Vidi se da je bio ljut.Često je imao te kazne tokom 2005.King iCool je napisao/la:S tim da je te 2005. Kimi dobio kaznu zbog mjenjanja motora i startal sa 12. ili 13.pozicije!
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- McLaren Mercedes
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- McLaren Mercedes
- Početnik
- Formula4ever
meni se ovaj današnji F1 jako sviđa. Bez TC i kontrole kočnica. Sad se vidi ko ima muda stisnuti do daske. Stil od Hamiltona i Alonsa je fascinantan, ne kažem da agresivno ne vozi i Kimi ali Lewisu i Alonsu je zadnji kraj brži od nosa. Neki kažu da se tim proklizavanjem gube tisućinke ali ja ne mislim tako. Ako se naučiš tako voziti i još ti prilagode setup bolida za agresivan stil vožnje možeš bit jako brz. Poštujem Hamiltona jer kao i Alonso izvlači maximum a neke staze u F1 je vozio prvi put i iza njega je škola Play-stationa.
...::: // Hamilton United \\ :::...
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Ha? Kontrole kočnica?Formula4ever je napisao/la: meni se ovaj današnji F1 jako sviđa. Bez TC i kontrole kočnica. ...
Da nisi možda mislio na elektronički kontrolirano kočenje motorom?
$@Ł€: Tražite prije postanja 

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Jučer prošlo točno 40 godina od prve pobjede McLarena! Pobjedu je ostvario Bruce McLaren. Momčad je tad (09.06.1968) bila stara 24 trke. Pobjeda se dogodila na Spa-Francorchamps, čiji je krug tada bio duplo duži (14.080 km) i trka se vozila 28 krugova. Bruce je tada vozio McLaren M7A, motor je bio Ford Cosworth, imao je 2993ccm, i 410KS.
Do danas, McLaren je startao u 638 utrka, pobijedio u 158, ostvario 3219.5 bodova, 8 puta bili prvi u konstruktorskom poretku, 11 puta prvaci u vozačkom poretku, i kroz tim prošlo 47 vozača!

Do danas, McLaren je startao u 638 utrka, pobijedio u 158, ostvario 3219.5 bodova, 8 puta bili prvi u konstruktorskom poretku, 11 puta prvaci u vozačkom poretku, i kroz tim prošlo 47 vozača!

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
vjerovatno nije,jer TC je djelom pripomagao stabilnosti prilikom kočenjasale je napisao/la:Ha? Kontrole kočnica?Formula4ever je napisao/la: meni se ovaj današnji F1 jako sviđa. Bez TC i kontrole kočnica. ...
Da nisi možda mislio na elektronički kontrolirano kočenje motorom?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ma jel to napokon stigo taj aero paket 

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Nisu nova krilca, eventualno su malo modificirana u odnosu na verziju od prošle godine na ovoj stazi, ali gledajući to da i sam bolid ima drugačiju aerodinamiku od prošlogodišnjeg, evoluciju je bilo i za očekivati.Lucky je napisao/la:Već na prvom slobodnjaku primjetio sam nova krilca na MP4-23.Slash je napisao/la:Puno, puno ljepše izgleda bez tog mosta...
[slika]
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Formula4ever
Nemogu vjerovat da je i Heiki dobio hendikep, pa stvarno je McLaren momčad s najviše pehova u povijesti F1. Nitko iz FIA-e nije na njihovoj strani. Gledam formulu od 2000.godine i u svakoj sezoni neki pehovi, ništa im neide glatko. Ili problemi s vozačima ili s bolidom ili neke kazne ili špijunske afere ili nešto trideseto... a kad im se sve posloži što je rijedak slučaj onda su daleko najbrži na stazi (npr. dok je kimi vozio za McLaren ni schumi ga nije uspio pratit ali ponavljam 'kad se u Mclarenu sve posložilo'). Stvarno gledajući koliko je Kimi izgubio dok je vozio za McLaren, već je odavno mogao bitit prvak. On je hladan pa to nije toliko pokazivao sve te pehove kao što su pratili i Miku još prije(kad bi mu se ugasio bolid na startu ja bi plakao s njim
). Vjerujem i mislim da je vrijeme ako ne ove sezone ali sljedeće da se sve posloži u Mclarenu i da uzmu naslov prvaka i konstruktora. 

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
niki je rekao da današnji bolid može i majmun vozit koliko ima elektronike pa kad su mu isti dali nije mogao krug završit,tako da toliko o njegovoj izreciKing iCool je napisao/la:Ako je i Niki Lauda rekao da kazna Heikkiju nije pravedna i da se danas Lewisu nije trebalo davati drive trough onda je sve jasno...još uvijek ih FIA ima na piku,a kad su suci protiv tebe ni bolid koji je 5sec brži od svih ti ne pomaže.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Govorim o onome šta je danas rekao a ne prije nekojiko godina.schuey je napisao/la:niki je rekao da današnji bolid može i majmun vozit koliko ima elektronike pa kad su mu isti dali nije mogao krug završit,tako da toliko o njegovoj izreciKing iCool je napisao/la:Ako je i Niki Lauda rekao da kazna Heikkiju nije pravedna i da se danas Lewisu nije trebalo davati drive trough onda je sve jasno...još uvijek ih FIA ima na piku,a kad su suci protiv tebe ni bolid koji je 5sec brži od svih ti ne pomaže.
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
King iCool je napisao/la: Govorim o onome šta je danas rekao a ne prije nekojiko godina.
ja ti govorim samo koliko čovjek zna o nekim stvarima i koliko je objektivan,osim toga odavno se zna da je opći mnrzitelj schumija i ferrarija od kad je schumi došo tam
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
MOLIM?????Veliš da niki Lauda mrzi ferrari i mišku?lol Ajd priznaj da si se sad jako zlijal....ne da ih mrzi nego ih voli.....pa nemoj sad izmišljat....schuey je napisao/la:King iCool je napisao/la: Govorim o onome šta je danas rekao a ne prije nekojiko godina.
ja ti govorim samo koliko čovjek zna o nekim stvarima i koliko je objektivan,osim toga odavno se zna da je opći mnrzitelj schumija i ferrarija od kad je schumi došo tam
Aj pobjedili ste, čestiutke, i pusti ovu raspravu jer ovaj put nisi u pravu
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
najveći,lažov,neznalica i kritičar ferrarija,samo zato jer je schumi švabo i bolji od austrijanca koji su bili njima nekad podređeniKing iCool je napisao/la: MOLIM?????Veliš da niki Lauda mrzi ferrari i mišku?lol Ajd priznaj da si se sad jako zlijal....ne da ih mrzi nego ih voli.....pa nemoj sad izmišljat....
Aj pobjedili ste, čestiutke, i pusti ovu raspravu jer ovaj put nisi u pravu

- Formula4ever
i danas u francuskoj se potvrdilo da su protiv McLarena u FIA-i, Lewis nije namjerno presjekao šikanu. Kimiu je visio auspuh na bolidu i nikakva upozorenja sa staze a da je Lewisu visila zaštitna folija na kacigi dobio bi hendikep od minimalno 10 mjesta. Neke stvari su preočite....
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
dotični gospodin je sam očekivao a ne ja,nazvao sve vozače majmunima no kad je došlo vrijeme eto,on izgleda niej ta vrsta majmuna...njegove riječi za mene niš ne znače jer on se već bezbroj puta pokopo svojim riječima tak da nemam kaj o tom uopće pričat,ovo je damo jedan primjerDani je napisao/la:A shuey jesi pametan, pa čovjek ima preko 6o godina i ti očekuješ da vozi bolid bez greške, stvarno nerealno.
- Preem Palver
Da, da sjećam se, dok je još bio u Jaguaru nazvao ih je majmunima, a onda kad je probo vozit 4-5 puta se razbioschuey je napisao/la:dotični gospodin je sam očekivao a ne ja,nazvao sve vozače majmunima no kad je došlo vrijeme eto,on izgleda niej ta vrsta majmuna...njegove riječi za mene niš ne znače jer on se već bezbroj puta pokopo svojim riječima tak da nemam kaj o tom uopće pričat,ovo je damo jedan primjerDani je napisao/la:A shuey jesi pametan, pa čovjek ima preko 6o godina i ti očekuješ da vozi bolid bez greške, stvarno nerealno.

- cezar
- Navijam za: Kimi
I moja baba bi pobedila kad bi svi otisli sa staze. Pa zasluzio je svoju kaznu u Kanadi, a sa njom sigurno ne bi pobedio. Hoces reci da bi pobedio da nije dobio prodji-kroz? Pa to je smesno.Lucky je napisao/la:King iCool je napisao/la:Ako je i Niki Lauda rekao da kazna Heikkiju nije pravedna i da se danas Lewisu nije trebalo davati drive trough onda je sve jasno...još uvijek ih FIA ima na piku,a kad su suci protiv tebe ni bolid koji je 5sec brži od svih ti ne pomaže.
To sam i ja sad vidio.
Ma ne oterečuj se time.
Opće poznata stvar jer bi Hamilton bio na postolju da ga nisu kaznili,ali to nekima ne odgovara.
Kimi je najbolji
- Night Rider
- Početnik
- Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes
Nije rekao da bi pobijedio, nego da bi bio na postolju. Čitaj malo pažljivije.cezar je napisao/la:I moja baba bi pobedila kad bi svi otisli sa staze. Pa zasluzio je svoju kaznu u Kanadi, a sa njom sigurno ne bi pobedio. Hoces reci da bi pobedio da nije dobio prodji-kroz? Pa to je smesno.Lucky je napisao/la:King iCool je napisao/la:Ako je i Niki Lauda rekao da kazna Heikkiju nije pravedna i da se danas Lewisu nije trebalo davati drive trough onda je sve jasno...još uvijek ih FIA ima na piku,a kad su suci protiv tebe ni bolid koji je 5sec brži od svih ti ne pomaže.
To sam i ja sad vidio.
Ma ne oterečuj se time.
Opće poznata stvar jer bi Hamilton bio na postolju da ga nisu kaznili,ali to nekima ne odgovara.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!