damjan.cule je napisao/la:Nema ni F1 67 nešto aerodinamike pa ga se može normalno voziti. Pod ovo "normalno" ne mislim na vožnju na limitu bez ikakvih poteškoća već onako sa nekih 80-90% brzine, npr. krug koji na 100% odvoziš za 1:30, odvoziš normalno bez poteškoća na nekih 1:35-1:40. A uostalom, puno aerodinamike i gripa nije bilo ni u 1.0 verziji pa sam uživao voziti porsh, alfu i minija.Armanini je napisao/la:mislim da vam nije leglo jer ste nauceni na puno gripa, puno aerodinamike, ovo je potpuna suprotnost
f1 67 sa onim pro il kako se vec zovu gumama je sve samo ne lagano vozljiv..
puno su drukcije gume bile u 1.0, i tu je ta razlika u popustanju proklizavanju.. ..
sto se tice porscha (neznam dal je taj u pitanju) citam da ima sjebano zadnje krilo koje lifta auto pri vecim brzinama i baca ga u over, tako da je to mozda zbog toga..damjan.cule je napisao/la:Ja nisam ni spominjao limit. Ja sam rekao da sam kao i obično izašao iz boksa sa nekim osnovnim preinakama u setupu koje napravim zbog vožnje sa gamepadom (manji steering npr.) i da mi je u laganoj vožnji auto (a uzeo sam porsha sa kojim smo vozili i ligu) bježao na sve strane. Ta lagana vožnja je bila do 130-140 kmh maksimalno, ne preko toga, tek toliko da osjetim auto. Neznam, probat ću mod još malo ali kako stvari stoje vrlo vjerojatno ide zauvijek pa-pa sa mog kompa.Armanini je napisao/la:pa vidi malo onboarda recimo u jaguaru i koliko njemu auto bjezi i kako ih voze na limitu, sve samo ne mirno..
pogledajte sve 3 klase..!
druga stvar je sto upravo ta lagana voznja nije dovoljna za zagrijat auto, vecina se auta probudi nakon 2/3 kruga i to doslovno probudi..
zadnja stvar, a koja je zapravo najbitnija - nemozes ocjenjivati mod vozeci ga na gamepadu..
mod je radjen za 900 stupnjeva, nezahvalno bi bilo i od mene da ga kritiziram negativno da mi ga je tesko lovit kad imam briznih 240 stupnjeva sa malim steering ratiom..