ivana.zagreb je napisao/la:
ako je alonso htio massi nešto reći neka mu kaže kao svi normalni ljudi, ovako je ispalo kao da nekaj mulja
prvo započne "razgovor", kaže što ima i okrene se od osobe koja bi mu trebala odgovoriti
kao da je massu htio isprovocirati
Istina. Čovjek ima odrješitosti reći nešto i to mi se svidjelo, ali mogao se bar gledati u oči.
Mladene, nešto sam primjetio. Mislim da se previše poklanja simpatija Hamiltonu. Nemojte misliti da sam protiv Mclarena ili Hamiltona (dapače, on mi je bio na početku sezone draži od Alonsa). Vi imate samo riječi hvale za Lewisa... i to mi se čini O.K. Niste pretjerivali. No danas na utrci, slušao sam naše komentatore i nije mi se svidjelo dizanje u nebesa i prenemaganje oko Hamiltonovih pretjecanja. Mislim da on nije tolika velika faca s predobrim autom. Gospodin Blažićko se tako uzbudio kad je prešao Fisica, a uopće nije uzeo u obzir da je potonji bio teži i u sporijem autu. Svaka čast Hamiltonu ali mislim da su Wurz i Webber napravili veći posao danas. Što želim reći...da bi se trebalo pričekati...sa kovanjem Hamiltona u zvijezde. On je odličan vozač. Ali treba se uzimati sve sa rezervom. Odličan vozač u odličnom autu - to je u redu. Ali on nije najbolji vozač koji se pojavio. A komentatori svršavaju na njegovo pretjecanje. Koje i nije nešto senzacionalno. Senzacionalno je Alonsovo pretjecanje danas, i kad je Schumija stigao, ili Barrichelova kišna trka. Da skratim...lako njemu u takvom autu. Naglašavam, nemam ništa protiv NJEGA, samo konstatiram da nije takav genijalac kakvim nam ga neki žele prikazati.
Molim komentar.
Isto tako...je li ovo danas bio presedan u F1? Vraćanje Hamiltona na stazu? Mislim da to nije bilo fer, bez obzira što mu se nije ugasio motor. Jer nije on prvi u povijesti koji je izletio na travu ili šljunak pa da mu se nije ugasio motor. Ne sjećam se da su i druge izvlačili.
Pitanje: mora li toliko biti reklama tokom prijenosa? Stvarno nas prisiljavaju da okrećemo druge programe jer se VIP crno-bijela reklama svima gadi.
Kako komentirate Heidfeldovu vožnju danas?
Tko je po vama bolje vozio cijelu utrku Heidfeld/Kubica?
Hoće li Heidfeld snositi odgovornost za eliminiranje Ralfa?
P.S. Svaka čast komentatorima, znam da ih uvijek branite

ali u životu uvijek treba dizati kriterije na maksimum. Ne tvrdim da ima vještijih od njih, ali mogli bi malo bolje

Pogotovo zbog danas: idu DVA BMW-a i on nešto izvali. To je Wurz.