Odradio je i Carlo svoju pressicu.
Uglavnom, rekao je da mu je ovo ostvarenje velikog sna i da je jako sretan šta je dobio priliku trenirati ovakvu momčad. Pomoćnik će mu biti Zidane. Rekao je da će Real igrati s puno posjeda lopte, kontrolirati igru i igrati napadački i brz nogomet. Ne smeta mu mlada momčad, kaže da im to predstavlja veću motivaciju i da ne treba puno promjena raditi u samoj momčadi.
Na upit o usporedbi Modrića i Pirla i gdje vidi Modrića, rekao je da je Modrić dinamičan igrač i da je različit od Pirla jer može igrati na cijelom terenu, na bilo kojoj poziciji. Izgleda dobro za Luku!

Za Kaku je rekao da će vidjeti, da mora trenirati, raditi i da Kaka može samo pomoći momčadi.
Za Isca je rekao da je to igrač koji može igrati u bilo kojoj ekipi na svijetu, da je jako kvalitetan i da može igrati u Realu.
Novinarka: "Ne znam znate li da je Iker u zadnje vrijeme bio na klupi..."
Carlo: "Znam!"

Novinarka: "... hoće li on dobiti neku minutažu kod vas?"
Carlo: "haha, neku minutažu... Iker je kapetan, jedan od najboljih golmana na svijetu, imam s njim dobar odnos, zadovoljan sam s njim u ekipi, ali i morat će se radom izboriti za sastav, kao i drugi igrači."
Rekao je da je Barcelona kompetitivna momčad i da se raduje tim dvobojima. Kaže da ima puno pouzdanja u ekipu i da Real nije lošija momčad od njih.
Bilo je smiješno kad su ga pitali za Zidanea hoće li biti problema s njim na klupi, a on je rekao: "Jedini problem je u tome da ga ne mogu trenirati!"
Sviđa mi se lik sve više, bio je opušten cijelo vrijeme i baš je gospodin. Mislim da bi se trebao uklopiti u sve ovo. I iznenađen sam ugodno poznavanjem španjolskog jezika. Nije još najbolje, ali komunicira normalno.