Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

King iCool je napisao/la:S tim da je te 2005. Kimi dobio kaznu zbog mjenjanja motora i startal sa 12. ili 13.pozicije!
Vidi se da je bio ljut.Često je imao te kazne tokom 2005.
slika
McLaren Mercedes
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la McLaren Mercedes »

Schumy.d je napisao/la:
gringo73 je napisao/la: Ne neke, nego svi koji imaju "most" morali su ga fiksirat za nos.
OK, ali isto sam mislio!! ;)
to i ja znam da su morale. samo zašto?
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
McLaren Mercedes
Početnik
Početnik

Post Postao/la McLaren Mercedes »

Lucky je napisao/la:
McLaren Mercedes je napisao/la:
to i ja znam da su morale. samo zašto?
Zato što je FIA ustanovila da su ta krilca pri velikim brzinama fleksibilna i sve momčadi si ih morale fiksirati.
e to je vec druga stvar. hvala
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
Formula4ever

Post Postao/la Formula4ever »

meni se ovaj današnji F1 jako sviđa. Bez TC i kontrole kočnica. Sad se vidi ko ima muda stisnuti do daske. Stil od Hamiltona i Alonsa je fascinantan, ne kažem da agresivno ne vozi i Kimi ali Lewisu i Alonsu je zadnji kraj brži od nosa. Neki kažu da se tim proklizavanjem gube tisućinke ali ja ne mislim tako. Ako se naučiš tako voziti i još ti prilagode setup bolida za agresivan stil vožnje možeš bit jako brz. Poštujem Hamiltona jer kao i Alonso izvlači maximum a neke staze u F1 je vozio prvi put i iza njega je škola Play-stationa.
...::: // Hamilton United \\ :::...
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Formula4ever je napisao/la: meni se ovaj današnji F1 jako sviđa. Bez TC i kontrole kočnica. ...
Ha? Kontrole kočnica?
Da nisi možda mislio na elektronički kontrolirano kočenje motorom?
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Jučer prošlo točno 40 godina od prve pobjede McLarena! Pobjedu je ostvario Bruce McLaren. Momčad je tad (09.06.1968) bila stara 24 trke. Pobjeda se dogodila na Spa-Francorchamps, čiji je krug tada bio duplo duži (14.080 km) i trka se vozila 28 krugova. Bruce je tada vozio McLaren M7A, motor je bio Ford Cosworth, imao je 2993ccm, i 410KS.
Do danas, McLaren je startao u 638 utrka, pobijedio u 158, ostvario 3219.5 bodova, 8 puta bili prvi u konstruktorskom poretku, 11 puta prvaci u vozačkom poretku, i kroz tim prošlo 47 vozača!

slika
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sale je napisao/la:
Formula4ever je napisao/la: meni se ovaj današnji F1 jako sviđa. Bez TC i kontrole kočnica. ...
Ha? Kontrole kočnica?
Da nisi možda mislio na elektronički kontrolirano kočenje motorom?
vjerovatno nije,jer TC je djelom pripomagao stabilnosti prilikom kočenja
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Hamilton je danas na kraju drugog treninga vozio bolid bez "mosta" iznad nosa...za razliku od Kove

slika
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Puno, puno ljepše izgleda bez tog mosta... 8)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ma jel to napokon stigo taj aero paket :lol:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Lucky je napisao/la:
Slash je napisao/la:Puno, puno ljepše izgleda bez tog mosta... 8)
Već na prvom slobodnjaku primjetio sam nova krilca na MP4-23.

[slika]
Nisu nova krilca, eventualno su malo modificirana u odnosu na verziju od prošle godine na ovoj stazi, ali gledajući to da i sam bolid ima drugačiju aerodinamiku od prošlogodišnjeg, evoluciju je bilo i za očekivati.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Evo zafrkantskih 58 pitanja u 10 minuta i odgovori koje su dali naši vozači. Mala zabava :)
slika
Formula4ever

Nemogu vjerovat da je i Heiki dobio hendikep, pa stvarno je McLaren momčad s najviše pehova u povijesti F1. Nitko iz FIA-e nije na njihovoj strani. Gledam formulu od 2000.godine i u svakoj sezoni neki pehovi, ništa im neide glatko. Ili problemi s vozačima ili s bolidom ili neke kazne ili špijunske afere ili nešto trideseto... a kad im se sve posloži što je rijedak slučaj onda su daleko najbrži na stazi (npr. dok je kimi vozio za McLaren ni schumi ga nije uspio pratit ali ponavljam 'kad se u Mclarenu sve posložilo'). Stvarno gledajući koliko je Kimi izgubio dok je vozio za McLaren, već je odavno mogao bitit prvak. On je hladan pa to nije toliko pokazivao sve te pehove kao što su pratili i Miku još prije(kad bi mu se ugasio bolid na startu ja bi plakao s njim :( ). Vjerujem i mislim da je vrijeme ako ne ove sezone ali sljedeće da se sve posloži u Mclarenu i da uzmu naslov prvaka i konstruktora. :)
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ako je i Niki Lauda rekao da kazna Heikkiju nije pravedna i da se danas Lewisu nije trebalo davati drive trough onda je sve jasno...još uvijek ih FIA ima na piku,a kad su suci protiv tebe ni bolid koji je 5sec brži od svih ti ne pomaže. :evil:
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

King iCool je napisao/la:Ako je i Niki Lauda rekao da kazna Heikkiju nije pravedna i da se danas Lewisu nije trebalo davati drive trough onda je sve jasno...još uvijek ih FIA ima na piku,a kad su suci protiv tebe ni bolid koji je 5sec brži od svih ti ne pomaže. :evil:
niki je rekao da današnji bolid može i majmun vozit koliko ima elektronike pa kad su mu isti dali nije mogao krug završit,tako da toliko o njegovoj izreci :roll:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

schuey je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Ako je i Niki Lauda rekao da kazna Heikkiju nije pravedna i da se danas Lewisu nije trebalo davati drive trough onda je sve jasno...još uvijek ih FIA ima na piku,a kad su suci protiv tebe ni bolid koji je 5sec brži od svih ti ne pomaže. :evil:
niki je rekao da današnji bolid može i majmun vozit koliko ima elektronike pa kad su mu isti dali nije mogao krug završit,tako da toliko o njegovoj izreci :roll:
Govorim o onome šta je danas rekao a ne prije nekojiko godina.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

King iCool je napisao/la: Govorim o onome šta je danas rekao a ne prije nekojiko godina.

ja ti govorim samo koliko čovjek zna o nekim stvarima i koliko je objektivan,osim toga odavno se zna da je opći mnrzitelj schumija i ferrarija od kad je schumi došo tam
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

schuey je napisao/la:
King iCool je napisao/la: Govorim o onome šta je danas rekao a ne prije nekojiko godina.

ja ti govorim samo koliko čovjek zna o nekim stvarima i koliko je objektivan,osim toga odavno se zna da je opći mnrzitelj schumija i ferrarija od kad je schumi došo tam
MOLIM?????Veliš da niki Lauda mrzi ferrari i mišku?lol Ajd priznaj da si se sad jako zlijal....ne da ih mrzi nego ih voli.....pa nemoj sad izmišljat....
Aj pobjedili ste, čestiutke, i pusti ovu raspravu jer ovaj put nisi u pravu
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

King iCool je napisao/la: MOLIM?????Veliš da niki Lauda mrzi ferrari i mišku?lol Ajd priznaj da si se sad jako zlijal....ne da ih mrzi nego ih voli.....pa nemoj sad izmišljat....
Aj pobjedili ste, čestiutke, i pusti ovu raspravu jer ovaj put nisi u pravu
najveći,lažov,neznalica i kritičar ferrarija,samo zato jer je schumi švabo i bolji od austrijanca koji su bili njima nekad podređeni ;)
Formula4ever

i danas u francuskoj se potvrdilo da su protiv McLarena u FIA-i, Lewis nije namjerno presjekao šikanu. Kimiu je visio auspuh na bolidu i nikakva upozorenja sa staze a da je Lewisu visila zaštitna folija na kacigi dobio bi hendikep od minimalno 10 mjesta. Neke stvari su preočite....
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

A shuey jesi pametan, pa čovjek ima preko 6o godina i ti očekuješ da vozi bolid bez greške, stvarno nerealno.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Dani je napisao/la:A shuey jesi pametan, pa čovjek ima preko 6o godina i ti očekuješ da vozi bolid bez greške, stvarno nerealno.
dotični gospodin je sam očekivao a ne ja,nazvao sve vozače majmunima no kad je došlo vrijeme eto,on izgleda niej ta vrsta majmuna...njegove riječi za mene niš ne znače jer on se već bezbroj puta pokopo svojim riječima tak da nemam kaj o tom uopće pričat,ovo je damo jedan primjer
Preem Palver

Post Postao/la Preem Palver »

schuey je napisao/la:
Dani je napisao/la:A shuey jesi pametan, pa čovjek ima preko 6o godina i ti očekuješ da vozi bolid bez greške, stvarno nerealno.
dotični gospodin je sam očekivao a ne ja,nazvao sve vozače majmunima no kad je došlo vrijeme eto,on izgleda niej ta vrsta majmuna...njegove riječi za mene niš ne znače jer on se već bezbroj puta pokopo svojim riječima tak da nemam kaj o tom uopće pričat,ovo je damo jedan primjer
Da, da sjećam se, dok je još bio u Jaguaru nazvao ih je majmunima, a onda kad je probo vozit 4-5 puta se razbio :D
cezar
Navijam za: Kimi

Post Postao/la cezar »

Lucky je napisao/la:

To sam i ja sad vidio.
Ma ne oterečuj se time.
Opće poznata stvar jer bi Hamilton bio na postolju da ga nisu kaznili,ali to nekima ne odgovara.
I moja baba bi pobedila kad bi svi otisli sa staze. Pa zasluzio je svoju kaznu u Kanadi, a sa njom sigurno ne bi pobedio. Hoces reci da bi pobedio da nije dobio prodji-kroz? Pa to je smesno.
Kimi je najbolji
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

cezar je napisao/la:
Lucky je napisao/la:

To sam i ja sad vidio.
Ma ne oterečuj se time.
Opće poznata stvar jer bi Hamilton bio na postolju da ga nisu kaznili,ali to nekima ne odgovara.
I moja baba bi pobedila kad bi svi otisli sa staze. Pa zasluzio je svoju kaznu u Kanadi, a sa njom sigurno ne bi pobedio. Hoces reci da bi pobedio da nije dobio prodji-kroz? Pa to je smesno.
Nije rekao da bi pobijedio, nego da bi bio na postolju. Čitaj malo pažljivije.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Odgovori