sačekat ćemo chucka da iznese misljenje, ipak je on chuck norris treba ga se slusatIgor18 je napisao/la:Mislim da je to.McLewis je napisao/la:ono sa laganjem ili???Igor18 je napisao/la:Mislim da je u australiji bila ona situacija sa Hamiltonom.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
sačekat ćemo chucka da iznese misljenje, ipak je on chuck norris treba ga se slusatIgor18 je napisao/la:Mislim da je to.McLewis je napisao/la:ono sa laganjem ili???Igor18 je napisao/la:Mislim da je u australiji bila ona situacija sa Hamiltonom.
Slažem se, pošaljite ga u Mercedes. Siguran sam da MS ne bi imao ništa protiv.Fiorano04 je napisao/la:Nije mi jasno kako je Dyer mogao donjeti takvu odluku bez da uzme u obzir sve relevantne informacije.
Dyer je prije odluke uzeo u obzir samo to da je Webber na novim gumama odvozio brzi krug ali nije uzeo u obzir bolide koji su bili između Alonsa i Webbera, nije uzeo u obzir da dvojica od njih više ne trebaju u box (Petrov i Rosberg) jer su zaustavljanje obavili za vrijeme Safety car-a, nije uzeo u obzir ni to da ovi drugi neće odmah u box i da će ih Webber vrlo brzo stići što znači i kraj za njegove brze krugove.
Sve u svemu radi se o teškom propustu radi kojeg bi Dyer(ako je istina da je on donio odluku) trebao dobiti otkaz ili barem biti degradiran, no ako nešto do toga i bude Ferrari će to napraviti u tišini i kad se strasti smire.
Ja baš mislim da jesu.Igor18 je napisao/la:Mislm da su Kimija potjerali da dofuraju Alonsa
I nisu se baš usrećili tim potezom
Vidjet ćemo, i u McLarenu su mislili da izgubiti sigurno ne moguSchumy.d je napisao/la:Ja baš mislim da jesu.Igor18 je napisao/la:Mislm da su Kimija potjerali da dofuraju Alonsa
Izgubili nisu sigurno.
Ako ti se gadi radi ovih stvari... Još jednom, da ti osvježim pamćenje: Hamilton - Bahrein 2008. Jesi gledao utrku?McLewis je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2cR6jBZu ... re=related[/youtube]
nevolim ga kao covijeka ali sa ovim mi se jos dodatno zgadio.....
Da dofurali su Kimija al je vec 2006 bilo dogovoreno da Alonso dolazi u Ferrari (najlosije cuvana tajna u f1). Kimi je samo bio prelazna faza jer nisu mogli odma dofurat svog glavnog konkurenta.Igor18 je napisao/la:Mislm da su Kimija potjerali da dofuraju Alonsa
Meni nije jasno na šta točno ti ciljaš?? Na onaj sudar Hamiltona i Alonsa? Kakve to veze ima sa ovim ludim protestiranjem??The Greatest je napisao/la:Ako ti se gadi radi ovih stvari... Još jednom, da ti osvježim pamćenje: Hamilton - Bahrein 2008. Jesi gledao utrku?McLewis je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=2cR6jBZu ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
E vidiš...King iCool je napisao/la:Meni nije jasno na šta točno ti ciljaš?? Na onaj sudar Hamiltona i Alonsa? Kakve to veze ima sa ovim ludim protestiranjem??The Greatest je napisao/la:Ako ti se gadi radi ovih stvari... Još jednom, da ti osvježim pamćenje: Hamilton - Bahrein 2008. Jesi gledao utrku?McLewis je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=2cR6jBZu ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
tad je dogovorena višegodišnja suradnja alonsa i mclarena u kojem je on mislio vozit dugi niz godina a ferrari nije bio ni u najdaljim planovimadeda je napisao/la:vec 2006 bilo dogovoreno da Alonso dolazi u Ferrari (najlosije cuvana tajna u f1).Igor18 je napisao/la:Mislm da su Kimija potjerali da dofuraju Alonsa
U tome i jest problem što ti gledaš samo šta Alonso radiKing iCool je napisao/la:Ja se toga iz 2008. uopće ne sjećam, stvarno. Ali o.k ako ti to veliš onda je tako bilo, ali Alonso to stalno radi čak i ako mu netko uopće ne smeta, nažalost sad se ne mogu svih situacija sjetit: Monaco 2004., Bahrein 2006,Indianapolis 07,Hockenheim 2008. i sve ono mahanje iz ove sezone. Čemu se npr. žalio u Monacu ove godine kad nije di Grassija mogao proći? Zašto bi njega netko morao propustiti?? Kad to mahanje vidim bez razloga poludim kako me ljuti, da sam ja na mjestu Alonsovog protivnika ja bi namjerno zakočil da se zabije u i uništi si utrku!
Fernando Aonso:
"Overall, I am quite happy with the behaviour of the tyres," he said. "They are not too different to the previous manufacturer [Bridgestone] so in a way I think it will be a very smooth transition with no big drama." "For us, it was not a big change," he said. "There were a few set-up changes to the car to accommodate the tyres and try to understand the two types of tyres that Pirelli brought here. It was okay."
Veoma je indikativno da sve ispade Alonsove bahatosti znaš nabrojati, pa i one od prije 6 godina, a ne znaš za takav ispad vozača za kojeg tvrdiš da navijaš.King iCool je napisao/la:Ja se toga iz 2008. uopće ne sjećam, stvarno. Ali o.k ako ti to veliš onda je tako bilo, ali Alonso to stalno radi čak i ako mu netko uopće ne smeta, nažalost sad se ne mogu svih situacija sjetit: Monaco 2004., Bahrein 2006,Indianapolis 07,Hockenheim 2008. i sve ono mahanje iz ove sezone. Čemu se npr. žalio u Monacu ove godine kad nije di Grassija mogao proći? Zašto bi njega netko morao propustiti?? Kad to mahanje vidim bez razloga poludim kako me ljuti, da sam ja na mjestu Alonsovog protivnika ja bi namjerno zakočil da se zabije u i uništi si utrku!
Aj šta se ti javljaš a ni sam se ne sjećaš toga! A kako god bilo Lewisu se to samo jedamputa možda 2 puta desilo.One and only je napisao/la:Veoma je indikativno da sve ispade Alonsove bahatosti znaš nabrojati, pa i one od prije 6 godina, a ne znaš za takav ispad vozača za kojeg tvrdiš da navijaš.King iCool je napisao/la:Ja se toga iz 2008. uopće ne sjećam, stvarno. Ali o.k ako ti to veliš onda je tako bilo, ali Alonso to stalno radi čak i ako mu netko uopće ne smeta, nažalost sad se ne mogu svih situacija sjetit: Monaco 2004., Bahrein 2006,Indianapolis 07,Hockenheim 2008. i sve ono mahanje iz ove sezone. Čemu se npr. žalio u Monacu ove godine kad nije di Grassija mogao proći? Zašto bi njega netko morao propustiti?? Kad to mahanje vidim bez razloga poludim kako me ljuti, da sam ja na mjestu Alonsovog protivnika ja bi namjerno zakočil da se zabije u i uništi si utrku!
Razmisli pratiš li ovaj sport iz pravih razloga.