Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Centurion
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Centurion »

McLewis je napisao/la:KIŠA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I koliko sam čuo, PUNO NJE!!!
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Mislim da nakon trke bude iskrenja u boxsu mclarena.
Darkness rises when silence dies
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Moralo se i to desiti kad su im stalno puštali da voze ko budale jedan protiv drugog...hvala bogu pa su ovo sranje zaustavili i sad počinje opet farsa...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Nije ovo danas ništa strašno se dogodilo niti treba dizati neku veliku famu oko ovog incidenta. Button nije vidio Lewisa i to je cijela priča. Da ga je vidio sigurno ne bi krenuo prema njemu, nije bilo nikakve namjere s njegove strane, a s Lewisove, jebiga dobio je priliku i pokušo proć i amen.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

mislim da najbolje što prije zaboraviti ovaj vikend
ostoja

Post Postao/la ostoja »

King iCool je napisao/la:Moralo se i to desiti kad su im stalno puštali da voze ko budale jedan protiv drugog...hvala bogu pa su ovo sranje zaustavili i sad počinje opet farsa...
Slažem se da netreba dopuštati da se utrkuju.Baton je kriv,ima da ugasi bolid i parkira se pored staze kad naiđe hamilton.Daj molim te,da nije udario Batona pokupio bi nekog drugog.Dečko je izgubio vezu sa realnošću.i umišlja da je veliki vozač a mora još mnogo da uči prije nego dostigne Batona po umijeću i mudrosti.Lude sreće mu ne manjka,al ovdje mu nije bilo pomoći ni da je Hudinijev sin.Jednostavno suicidna utrka za Hamiltona,ima sreće što je na početku odustao.Mislim po ovakvoj kiši pokušat zaiobić bolid i očekivati da te vidi onaj ispred pored onakog vodenog zida,šta reć nego suicidna namjera.
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Button i mudrost ne idu zajedno u istu recenicu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Idu, idu.

Nego, McLarenu se sad bolje okrenuti 2012. godini. Ovo je izgubljena sezona, cak ih je Ferrari prestigao.
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Ja neznam za kaj Buttonu služe retrovizori pa ovo je strašno, najbolje bi bilo da odgode utrku i sve super...
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

SRV je napisao/la:Idu, idu.

Nego, McLarenu se sad bolje okrenuti 2012. godini. Ovo je izgubljena sezona, cak ih je Ferrari prestigao.
Slažem se. Ali budući da su jazavci, sumnjam da će to napraviti :cry: .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma neka puste Buttona da bude prvi vozac. Nesto kao Irvine kad je Schu bio ozliedjen. Da mu bude srce na mjestu.Danas je genijalno odabrao gume.
P.S. : evo jos jedne zrtve Gumbeka.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

moram priznat da mi je danas kao McLarenovcu bio emotivan dan. Najprije ono što se ni u snu ne smije desit, momčadski sudar... jbg takvi uvjeti mala nepažnja...
tad sam bio ljut i ogorčen da sam htio odustat od gledanja dalje, pogotovo taj SC koji je kružio sat vremena. Vratim se kasnije točno kad su pustili ponovno trku.
Gledam ide taj Button, dere sve ispred sebe a skida vremena nenormalno već tad prije nego je stigo Webbera sam znao ovaj ide na pobjedu. To je to mokro-suhi uvjeti, bolid s više downforca i brz vozač :D
Malo ga je nakon SC-a zasmeto onaj Ambrossio ali stvarno je vozio odlično. Pobjeda nad Vettelom i to u kakvim uvjetima!
6 puta boks, 2 sudara, kazna prolaska kroz boks i ništa ga nije zaustavilo!
Šteta da Hamilton nije preživio onaj prvi monsuski dio trke, vjerujem da bi deklasirao sve svojom vožnjom u ovakvim uvjetima.

Kad su pitali u onoj stanci Martina Whitmarsha što misli o tom incidentu Buttona i Lewisa reko je mi smo tu da se utrkujemo ne da se vozimo u vlakićima!
sve pohvale svima :thumbup:
slika
RedBull&Ferrari
Navijam za: RedBull Ferrari Schumi

Post Postao/la RedBull&Ferrari »

Već neko vrijeme čitam ovaj forum, i sve poštujem, svako navija za koga želi, ali od vašeg jadikovanja,plakanja i kukanja mi je doslovno muka... i znam da nisam jedini... stvarno nekad zvučite kao ovi iz mclarena koji se stalno nešto žale i plaču... u zadnjih par utrka vidi se da imate u najmanju ruku jednak bolid kao red bull, da ne kažem vrlo vjerojatno i dosta jači u samoj trci(barcelona,monte carlo,danas), svejedno osim danas niste uspjeli pobijediti, to govori o vozačkim sposobnostima i kvalitetama... nadam se da će pravda bit zadovoljena i da će button bit kažnjen jer je to zaslužio svakako... odlična vožnja, ali treba i pazit da ne slupa sve oko sebe.... svako dobro svima vama svejedno u nastavku sezone...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

RedBull&Ferrari je napisao/la:Već neko vrijeme čitam ovaj forum, i sve poštujem, svako navija za koga želi, ali od vašeg jadikovanja,plakanja i kukanja mi je doslovno muka... i znam da nisam jedini... stvarno nekad zvučite kao ovi iz mclarena koji se stalno nešto žale i plaču... u zadnjih par utrka vidi se da imate u najmanju ruku jednak bolid kao red bull, da ne kažem vrlo vjerojatno i dosta jači u samoj trci(barcelona,monte carlo,danas), svejedno osim danas niste uspjeli pobijediti, to govori o vozačkim sposobnostima i kvalitetama... nadam se da će pravda bit zadovoljena i da će button bit kažnjen jer je to zaslužio svakako... odlična vožnja, ali treba i pazit da ne slupa sve oko sebe.... svako dobro svima vama svejedno u nastavku sezone...
iz ovog posta se može vidjet da ne poštuješ sve i da si protiv McLarena. McLaren nije ni na jednoj trci do sad bio najbrži (možda monaco) i to gdje je bio brži bio je brži zbog uvjeta ili guma. I sljepac vidi da je RB najbrži te da će Vettel obranit naslov. Ja ne plačem već samo želim vidjet borbu oko prvog mjesta, one borbe i pretjecanja od 5tog na dalje me skoro i ne zanimaju.
A o vozačkim sposobnostima i kvalitetama gledaj prvo u svoj tim gdje aktualni svj prvak pukne pod pritiskom kad mu netko uspije doć na +0.500 u malo žešćim uvjetima. Button nije nikog namjerno slupao i ako treba bit kažnjen neka ga kazne, mi smo tu najmanje da sudimo.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Ipak će biti večeras tuluma u Kanadi. Jenson je spasil upropaštenu utrku za Mclaren. U jednom trenutku sam mislil da niti jedan jedini bodić nećemo dobiti,nakon sudara sa Alonsom i kad se vukao i vukao do boxa pa to je trajalo...meni je bila cijela vječnost!
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Dani je napisao/la:Button i mudrost ne idu zajedno u istu recenicu.
Ali zato Hamilton i mudrost idu zajedno, jelda? :roll:
Neznam po cemu vam je Button kriv za taj sudar? Pa covjek je bio ispred i vozio vise manje po trkacoj putanji (vise manje jer je malo vise zatvorio stranu blize boxevima). Koliko se ja razumijem u voznju, onaj koji je iza bi trebao paziti gdje ima mjesta, a gdje nema (pogotovo po kisi gdje ovaj ispred nista ne vidi u retrovizorima).
Isto tako smatram da ni za sudar sa Alonsom nije kriv - cisti trkaci incident. Netko izvuce deblji, a netko tanji kraj.
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

RedBull&Ferrari je napisao/la:Već neko vrijeme čitam ovaj forum, i sve poštujem, svako navija za koga želi, ali od vašeg jadikovanja,plakanja i kukanja mi je doslovno muka... i znam da nisam jedini... stvarno nekad zvučite kao ovi iz mclarena koji se stalno nešto žale i plaču... u zadnjih par utrka vidi se da imate u najmanju ruku jednak bolid kao red bull, da ne kažem vrlo vjerojatno i dosta jači u samoj trci(barcelona,monte carlo,danas), svejedno osim danas niste uspjeli pobijediti, to govori o vozačkim sposobnostima i kvalitetama... nadam se da će pravda bit zadovoljena i da će button bit kažnjen jer je to zaslužio svakako... odlična vožnja, ali treba i pazit da ne slupa sve oko sebe.... svako dobro svima vama svejedno u nastavku sezone...
a ono tvoji red bullovci kada su krcili prosle sezone ispred sebe??? webber u hamiltona u singapouru i australiji, vettel u buttona u belgiji i medjusobno u turskoj, to je u redu......
McLaren u <3
RedBull&Ferrari
Navijam za: RedBull Ferrari Schumi

Post Postao/la RedBull&Ferrari »

Ćale od Lewisa je napisao/la: iz ovog posta se može vidjet da ne poštuješ sve i da si protiv McLarena
Poštujem i mclaren, ali mi se uopće ne sviđa ni najmanje njihovo kukanje od početka sezone pa sve dosad i naravno nastavit će se... i onda dođem na forum i vidim da isto raspoloženje i kukanje ovdje vlada... napravite najbrži bolid ko vam brani ali prestanite kukati i napadati nešto što je legalno napravljeno zahvaljujući jednom odličnom vizionaru neweyu... koliko buke je u prošlosti bilo oko mclarena, a vi ste se sad našli napadat redbull nakon šta su uspjeli napraviti odličan bolid... i sad bi samo zato da prvenstvo bude zanimljivo i da mclaren bude u igri trebali drastično oštetiti redbull koji je sve svojim marljivim i krvavim radom napravio i stekao...
Zadnja izmjena: RedBull&Ferrari, dana/u 13 lip 2011, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

McLewis je napisao/la:
a ono tvoji red bullovci kada su krcili prosle sezone ispred sebe??? webber u hamiltona u singapouru i australiji, vettel u buttona u belgiji i medjusobno u turskoj, to je u redu......
Ako si već kod toga nemoj zaboraviti Vettela u Silverstoneu...
Mc Dietz
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la Mc Dietz »

Pozz...

Čitam malo ove rasprave, redom za sve vozače i timove i ne mogu vjerovati kakvih mozgova ima ovdje !!!!

Puno se priča o pretjecanju, ovaj bio ovdje onaj ondje ovaj ljepši onaj ružniji i tako dalje...

Po meni ali to je samo po meni (izgleda) ako vozač koji je iza i došao je iz bilo kojeg kuta, dakle ne mora biti na trkaćoj ili nekoj drugoj putanji u poziciju za preticanje , a to je opet po mome kada se poravnaš sa nekim ili barem dođeš u poziciju da sa svojim pednjim kotačem dođeš između dva kotača bolide koji se pretiće, imaš uvjete da pretićeš i tu bi i jedan i drugi vozač trebali imati jednaka prava(samim time i biti pažljiviji u tome djeli utrke)
Ne znam kojim pravom mislite da je uredu da se kada ti vozač dođe bočno imaš pravo braniti da ga izguraš sa staze(ako je došao pored vozača kojeg je mislio preteči onda je definitivno dovoljno brz da ga i pretekne) a da se to ne dogodi vozač koji je ispred bi trebao zatvarati vrata prije nego ovaj dođe pored jer je tada već kasno.

I sada ne razumijem šta tu ljudima nije jasno, to je Formula 1 pretjecanje, rizici, a isto tako i kazne.
Gledao sam danas ovu utrku i nije mi bila interesantna jer su sudci stalno nešto istraživali (još malo pa će momčadi morati raditi bolide dvosjede da sa vozačem može i advokat ako se slučajno koga pravilno ne pretekne)
I kada smo kod pretjecanja bune se oni vozaći koji ne znaju dobro pretjecati pa im je ovo jedini način da zadrže mjesto, ako več ne mogu naprjedi. A isto tako misle i oni koji navijaju za njih.

ŽALOSNO !!!!!!
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

slika

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

lajk za sliku :)
vidi malog crnog sta se veseli :) to je ekipa :)
McLaren u <3
ostoja

Post Postao/la ostoja »

James Hunt je napisao/la:
Dani je napisao/la:Button i mudrost ne idu zajedno u istu recenicu.
Ali zato Hamilton i mudrost idu zajedno, jelda? :roll:
Neznam po cemu vam je Button kriv za taj sudar? Pa covjek je bio ispred i vozio vise manje po trkacoj putanji (vise manje jer je malo vise zatvorio stranu blize boxevima). Koliko se ja razumijem u voznju, onaj koji je iza bi trebao paziti gdje ima mjesta, a gdje nema (pogotovo po kisi gdje ovaj ispred nista ne vidi u retrovizorima).
Isto tako smatram da ni za sudar sa Alonsom nije kriv - cisti trkaci incident. Netko izvuce deblji, a netko tanji kraj.
Slažem se,i mislim da bi svi trebali da čestitaju Butonu na mudrosti i hladnokrvnosti.On nas izvlači koliko toliko.
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Izvlači nas poboljšani bolid. Očit je napredak još tamo od Kine. Zanima me da li je možda hobotnica funkcionalna? Znam da imaju novi zadnji ovjes, mjenjač, podnicu i prednje krilo.

slika
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Ja pak mislim da se mclaren kockao još u subotu s kišom i zato u kvalama nisu bili nešto brzi, ali su pogodili očito setup za utrku i sve je lijepo šljakalo.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
Odgovori