.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
a ovaj potez alonsa na kraju, kad je onako mahao prema renaultu... nisu mu oni krivi! dečki imaju svoju utrku i alonso i ferrari sami su krivi.. a na kraju krajeva, ipak je ovo najpošteniji rasplet.. bez propuštanja, ništa
Michael is faster than you!!
-
- Navijam za: Fernando Alonso
mda.. šteta , velika šteta . Velika greška danas pitvola , + odlicna voznja Petrova i kraj . Nu mozemo se tešit malo ipak Ferrari sporij i lošij bolid kroz celu sezonu, na par trka bili blizu konkurencii no nikad brze ..
godina dana cekanija , ako .....
godina dana cekanija , ako .....
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Pa ima i drugih dijelova staze...znam, tesko, nemoguce....ali ocekujem od jednog prvaka da bar pokusa. Hamilton je mogao na silu proci da mu je trebalo, jer je napadao....Alonso je sve izgubio, mogao je pokusati dobiti nesto...Schumy.d je napisao/la:Mislim da si ovaj put u krivu. Renault je jako brz (brži od Ferrarija) na pravcu i nemoguće ga je proći. Niti Hamilton sa najboljim F usisnikom nije mogao proći Kubicu. To je pokazatelj koliko su brzi danas bili.Ferrari-BiH je napisao/la: Slazem se....ali i unatoc toj pogresci svjetski prvak bi morao moci preteci nekoga u brzem bolidu, pogotovo ako uspijeva se voziti konstantno iza njega.
A Fernandu treba skinuti kapu jer je u 3. autu po snazi uspio jako dobro konkurirati nadmoćnim bolidima Red Bulla. Nažalost, nije bilo dosta, ali ja sam sa njegovim vožnjama ove sezone zadovoljan.
Najveci krivac je pit wall...to je sigurno, ali eto...ocekujem od vozaca da nesto pokusa.
Sad priznajem da je greska Massino propustanje....Petrov nije pustio, nece pustiti...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Na kojim to mjestima je bilo još pretjecanja danas?Ferrari-BiH je napisao/la: Pa ima i drugih dijelova staze...znam, tesko, nemoguce....ali ocekujem od jednog prvaka da bar pokusa. Hamilton je mogao na silu proci da mu je trebalo, jer je napadao....Alonso je sve izgubio, mogao je pokusati dobiti nesto...
Daj se malo ohladi i razmisli pa ćeš skužiti da je Renault danas imao jako dobar auto. Probali su i Lewis i Fernando na silu, ali NIJE IŠLO niti jednom niti drugom.

Za pitwall sve stoji, ali nema smisla pričati o tome više.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Opet ću te podsjetit': Hamilton - Bahrein 2008McLewis je napisao/la:ovom gestikulacijom prema petrov pokazuje kakaj vje odvratan covijek, nisu mu svi felipe massa da mu se micu na stazi
I ako ćeš pisat' ovakve stvari, zaobiđi ovu temu.
Avanti FER, Avanti!!!
- Dero
- Profesionalni vozač
Šta se čudite, to su emocije koje sve prevladaju kad tad. Ajd mi reci kako bi se ti osjecao da ti tim kojem doneses jedina dva naslova doslovno uzme treći
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
hvala ovima u boksu Ferraija, uljepsali su mi dan... 

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Koji si ti nebuloza man... Pa jel pokusao i nije islo... Hamilton da je mogao proci prosao bi, vjeruj mi... Ocito nikad nisi vozio ni uzivo iza nekoga a vjerujem cak ni simulaciju... Da jesi ne bi govorio ovakve idiotarije... Top speed uvijek igra ogromnu ulogu u utrkivanju i tu je ovom dvoboju bio kraj...Ferrari-BiH je napisao/la:Pa ima i drugih dijelova staze...znam, tesko, nemoguce....ali ocekujem od jednog prvaka da bar pokusa. Hamilton je mogao na silu proci da mu je trebalo, jer je napadao....Alonso je sve izgubio, mogao je pokusati dobiti nesto...Schumy.d je napisao/la:Mislim da si ovaj put u krivu. Renault je jako brz (brži od Ferrarija) na pravcu i nemoguće ga je proći. Niti Hamilton sa najboljim F usisnikom nije mogao proći Kubicu. To je pokazatelj koliko su brzi danas bili.Ferrari-BiH je napisao/la: Slazem se....ali i unatoc toj pogresci svjetski prvak bi morao moci preteci nekoga u brzem bolidu, pogotovo ako uspijeva se voziti konstantno iza njega.
A Fernandu treba skinuti kapu jer je u 3. autu po snazi uspio jako dobro konkurirati nadmoćnim bolidima Red Bulla. Nažalost, nije bilo dosta, ali ja sam sa njegovim vožnjama ove sezone zadovoljan.
Najveci krivac je pit wall...to je sigurno, ali eto...ocekujem od vozaca da nesto pokusa.
Sad priznajem da je greska Massino propustanje....Petrov nije pustio, nece pustiti...
A Ferrariju je najpametnije da otpusti sve... Red bull baci varalicu s webberom u boksu i oni se odmah uhvate toga, bez da razmisle tko je ispred njega a isto je bio u boksu...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Navijam za: Fernando Alonso i Renault
ferrari je sramotna ekipa s najvise pogresaka u boksu, to sve treba potjerat
- darky
- Profesionalni vozač
pa on je napustio sam taj tim?Dero je napisao/la:Šta se čudite, to su emocije koje sve prevladaju kad tad. Ajd mi reci kako bi se ti osjecao da ti tim kojem doneses jedina dva naslova doslovno uzme treći
kaj bi mu se renault ubuduće trebao micati sa staze?
Osim toga petrov vozi za svoj ugovor a ne za alonsa, baš bi ga lijepo gledali iz renaulta da je pustio alonsa bez borbe
Alonso je prebahat, i to ga je koštalo,
a usput evo malo soli na ranu ferariju i njegovim navijačima
kako ste prigovarali hamlitonu i McL za ziherašku vožnju u brazilu prije 2 godine, e sad je isto to napravio i ferari.
uopće nisu išli na pobjedu, već na štopanje webera i to im se osvetilo.
- Schumy.d
- Legenda
Ma daj molim te...darky je napisao/la: Alonso je prebahat, i to ga je koštalo,
kako ste prigovarali hamlitonu i McL za ziherašku vožnju u brazilu prije 2 godine, e sad je isto to napravio i ferari.

Kako ovo možeš uspoređivati sa onom situacijom uopće...
Renault i Petrov su odvozili najbolju utrku u sezoni. Jesi ti to očekivao?
- Dero
- Profesionalni vozač
Ja ti samo objašnjavam zašto takve gestikulacije, razlozi odlaska i petrovove borbe su potpuno nebitnidarky je napisao/la: pa on je napustio sam taj tim?
Osim toga petrov vozi za svoj ugovor a ne za alonsa, baš bi ga lijepo gledali iz renaulta da je pustio alonsa bez borbe
- darky
- Profesionalni vozač
@Schumy.d
pa renaul ima iste motore i u RB
kubica i petrov su već na početku sezone pokazali da su tvrd orah i da će renault biti dobar ove sezone
a kako se utrka odvrtila je tako kako je, ferari je igrao ziheraški jer uopće nije računao ni na renault ni na mercedes, naprosto su rekli mi njih imamo, je imaju na time-line, ali preteći nekoga na stazi je malo druga priča
loše odluke sa ziheraškim pristupom "lako ćemo" ne prolaze
kubica i petrov su već na početku sezone pokazali da su tvrd orah i da će renault biti dobar ove sezone
a kako se utrka odvrtila je tako kako je, ferari je igrao ziheraški jer uopće nije računao ni na renault ni na mercedes, naprosto su rekli mi njih imamo, je imaju na time-line, ali preteći nekoga na stazi je malo druga priča
- Schumy.d
- Legenda
Ma daj, nemoj mi samo reći da si ti očekivao na osnovu viđenog tokom cijele sezone da jedan Renault može držati Ferrarija i Mclarena iza sebe.darky je napisao/la:@Schumy.d

Ovo je OT pa neka moderatori prebace nekuda, ja završavam o ovome sad.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ajd molim te, pročitaj šta si napisao. Prebahat' i to ga je koštalo. MOLIM? U čemu? Što Massa proradi jednu utrku od 19 i svi ga trebaju žalit' što je morao propustit Alonsa, koji je ionako bio brži? Nemoj, molim te.darky je napisao/la:pa on je napustio sam taj tim?Dero je napisao/la:Šta se čudite, to su emocije koje sve prevladaju kad tad. Ajd mi reci kako bi se ti osjecao da ti tim kojem doneses jedina dva naslova doslovno uzme treći
Alonso je prebahat, i to ga je koštalo,
Danas se može zaključiti da su Marka namjerno pozvali u boks. Al' to nije važno... Vettel je osvojio. Svaka čast. Imali su auto koji je sekundu brži od drugih.
Ali, vratit' će se Ferrari i Alonso iduće godine jači.
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Navijam za: sumija
po mojem krivica je od stratega koji je odlucio da ide u boks to je bila gotova utrka za ALONSA
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ja samo mogu čestitati Alonsu na cijeloj sezoni vozio je odlično.Na žalost naslov je odlučio pitwall
sa nevjerovatno lošom odlukom trebali su gledati na Rosberga a ne na Webbera.Nije mi jasno gdje im je pamet bila,mogli su lagano doći do 4.mjesta samo da je ostao još na stazi
sa nevjerovatno lošom odlukom trebali su gledati na Rosberga a ne na Webbera.Nije mi jasno gdje im je pamet bila,mogli su lagano doći do 4.mjesta samo da je ostao još na stazi
...put u raj nije posut ružama...
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Talijanska šlampavost... Katastrofa...Chuck Norris je napisao/la:Ja samo mogu čestitati Alonsu na cijeloj sezoni vozio je odlično.Na žalost naslov je odlučio pitwall
EDIT:
@King pusti to, vettel je maho webberu svašta pa eto...
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Arogancija i bahatost na djelu.
Ima Boga.
Ponašanje koje je Ferrari imao kroz cijelu sezonu je dovelo upravo do ovog da je konacno jednom i pravda pobjedila.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Alonso treba da krene od toga šta je on napravio loše na ovoj utrci, prije nego što okrivi Petrova i pit wall, a činjenica je da je loše startovao, siguran sam da je zadržao treće mjesto na startu da bi situacija bio drugačija, jedino ako nije imao problema sa bolidom na startu.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Da ali oni su se sudarili a Alonso i Petrov je bila čista borba za poziciju i ne vidim razlog zašto bi se Petrov morao maknuti alonsu. Ljuti me to da misli da je on centar svega i svi mu se moraju maknuti...majstor iz maranella je napisao/la:Talijanska šlampavost... Katastrofa...Chuck Norris je napisao/la:Ja samo mogu čestitati Alonsu na cijeloj sezoni vozio je odlično.Na žalost naslov je odlučio pitwall
EDIT:
@King pusti to, vettel je maho webberu svašta pa eto...
- Schumy.d
- Legenda
Meni se čini da ti više navijaš za Fernanda nego za Lewisa kad toliku brigu o njemu vodiš...King iCool je napisao/la: Da ali oni su se sudarili a Alonso i Petrov je bila čista borba za poziciju i ne vidim razlog zašto bi se Petrov morao maknuti alonsu. Ljuti me to da misli da je on centar svega i svi mu se moraju maknuti...
Ti McLewis.
Pa šta sad, čovjek je ljut jer je izgubio naslov. U čemu je problem?

- Bravo
Alonsa se uopče nesmije kritizirat jer je pametnijih od svih ljudi koji sjede na pit wallu i garaži
Ako idete tražiti krivca zašto tražite od zadnjeg, pa tražite od prvog:
1.M.Schumacher
2.Liuzzi
3.Safty Car
4.Pit wall Ferrari
5.?

Ako idete tražiti krivca zašto tražite od zadnjeg, pa tražite od prvog:
1.M.Schumacher
2.Liuzzi
3.Safty Car
4.Pit wall Ferrari
5.?