Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
A moguće da si i u ISI-ju kad su testirali koristili drukčije postavke FFB-a. Jer vidim da neki imaju problem, dok drugi nemaju
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
pa kaze sam lik iz isi-a da je uspio svest drmanje na prihvatljivu razinu, ne i "optimalnu".. napisao je svoje postavke koje su mnogima daleko od prihvatljivog..
vjerujem da ce se to brzo rjesit, samo kazem kako je cudno da to nisu prije vidjeli..
vjerujem da ce se to brzo rjesit, samo kazem kako je cudno da to nisu prije vidjeli..
- Cuky
- Moderator
a tko zna. Ja se samo nadam da ću moć uskoro kupiti sebi, pa da uživam, makar na najnižim detaljima za početak 
btw, evo lijepih pedalica za one imućnije
klik
I onda to u kobinaciji sa recimo G27 i ovim volančićem:
klik
I to bi onda bilo G27+pedale+F1 volan = cca. 2350€
Ali zato neopisiv doživljaj za one koji si to mogu priuštiti

btw, evo lijepih pedalica za one imućnije
klik
I onda to u kobinaciji sa recimo G27 i ovim volančićem:
klik
I to bi onda bilo G27+pedale+F1 volan = cca. 2350€
Ali zato neopisiv doživljaj za one koji si to mogu priuštiti

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
lol rucna 123 eura ?
a ovaj f1 roso kosta samo volan 630 eura . Ki ima para za hitat vero :Dja bin si najrađe uze ove pedale i od nekeg sanduka sklepa kao wnb cockpit samo mi nebi stalo u sobu xD

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
A ja si sad razmišljam (nevezano za ove papučice i volan): mogli bi napraviti jednu oproštajnu ligu od rFactora. Ipak za pola godine nam dolazi komplet rF2 sa modovima, stazama itd. Pa da napravimo jednu malo dulju ligu ako ima zainteresiranih. Utrke da budu recimo svaka 2 tjedna, a ne svaki tjedan kako smo do sad imali običaj

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Sumnjam ja da ce svi ovdje sa foruma kupit rfactor2 tako da ce nekima rfactor drzat jos jedno vrijeme.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Ja sam za, već godinu dana nismo nikakvu ligu vozili, baš bi mogli...
Ali dok se mi dogovorimo koji mod, koje aute, staze, koliko utrka, koje dane će se vozit... proć će mjesec dana najmanje...
btw. jel netko za vožnju večeras? Ako ima zainteresiranih otvorit ću..
Ali dok se mi dogovorimo koji mod, koje aute, staze, koliko utrka, koje dane će se vozit... proć će mjesec dana najmanje...
btw. jel netko za vožnju večeras? Ako ima zainteresiranih otvorit ću..

- Vuksa_KC
- Veteran
Jesam za ligu, ali slažem se s Mansom da ćemo bar još do kraja godine voziti jedinicu. Što se tiče modova, meni najljepša uspomena ostaje na RaceX, kolko god mana imal. Ne velim da bi ga trebali opet vozit u ligi, ali eto, tamo je po meni bilo najviše zabave.
Zadnja izmjena: Vuksa_KC, dana/u 11 sij 2012, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Antimon
- Navijam za: Kimi Webber
ja sam za 

- Cuky
- Moderator
E kad je već Mans spomenuo kupnju: jeli netko od vas kupio rF2? Ja upravo skidam fajlove, a planiram uskoro prodati 2 dresa koja imam a ne nosim pa će biti taman za rF 

- F1NAC
- Moderator
ja isto namjeravam prodat CB account sa cod4 i cod2 keyem i MW2 keyemdamjan.cule je napisao/la:E kad je već Mans spomenuo kupnju: jeli netko od vas kupio rF2? Ja upravo skidam fajlove, a planiram uskoro prodati 2 dresa koja imam a ne nosim pa će biti taman za rF

PS moze race večeras da

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Mansell
- Test vozač
Ja i Arma cemo danas il sutra prek moneybookersadamjan.cule je napisao/la:E kad je već Mans spomenuo kupnju: jeli netko od vas kupio rF2? Ja upravo skidam fajlove, a planiram uskoro prodati 2 dresa koja imam a ne nosim pa će biti taman za rF
- F1NAC
- Moderator
ja se uopce vise ne moren spojit na tvoj server ....K1M1 je napisao/la:otvoreno..
78.2.93.239
nzm koje aute bi mogli, dogovorit cemo se...

- K1M1
- HNL kladionica majstor
haha, lolčina..
ne kuzim zasto, pa promijenio mi se ip..
ajd probaj sad, drugo ime sam stavio.
F1HR HGTC
F1HR HGTC

- F1NAC
- Moderator
probao ne ideK1M1 je napisao/la:haha, lolčina..
F1HR HGTC

- Cuky
- Moderator
Lijepo. A koliko je cijena za lifetime (jer mi se neda svake godine obnavljat za online)?Mansell je napisao/la:Ja i Arma cemo danas il sutra prek moneybookersadamjan.cule je napisao/la:E kad je već Mans spomenuo kupnju: jeli netko od vas kupio rF2? Ja upravo skidam fajlove, a planiram uskoro prodati 2 dresa koja imam a ne nosim pa će biti taman za rF

- F1NAC
- Moderator
damjan.cule je napisao/la:Lijepo. A koliko je cijena za lifetime (jer mi se neda svake godine obnavljat za online)?Mansell je napisao/la:Ja i Arma cemo danas il sutra prek moneybookersadamjan.cule je napisao/la:E kad je već Mans spomenuo kupnju: jeli netko od vas kupio rF2? Ja upravo skidam fajlove, a planiram uskoro prodati 2 dresa koja imam a ne nosim pa će biti taman za rF
I can now inform you that the lifetime subscription is $84.99.

- Cuky
- Moderator
to je ipak zasad malo previše

- Vuksa_KC
- Veteran
Možda će GTR3 biti jeftiniji
.

- Armanini
- Svjetski prvak
lifetime subscription se isplati nakon 4 godine, tako da cuj.. puno je to vremena..
nego..
sad treba cekat da to oni obrade i posalju key tako da izgleda nis veceras od probe
sto se tice lige.. da.. i mislili smo jednu zimsku, al nije nas bilo bas prije.. al sad nas je opet dovoljno pa bi stvarno mogli..
o modu ne trebamo mozgat
al o autima eeee..
ne smijemo napravit gresku ko prosli put gdje je na svakoj stazi bio isti odnos snaga..
da.. malo je tesko dogovorit se jer sam siguran da bi neki htjeli (a sto bi bilo zanimljivo) da vozimo sto vise razlicitih auta, na sto vise razlicitih staza gdje imaju jedni odnosno drugi prednost..
ili vozimo jednu klasu iako su razlike unutar iste klase velike..
ili nadjemo par auta koji su slicno brzi neovisno o klasama..
il vozimo fiole i ne brinemo za nis
sto se tice staza.. jbmu nac cemo 10-ak staza.. starijih.. mozemo i novijih.. mozemo i neke koje su nam i sada drage i gdje volimo vozit.. vjerujem da bismo se za 5 staza dogovorili odmah..
a termin.. e to je uvijek problem, al jbga.. najbolje puknut poll pa vidjet sto kako kome pase i vrijeme utrke sto kasnije..
nego..
Purchase Complete

sad treba cekat da to oni obrade i posalju key tako da izgleda nis veceras od probe

sto se tice lige.. da.. i mislili smo jednu zimsku, al nije nas bilo bas prije.. al sad nas je opet dovoljno pa bi stvarno mogli..
o modu ne trebamo mozgat

ne smijemo napravit gresku ko prosli put gdje je na svakoj stazi bio isti odnos snaga..
da.. malo je tesko dogovorit se jer sam siguran da bi neki htjeli (a sto bi bilo zanimljivo) da vozimo sto vise razlicitih auta, na sto vise razlicitih staza gdje imaju jedni odnosno drugi prednost..
ili vozimo jednu klasu iako su razlike unutar iste klase velike..
ili nadjemo par auta koji su slicno brzi neovisno o klasama..
il vozimo fiole i ne brinemo za nis

sto se tice staza.. jbmu nac cemo 10-ak staza.. starijih.. mozemo i novijih.. mozemo i neke koje su nam i sada drage i gdje volimo vozit.. vjerujem da bismo se za 5 staza dogovorili odmah..
a termin.. e to je uvijek problem, al jbga.. najbolje puknut poll pa vidjet sto kako kome pase i vrijeme utrke sto kasnije..
- Mansell
- Test vozač
Najbolje bi bilo svi s isitim autima, jer jedino tako cemo bit svi ravnopravni i nece bit nikakvih izgovora kao u prosloj ligi.
- Cuky
- Moderator
slažem se sa mansellom. A nekako sam mišljenja da su Fićeki dosta zanimljivi svima 
A staze...teško se odlučiti jer je more dobrih staza. Iako, možda bi bolje bilo birati one kraće pa staviti više krugova. Ali sam za to da budu što raznovrsnije: ravne, ulične, brdolike, uske, široke, brze, spore...tako da za svakog bude ponešto

A staze...teško se odlučiti jer je more dobrih staza. Iako, možda bi bolje bilo birati one kraće pa staviti više krugova. Ali sam za to da budu što raznovrsnije: ravne, ulične, brdolike, uske, široke, brze, spore...tako da za svakog bude ponešto

- Armanini
- Svjetski prvak
yep.. moze svi but you
tebe treba il u 2 sekunde sporiji auto il te natankat do cepa i losije gume il vozi u rikverc 
ugl, rf2.. odmah je dosao mail..
isprobao 15-ak minuta.. i.. ovo je beta na razini one simracway il kako vec ona nova simulacija s onim debilnim bezicnim motion volan-kontrolerom..
prvi dojam mi je tesko slozit jer to sve skupa radi lose (na mojoj konfi).. medium detalji i full hd radi od 30-40 fpsa.. iskljucen hdr (a i po defaultu je iskljucen) jer to jos nije sredjeno.. staza je nekakva bijela i sve je u k..
tako da je tesko se opustit i uzet si vremena jer iako nema nekog kasljucanja, nije ugodno..
sto se tice osjecaja on je ovako na prvu odlican.. ffb je super, slican feel kao u netkaru, volan je prezivio pjesak
"sve" sile se osjete.. tesko je usporedit sa starim jer upravo zbog drukcije fizike, vise elemenata i razradjenijih sila i promjena bolje i drukcije se osjeti..
nisam nista dirao po postavkama, volan radi glatko (osim sto ima u sredini malo grebanja, al to je do volana jasno) nije tezak sto je super i kako treba i bit, al kad potegne na izlazu iz zavoja i kad zagrize pod gasom i volan se "steze"..
instaliranje i updateanje modova je dobro rjeseno i trebalo bi to funkcionirati super..
sucelje igre je retardirano, najvise se cudim kako netko moze napraviti takav izbornik za birat aute i staze.. trebalo bi mu zabranit da se bavi icime vezanim uz dizajn/efikasnost/ergonomiju..
takodjer je i na stazi garaza i stelanje losije izvedeno (il treba navike)..
pozitivna je stvar sto je stelanje kontrola pojednostavljeno jer su podjeljene u kategorije, pa ajd
vozio sam formulicu staru i megana malo na milsu i koji km na spa.. spa je
rekreacijski hehe..
ugl.. sutra cu uzet malo vremena da pokusam malo "prilagodit", al vristi beta na svakom koraku..
razocaran nisam jer je to ono sto sam ocekivao i cemu sam se nadao, fizika ovako na prvu se cini puno naprednija, flat spotove sam probao radit for fun
ocekivao sam da ce se drmati malo volan kod formule, al ako se ne varam, gume i ti neki algoritmi za dinamicne promjene karakteristike guma i tako to
jos nisu implementirane..
bacio sam pogled na online i brzo brzo zatvorio jer sam skoro zaplakao.. to mi je zapravo bilo skoro najbitnije da naprave kako spada, a ovo izgleda jos gore nego sad..

ugl, rf2.. odmah je dosao mail..
isprobao 15-ak minuta.. i.. ovo je beta na razini one simracway il kako vec ona nova simulacija s onim debilnim bezicnim motion volan-kontrolerom..
prvi dojam mi je tesko slozit jer to sve skupa radi lose (na mojoj konfi).. medium detalji i full hd radi od 30-40 fpsa.. iskljucen hdr (a i po defaultu je iskljucen) jer to jos nije sredjeno.. staza je nekakva bijela i sve je u k..
tako da je tesko se opustit i uzet si vremena jer iako nema nekog kasljucanja, nije ugodno..
sto se tice osjecaja on je ovako na prvu odlican.. ffb je super, slican feel kao u netkaru, volan je prezivio pjesak

"sve" sile se osjete.. tesko je usporedit sa starim jer upravo zbog drukcije fizike, vise elemenata i razradjenijih sila i promjena bolje i drukcije se osjeti..
nisam nista dirao po postavkama, volan radi glatko (osim sto ima u sredini malo grebanja, al to je do volana jasno) nije tezak sto je super i kako treba i bit, al kad potegne na izlazu iz zavoja i kad zagrize pod gasom i volan se "steze"..
instaliranje i updateanje modova je dobro rjeseno i trebalo bi to funkcionirati super..
sucelje igre je retardirano, najvise se cudim kako netko moze napraviti takav izbornik za birat aute i staze.. trebalo bi mu zabranit da se bavi icime vezanim uz dizajn/efikasnost/ergonomiju..
takodjer je i na stazi garaza i stelanje losije izvedeno (il treba navike)..
pozitivna je stvar sto je stelanje kontrola pojednostavljeno jer su podjeljene u kategorije, pa ajd

vozio sam formulicu staru i megana malo na milsu i koji km na spa.. spa je

ugl.. sutra cu uzet malo vremena da pokusam malo "prilagodit", al vristi beta na svakom koraku..
razocaran nisam jer je to ono sto sam ocekivao i cemu sam se nadao, fizika ovako na prvu se cini puno naprednija, flat spotove sam probao radit for fun

bacio sam pogled na online i brzo brzo zatvorio jer sam skoro zaplakao.. to mi je zapravo bilo skoro najbitnije da naprave kako spada, a ovo izgleda jos gore nego sad..
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 12 sij 2012, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Cuky
- Moderator
Ovo na mansella naravno mislišArmanini je napisao/la:yep.. moze svi but youtebe treba il u 2 sekunde sporiji auto il te natankat do cepa i losije gume il vozi u rikverc

A ako ti nije problem, možeš mi malo objasniti, ovdje ili u pm, kako si obavio kupnju. Hvala