Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Re: Formula 1 team - McLaren
Mene zanima, kako bi se snašao da ga ubace na 4. ili 5. mjesto sa ovim autom.
Avanti FER, Avanti!!!
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
istina, utrka je duga, ali u kvalifikacijama ovaj rastura..... a sta i prosle god smo imali samo jedan PP pa smo imali 5 pobjeda na kraju sezone....Dani je napisao/la:Ma kaj brijete. Pa tek treba utrka krenuti. Ne može vettel voziti svaki krug tako na nož. A ako ode kers....
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ako padne kiša, mislim da bi RB mogao prednjim krilom vodu kupit sa staze. Ja sam optimist. Samo da start dobro prođe. Možda i napadnu vettela.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Mazzacane
- Navijam za: Renault
sad u pauzi od 3 tjedna će mcl donit čuda ko i uvik... al rb mi nikako nije jasan...čudo jedno
“Technical problems are something you can do nothing about as a driver, in the sense that you are not able to go and redesign the pistons, or whatever,”
The Flying Finn
The Flying Finn
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Mislim da naši vozači nisu u lošoj poziciji za utrku. Istina,RB je u kvalama opet briljirao ali to nije neko iznenađenje. U Australiji smo vidjeli da je Vettel morao prije Lewisa u box kad ga je ovaj počeo stizati. Možda nam tako nešto sutra uspije pošto imamo 2 vozača naprijed a Vettel je "sam". Nikad se ne zna, svašta se može desiti a neće niti Vettel stalno imat sjajne startove...
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma jok buduci da je ove godine neka obljetnica Hugo Boss and Vodafone McLaren Mercedes ima neka nagradna igra gde ljudi slazeju kombinizone za svaku trku i najbolji odabrani se izradi. Naci na svakoj trci budu imali drugaciji kombinizon. Kolko sam ja skopcal.McLewis je napisao/la:a sta im to znaci??? crveni kombinezoni, pise santander na bijelom, mijesao sam ih sa ferrarijem hahahaha
A kaj se tice qulifa dobra su mjesta, jedino mozda da su zamjenjena. Jer cisto sumljam da bude Button napadal od prvog kruga al ko zna. U svakom slucaju ak nakon starta ostane vettel, button/hamilton vettela ceka malo drugacija trka nek u prve dve. A svi hvale voznje vettela lako njemu s prve pozicije sve lagano odvoji se i to je to. Treba zbilja vidjeti kak bi vozil da je malo u sredini poredka.
Darkness rises when silence dies
- Mika_bar
- Početnik
Kako stvari sada stoje, mislim da je nekako najvažnije sutra da oba McM završe na postolju, jer bez obzira na dva druga mjesta u prve dvije utrke (realno moglo je i više), bitno je da uzimaju max od ostatka . Samo je jedan bik sutra ispred njih, postolje za oba vozača je prioritet da zaostatak u poretku ne bude prevelik, pa možda dolaskom u Europu počnu i pobjeđivat. Jer ako nastavi ovim tempom Vettel bi mogao najdužu sezonu u povijesti pretvoriti u najdosadniju.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari

Šta se sad furaju na Ferrari??

Ne sviđa mi se ova crvena boja, puno im bolje stoji srebrna. Ako će ovako imati stalno crvena odjela, onda su jeftino prodali kožu.

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- mrd
- Profesionalni vozač
Zna li netko kakva je situacija sa novim dijelovima za McLaren i jel Red Bull-u radi KERS bez problema?

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
RB kod webbera nije radio kod vettela je McLaren mislin da ima neke dijelove za sutramrd je napisao/la:Zna li netko kakva je situacija sa novim dijelovima za McLaren i jel Red Bull-u radi KERS bez problema?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...dva na postolju su minimum očekivanja ako nešto glupo ne pođe po zlu...a kako će biti raspoređeni ovisi o samom startu (moje skromno mišljenje)...ako "timski" uspiju pritisnuti RB na strartu možemo očekivati jako lijepu utrku sa sretnim završetkom...ali ako im Vettel "odmagli" na startu jbga.-sve propalo...King iCool je napisao/la:Mislim da naši vozači nisu u lošoj poziciji za utrku. Istina,RB je u kvalama opet briljirao ali to nije neko iznenađenje. U Australiji smo vidjeli da je Vettel morao prije Lewisa u box kad ga je ovaj počeo stizati. Možda nam tako nešto sutra uspije pošto imamo 2 vozača naprijed a Vettel je "sam". Nikad se ne zna, svašta se može desiti a neće niti Vettel stalno imat sjajne startove...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Ima nekakva fora da će ljudi moći dizajnirati im odjela za (ne znam koju točno) neku utrku na stranici Hugo Boss-a. Ako se ne varam riječ je o finalu, a možda su već dizajnirana odjela i za svaku utrku.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
-
- Početnik
- Navijam za: Mclaren-Mercedes
The Greatest je napisao/la:Mene zanima, kako bi se snašao da ga ubace na 4. ili 5. mjesto sa ovim autom.
Isto ko i Massa 2008 kada je startao prvi pobjeda kada je bio negdje iza ne bi bilo dobro.. Vettel je dobar vozač, ali nije za mene još uvijek nije vrh jer do sada nije imao zapaženiju utrku u karijeri osim naravno odličnih pobjeda, ali pretežito kad je startao prvi. Slična stvar sa Schumacherom bio je čovjek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Imao je bolid koji je uvijek bio bolji od konkurencije te pokornog timskog kolegu zato je Senna na mnogim ljestvicama ispred Schumija, a drugi bi trebao biti Prost, a onda Schumi samo radi statistike.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Crvena boja stoji samo Ferrariju. Sve drugo je loša imitacija.
Avanti FER, Avanti!!!
- darky
- Profesionalni vozač
The Greatest je napisao/la:Crvena boja stoji samo Ferrariju. Sve drugo je loša imitacija.

- elder
- Svjetski prvak
darky je napisao/la:The Greatest je napisao/la:Crvena boja stoji samo Ferrariju. Sve drugo je loša imitacija.ti nisi onda vidio kako izgleda Marlboro McLaren (naj boja ikad u F1), ferari crvena je drugorazredno farbanje za malu djecu

- darky
- Profesionalni vozač
e sad znamo na ravnim stazama RB se mogu prikratiti krila.... dobar posao obojici danas

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Hm, da, nismo uzeli pole position, ali to je to!Igor18 je napisao/la:Vrlo optimistično s obzirom da RB izgleda fenomenalno. A u tom autu siguran sam da ima još rezerve, a tu ne računa KERS u kojem također imaju "tajno oružje".gringo73 je napisao/la:Ja sam zadovoljan Mclarenovim napretkom. Iako mislim da je Vettel održavao razmak koliko treba, da bude siguran. Staza u kojoj više dolazi do izražaja potrošnja guma, tu je button na svom terenu. Hamilton će tu ipak morat nešto poravit. U kvalifikacijama smo dobri, puno bliži RBR-u nego prošle godine. Za 7 dana KINa, staza je manje aerodinamički zahtijevna, i mislim da bi tamo trebali uzeti i pole position i pobjedu!
....

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Dobro je da je neko prekinuo dominaciju Red Bull-a-Vettela, McLaren je to zaslužio.
Čestitam McLarenovcima.
Button i Red Bull-ovi mehaničati u box-u

Čestitam McLarenovcima.
Button i Red Bull-ovi mehaničati u box-u

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
sta kazete na borbu lewisa i jensona????? jako fer po mome....
McLaren u <3
-
- Profesionalni vozač
Trebalo se i ranije desiti. Button je samo kocio Hamiltona.
- elder
- Svjetski prvak
Fer borba nema kaj, ali i zanimljiva tvrda borba. Tak i treba biti a ne da ga samo pustiMcLewis je napisao/la:sta kazete na borbu lewisa i jensona????? jako fer po mome....
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma nije bilo nis posebno ovaj se otvorio u prvom zavoju ovaj malo trznuo i amen

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
Red Bull-ova pogreška, oni su mahali svojim lolipopom ispred Buttona,F2004_the_best_ever je napisao/la:Dobro je da je neko prekinuo dominaciju Red Bull-a-Vettela, McLaren je to zaslužio.![]()
Čestitam McLarenovcima.
Button i Red Bull-ovi mehaničati u box-u![]()
![]()
ako je vozač jako dekoncentriran neće vidjeti gjde je tko, i slučajno ušao Red Bull