Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Domi
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Re: Sebastian Vettel
Kolko sam primijetio, Sebastian nije odvozio drugi leteći krug u Q3 i tu treba tražiti razloge zašto nije popravio vrijeme.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
vjerojatno je napravio grešku na početkui kruga i odustao. pozitivno je to što priznaje da je problem u njemu i da se mora popraviti. to je ujedno i prvi korak prema poboljšanju
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Mislim da je i on očekivao da će biti lakše s malcem.
Iskreno i ja sam. Ali i dalje ne mislim da ima razloga za paniku, kad mu 'sjedne' bolid sjest će sve na svoje mjesto.
Iskreno i ja sam. Ali i dalje ne mislim da ima razloga za paniku, kad mu 'sjedne' bolid sjest će sve na svoje mjesto.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
pa sta nema bolid? ricci vozi isti taj? ili vozi za drugu momcad?
I like to race, not to do laps alone.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
pa naravno da voze isti bolid a izjava od vettela samo potvrđuje ono što je svima ovdje (večini) poznato osim ovih zakletih navijača uber umjetno-nadrealnog world championa koji veli:
Sebastian Vettel pohvalio je svog momčadskog kolegu za kojega je rekao da radi vrlo dobar posao te nastavlja
Priznao je (da je lošiji da se krivo ne pročita jel)da mora raditi bolji posao ako se želi boriti s Ricciardom.
“Ova godina je dosta drugačija, bolidi su drugačiji tako da ne možete usporediti ovu godinu s prošlom. Daniel radi jako dobar posao. Imao je dobre sve trkaće vikende do sada. Uspio je izvući maksimum iz bolida dok se ja možda (nije možda več sigurno) mučim malo više. Ali na kraju imamo isti bolid (ono što svi znamo) pa ako me pobjeđuje, pobjeđuje me pošteno. To nije nešto što me treba veseliti, ali isto tako znam da se moram poboljšati.”
Sebastian Vettel pohvalio je svog momčadskog kolegu za kojega je rekao da radi vrlo dobar posao te nastavlja
Priznao je (da je lošiji da se krivo ne pročita jel)da mora raditi bolji posao ako se želi boriti s Ricciardom.
“Ova godina je dosta drugačija, bolidi su drugačiji tako da ne možete usporediti ovu godinu s prošlom. Daniel radi jako dobar posao. Imao je dobre sve trkaće vikende do sada. Uspio je izvući maksimum iz bolida dok se ja možda (nije možda več sigurno) mučim malo više. Ali na kraju imamo isti bolid (ono što svi znamo) pa ako me pobjeđuje, pobjeđuje me pošteno. To nije nešto što me treba veseliti, ali isto tako znam da se moram poboljšati.”

- Slash
- Veteran

Ne vjerujem kolke je nekima komplekse nabio Vettel u prethodne 4 sezone

Ja sam sve samo ne njegov navijač i iznosim ono što je svakome tko imalo razumije F1 jasno, a na kraju krajeva do kraja sezone će se to i pokazat.
U biti neće, jer ćete onda opet reć da su namjerno sabotirali RIC-ov auto samo zato da Vettel bude ispred etc.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Legenda
Excectly...Slash je napisao/la:![]()
![]()
Ne vjerujem kolke je nekima komplekse nabio Vettel u prethodne 4 sezone.
Ja sam sve samo ne njegov navijač i iznosim ono što je svakome tko imalo razumije F1 jasno, a na kraju krajeva do kraja sezone će se to i pokazat.
U biti neće, jer ćete onda opet reć da su namjerno sabotirali RIC-ov auto samo zato da Vettel bude ispred etc.
Samo neka se trkaju.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
kolege slash i dmarijon (ako se i drugi vide u tome)
ja uopče nemam kompleks prema vettelu.točno jest da sam imao kopleks prema schumacheru pa sam se opet pomolio za njega da što prije ozdravi i vrati se u normalan život.
nema veze jedno s drugim-
glede vettela samo ču napisati (a govno budem ako kad ikad više spomenem na ovoj temi) da je bio neki drugi vozač umjesto webbera mislim da ne bi tako lako osvojio naslove koje je osvojio.
ali OK vidjet ćemo kad se na kraju sumira ova sezona bez obzira na neke tupe glasine da nije valjalo ovo ili ono kako će vettel stajati naspram ricciarda. ja samo napominjem da će ga ricci ove sezoze derati a ako sam pogriješio posut ću se pepelom i svim navijačima vettela se javno ispričati.
toliko o vettelu.
ja uopče nemam kompleks prema vettelu.točno jest da sam imao kopleks prema schumacheru pa sam se opet pomolio za njega da što prije ozdravi i vrati se u normalan život.
nema veze jedno s drugim-
glede vettela samo ču napisati (a govno budem ako kad ikad više spomenem na ovoj temi) da je bio neki drugi vozač umjesto webbera mislim da ne bi tako lako osvojio naslove koje je osvojio.
ali OK vidjet ćemo kad se na kraju sumira ova sezona bez obzira na neke tupe glasine da nije valjalo ovo ili ono kako će vettel stajati naspram ricciarda. ja samo napominjem da će ga ricci ove sezoze derati a ako sam pogriješio posut ću se pepelom i svim navijačima vettela se javno ispričati.
toliko o vettelu.
Zadnja izmjena: senamozart, dana/u 19 tra 2014, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Sad si se našo pravit pametan?
svaka ti čast
Vettel je ove sezone imo pun qurac problema za tvoju informaciju, u Australiji je imao probleme sa motorom, u Malaysi u kvalifikacijama koliko se sjećam nije bilo nikakvih problema, u utrci jedno vrjeme mu nije radio DRS, i utrku je završio na 3 mjestu, a kvalifikacije na 2 ispred Rosberga koji vozi Mercedes taki kaki je, u Bahrainu je imao probleme sa mjenjačem u kvalifikacijama ko i Kimi danas, a za qurac niko danas nekaže kako Kimi sere dok ste to pričali za Vettela, u utrci je gubio snagu na motoru, kao i Alonso u jednoj utrci pa opet za čudo niko nije reko ni da Alonso sere, ali Vettel je sigurno tad srao. Pa de mi ti najveći hejteru Vettela objasni kako je mogao da ima bolje rezultate sa toliko problema
Pa prošle sezone si imo mišljenje da Webber nevozi isti bolid ko i Vettel, a sad odjednom imaju isti bolid
da možda ove sezone nema Vettel taj slabiji bolid? 

Kada je Webber imao probleme sa bolidom onda su mu svi jadnom sabotirali bolid, ove kada ih ima Vettel ko ga hebesenamozart je napisao/la:(da je lošiji da se krivo ne pročita jel)

Vettel je ove sezone imo pun qurac problema za tvoju informaciju, u Australiji je imao probleme sa motorom, u Malaysi u kvalifikacijama koliko se sjećam nije bilo nikakvih problema, u utrci jedno vrjeme mu nije radio DRS, i utrku je završio na 3 mjestu, a kvalifikacije na 2 ispred Rosberga koji vozi Mercedes taki kaki je, u Bahrainu je imao probleme sa mjenjačem u kvalifikacijama ko i Kimi danas, a za qurac niko danas nekaže kako Kimi sere dok ste to pričali za Vettela, u utrci je gubio snagu na motoru, kao i Alonso u jednoj utrci pa opet za čudo niko nije reko ni da Alonso sere, ali Vettel je sigurno tad srao. Pa de mi ti najveći hejteru Vettela objasni kako je mogao da ima bolje rezultate sa toliko problema
senamozart je napisao/la:“kraju imamo isti bolid (ono što svi znamo)
Pa prošle sezone si imo mišljenje da Webber nevozi isti bolid ko i Vettel, a sad odjednom imaju isti bolid

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Slash
- Veteran
Pazi kaj si rekosenamozart je napisao/la: ja samo napominjem da će ga ricci ove sezoze derati a ako sam pogriješio posut ću se pepelom i svim navijačima vettela se javno ispričati.
toliko o vettelu.

- F1NAC
- Moderator
Hahaha karma is bitch. Unistavanje je ovo bilo danas

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
Multi 54 Seb, Multi 54 hahahah sta li sad webber radi hahaha
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- zonelsk
- Veteran
Bas mi je drago da je momčad i njega malo sje....
Opet rici bolji..
ili je opet nesto sa bolidom? 
Opet rici bolji..

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Budem culi kaj bude rekel na presszonelsk je napisao/la:Bas mi je drago da je momčad i njega malo sje....
Opet rici bolji..ili je opet nesto sa bolidom?

Darkness rises when silence dies
- Cuky
- Moderator
Jurca u Silverstoneu na 6h SilverstoneaBarry je napisao/la:Multi 54 Seb, Multi 54 hahahah sta li sad webber radi hahaha

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Ja sam se smijo kad ga je prošao onaj kawasaki pa kad se razmaho šta je sad ovo....neznam ako je opet imao "probleme" ali ja mislim da sam sve više uvjeren u svoju tvrdnju da ovaj vozač ne funkcionira ako ne starta s pole-a i ako nema brz auto, tj massina škola.
Rekao bi da je Vettel danas najisfustraniji vozač utrke.

- zonelsk
- Veteran
Lijepo si to sumiral za prsta, ni sam nebi bolje..Ćale od Lewisa je napisao/la:Ja sam se smijo kad ga je prošao onaj kawasaki pa kad se razmaho šta je sad ovo....neznam ako je opet imao "probleme" ali ja mislim da sam sve više uvjeren u svoju tvrdnju da ovaj vozač ne funkcionira ako ne starta s pole-a i ako nema brz auto, tj massina škola.
- Cuky
- Moderator

Vettel : "Are you kidding, honestly. Tell him to get out of the way. Unbelievable. He's got new tyres, of course he's quicker."
Samo ne vidim u čemu je problem da te prošao ako je brži
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Frustracije, frustracije..Cuky je napisao/la:[ https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 9559_n.jpg ]
Vettel : "Are you kidding, honestly. Tell him to get out of the way. Unbelievable. He's got new tyres, of course he's quicker."
Tijekom prijenosa na Sky-u rekli su jednu lijepu stvar, koja je po meni skroz na mjestu, a to je "zašto je DR trenutno brži, odnosno zašto se bolje snašao na početku ove sezone od prstića"?
Iz razloga jer je Vettel kroz cijelu karijeru vozio bolid koji ima pregršt gripa i koji vozi kao po tračnicama, dok se njegov kolega kroz karijeru hrvao sa bolidima koji nemaju previše downforcea i tu je Vettelov problem. Našao se u bolidu koji je dramatična razlika u smislu downforcea od svih koje je do sada vozio i ne snalazi se u tome.
I tu dolazimo do onog - da vidimo Vettela kakav je u bolidu koji nije sekundu brži od ostalih i koji ne ide kao po tračnicama.
Trenutačno izgleda kao prosječan vozač.
Michael is faster than you!!
- zonelsk
- Veteran
Malo previse mi se cini...
Btw brundle misli da nine pustio riccija naprijed. I lijepo je to objasnio.
Btw brundle misli da nine pustio riccija naprijed. I lijepo je to objasnio.
- F1NAC
- Moderator
plačipi**arstvo tipicno. Frustriran cinjenicom da ga pere pridosli clan, mozda jos vise jer je Australac isto. Da mi je sad bit kod Webbera kad cuje sve ovo hahaha. Kako je moguće da jedan 4struki svjetski prvak nemoze u trci ni prismrdit kolegi koji je u odnosu na njega nitko i ništaCuky je napisao/la:[ https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 9559_n.jpg ]

- zonelsk
- Veteran
Neznam, to moramo pitati jergovica vidca i slicne koje su ga digli u nebesa a nisu razmisljali o bolidu koji vozi.
Sad ce netko ko je novi u f1 isto pocet radit za hamiltona
Sad ce netko ko je novi u f1 isto pocet radit za hamiltona
-
- Legenda
Ma Vettel ima brzinu i to uopće nije upitno. Malo mu stvari još ne idu na ruku, ali to će brzo doći na svoje. To s puštanjem mi uopće nije upitno. Pa namjerno ga je pustio i obišao. Pa vidi se d aje otišao široko i pustio mu unutarnju stranu. Uopće nije zatvarao na ulazu ui zavoj.
E, al neobično mi je jedino što je ove godine tako cool, neagresivan... Podsjeća me malo na Rossija u moto gp (koji je osvojio sve što je mogao) pa kad ga marquez prestigne ovaj mu veselo čestita i zabavlja se.
Neobično, u svakom slučaju.
Da je Vettel grizao kako ponekad zna, ne bi bio Ricciardo blizu. I da, još nešto. Pogledajmo bodovni saldo Vettela i Ricciarda.
E, al neobično mi je jedino što je ove godine tako cool, neagresivan... Podsjeća me malo na Rossija u moto gp (koji je osvojio sve što je mogao) pa kad ga marquez prestigne ovaj mu veselo čestita i zabavlja se.
Da je Vettel grizao kako ponekad zna, ne bi bio Ricciardo blizu. I da, još nešto. Pogledajmo bodovni saldo Vettela i Ricciarda.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
kako ti znas da Vettel nije griza, a ca ako je griza al jednostavno vise ni islo? pa vidis kako se razmaha kad ga je Caterham prestiga. Priznaj, danas je bio sporiji od Ricciarda i amendmarijon je napisao/la:Ma Vettel ima brzinu i to uopće nije upitno. Malo mu stvari još ne idu na ruku, ali to će brzo doći na svoje. To s puštanjem mi uopće nije upitno. Pa namjerno ga je pustio i obišao. Pa vidi se d aje otišao široko i pustio mu unutarnju stranu. Uopće nije zatvarao na ulazu ui zavoj.