tema nije Hakkinen, Coulthard, Irvine niti neki nacionalizam koji se spominjao..
Prepucavanja ostavite na nekom drugom dijelu foruma, ne spamajte temu nepotrebno!!!
Ako imate nekaj konstruktivno za napisat molim da to i pišete...
Sranja poput treba u penziju, nepotrebno mu je, šamara ga Rosberg, sramoti se bla bla.. stalno pišu jedni te isti. OK shvatili smo da ga ne volite, to ste napisali 100 puta, odnosno samo to i pišete.. u 90 % postova koje ste napisali nema niti jedne suvisle rečenice o kojoj se može raspravljati na normalan način!!
Moderatore molim da obrišu postove koji su jednostavno debilni, na temelju kojih se ne može razviti normalna i civilizirana rasprava, postove koji nemaju veze sa situacijom koja se događa danas...
Nemam ništa protiv da se iznose stavovi, dapače volim kad ljudi iznose svoje mišljenje i stavove ali na način na koje se može nešto pametno i normalno raspravljat.
EDIT:
Da naravno, Schumacher nije isti kao prije 10 godina.. a tko je?! Dali ste vi isti danas kao što ste bili prije 10 godina??
Neće ni Vettel ni Hamilton sa 40 godina biti isti kao što su danas u ranim 20-tim godinama..
Schumi je svoje napravio, a Hamilton i Vettel (uzeo sam ih slučajno kao za primjer) ne mogu se mjeriti sa Schumacherom u tim godinama, a sama činjenica da se on u 42. godini života gotovo ravnopravno nosi sa njima u naponu snage za mene je da skinem kapu do poda.
Ja sam ponosan kaj navijam za Schumachera. Ne znam tko bi se (i od bivših i od sadašnjih vozača) u 42. godini na takav način borio i s takvim entuzijazmom pristupao formuli 1 i natjecanju, vožnji, treningu i borbama kao što to čini Schumacher..
Zadovoljan sam i zahvaljujem kaj ga mogu još uvijek gledati na stazi, on je vozač zbog kojeg sam zavolio ovaj sport, 3 godine koje ga nije bilo formula mi nije bila niti malo interesantna. Bilo mi je svejedno ko vozi i ko pobjeđuje. Naravno da mi nije drago kaj se vrti u sredini poredka ali mi je drago kaj je na stazi.
Uvelike je to i zasluga bolida koji ima u rukama, a nešto desetinki je Schumi i izgubio u odnosu na vrijeme kad nije bilo svih kerifekija koje moraš stiskat na volanu i kad je ON imao 25 godina, al i s toliko izgubljenih desetinki opet je rame uz rame sa današnjim klincima od kojih je stariji 15.-tak godina

Vrijeme uzima svoj danak, robot nije pa da bez obzira na godine trajanja piči na istoj frekvenciji
(nema ni Alonso više onih 0.6 desetinki po krugu, kao što je imao 05. i 06)