Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Kenny
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Williams i MS

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la: Slažem se s tim da bi volio šljunak ali isto tako bi volio minimalno jedno normalno mjesto za pretjecanje
Ali ti pričaš šta bi bilo da je šljunak pored staze?Ali nije,da je ,vjerovatno ne bi ni Alonso pokušavao preteći na onaj način
Bar se slažemo sa su staze smeće :biggrin: a, za ovo oko vožnje se nećemo složit i to je to
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

slika

Glavu gore Fernando, jbg danasnije prošlo ali evo nas ponovo u 2011 :)
slikaslikaslika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Ma bit će bolje ;)

Koliko god ga nisam volio prije (biggrin), i zna imati diskutabilne postupke, 'naš' je, brz je, i eto, skoro prvak.

A ovo mahanje Petrovu, kao što rekoh, imao je uvijek diskutabilnih, 'asshole' poteza, ali ipak je bio pod velikim dojmom, vruća glava,
upravo si izgubio prvenstvo. Svatko reagira na svoj način i vrijeđanje Alonsa stvarno nije potrebno.
Uostalom, dok se nađete u takvoj situaciji, onda sudite!

I daj makni tu sliku gore, još ću se rasplakat, daj ga vidi kak je tužan :biggrin:
slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Hvala Nando,iako mi se cini da je sve ovo samo nocna mora iz koje cu se probiditi.jednostavno nisam mogao zamisliti ovako glup scenario s Petrovom i Kubicom u glavnim ulogama.Steta ali glavu gore.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

47 je napisao/la:Ma bit će bolje ;)

Koliko god ga nisam volio prije (biggrin), i zna imati diskutabilne postupke, 'naš' je, brz je, i eto, skoro prvak.

A ovo mahanje Petrovu, kao što rekoh, imao je uvijek diskutabilnih, 'asshole' poteza, ali ipak je bio pod velikim dojmom, vruća glava,
upravo si izgubio prvenstvo. Svatko reagira na svoj način i vrijeđanje Alonsa stvarno nije potrebno.
Uostalom, dok se nađete u takvoj situaciji, onda sudite!

I daj makni tu sliku gore, još ću se rasplakat, daj ga vidi kak je tužan :biggrin:
Ne brini več se pomirio i dao pravu izjavu ;)

Alonso also defended Ferrari’s strategy.
"Afterwards it is very easy to see the best strategy," said the Spaniard. "This is a sport and sometimes you win, sometimes you lose. Congratulations to Red Bull and Sebastian (Vettel), next year we will try again.
slikaslikaslika
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

:(((((((((((((((((((((((

slika
kakav potpis staviti???
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Michael is faster than you!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alonso se mora već okrenuti sljedećoj sezoni, nadam se da će imati konkurentan bolid od početka sezone.
Bravo

Post Postao/la Bravo »

Najgore je kaj če mu kad tad opet nekaj sjebat, takvi su talijani. :(
Pretužna mi je ova slika gore :cry:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Glavu gore Fernando,pokazao si da si veliki borac kad su te svi otpisali sredinom sezone ti si vjerovao u naslov i mobilizirao si cjelu momčad(osim Masse :biggrin: )borio si se do samog kraja protiv puno boljjeg bolida.Moje mišljenje da si najviše pokazao ove sezone(uz Kubicu) to se vidi i u odnosu na momčadskog kolegu .Nadam se da će ti Ferrari dogodine dati najbolji bolid na gridu

GRANDE FERNANDO =D>
...put u raj nije posut ružama...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Bravo je napisao/la:Najgore je kaj če mu kad tad opet nekaj sjebat, takvi su talijani. :(
Pretužna mi je ova slika gore :cry:
Pa i za to ima rešenje, to nam je pokazala ekipa Todt, Brawn i ostali........ ;)
Najgore je što poglavica LDM forsira Domenicalia, ali i za to ima rešenje, pojavile su se neke špekulacije tokom godine da bi poglavica LDM mogao napustiti Ferrari, takođe sigurno je da proračunatom i ekonomski vođenom Marchioniju se neće dopasti da ulaže toliko novca u Ferrari a da nema rezultata, tu su naravno i ostali sponzori a i nije Ferrari vlasništo poglavice LDM a još manje Domenicalija, tako da nada postoji. :biggrin:
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik

Post Postao/la -ferrari-F1- »

zao mi je alonsa, ali ferrari je pogrijesio s ranim ulaskom u box
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Kao prvo, izvinjavam se svim clanovima foruma zbog svojih postova neposredno poslije utrke...
Kao drugo, izvinjavam se svojim bliznjima na pocinjenoj materijalnoj i psihickoj steti....
Kao trece, cestitke Alonsu koji je bio u borbi za naslov, vratio se iz pepela, ali dans nije islo
Kao cetvrto, zamjeram mu onu gestikulaciju poslije utrke, ali kada vidim sebe onda mogu samo zamisliti sta bih ja uradio na njegovom mjestu.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
drsrle
Navijam za: ferrari

Post Postao/la drsrle »

http://www.index.hr/sport/clanak/minist ... 23469.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Montezemolo - bye bye
Forza FERRARI
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

drsrle je napisao/la:http://www.index.hr/sport/clanak/minist ... 23469.aspx

Montezemolo - bye bye
Bilo je i vrijeme da neko otiđe ali jos ih treba sterat
slika
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Montezemolo - bye bye
polovicu 2009-te su proveli razvijajuci bolid za 2010... i nisu uspjeli... Cak su i mogli, makar nisu imali najbrzi bolid (zahvaljujuci Red-Bullu i njihovim odredbama) ali su i tu mogucnost prokockali... Hvala Luca, ostani sto duze u Ferrariju (bar dok je Alonso u njemu)! :biggrin:
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Hoće li toro roso biti kažnjen kao ferrari zbog alguersuarijevog puštanja webbera? čisto informativno
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Sanel je napisao/la:Hoće li toro roso biti kažnjen kao ferrari zbog alguersuarijevog puštanja webbera? čisto informativno
nece, zake bi ga kaznili? si cul da su javili Algesuariju da je netko brzi od njega? Zna kaj se dogodilo, ali je na dobar nacin bilo izvedeno tak da nema kazni...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

zagor je napisao/la:

Montezemolo - bye bye
polovicu 2009-te su proveli razvijajuci bolid za 2010... i nisu uspjeli... Cak su i mogli, makar nisu imali najbrzi bolid (zahvaljujuci Red-Bullu i njihovim odredbama) ali su i tu mogucnost prokockali... Hvala Luca, ostani sto duze u Ferrariju (bar dok je Alonso u njemu)! :biggrin:
Montezemolo sigurno nece otici, jedino ako on to sam ne odluci. ;)
Ali nadam se da ce se promijeniti pola pitwalla (poglavito glavni i odgovorni na pitwallu), a i o drugom vozacu bi trebalo dobro razmisliti...
slika
Petra Žnj Alonso
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la Petra Žnj Alonso »

Unatoč ovome danas, ja njega smatram najboljim i najkompletnijim vozačem današnjice.Žao mi je što je ovako završilo jer smatram da je zaslužio pobjedu, jednostavno se sreća poigrala s njim, ovaj put sve je bilo naklonjeno Vettelu.Jedina pozitivna stvar je ta da je motor izdržao.Nadam se da ga ovaj poraz neće obeshrabrit već da će u njemu naći poticaj da u idućoj sezoni bude još bolji, ali ne samo on nego cijela momčad.I fkt, ali fkt nisu ga trebali zvati u box tako rano.No u neku ruku možda je i bolje ovako, Vettel je prvak, sad će mu udarit slava u glavu i ne vjerujem baš da će dogodine tako lako obraniti naslov.Konkurencija nije za baciti.Da je Alonso kojim slučajem postao prvak svi bi mu nabijali vječno na nos da je to zbog onoga u Njemačkoj i vazda bi taj naslov bio "nezaslužen" pa je možda bolje i ovako.Nego, tko će sad izdržat ovih 118 dana zimskog sna iz kojeg me neće probuditi poznati Lažičkov & Co glas nego tko zna tko... :(
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Imao sam par različitih scenarija u glavi na koji način neće osvojiti naslov, ali o ovome uopće nisam razmišljao. Mislio sam da će biti sudar, tehnički kvar, pogreška,... ali baš da će biti ovakva taktička greška nisam ni pomislio.

Iznimno sam zadovoljan sezonom, posebno drugim dijelom sezone - 5 races, 5 podiums, no problem :biggrin:
Proročanski (ili kalkulirajući kako mnogi vole povlačiti), da je osvojio još jedan podij kao što je odavno rekao, bio bi prvak.
Gledajući sezonu i izjave, slijedeći put možda ga mnogi uzmu ozbiljnije, ono što priča. Povratak u sezoni je skoro pa ispao legendaran. Zadovoljan sam što je osvojio Vettel, ipak je bio brži od Webbera i sa mnogo više nesreće, ali sam tužan što Mark ipak nije zgrabio nekako taj naslov.
Eto da je bilo manje grešaka s njegove i Ferrarijeve strane, treći as bi osvanuo na kacigi.

This time, next year, we'll be champs! :biggrin:
ALONSO!!!
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Područije na kojem bi već sada Alonso i Ferrari trebali zajednički da unaprijede i na kojem da rade jesu startovi.
Ove sezone je dosta problema Alonso ima sa startovima i gubio je pozicije ( Australija, Kina, Silverstone, Monza, Japan, Abu Dhabi) na nekim od ovih utrka je gubio pozicije i kada se nalazio na čistijoj strani staze. ;)
Zašto se ove desilo, na nekim od utrka je imao problema sa Ferrarijevim programom za start, mislim da mu taj Ferrarijev program ne odogovara u potpunosti a naravno za neke loše startove je i odgovoran i Alonso.
Mislim da bi Alonso zajedno sa ljudima u Ferrariju koji su za to odgovorni, koji rade na tom programu, mogao dosta da uradi i da poboljšaju start, teško da Alonso može puno u ovom trenutku pomoći Costi, Tombazisu i Fry što se tiče rada na novom bolidu, tek kad sjedne prvi put u novi bolid, na prvim testovima, onda može i njegovo iskustvo i znanje doći do izražaja, ali što se tiče startova to se sad veće može uraditi.
mantikor

Post Postao/la mantikor »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
ivan599 je napisao/la: Arogancija i bahatost na djelu.

Ima Boga.

Ponašanje koje je Ferrari imao kroz cijelu sezonu je dovelo upravo do ovog da je konacno jednom i pravda pobjedila.
Apsolutno sam protiv ovakvog Alonsovog ponašanja. :evil:
Ferrari nije favorizovao Alonsa od početka ove sezone.
A kad smo kod toga IMA BOGA, možda je i onaj kvar na Schumacherovom bolidu 2006 u Japanu rezultat toga što ima Boga i pravde pa je to kazna za ona Brikelova propuštanja Schumachera.
te godine oba imali su po dva kvara na autu ,, tak da nema boga )))) [-X
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

ivan599 je napisao/la: Ima Boga.

Ponašanje koje je Ferrari imao kroz cijelu sezonu je dovelo upravo do ovog da je konacno jednom i pravda pobjedila.
Zanimljivo da ovakve stvari(ako se misli na pobjedu u Njemačkoj) potenciraju Schumacherovi navijači a oni su zadnji koji bi o tome trebali govoriti
...put u raj nije posut ružama...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Područije na kojem bi već sada Alonso i Ferrari trebali zajednički da unaprijede i na kojem da rade jesu startovi.
Ove sezone je dosta problema Alonso ima sa startovima i gubio je pozicije ( Australija, Kina, Silverstone, Monza, Japan, Abu Dhabi) na nekim od ovih utrka je gubio pozicije i kada se nalazio na čistijoj strani staze. ;)
Zašto se ove desilo, na nekim od utrka je imao problema sa Ferrarijevim programom za start, mislim da mu taj Ferrarijev program ne odogovara u potpunosti a naravno za neke loše startove je i odgovoran i Alonso.
Mislim da bi Alonso zajedno sa ljudima u Ferrariju koji su za to odgovorni, koji rade na tom programu, mogao dosta da uradi i da poboljšaju start, teško da Alonso može puno u ovom trenutku pomoći Costi, Tombazisu i Fry što se tiče rada na novom bolidu, tek kad sjedne prvi put u novi bolid, na prvim testovima, onda može i njegovo iskustvo i znanje doći do izražaja, ali što se tiče startova to se sad veće može uraditi.
Vjerovatno su za start zasluzni Renaultovi "raketni" startovi....sjecam se samo kako su se on i Fisico ispaljivali na startu....
Mozda bi mu launch control pomogao, neka se zalazu u Ferrariju da se vrati :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Odgovori