Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Ne znam, ali meni ovo tvoje razmisljanje ne drzi vodu nikako.
Pa nije ga Monchengladbach stvorio reprezentativcem, vec on sam. Pa ne mislis valjda da je trebao bit u repki sa 16 godina dok je bio u Bvb.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Ne daj se Schumy.d - mnogi su ovdje uz tebe...ovo mi izgleda ko da ste ti i Scud zamijenili "psihološke profile" :D
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

@Schumy
Zna se tko mu je dao mogucnost i priliku da zaigra profesionalni nogomet.
Toon je napisao/la:Ne daj se Schumy.d - mnogi su ovdje uz tebe...ovo mi izgleda ko da ste ti i Scud zamijenili "psihološke profile" :D
zbilja sam u nezgodnom polozaju. S jedne strane covjek koji prati Primeru, i covjek koji prati Premiership protiv osobe koja prati Bundesligu 1,2,3

:oops: :biggrin:
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

A ne Scud ovo je globalno pitanje - pitanje odlaska najboljih igrača neke momčadi u najveće rivale. Nije ovo obična otimačina i običan prelazak - zna se tko je kome najveći i najmrskiji suparnik - ne možeš takvih imati više od jednog do dva...ne prelazi Messi u Real kao ni Ronaldo u Barcu (barem ne direktno), ne prelazi se iz Liverpoola u MUFC, ne prelazi se iz Dinama u Hajduk ako si zvijezda tog kluba - to jednostavno nije prirodno...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

how about Kranjčar toon :biggrin:
scud jel ovo ima veze s istinom http://sportski.net.hr/nogomet/nasi-u-s ... mandzukica
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

wolfman je napisao/la:how about Kranjčar toon :biggrin:
...pa to je i dobar primjer - "svinja debela" dan danas doživljava zvižduke od nekih na maximiru...o njemu su posebni pjesmuljci spjevani a "zna se" da je gotovo izbačen iz dinama i da je zato 'ošo k bilima - pa Torcida je taj dolazak slavila ko da su prvenstvo osvojili...ni onaj pravi Ronaldo nije imao direktan put Barca-Real već preko Italije...jedan Falcao će vjerojatno u Real ali ne direktno već preko Francuske...postoje prirodne stvari i one koje to nisu ma koliko neki željeli misliti da jesu - ovo me podsjeća na homofobnu izjavu no ne mislim na to :D ...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:@Schumy
Zna se tko mu je dao mogucnost i priliku da zaigra profesionalni nogomet.
Toon je napisao/la:Ne daj se Schumy.d - mnogi su ovdje uz tebe...ovo mi izgleda ko da ste ti i Scud zamijenili "psihološke profile" :D
zbilja sam u nezgodnom polozaju. S jedne strane covjek koji prati Primeru, i covjek koji prati Premiership protiv osobe koja prati Bundesligu 1,2,3

:oops: :biggrin:
A gledaj, očito je dečko shvatio da će u BvB teško dobiti priliku i otišao je nekud na "kaljenje". Da je otišao na loš način, nebi se ni vratio u Dortmund.

A ovo nema veze tko prati koju ligu. ;)
Tako je bilo gdje, čak sam ti naveo primjere iz druge lige.

Pogledaj i primjer Raula. Nedavno je izjavio da je u karijeri nekoliko puta dobivao p+Barcine ponude koje su bile zanimljive, ali rekao je da nikad nebi tamo otišao.
Scuderia
Moderator
Moderator

wolfman je napisao/la:how about Kranjčar toon :biggrin:
scud jel ovo ima veze s istinom http://sportski.net.hr/nogomet/nasi-u-s ... mandzukica
Ma nema od toga nista. Mandzukic i Shaqiri imaju cvrste ugovore, i nisu ludi ici otici nakon osvajanja LP. S druge strane, Bayern moze lijepo cekati da Lewandowskom istekne ugovor sljedece sezone i onda ce ga dovuci za 0 eura. ;)

Schumy.d je napisao/la: A gledaj, očito je dečko shvatio da će u BvB teško dobiti priliku i otišao je nekud na "kaljenje". Da je otišao na loš način, nebi se ni vratio u Dortmund.

A ovo nema veze tko prati koju ligu. ;)
Tako je bilo gdje, čak sam ti naveo primjere iz druge lige.

Pogledaj i primjer Raula. Nedavno je izjavio da je u karijeri nekoliko puta dobivao p+Barcine ponude koje su bile zanimljive, ali rekao je da nikad nebi tamo otišao.
Ni manje ni vise u rivala Gladbacha. #-o =D>
S druge strane, da li je to uredu prema Fohlencima ?

Misljenje samo jednog od navijaca
Scheiß BVB! Danke Marco, dass Du uns verraten hast!“, grölt ein ziemlich angefressener Fohlen-Fan am Düsseldorfer Flughafen.
Dao sam ti i izjavu Kloppa tako da je to zbilja kraj price. Ako i dalje smatras da to nije tocno sto sam stavio, rekao, napisao, onda ti jedino mogu preporuciti da krenes proucavati detaljno povijest Bundeslige. ;)

Kako nema jbmu misa ?
Kako se s nekim mogu raspravljati u dubinu npr. s tobom o Primeri, kada ju pratim povrsno ? ;)

Pratim i drugu i trecu ligu i vec ti sada mogu reci imena dvojice u drugoj ligi koji odskacu od drugih igraca i pred kojima moze biti dobra karijera ako budu u glavi budu cisti.

Da me pitas da ti nabrojim jednog talenta iz ne znam druge spanjolske, moj odgovor je automatski ; ne znam. ;)
Toon je napisao/la:A ne Scud ovo je globalno pitanje - pitanje odlaska najboljih igrača neke momčadi u najveće rivale. Nije ovo obična otimačina i običan prelazak - zna se tko je kome najveći i najmrskiji suparnik - ne možeš takvih imati više od jednog do dva...ne prelazi Messi u Real kao ni Ronaldo u Barcu (barem ne direktno), ne prelazi se iz Liverpoola u MUFC, ne prelazi se iz Dinama u Hajduk ako si zvijezda tog kluba - to jednostavno nije prirodno...
Ja sve sto zelim reci ovdje u vezi tih otimacina da to i Dortmund radi drugim klubovima, otimajuci im dragulje tj. zvijezde kako ti kazes a isto su rivali, bez obzira na poziciji na ljestvici. Dao sam primjer trojice igraca.

Kad tako nesto Bayern radi odmah idu pisanja : " Sugavci, njima je jedini cilj oslabiti konkurenciju " , a kada to radi " jadni " Dortmund je uredu. I to je ono sto me ljuti, dvolicnost.

A sto se tice rivalstva u Njemackoj, to je malo zafrkanije nego se misli...
Budem to probao objasniti;

Podijelit cu Njemacku na 5 zona radi lakseg pracenja...

Zone:
Sjever
Jug
Istok
Centar
Zapad

U svakoj zoni imas minimalno dva kluba

Klubovi na sjeveru Njemacke koji su rivali :
Hamburg, Bremen - derbi sjevera

Klubovi na jugu Njemacke koji su rivali :
Bayern, Nurnberg, Augsburg - Bavarski derbiji

Klubovi na zapadnoj strani Njemacke koji su rivali : ( Ruhr derbiji ako se ne varam, ne sjecam se sada tocno kako se zovu derbiji )
Gladbach, Schalke, Dortmund, Dusseldorf, Koln, Mainz

Klubovi na istocnoj strani Njemacke koji su rivali :

Hertha BSC Berlin, Cottbus

Klubovi u centru : Stuttgart, Hoffenheim ( Frankfurt )

I onda imas da u jednom kolu ne znam imas derbi pokrajina :

Bayern - Stuttgart ( Bavarska vs Baden Wurttemberg ) itd

Ovi boldani su kroz povijest Bundeslige bili najljuci rivali gledajuci unutar ili van zone, i ostat ce sve dok ima Bundeslige, bez obzira na sve.

Ja sam svoje rekao po ovom pitanju, dao sam isjecak od Kloppa nakon sto je Gotze presao u Bayern u kojem govori da nista drugacije nije bilo ni sa Reusom kada je presao nazad u Dortmund, dao sam listu rivala u Bundesligi... za mene prica zavrsena.

Ich habe fertig
:bye:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Ni manje ni vise u rivala Gladbacha.
Pa nije izravno iz Borussije otišao tamo, igrao je 3 sezone u niželigašu između toga. ;)

Žao mi je, ali mislim da ti ne shvaćaš cijelu poantu ove priče. :)
Bez obzira koja je liga, najveće zvijezde nekog kluba u kojem su potekli ne prelaze u rivale za nikakve novce, bio to Real, Liverpool, Barcelona, Newcastle, Lyon, PSG, United, bilo tko.

Klubovi otimaju jedni drugima igrače, ali ne svjetske zvijezde koje vrijede preko 30 milijuna eura. ;)
Sve su to prelasci relativnih "anonimaca".

Niko Kranjčar je prešao iz jednog Dinama u Hajduk i on ti je savršen primjer. Pravi Dinamovci mu to nikad zaboraviti neće.
Figo je dobio za vrat svinjsku glavu. To je tako, kolega, i ne možeš optuživati navijače Borussije jer su ljuti i ogorčeni na Gotzea. I ja bih bio da Iker ode u Barcelonu. ;)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Schumy.d je napisao/la: Nebitno za ovaj slučaj, Falcao je navodno prešao za 45 milijuna u Monaco. I sad uzmite onu cifru od 47 milijuna za Suareza koju Real nudi. Zar nije čudno da daju tolike novce za Suareza, a mogu za manje dovesti boljeg napadača koji im je pred nosom?
To je novinarstvo. ;)
Taj Suarez je u Premiershipu dao 23 gola u 33 utakmice. I to u Liverpoolu koji nema neku super ekipu.
Tržišna vrijednost Falcaa na trensfermarktu je 60 mil eura ( 42 utakmice - 34 gola, 3 asistencije = 3611 bodova )
Suarez vrijedi 36 mil eura ( 46 utakmica - 31 gol, 15 asistencija = 3895 bodova ).
Pa ti sad meni nađi razliku u tih 24 mil eura.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Dani je napisao/la: Pa ti sad meni nađi razliku u tih 24 mil eura.
Eh vidis...kada kupis Suareza onda ti ostnu 24 miliona da kupis jos jednog kvalitetnog napadaca koji ce igrati dok Suarez bude sluzio kazne za svoje gluposti (grickanje, vrijedjanje, jos malo pa ce poceti i oruzje da nosi) :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Kao da je Cantona bio drugačiji, ili Roy Keane, Rooney.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Šta se priča tiče:
United će ponuditi navodno 43 mil funti Barci za Fabregasa i Thiaga.
Jesus Navas zamjena za Di Mariu?
Isco kaže da odlazi samo ako će biti starter u novom klubu.

I službeno, valjda(?), Galatasaray odbio Barcinih 17 milijuna eura za golmana Musleru.
Scuderia
Moderator
Moderator

Bas me zanima omjer prihoda i rashoda u Monacu. Pogotovo nakon ovih silnih transfera.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Bas me zanima omjer prihoda i rashoda u Monacu. Pogotovo nakon ovih silnih transfera.
Ma dok gazda zgrće lovu, nema brige za njih. Ionako to nije njihov novac, već od vlasnika. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Uprava na kraju godine mora podnijeti izvjesce o bilanci kluba, tek onda gazda intervernira.
Zanima me bas koliki ce biti minus prije intervencije. Nekako ne vjerujem da stadion koji nema ni 20 000 mjesta te suveniri, dresovi i sl. mogu sami, bez pomoci vanjskog faktora napraviti pozitivnu bilancu na kraju godine. Lijen sam izracunati njihove transfere otkako ih je preuzeo Rus, te place igraca. Cifre su sigurno ogromne.

Ako vec misli kupovati za takav ogroman novac, onda je za sam klub bolje da ovaj ostane po mogucnosti dozivotno, jer ako on jednog dana ustane na lijevu nogu, te kad mu to dosadi.... Monaco bi mogao igrati na pasnjacima Francuske.
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Monaco je samo odgovor na PSG, dvije igračke u rukama dokonih bogatih sretnika. O minusima koji će biti vjerojatno apsurdno smiješni ćemo doznati na kraju godine kada se podvlači crta...prošlogodišnja tablica izgleda ovako što se tiče "ulaganja" u klub:
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

izgleda da je Suarez sve blize Realu i da se samo ceka potpis :-(

http://www.marca.com/2013/05/30/en/foot ... 99845.html
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator

Arapi u Realu
slika

ugovor tezak 25 milijuna eura, pet godina
ANATOLIJ TIMOŠČUK za nekoliko dana napušta Bayern i odlazi u Rusiju gdje će od sljedeće sezone nositi dres Zenita. Ukrajinac je u razgovoru za ruske medije poručio kako će se Jupp Heynckes uskoro vratiti u Madrid.

"To je 99 posto sigurno. Heynckes će od sljedeće sezone voditi Real Madrid", rekao je Timoščuk za ruske medije, a prenosi Marca.

Ukoliko je Timoščuk u pravu, onda je to svakako veliki obrat budući da su španjolski mediji tjednima pisali kako će Carlo Ancelotti 3. lipnja biti predstavljen kao novi trener Reala.

Navijači ga žele

Heynckes je nedavno izjavio da ne ide u mirovinu i da će nakon finala njemačkog Kupa otkriti gdje će nastaviti trenersku karijeru. Tvorac strašnog Bayerna već je jednom vodio Real i to u sezoni 1997./1998., a s "kraljevima" je osvojio Ligu prvaka i španjolski Superkup. Prema posljednjim anketama koje su objavili španjolski mediji, navijači Reala upravo Heynckes vide kao nasljednika Josea Mourinha.

-Buyten i Pizzaro potpisali nove ugovore

-de Bruyne navodno u Leverkusenu ( ako je ovo istina, to je predobar potez Apotekara )

- Abidal odlazi iz Barcelone
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ako Timoščuk govori istinu, tj. ako se obistini to što govori, definitivno tijekom idućeg tjedna nakon mature posvećujem jedan dan opijanju u tu čast. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:izgleda da je Suarez sve blize Realu i da se samo ceka potpis :-(

http://www.marca.com/2013/05/30/en/foot ... 99845.html
Zašto :( ?
Ja mislim da je Suarez odličan napadač. Doduše, malo problematičnog ponašanja, ali sve se to da ispraviti. Bolji od Higuaina i Benzeme trenutno.
Scuderia je napisao/la:Arapi u Realu
[ http://sportbild.bild.de/SPORT/fussball ... ht=349.jpg ]

ugovor tezak 25 milijuna eura, pet godina
Da, to se znalo još na početku prošle godine da bwin odlazi s prsa Reala.

Novi dresovi su mi lijepi, sviđa mi se i font imena igrača.

A ovo s Juupom vam ja tupim već par tjedana. Jedini logičan izbor je Real, Barcelona ili Milan (iako to teško). Mislim da dalje nema, Ancelottiju treba platiti skupu odštetu da ode, a Juup nije lošiji od njega, dapače. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

No tko je zapravo taj novi moćnik na burzi nogu? Dječak iz Perma, sposoban biznismen, 93. najbogatiji čovjek na svijetu i 13. najbogatiji Rus. Imovina mu se procjenjuje na 9,5 milijardi dolara, pa stoga ni ne čudi da je kćeri Ekaterini priuštio najskuplji stan ikad prodan u New Yorku. U Central Parku, za 5,5 milijuna kuna. Godinu dana ranije kupio je i imanje u Palm Beachu na Floridi za 100 milijuna dolara, ovog proljeća i otok u Grčkoj...
Lovu je Ribolovljev, između ostalog, zaradio i na proizvodnji pesticida.
Sposoban jest, samo na koji nacin, hm. :-k
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Schumy.d je napisao/la: Zašto :( ?
Ja mislim da je Suarez odličan napadač. Doduše, malo problematičnog ponašanja, ali sve se to da ispraviti. Bolji od Higuaina i Benzeme trenutno.
Zato jer navija kao i ja za Liverpool.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la: Zato jer navija kao i ja za Liverpool.
Onda pardon. :)
Scuderia
Moderator
Moderator

Schalke na kraju utrke izasao kao pobjednik za Goretzkom. Cijena sitnica, 4 milje. Taman ono sto su dobili od finala LP.
slika
Odgovori