Nisam se ositija pogođenih nego kažeš koda ga kritiziraju samo oni koji ga nevole što nije slučaj nego u ovom postu što si sad napisa nemoj zaboravit da je on osvaja naslove u sofisticiranijim autima tak oda ovi današnji auti i nisu prepuni pomagalo ko što su znali bitIgor18 je napisao/la: EDIT: Mr no recall... ja u postu koji si ti citirao nisam imenovao niti jednog člana foruma, ne znam zašto si se osjetio pogođenim
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- mr no recall
- Navijam za: M Schumacher
Re: Michael Schumacher
cuore sportivo
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
napisao sam
a onaj prvi citat, određeni članovi znaju na koga se odnosi, jer ukoliko prelistaš temu unatrag takvi identični postovi pojavljuju se pa mislim 20 puta, od jednih te istih.. a kad pogledaš i ostale postove uvaženih članova foruma onda primjetiš da niti u ostalim temama foruma nemaju previše suvislih komentara..
rekao sam da je svaka konstruktivna kritika, na temelju koje se može raspravljat uvijek dobro došla, kako u ovoj temi tako i u svim ostalim...uglavnom pišu jedni te isti
a onaj prvi citat, određeni članovi znaju na koga se odnosi, jer ukoliko prelistaš temu unatrag takvi identični postovi pojavljuju se pa mislim 20 puta, od jednih te istih.. a kad pogledaš i ostale postove uvaženih članova foruma onda primjetiš da niti u ostalim temama foruma nemaju previše suvislih komentara..
Michael is faster than you!!
- kowalski
- Rezervni vozač
Mnogo brži od Rosberga danas.
Šteta što rijetko odvozi utrku bez incidenta.
Šteta što rijetko odvozi utrku bez incidenta.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Igor18
- Veteran
kakve gluposti, 10 sekundi kazne za trkaći incedent??!
postaje mi žalosne takve odluke.
na mokrom dijelu staze izgubio je zadnji kraj bolida i proklizao u kamuija, pritom jedino je on stradao i dobije kaznu od 10 sekundi?!??
po tom principu očekujem da i hamilton dobije kaznu zbog onog u zadnjem zavoju
na mokrom dijelu staze izgubio je zadnji kraj bolida i proklizao u kamuija, pritom jedino je on stradao i dobije kaznu od 10 sekundi?!??
- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Ne kužim zašto Di Resta onda nije dobio kaznu, istu je stvar napravio? Button prošlu utrku pola grida polupao i ništ ne dobi...
Schumi danas odličan i da mu nisu uništili utrku mogao je komotno do 5 mjesta.
Schumi danas odličan i da mu nisu uništili utrku mogao je komotno do 5 mjesta.
- kowalski
- Rezervni vozač
Ma kakvi, MS nije zaslužio kaznu, ali Hamilton apsolutno jest.Igor18 je napisao/la:kakve gluposti, 10 sekundi kazne za trkaći incedent??!
Nadam se da će biti kažnjen.
Da nije udario Massu, ne bi zadržao poziciju.
Schu je jednostavno izgubio kontolu i pobrao (nezasluženu) kaznu.
Da nije toga, pomeo bi Rosberga danas, a i izgubio je masu vremena iza Heidfelda.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Jako si objektivan. nije ju zaslužio ni jedankowalski je napisao/la: Ma kakvi, MS nije zaslužio kaznu, ali Hamilton apsolutno jest.
.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- alien_ri
- Navijam za: MSC
Ovaj stop and go je totalna glupost. Ako cemo gledati tako Di Resta i Hamilton trebaju dobiti iste kazne.
Cemu DRS i KERS da bi se poboljsala preticanja, kad se vozaci kaznjavaju kad se u istim tim preticanjima dogadjaju trkaci incidenti.
Cemu DRS i KERS da bi se poboljsala preticanja, kad se vozaci kaznjavaju kad se u istim tim preticanjima dogadjaju trkaci incidenti.
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Lauda je također rekao da je prestroga kazna, a i sam Schumi je sada isto to rekao. Osim toga, rekao je da je mogao biti 4 ili 5.
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
bolje je da bude brz i nesrečom završi nisko nego da vozi ko baka slavica a da završiš visoko . Neka on digne malo vozačku formu a sranja se događaju

- Igor18
- Veteran
za mene ni hamiltonovo ni schumacherovo pogotovo nije za kaznu...
jedan i drugi su trkaći incidenti, samo kaj je Schumacher na istrošenim gumama na mokrom dijelu izgubio kontrolu i proklizao u kamuija, kojem nije ništa oštećeno.. idu mi na k*r*c s takvim kaznama..
Po tom ključu Hamilton je zaslužio kaznu više od Schumachera, on je vidio da će izgubit poziciju, massa je bio na pola bolida, hami mu nije htio ostavit prostora i zabio se njega...
da se mene pita nebi čak ni tamo ništa dao, jer zašto se utrkivat?! svaki k*r*c je kazna,
Schumacheru unište utrku zbog čega?
Danas je vozio fenomenalno, samo to ljudi ne primjete... šteta prvenstveo za tu kaznu. kako je vozio 5. pa možda i 4. mjesto bilo bi na kraju
EDIT
al barem ne vozi poput konzerve
jedan i drugi su trkaći incidenti, samo kaj je Schumacher na istrošenim gumama na mokrom dijelu izgubio kontrolu i proklizao u kamuija, kojem nije ništa oštećeno.. idu mi na k*r*c s takvim kaznama..
Po tom ključu Hamilton je zaslužio kaznu više od Schumachera, on je vidio da će izgubit poziciju, massa je bio na pola bolida, hami mu nije htio ostavit prostora i zabio se njega...
da se mene pita nebi čak ni tamo ništa dao, jer zašto se utrkivat?! svaki k*r*c je kazna,
Schumacheru unište utrku zbog čega?
Danas je vozio fenomenalno, samo to ljudi ne primjete... šteta prvenstveo za tu kaznu. kako je vozio 5. pa možda i 4. mjesto bilo bi na kraju
EDIT
al barem ne vozi poput konzerve
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Ako su kaznili jednoga onda su mogli komotno i drugoga, ali ocito sve još boli MS pobjeda koju je ostvario kroz box pa im je ovo leglo ko budali šamar.
A kaj se tice same utrke možda je iza Rozberga završio ali je pokazo da je ipak bolji materijal od malog.
Prvi je ostišao na gume za suho, ostao na njima najduže, pretekao ih mislim najviše na stazi, i borio se za razliku od malog kolege mu koji je katastrofalno startao a ostatak utrke mu je išao na ruku pa nije trebao nikog niti preticat.
*ocekujem navalu negativnih postova pa me sve cudi da ste tek pol stranice natrpali
A kaj se tice same utrke možda je iza Rozberga završio ali je pokazo da je ipak bolji materijal od malog.
Prvi je ostišao na gume za suho, ostao na njima najduže, pretekao ih mislim najviše na stazi, i borio se za razliku od malog kolege mu koji je katastrofalno startao a ostatak utrke mu je išao na ruku pa nije trebao nikog niti preticat.
*ocekujem navalu negativnih postova pa me sve cudi da ste tek pol stranice natrpali

Zadnja izmjena: ivan599, dana/u 10 srp 2011, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- ivan599
- Početnik
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
I za to on dobio stop/go??? pa čovjek je hvatao bolid koji je krenuo u okretanje i pri tome pogodio ovog naprijed. Damn FIA again...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- mislav 1984
- Navijam za: Dobru utrku
Po meni netipično neoprezan, usro utrku i sebi i kamuiu, a za njih dvojicu najviše navijam. No sumnjam da bi uspio zadržat mjesto po suhome.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kazna bezveze. To je ta nova fia. Todt ih je više sj.b.o nego Mosley.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- mr no recall
Neznan jel se on zamisli o nečem drugom dok vozi il više nevidi dobro jebali ga sudari. A ostatak je bija ok samo da je proša Heidfelda
cuore sportivo
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ja smatram da je zaslužio kaznu jer je bio jaako daleko i jednostavno se zahebo. Ali nije morala biti 10sec nego drive trough...
- Igor18
- Veteran
sad je izjava bila. rekao je da je tada prvi put koristio DRS, precijenio je kočenje i izgubio bolid.
Kaže još da smatra da 10 sekundi kazne je prestrogo jer se dosada stalno i za teže slučajeve dijelio samo prolazak kroz box, zna da su boxevi nešto kraći ali opet 10 sekundi je prestrogo. Hvali dečke u tvornici, prvi put donjeli su nešto kompliciraniji update i dobro se uklopio na bolid. Sretan je jer vidi da se ekipa osnažuje..
Coulthard je također spomenuo da je kazna jednostavno prestroga ali pohvalio je proboj Schumachera i kaže da od Schumacherove strane gledali su odličnu utrku, puno borbi i pretjecanja.
EDIT: i da, reko je još (MS) da je ovo trebalo na kraju bit 4. i 5. mjesto za ekipu
Kaže još da smatra da 10 sekundi kazne je prestrogo jer se dosada stalno i za teže slučajeve dijelio samo prolazak kroz box, zna da su boxevi nešto kraći ali opet 10 sekundi je prestrogo. Hvali dečke u tvornici, prvi put donjeli su nešto kompliciraniji update i dobro se uklopio na bolid. Sretan je jer vidi da se ekipa osnažuje..
Coulthard je također spomenuo da je kazna jednostavno prestroga ali pohvalio je proboj Schumachera i kaže da od Schumacherove strane gledali su odličnu utrku, puno borbi i pretjecanja.
EDIT: i da, reko je još (MS) da je ovo trebalo na kraju bit 4. i 5. mjesto za ekipu
- mr no recall
Jel on to njih zajebava ili ?Igor18 je napisao/la:prvi put donjeli su nešto kompliciraniji update i dobro se uklopio na bolid. Sretan je jer vidi da se ekipa osnažuje..
ovo update ?

EDIT: kad već rade moga im je reći i da mu ta prednja krila osnaže malo
cuore sportivo
- ivan599
- Početnik
Dok stigne prednje krilo eto ga i na postolju 
Samo se bojim da ce prednje krilo morat bit od ljevanog željeza kak ovaj to krši hehe

Samo se bojim da ce prednje krilo morat bit od ljevanog željeza kak ovaj to krši hehe

- Igor18
- Veteran
ma ta njegova krila koda su od stakla 
mali dodir i eto ih u 1000 komada
sjećam se prošle sezone neki bolidi bili su ko tenk, zabiješ se u njh sa 200 km/h i ništa im nije, idu još brže
(SPA-alonso) 
EDIT: ne znam kakav je taj update, činjenica je da je Schumi prestigel dosta bolida na stazi i usprkos toj kazni popentral se sa 17. mjesta, a Rosberg se ko konzerva vozi cijelu sezonu
mislim, cijelu utrku nije se uspio otarasit Pereza

mali dodir i eto ih u 1000 komada

sjećam se prošle sezone neki bolidi bili su ko tenk, zabiješ se u njh sa 200 km/h i ništa im nije, idu još brže

EDIT: ne znam kakav je taj update, činjenica je da je Schumi prestigel dosta bolida na stazi i usprkos toj kazni popentral se sa 17. mjesta, a Rosberg se ko konzerva vozi cijelu sezonu

mislim, cijelu utrku nije se uspio otarasit Pereza
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 10 srp 2011, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
AJd utjeha im je bar da su prestigli reno u konstrutorskom poretku!
-
- Navijam za: M.Schumacher
predloži mercedesu nos od ljevanog čelika,i to bi bilo bolje nego performanse ovog