Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi i Frijns
Re: Simulacije vožnje
nek netko stavi link za imolu, ili je to ona na kojoj smo vec vozili?
možda stignem na utrku, jos pol sata mi se skida mod..
možda stignem na utrku, jos pol sata mi se skida mod..

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Da Kimi Imola 1994 je to.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
niš od toga..
došlo mi na 80% i stalo..
jučer isto tako, samo što mi je na 40% došlo.
ne kužim uopće, ima tko kakvu ideju? preko fileserve-a skidam...
došlo mi na 80% i stalo..
jučer isto tako, samo što mi je na 40% došlo.
ne kužim uopće, ima tko kakvu ideju? preko fileserve-a skidam...

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
nemam pojma kimi. Ja sam skinuo bez problema, ne sjećam se točno sa kojeg mirrora.
A što se utrke tiče...2. put da se utrkujem na f1bosnia serveru i drugi put razočaran. Ovaj put je još banalnija nesreća. Obavim prvo stajanje u boksu, tim zaustavljanjem izborim 2. poziciju jer su moji riješili bolje nego moj suparnik i onda kaos. Stižem čovjeka za cijeli krug i na izlazu iz zavoja tosa (onaj hairpin u 1. sektoru za one koji neznaju) još prije kraja rubnika na desnoj strani na izlasku iz zavoja lik usporava. I to taman pred mene koji upravo počeo ubrzavat iz zavoja. Probao sam ga zaobić, ali neuspješno, stradao ovjes. Uspio sam nastavit, ali prvi zavoj na kojem se treba zajahat pasicu bio sam u zidu.
Stvarno ne mogu vjerovat kako to da ljudi, koji inače u ligi voze, ne paze jedni na druge. Isto na startu jedva izvukao živu glavu kad su dvojica jedan drugog odnijeli sa staze.
A što se utrke tiče...2. put da se utrkujem na f1bosnia serveru i drugi put razočaran. Ovaj put je još banalnija nesreća. Obavim prvo stajanje u boksu, tim zaustavljanjem izborim 2. poziciju jer su moji riješili bolje nego moj suparnik i onda kaos. Stižem čovjeka za cijeli krug i na izlazu iz zavoja tosa (onaj hairpin u 1. sektoru za one koji neznaju) još prije kraja rubnika na desnoj strani na izlasku iz zavoja lik usporava. I to taman pred mene koji upravo počeo ubrzavat iz zavoja. Probao sam ga zaobić, ali neuspješno, stradao ovjes. Uspio sam nastavit, ali prvi zavoj na kojem se treba zajahat pasicu bio sam u zidu.
Stvarno ne mogu vjerovat kako to da ljudi, koji inače u ligi voze, ne paze jedni na druge. Isto na startu jedva izvukao živu glavu kad su dvojica jedan drugog odnijeli sa staze.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Mansell
- Test vozač
- Haris KTM
- Navijam za: Scuderia Ferrari
bash mi je zao racea kad sam bio tako konkurentan, zadnji sektor me hebao ali sam bio dobar i bum tras esc i close rf
Nemas se sta zaliti cule, svi mi srljamo pomalo, evo izmedju mene i Mansa je proletio Kuzma koji ima vise iskustva nego mi svi zajedno, mene po nesreci pogodio i race is over ali idemo dalje, valja sad RFT ubiti u pojam!!!
Nemas se sta zaliti cule, svi mi srljamo pomalo, evo izmedju mene i Mansa je proletio Kuzma koji ima vise iskustva nego mi svi zajedno, mene po nesreci pogodio i race is over ali idemo dalje, valja sad RFT ubiti u pojam!!!
- Armanini
- Svjetski prvak
mans - krajnje ti je vrijeme da se pocnes bavit "profi" sim raceanjem.. ne budi lud.. veci challenge bi ti bio i uberes koju kintu.. il bar volan/rig sto god..
a te situacije koje opisujete po stazi.. jbga - vozite bolide..
da vozite ko i mi aute ispod 100 konja mozete se zaljepit na kocenju na kuku ako treba..
i zabavit se xxx puta vise..
mi smo veceras naganjali ova govna spora i neopisivo se zabavili..
ono - impossible to control as you like - yep - to ce bit
a te situacije koje opisujete po stazi.. jbga - vozite bolide..
da vozite ko i mi aute ispod 100 konja mozete se zaljepit na kocenju na kuku ako treba..
i zabavit se xxx puta vise..
mi smo veceras naganjali ova govna spora i neopisivo se zabavili..
ono - impossible to control as you like - yep - to ce bit

- Cuky
- Moderator
Haris KTM je napisao/la:bash mi je zao racea kad sam bio tako konkurentan, zadnji sektor me hebao ali sam bio dobar i bum tras esc i close rf
Zašto se nemam šta žalit? Kad se već to sve organiziralo kao neki event, dakle treba malo ozbiljnosti. I onda mi netko gotovo stane pred mene na trkaćoj liniji na izlasku iz najsporijeg zavoja na stazi da bi me "propustio" za puni krug. Pa otkad se propušta na način da se samo stane? Valjda je logično da ćeš se maknuti sa trkaće linije da onaj tko je brži prođe.
Da smo vozili onako utrke tek da vozimo nebih ništa rekao. Išao bi restart nakon ove i sve 5. Ali kao što sam rekao, vi ste to organizirali kao neki ozbiljniji event. Dakle određena je satnica, nema ponavljanja utrke. I onda ja 2., sve išlo po planu i ispadnem ne zbog svoje pogreške nego zbog tuđe nepažnje. A zbog tuđe nepažjne nisam ni onu na Sebringu sa GT3 završio.

- Antimon
- Navijam za: Kimi Webber
evo pogledao sam malo replay od sinoćnih utrka koje je arma spominjao ( hgtc 1.9 mod), ludnica. mali zvrkovi idu kao ludi, kližu kroz zavoje na 2,3,4 točka
.
stalno je akcija na stazi, prolazak kroz zavoje paralelno, na pravcu tri auta jedan pored drugog...bilo je svega. ćale je obećao napraviti video od sinoćnih utrka pa ćete vidjeti. sinoć ga je arma u fićeku na sebringu ganjao 2-3 kruga za drugo mjesto ali se obranio. na kraju je ćaletova simka nakon prolaska kroz cilj doslovno ispustila dušu lol.
mans nismo ni sumnjali tko će pobjediti sinoć...

stalno je akcija na stazi, prolazak kroz zavoje paralelno, na pravcu tri auta jedan pored drugog...bilo je svega. ćale je obećao napraviti video od sinoćnih utrka pa ćete vidjeti. sinoć ga je arma u fićeku na sebringu ganjao 2-3 kruga za drugo mjesto ali se obranio. na kraju je ćaletova simka nakon prolaska kroz cilj doslovno ispustila dušu lol.
mans nismo ni sumnjali tko će pobjediti sinoć...

- Haris KTM
Ti govoris o tome a dodjes i vozis, kako je meni koji to sve organizujem, dodjem na 5 foruma i zovem ljude, testiram toliko mod i stazu da napravim sto bolje propozicije ( u cemu mi i Kuzma pomogne), vozim i ljudi me vazda pitaju kako da podese nesto, napokon kvale, krece race, izbijam na prvo mjesto i ljudi me obrisu sa staze...nisam par krugovao ostao a tolika priprema...steta i cestitke pobjedniku
Gledao sam riplay i priznam da je krkanski potez i nema price...ali ne mozes mi pricati o ozbiljnosti eventa...uvjek se nadje neko razuzdan i u pravoj sezoni kamol u ovim event test utrkama, drago mi je sto dodjes i brz si i kvalitetan vozac ali isto tako brzo gubis volju i napises nesto krupno!!!
Gledao sam riplay i priznam da je krkanski potez i nema price...ali ne mozes mi pricati o ozbiljnosti eventa...uvjek se nadje neko razuzdan i u pravoj sezoni kamol u ovim event test utrkama, drago mi je sto dodjes i brz si i kvalitetan vozac ali isto tako brzo gubis volju i napises nesto krupno!!!
- automotofan
- Navijam za: Senna fan-Ferrari
- Kontakt:
već sam se Harisu ispričao za incident.
a to je samo dokaz da je ovo f1, jer za to treba više vježbati zajedno na serveru. a ovih dana nikog živog na serveru.
to je bio splet okolnosti. moje max brzine su u qualama bile 345, a u trci preko 340(342). po liveracersu.
konkurenti su svi bili jedva oko 330 u qualama, što znači da u trci imaju brzine oko 320-325. što je za imolu sporo.
da se više zajedno vozilo na serveru tada bi se vidjelo tko vozi kako i vježbali bi se startevi i sama trka.
naravno da to ne ostavlja pravo za ono što sam napravio. šta se može i naj bolji griješe.
jednako tako jedna napomena.
ako se već držalo nekog profi organiziranja, tada u qualama nema chatanja, warmup se ne požuruje i čeka se da istekne 5min.
trka se ne restarta, ma šta bilo.
a pošto se sve to izdešavalo, nakon incidenta na startu, moglo se i ponoviti ponovno start. jer i onako je odaziv bio slabašan i sve je bilo više blagdanskog karaktera i opuštene atmosfere.

a to je samo dokaz da je ovo f1, jer za to treba više vježbati zajedno na serveru. a ovih dana nikog živog na serveru.
to je bio splet okolnosti. moje max brzine su u qualama bile 345, a u trci preko 340(342). po liveracersu.
konkurenti su svi bili jedva oko 330 u qualama, što znači da u trci imaju brzine oko 320-325. što je za imolu sporo.
da se više zajedno vozilo na serveru tada bi se vidjelo tko vozi kako i vježbali bi se startevi i sama trka.
naravno da to ne ostavlja pravo za ono što sam napravio. šta se može i naj bolji griješe.

jednako tako jedna napomena.
ako se već držalo nekog profi organiziranja, tada u qualama nema chatanja, warmup se ne požuruje i čeka se da istekne 5min.
trka se ne restarta, ma šta bilo.
a pošto se sve to izdešavalo, nakon incidenta na startu, moglo se i ponoviti ponovno start. jer i onako je odaziv bio slabašan i sve je bilo više blagdanskog karaktera i opuštene atmosfere.

- Cuky
- Moderator
Harise, nemam ja ništa protiv da se vozi neozbiljno. Ali ajmo reć ovako:
Kad je već organiziran event, kad je sve određeno da to izgleda ozbiljno onda i ja nastupim ozbiljno. To znači da dajem sve od sebe, ap čak i više od toga. U kvalama sam npr. prva 2 sektora u svom najbržem krugu odvozio bez razmišljanja, instinktivno i imao sam na 2. prolazu desetinku bolje od Mansella. Počeo sam razmišljat kako samo nesmijem pogriješit i pole je tu - i pogriješio sam. nema veze, 3. pozicija odlična. Ja sam i dalje vozio ozbiljno, razmišljao sam o tome da se vozi gotovo 29 krugova i da nakraju će se dosta dobiti pametnim taktiziranjem. I onda kad je sve išlo kako treba se dogodi što se dogodilo, a to je da mi na izlazu iz zavoja kad sam krenuo ubrzavati čovjek gotovo stane pred mene i uništi mi prednji ovjes. Kad već vozimo ozbiljno i kad ja već pazim na druge onda to isto očekujem i od drugih. Da se to dogodilo u borbi, da je npr. prekasno zakočio pa me udario ili da sam ja udario njega pa da smo oboje nastradali (kao i u jučerašnjem slučaju di smo oboje nastradali( nebih riječ rekao jer se to u borbama može dogoditi. Ali kad nastradam pretičući za krug sporijeg vozača, to je ipak malo previše, bar za mene. A ja sam takav da ću uvijek reć ono što me smeta, bilo to pravo nekom ili ne.
S druge strane, da je ovo bila samo jedna vožnja, bez ikakvog planiranja i sl. nego da smo se samo skupili i ajmo vozit onda bih i ja drukčije postupao. Vjerojatno nebih toliko razmišljao, išao bi na sve ili ništa, manje bi pazio na ljude oko sebe kad znam da ako nas previše odustane ide restart, a uostalom 5-6 krugova obične "neozbiljne" utrke nije problem pričekat ako odustanem. Eto o tome se radi.
Kad je već organiziran event, kad je sve određeno da to izgleda ozbiljno onda i ja nastupim ozbiljno. To znači da dajem sve od sebe, ap čak i više od toga. U kvalama sam npr. prva 2 sektora u svom najbržem krugu odvozio bez razmišljanja, instinktivno i imao sam na 2. prolazu desetinku bolje od Mansella. Počeo sam razmišljat kako samo nesmijem pogriješit i pole je tu - i pogriješio sam. nema veze, 3. pozicija odlična. Ja sam i dalje vozio ozbiljno, razmišljao sam o tome da se vozi gotovo 29 krugova i da nakraju će se dosta dobiti pametnim taktiziranjem. I onda kad je sve išlo kako treba se dogodi što se dogodilo, a to je da mi na izlazu iz zavoja kad sam krenuo ubrzavati čovjek gotovo stane pred mene i uništi mi prednji ovjes. Kad već vozimo ozbiljno i kad ja već pazim na druge onda to isto očekujem i od drugih. Da se to dogodilo u borbi, da je npr. prekasno zakočio pa me udario ili da sam ja udario njega pa da smo oboje nastradali (kao i u jučerašnjem slučaju di smo oboje nastradali( nebih riječ rekao jer se to u borbama može dogoditi. Ali kad nastradam pretičući za krug sporijeg vozača, to je ipak malo previše, bar za mene. A ja sam takav da ću uvijek reć ono što me smeta, bilo to pravo nekom ili ne.
S druge strane, da je ovo bila samo jedna vožnja, bez ikakvog planiranja i sl. nego da smo se samo skupili i ajmo vozit onda bih i ja drukčije postupao. Vjerojatno nebih toliko razmišljao, išao bi na sve ili ništa, manje bi pazio na ljude oko sebe kad znam da ako nas previše odustane ide restart, a uostalom 5-6 krugova obične "neozbiljne" utrke nije problem pričekat ako odustanem. Eto o tome se radi.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
evo nešto od jučer kad smo vozikali HGTC. Bilo je zakon
Različiti auti, različite brzine, grip, svaki se vozi drugačijim stilom.
Evo prvi vid samo nekih akcija s 3 staze a bit će još jedan vid duži od ovog koji će bit uploadan za sutra.
Večeras u 19h otvaram ali klasa auta do 2.0L
staze i ostale info stavim naknadno

Evo prvi vid samo nekih akcija s 3 staze a bit će još jedan vid duži od ovog koji će bit uploadan za sutra.
Večeras u 19h otvaram ali klasa auta do 2.0L
staze i ostale info stavim naknadno

- Mansell
- Test vozač
Sanio slazem se sa dosta toga sto si ti napisao, npr. treniralo se dosta malo, ali moras znati da vise moraju trenirat ljudi sa sporijim vremenima, da bi se cim vise priblizili vodecima. npr ja sam imao najbrzi krug na treninzima ispod 1:20, tako da nisam imao volje skidat to jos vise. A bilo je ljudi koji su bili i po 5 sekundi sporiji i po meni su oni trebali vise trenirati.automotofan je napisao/la:već sam se Harisu ispričao za incident.
...moje max brzine su u qualama bile 345, a u trci preko 340(342). po liveracersu.
A sto se tice top speeda, mislim da je nerealno preko 330kmh na Imoli, moja brzina u utrci je bili 327 (bez slipa, jer nikog nije bilo ispred mene). Svi mi znamo da auto sa manje krila i slabije koci, sto se nazalost i tebi desilo. Vjerujem da ce za sljedeci event ljudi biti spremni, a ti ces sigurno sredit rfactor do tad.

- Cuky
- Moderator
F1-S-R F1 1994 patch 1.1 + trackpack
http://www.multiupload.com/E81MFA5NCB" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.multiupload.com/E81MFA5NCB" onclick="window.open(this.href);return false;

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
otvaram server u 19:10
klasa do 2000ccm: Alpina, Alfa, Cortina, 911
staze: Trois Rivieres, Lime Rock, Goodwood
linkovi:http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... s-Rivieres
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ock%20Park" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Goodwood" onclick="window.open(this.href);return false;
za instalirat goodwood odzipat ga u:
GameData\Locations\GPLEAtracks\
IP: 31.147.73.122
klasa do 2000ccm: Alpina, Alfa, Cortina, 911
staze: Trois Rivieres, Lime Rock, Goodwood
linkovi:http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... s-Rivieres
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ock%20Park" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Goodwood" onclick="window.open(this.href);return false;
za instalirat goodwood odzipat ga u:
GameData\Locations\GPLEAtracks\
IP: 31.147.73.122

- automotofan
- Kontakt:
ako misliš da ja to ne znam, onda ne razumijem zašto mi to i govoriš.Mansell je napisao/la: Svi mi znamo da auto sa manje krila i slabije koci, sto se nazalost i tebi desilo.
a da si čitao moj post na f1bosnia, onda bi vidio da sam na kočenju destabiliziran bio zbog izbjegavanja tebe koji si bio poprilično spor. i ne kažem ništa. jednostavno to je bio sporski incident. jer ja jako dobro znam kako se vozi po javnim serverima i više od svega prezirem takve stvari. ali tu je splet događaja iznio takvu situaciju.
i nije ti bitno toliko biti naj brži na hl listi, jer ako nisi gotovo uopče probao odvoziti dugi stint da vidiš ponašanje u trci i da se za to pripremiš. jer da je to napravilo 80% ljudi onda bi znali koliko gume drže. a računica oko goriva je priča za sebe.imaju tu još mnoge stvari koje trebaju mnogi naučiti pa i ti.
jedino šta mogu reči je to da te sreća išla na zadnjim trkama, jer nije bio veliki broj jakih vozača, splet okolnosti itd.
dijon ti je pokazao da trebaš više obratiti pozornost na trku a ne samo hotlapirati.
čovjek uči dok je živ, pa tako i ja, tako i svi drugi.

- Mansell
- Test vozač
Sad tek vidim Sanio da neznas sportski priznati poraz i ne mislim uopce vise polemizirati s tobom.
- Cuky
- Moderator
@Haris Došao bih se okušati i sa RFT modom kad bude event. Samo me zanima, hoće li biti slobodnog mjesta u Ferrariju? 

- automotofan
- Kontakt:
a ja vidim da si ti bahat kao i sva balava mladež današnjice koja nezna primiti savjet.Mansell je napisao/la:Sad tek vidim Sanio da neznas sportski priznati poraz i ne mislim uopce vise polemizirati s tobom.
jednog dana ćeš znati o čemu govorim.

- Haris KTM
Ovaj event je zamisljen kao fight Croteam i F1Bosnia, ali onda smo povukli i josh dvije lige, ja croteam zbog Kuzme i josh 3 vozaca koji voze F1 modove, a ovdje niko to ne vozi pa nisam vas ni racunao, tako da cisto sumnjam da ima mjesta, mogu ti psw poslat pa dodji da treniramo zajedno, a mozda i neki od nasih ne mogne pa da uskocis u njegovo ime!!!
- Cuky
- Moderator
vidio sam pass na vašem forumu jer me instaliralo što sve treba da bi RFT radio. Kad to instaliram ću doć makar juriti ovako, za društvo

- Haris KTM
Sanio sve 5, niko se ne ljuti, ja sam bio pravo brz i testirao sam i dugi stint, ali opet ne mogu reci koji bi ishod bio, i mene je Mansell iznenadio ranim kocenjem, cekao sam ga unutra te sam otisao siroko, i tebe je iznenadio i trznuo si bezze, samo bi volio da si njega pogodio, haha, ja sam bio ispred i opet stradao, ma sve 5 sto se mene tice...
- Haris KTM
Cule trackpack je ekstra, ne znam sta patch donosi ali sam se nauzivao na barceloni i Aida 94 je pravo osvjezenje isto...volim modove koje moras voziti na granici a ne stediti 10 stvari za dobar ishod
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
evo drugi dio prekjučerašnje trke s autima do 1300ccm.
Bilo je odličnih borbi a ja i Arma na Sebringu smo vozili ko veliki. Oba na granici a auti klize posvuda. Mislim da si poslije sanjao oker-zlatnu Simcu
Arma ovo moramo ponovit iako ti Sebring nije omiljena staza
Bilo je odličnih borbi a ja i Arma na Sebringu smo vozili ko veliki. Oba na granici a auti klize posvuda. Mislim da si poslije sanjao oker-zlatnu Simcu

Arma ovo moramo ponovit iako ti Sebring nije omiljena staza