Ko je imao drugi?Dani je napisao/la:Tješi se se tješi. Lewis je imao 3. bolid te sezone kao i Alonso. Njih dvoje su izvlačili Mclaren.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- One and only
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Re: Fernando Alonso

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Možda i ne graniči,pogledaj massu i buttona pa onda vidiDomi je napisao/la:kolega, ovo već graniči s ludošću,ferrari je u drugom dijelu sezone bio skoro pa 1. a kamoli 3. bolid po brzini , u najgorem slučaju izjednačen s McMSchumy.d je napisao/la: Alonso je imao 8 bodova viška u 3. bolidu 1 utrku prije kraja
...put u raj nije posut ružama...
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Da Alonso i Hamilton svojim talentom su prikrili nedostatke bolidaChuck Norris je napisao/la:Možda i ne graniči,pogledaj massu i buttona pa onda vidiDomi je napisao/la:kolega, ovo već graniči s ludošću,ferrari je u drugom dijelu sezone bio skoro pa 1. a kamoli 3. bolid po brzini , u najgorem slučaju izjednačen s McMSchumy.d je napisao/la: Alonso je imao 8 bodova viška u 3. bolidu 1 utrku prije kraja

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Dani je napisao/la:Tješi se se tješi. Lewis je imao 3. bolid te sezone kao i Alonso. Njih dvoje su izvlačili Mclaren.

A bitno da si nakon prvenstva te godine izjavio da nije bilo afere da bi Mclaren uzeo konstruktorski naslov.

Tad bi Mclaren imao SAMO 1 bod manje od Ferrarija i to ZAHVALJUJUĆI gluposti Hamiltona u zadnje 2 utrke.
Ove sezone je Ferrari imao bolid ravan Mclarenu, ali samo u 2. polovici prvenstva.

Pogledajte samo 2. vozače (Buttona i Massu) pa usporedite.
- Ferrari-F60
Da, to je tako odigrano iz RB i veoma dobro uspjeo mamacThe Greatest je napisao/la:Jednostavno su se upecali na Webberovu varku sa boksom. Webbera su pozvali, a ovi u Ferrariju zagrizli i to je to. IMaš i izjavu na autosportu u kojoj Webber neizravno ovo priznaje.

Mislim da Ferrari u ovoj sezoni nije bio za to prvo mjesto, bio je tu u vrhu ali nedovoljno. Pa ne mogu se iz godine u godinu ponavljati 2007 godina. Mislim da je i ova reorganizacija u Ferrariu završena i da će sledeću sezonu ući sa uhodanom ekipom. Sada se ima i odredjenog zajedničkog iskustva. Tu vidim veliku snagu Ferarria i očekujem jedan veoma jak bolid i oba vozača konkurentna. Idemo dalje na godinu uzeti oba naslova i da budu dva najbolja vozača u poredku iz Ferarria

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Cestitke Alonsu na predivnoj sezoni i hvala mu za njegove pobjede.Ponosan sam sto sam njegov navijac i siguran sam da ce kad-tad postat prvak u Ferrariju.Danas jednostavno nije islo i glupo je izgubio vec u rukama naslov.Bit ce bolje sljedece godine 

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
bit će bolje ferdo.iako,na njegovom mjestu bih ja zadnjih 10 krugova na kočenju uletio petrovu pa šta bude.nešto slično što je kobajaši jedno toro rossu u japanu napravio...al eto,ostao je profesionalan,solidno je vozio,al ferrari kao bolid ipak nije bio na nivou ovu utrku
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Grazie mille Alonso za vožnje v 2010. Trebamo te v još boljem izdanju sljedeče godine 
PS. Petrov mu je dobro rekao "Alonso ovo je utrkivanje"

PS. Petrov mu je dobro rekao "Alonso ovo je utrkivanje"

- Vulpus
- Navijam za: F.Alonso -- Renault
Cestitke Alonsu na voznji ove sezone, posebnom u drugom dijelu...
Steta sto nije uspio doci do naslova, ali polako ima jos vremena nije da ide u mirvonu
Izvukao je koliko je mogao iz Ferrarija i eto nije bilo dovoljno, Red Bull je jednostavno bio presnazan ove godine
No zelim mu vise srece sljedece godine i mozda treci naslov
Steta sto nije uspio doci do naslova, ali polako ima jos vremena nije da ide u mirvonu

Izvukao je koliko je mogao iz Ferrarija i eto nije bilo dovoljno, Red Bull je jednostavno bio presnazan ove godine

No zelim mu vise srece sljedece godine i mozda treci naslov

- Schumy.d
- Legenda
Ma druge sezone će i Ferrari imati auto koji će biti konkurentan cijelu sezonu, a onda će i Alonsov talent i umijeće doći do izražaja siguran sam.
Za ovu sezonu mu mogu samo skinuti kapu jer je skoro sam gurao Ferrari cijelu sezonu.
Za ovu sezonu mu mogu samo skinuti kapu jer je skoro sam gurao Ferrari cijelu sezonu.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kimi, Massa pa ova dvojica iz McLarena. Dobro, drugi bolid po brzini.One and only je napisao/la:Ko je imao drugi?Dani je napisao/la:Tješi se se tješi. Lewis je imao 3. bolid te sezone kao i Alonso. Njih dvoje su izvlačili Mclaren.
@ Schumy : Button je ove godine više pokazao od Masse. Ipak je na Massu utjecala ona ozljeda.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
Tada više nije imalo smisla jer je bilo nemoguće da pretekne još i Rosberga i Kubicu.U tim trenucima kad je bilo nemoguće doći do 4. mjesta pametnije mu je bilo čuvat koji bod u slučaju da Vettel odustanevidc je napisao/la:bit će bolje ferdo.iako,na njegovom mjestu bih ja zadnjih 10 krugova na kočenju uletio petrovu pa šta bude.nešto slično što je kobajaši jedno toro rossu u japanu napravio...al eto,ostao je profesionalan,solidno je vozio,al ferrari kao bolid ipak nije bio na nivou ovu utrku
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Evo i ja da kažem da sam zadovoljan kako je Alonso odvezao drugi dio sezone, još samo da bolje starta-neznam koliko je to do njega a koliko do bolida. I odmah da kažem ako bude ovako nastavio da vozi i u 2011 ja ću biti prezadovoljan a da li će se Alonsa boriti za titulu sljedeće sezone ne pita se samo Alonso, zavisi kakav će poso uraditi sa novim bolidom Costa, Tombazis i Fry a naravno zavisi i od Ferrarijevog pitwalla, mislim da bi neke promjene na njemo dobro došle, prije svega mislim na Domenicalija. 

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Da je ovo normalna staza gdje je šljunak ili trava pored staze Alonso bi završio pored staze trkuSchumy.d je napisao/la:
I ono najvažnije, Lewis je svojim greškama te sezone izgubio naslov, a Alonso ga je izgubio zbog momčadske strategije.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
Da je babi motor umjesto muda bila bi F1 bolid.Kenny je napisao/la:Da je ovo normalna staza gdje je šljunak ili trava pored staze Alonso bi završio pored staze trkuSchumy.d je napisao/la:
I ono najvažnije, Lewis je svojim greškama te sezone izgubio naslov, a Alonso ga je izgubio zbog momčadske strategije.
Zasto ljudi ne zele da priznaju da je Lewis prvu sezonu bio zelen vozac! On danas je vrhunski vozac u F1 natjecanju ali on se nije takv rodio. Isto kao i Alonso ili neko treci. Recimo onaj sto je danas osvojio

- Dero
- Profesionalni vozač
Ajmo "ki bi da bi" modeKenny je napisao/la:Da je ovo normalna staza gdje je šljunak ili trava pored staze Alonso bi završio pored staze trkuSchumy.d je napisao/la:
Da je ovo normalna staza možda bi Alonso i mogao prestici nekoga

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Imao je srece da se nije u Petrova skucao a i na kraju je gluposti radio.. izletio je neznam kolko puta
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Kenny
- Legenda
Pa naravno da je napravio on tad gluposti, ali i Alonso je odvezo ovu trku katastrofalnoferrari_fan je napisao/la: Zasto ljudi ne zele da priznaju da je Lewis prvu sezonu bio zelen vozac! On danas je vrhunski vozac u F1 natjecanju ali on se nije takv rodio. Isto kao i Alonso ili neko treci. Recimo onaj sto je danas osvojio
Dero je napisao/la:
Ajmo "ki bi da bi" mode
Da je ovo normalna staza možda bi Alonso i mogao prestici nekoga
kenny je napisao/la: ...zbog takve staze i loše odlukeo ulasku u boks je Alonso izgubio naslov...

-
- Veteran
Objasni po čemu je Alonso odvezao katastrofalno?Zato što nije pretekao Petrova ?Kenny je napisao/la:
Pa naravno da je napravio on tad gluposti, ali i Alonso je odvezo ovu trku katastrofalno
- Kenny
- Legenda
puno se vozio pored staze, zar je to dobra vožnja?Chuck Norris je napisao/la:Objasni po čemu je Alonso odvezao katastrofalno?Zato što nije pretekao Petrova ?Kenny je napisao/la:
Pa naravno da je napravio on tad gluposti, ali i Alonso je odvezo ovu trku katastrofalno

- Vulpus
- Navijam za: F.Alonso -- Renault
Iskreno mi se ne cini da je trku odvezao kako neki kazu katastrofalno...
Kada je pokusao Petrova napast vjerojatno je isao na respekt proc, mislio je mozda da ce se Petrov malo pomaknut,ali
covjek je umjesto toga zatvorio ulaz u zavoj i natjerao Alonsa da nastavi ravno
.
A one greske na kraju, a covjek je bio frustriran da ce izgubit naslov i tu koncentracija popusta... I oni su ljudi.
Covjek je dao sve od sebe, kasnije nisam ni vidio nacina da prestigne tog Petrova, za razliku od ostalih trka
Petrov je odlicno vozio
Kada je pokusao Petrova napast vjerojatno je isao na respekt proc, mislio je mozda da ce se Petrov malo pomaknut,ali
covjek je umjesto toga zatvorio ulaz u zavoj i natjerao Alonsa da nastavi ravno

A one greske na kraju, a covjek je bio frustriran da ce izgubit naslov i tu koncentracija popusta... I oni su ljudi.
Covjek je dao sve od sebe, kasnije nisam ni vidio nacina da prestigne tog Petrova, za razliku od ostalih trka
Petrov je odlicno vozio

-
- Veteran
Ja to ne bi tako nazvao bilo je nemoguće preteći petrova i on je to pokušava na silu(vidjeli smo slično i između Hamiltona i Kubice).A da nije pokušavao onda bi svi rekli da je ziheraš(iako mnogi to i sada govore nakon utrke),a istina je da je zaista sve dao ali se Petrov nije mogao pretećiKenny je napisao/la:puno se vozio pored staze, zar je to dobra vožnja?Chuck Norris je napisao/la:Objasni po čemu je Alonso odvezao katastrofalno?Zato što nije pretekao Petrova ?Kenny je napisao/la:
Ako ćemo tražiti zamjerku na današnju vožnju onda je to eventualno start ali ja ni to ne vidim pod greškom jer je Button odlično startao.pravo je čudo da je on sa ovakvim bolidom na ovoj stazi završio kvalifikacije ispred Buttona i Webbera
-
Uhhh...što me taj Petrov iživcirao. 

- Kenny
- Legenda
Odlično je to što je on pokušavao da prestigne Petrova, ali ja bi jako volio da imamo pored svake staze šljunak, ili travu, pa da vidim šta bi se desilo nakon jednog takvog izljetanja. Mislim da ti u tom slučaju Alonsova vožnja nebi bila dobra.Chuck Norris je napisao/la:
Ja to ne bi tako nazvao bilo je nemoguće preteći petrova i on je to pokušava na silu(vidjeli smo slično i između Hamiltona i Kubice).A da nije pokušavao onda bi svi rekli da je ziheraš(iako mnogi to i sada govore nakon utrke),a istina je da je zaista sve dao ali se Petrov nije mogao preteći
Ako ćemo tražiti zamjerku na današnju vožnju onda je to eventualno start ali ja ni to ne vidim pod greškom jer je Button odlično startao.pravo je čudo da je on sa ovakvim bolidom na ovoj stazi završio kvalifikacije ispred Buttona i Webbera

-
- Veteran
Slažem se s tim da bi volio šljunak ali isto tako bi volio minimalno jedno normalno mjesto za pretjecanjeKenny je napisao/la:Odlično je to što je on pokušavao da prestigne Petrova, ali ja bi jako volio da imamo pored svake staze šljunak, ili travu, pa da vidim šta bi se desilo nakon jednog takvog izljetanja. Mislim da ti u tom slučaju Alonsova vožnja nebi bila dobra.Chuck Norris je napisao/la:
Ja to ne bi tako nazvao bilo je nemoguće preteći petrova i on je to pokušava na silu(vidjeli smo slično i između Hamiltona i Kubice).A da nije pokušavao onda bi svi rekli da je ziheraš(iako mnogi to i sada govore nakon utrke),a istina je da je zaista sve dao ali se Petrov nije mogao preteći
Ali ti pričaš šta bi bilo da je šljunak pored staze?Ali nije,da je ,vjerovatno ne bi ni Alonso pokušavao preteći na onaj način