Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la: A ne znam da li je to izjavio kad je odlazio iz Valencije, ali sada nije sigurno. A index.hr informacije više ni ne čitam.
Ali, tako mi svejedno šta je rekao ako će davati 100% za bijeli dres, očito je promijenio mišljenje. ;)

Uostalom, i Luka i Ozil su rekli da bi igrali za Barcu pa gledaj ih sada. Iniesta je navijao za Real. Tako nebitna stvar...
Ma index je samo preveo ono sto je naisao na insidespanishfootball.
Jedna je stvar navijati kao sto su to radili Ezil, Luka, Iniesta, a drugo je govoriti tako o klubu, pa za koju godinu doci u taj isti klub po kojem si pljuvao. Da ga jbs, nije uredu. Jbg, promijenio je misljenje otkako je Malaga (p)ostala svorc.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la:Ma ne vjerujem da je to rekao... mislim, koliko loša osoba moraš biti da ovo izjaviš. :/
zato jer ne voli real je loša osoba? lol :)
isto ne vjerujem da bi novinari izmislili ovako nešto...
al eto, kako je scud to dobro opisao, ipak će pojesti gov** i potpisati za real izgleda, ajd baš me zanima kako će ga navijači dočekat...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ma ok, ali to ako je rekao, rekao je sa 19 godina. Šta je, u to vrijeme je Barcelona bila na vrhuncu, a Real baš i nije najdraži klub u Valenciji. Očito je dečko promijenio stav i mislim da će navijači biti zadovoljni s takvim pojačanjem. Najbolji mladi igrač Primere, Španjolac, a vjerujem i da će na terenu znati "pričati". :D
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

bome i ja bi promijenio stav da mi netko udijeli jedno par milijuna eura. :D
nzm, zbilja vjeruješ u neko mijenjanje stava? dakle, prije 2 god je rekao da je antirealovaci i da mu je klub arogantan, a sad odjenom eto promijenio mišljenje...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

K1M1 je napisao/la:bome i ja bi promijenio stav da mi netko udijeli jedno par milijuna eura. :D
nzm, zbilja vjeruješ u neko mijenjanje stava? dakle, prije 2 god je rekao da je antirealovaci i da mu je klub arogantan, a sad odjenom eto promijenio mišljenje...
Čisto sumnjam u novčanu prednost jer dolaskom u Real odbija City. Nije da oni nemaju novaca i da nude slabiju ponudu. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Pep: " Nastavit cu tamo gdje je Heynckes stao ".
-Moram se prilagoditi svojim igracima, ne oni meni.

Pametno.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Slovenske novine pisu da je Tevez potpisao sa Juventusom na tri godine..
Alonsista hasta la muerte..
Schumy.d
Legenda
Legenda

Odradio je i Carlo svoju pressicu.
Uglavnom, rekao je da mu je ovo ostvarenje velikog sna i da je jako sretan šta je dobio priliku trenirati ovakvu momčad. Pomoćnik će mu biti Zidane. Rekao je da će Real igrati s puno posjeda lopte, kontrolirati igru i igrati napadački i brz nogomet. Ne smeta mu mlada momčad, kaže da im to predstavlja veću motivaciju i da ne treba puno promjena raditi u samoj momčadi.
Na upit o usporedbi Modrića i Pirla i gdje vidi Modrića, rekao je da je Modrić dinamičan igrač i da je različit od Pirla jer može igrati na cijelom terenu, na bilo kojoj poziciji. Izgleda dobro za Luku! :thumbup:
Za Kaku je rekao da će vidjeti, da mora trenirati, raditi i da Kaka može samo pomoći momčadi.
Za Isca je rekao da je to igrač koji može igrati u bilo kojoj ekipi na svijetu, da je jako kvalitetan i da može igrati u Realu.

Novinarka: "Ne znam znate li da je Iker u zadnje vrijeme bio na klupi..."
Carlo: "Znam!" :smijeh:
Novinarka: "... hoće li on dobiti neku minutažu kod vas?"
Carlo: "haha, neku minutažu... Iker je kapetan, jedan od najboljih golmana na svijetu, imam s njim dobar odnos, zadovoljan sam s njim u ekipi, ali i morat će se radom izboriti za sastav, kao i drugi igrači."

Rekao je da je Barcelona kompetitivna momčad i da se raduje tim dvobojima. Kaže da ima puno pouzdanja u ekipu i da Real nije lošija momčad od njih.

Bilo je smiješno kad su ga pitali za Zidanea hoće li biti problema s njim na klupi, a on je rekao: "Jedini problem je u tome da ga ne mogu trenirati!" :lol:

Sviđa mi se lik sve više, bio je opušten cijelo vrijeme i baš je gospodin. Mislim da bi se trebao uklopiti u sve ovo. I iznenađen sam ugodno poznavanjem španjolskog jezika. Nije još najbolje, ali komunicira normalno. :)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Alonso-champ je napisao/la:Slovenske novine pisu da je Tevez potpisao sa Juventusom na tri godine..
...još jedan razlog da Mladost nastavim "mrzjeti"..
Scuderia je napisao/la:Pep: " Nastavit cu tamo gdje je Heynckes stao ".
-Moram se prilagoditi svojim igracima, ne oni meni.Pametno.
...oosobno sam mišljenja da će i 33,33% ostvarenja prethodinika zadovoljiti sve Bayernove ambicije...sve iznad je uspjeh...

...kraljevski klub je napokon dobio trenera a ne motivatora...drago mi je da je ovaj dvojac na čelu tog kluba - još kad bi sve bilo i bez kormilara mogao bi požnjeti neke zapažene rezultate...
@Schumy.d? - i još uvijek tvrdiš da onaj mali razvikani brazilac treba dokazivanje?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: @Schumy.d? - i još uvijek tvrdiš da onaj mali razvikani brazilac treba dokazivanje?
Da! :)
Evo primjer protiv Japana sam ga gledao. Zabio je gol na početku i to je to. Kasnije hrpa ničega. ;)

Ne kažem ja da on neće uspjeti, samo do sad se nije baš proslavio protiv europskih država kad su igrale repke. Ne mora značiti ništa, ali mislim da se u Europi igra dosta čvršći nogomet nego u Brazilu.
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la:[

...oosobno sam mišljenja da će i 33,33% ostvarenja prethodinika zadovoljiti sve Bayernove ambicije...sve iznad je uspjeh...

66% je imperativ, ostalih 33% ovisi o raznim faktorima.
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:66% je imperativ, ostalih 33% ovisi o raznim faktorima.
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! :D
U kojem ono sportu postoji klasa "optimista"? Pa ovo je gotovo bezobrazno od tebe...jedno je biti navijač...ali ovo?...hehehehehe :)
...ajde Schumy.d priznaj da si samo ljubomoran što je mali odabrao Barcelonu na uštrb Reala... :D
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: ...ajde Schumy.d priznaj da si samo ljubomoran što je mali odabrao Barcelonu na uštrb Reala... :D
Nisam uopće. Čak mi je draže da nije došao u Real.
Jednostavno mi ne paše čovjek samom svojom pojavom, antipatičan mi je. A ako dođe Isco, igra na njegovoj poziciji, a meni osobno puno draži igrač. Bio bi više ljut da Isco ode u Barcu nego za ovo. :)

Za igru, svaka čast, trebao bi biti prava zvijezda, ali za moj ukus je presebičan i prebahat. Više mi se dopada Ganso recimo.
A sjeti se samo Robinha, Pata, Adriana... svi su oni trebali biti velike zvijezde. ;)

Vidjet ćemo. Ja samo kažem da nije ni prvi ni zadnji Brazilac koji se nije snašao u Europi. Ne mora značiti da on neće.

A ti mi sad reci po čemu je on tebe očarao protiv Engleza recimo (ti pratiš englesku ligu pa zato). Ovaj kup se igra u Brazilu, da te podsjetim.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Dva antipatična lika ( Ronaldo i Neymar ) u Realu bi bila previše, čak i za mene.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Dani je napisao/la:Dva antipatična lika ( Ronaldo i Neymar ) u Realu bi bila previše, čak i za mene.
Ronaldo i Neymar bili bi kao Yorke i Cole nekada u Man.U. ;-)
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la: UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! :D
U kojem ono sportu postoji klasa "optimista"? Pa ovo je gotovo bezobrazno od tebe...jedno je biti navijač...ali ovo?...hehehehehe :)
...ajde Schumy.d priznaj da si samo ljubomoran što je mali odabrao Barcelonu na uštrb Reala... :D
Zasto ne ?

Bundesliga + kup - 66% ( Bundesliga mu je muss, a ja bi volio da uzme odmah i kup )
33% otpada na LP
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:ali za moj ukus je presebičan i prebahat.
...čekaj malo, o kojem ti igraču to pričaš? :D
...ja sam nekako uvjeren da će mali biti prava zvijer od igrača...a njegove igre sam dosta pratio jerbo se i kod nas može gledati brazilska liga i mene je često oduševljavao...i ne zaboravimo da je on još praktički tek na samom početku..."bumo vidli (su rekli slijepci)"...
Scuderia je napisao/la:Zasto ne ? Bundesliga + kup - 66% ( Bundesliga mu je muss, a ja bi volio da uzme odmah i kup )
33% otpada na LP
...a stvarno si bezobrazan :) možeš samo jedan trofej izabrati - biraj il' kup il' prvenstvo...LP nećete obraniti jer nije još nitko :badgrin: a i u prvenstvu će valjda žuti malo ozbiljnije pristupiti ove godine, a kup ko kup lako se "poskliznuti"...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ako si gledao brazilsku ligu, onda si i vidio da ta liga nije ni blizu najboljih 5 u Europi. Barem šta se čvrstine tiče.

A o ukusima se ne raspravlja. Nekome Ronaldo nije simpatičan, nekome Messi. Ja imam svoje mišljenje koje sam i prije pisao za njega. Nije mi ušao pod kožu i to je to.
Svi su isto pričali za Robinha, a gledaj ga sad. ;)

EDIT:
To je to!! Isco je naš, sad je i službeno!! :mrgreen:

LINK
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la: ...a stvarno si bezobrazan :) možeš samo jedan trofej izabrati - biraj il' kup il' prvenstvo...LP nećete obraniti jer nije još nitko :badgrin: a i u prvenstvu će valjda žuti malo ozbiljnije pristupiti ove godine, a kup ko kup lako se "poskliznuti"...
Zasto ?
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Zasto ?
Vračamo se na početak...imali ste sjajnu sezonu nakon dvije sezone u kojima su vas "žuti" šamarali i uzeli ste sve što ste mogli...fantastično no čisto sumnjam da ovo možete ponoviti...jedan trofej bi bio sasvim realan i vjerojatno dovoljan...
...čujem nešto da je neki veliki navijač Barcelone, koji je čak i psa nazvao po jednom njihovom prosječnom igraču, potpisao za kraljevski klub :D ...možda su ga ubacili da radi kao petokolonaš i uzrupator u Madridu..
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: ...čujem nešto da je neki veliki navijač Barcelone, koji je čak i psa nazvao po jednom njihovom prosječnom igraču, potpisao za kraljevski klub :D ...možda su ga ubacili da radi kao petokolonaš i uzrupator u Madridu..
Kako ste mi vi ljudi čudni... šta bi čovjek trebao cijeli život čekati Barcelonu jer navija za njih? :roll:
Ozil i Luka su navijali za Barcu, Iniesta je navijao za Real, Falcao je navijač Reala, Silva također... pa svi igraju negdje drugdje i nitko se ne žali.

Njemu je Messi najdraži igrač pa je došao u Madrid i sad iz protesta neće Ronaldu dodavati lopte ni zabijati golove. :|
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la: Vračamo se na početak...imali ste sjajnu sezonu nakon dvije sezone u kojima su vas "žuti" šamarali i uzeli ste sve što ste mogli...fantastično no čisto sumnjam da ovo možete ponoviti...jedan trofej bi bio sasvim realan i vjerojatno dovoljan...
...čujem nešto da je neki veliki navijač Barcelone, koji je čak i psa nazvao po jednom njihovom prosječnom igraču, potpisao za kraljevski klub :D ...možda su ga ubacili da radi kao petokolonaš i uzrupator u Madridu..
Zar mislis da nije vrijeme da se stvori apsolutna dominacija u Njemackoj ?

Ne znam kakve igrace misle dovoditi Zutokljunci, pa ne znam kakav ce faktor igrati u prvenstvu, jerbo treba nadomjestiti odlazak Lewandowskog koji ce biti samo tijelom u Dormundu, mislima tko zna i Goetzea, za sada niti jedan novi igrac nije dosao.

Novi trener + nove ideje.

+ samo neka ide Juppovim stazama ( ovo zadnje necu napisati da me ne bi tuzakali saletu zbog propagiranja ideologije :D :oops: )

Roster igraca je takav da se double moze osvojiti bez pardona, samo treba pametno smisljati takticke varijante za sto mislim da je Guardiola sposoban, pogotovo nakon sto se godinu dana odmarao.

A za ovog Spanjolca...

Nadam se da ce se posteno najesti.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

slika

I Nadal navija za Real pa je otisao sa Wibledona da doceka Isca i Carla :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Zar mislis da nije vrijeme da se stvori apsolutna dominacija u Njemackoj ?
Ja sam uvijek protiv apsolutnih dominacija bilo gdje i bilo kad (pa čak i u sexu) tako da bolje da ti ne kažem što mislim o tvojim željama. :)
@ budući navijaču Mclarena - baš će se dobro uklopiti u novi klub no kako je dobar jednako bi se uklopio i u onaj iz glavnog grada :lol:
...Schumy.d - nekako mi se čini da ti danas nije dan ili ti je loš smisao za zahebanciju...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

@Toon

ma evo vidim ovi pravi navijaci ne mogu prepoznati bolid od prije dvije godine...tako da bas kontam da pocnem navijati za McLaren, bar do kraja sezone :biggrin:

A ovaj "decko" tek treba da prezivi Pepea i Ramosa :biggrin:

EDIT: :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Odgovori