Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- 47
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Re: Sebastian Vettel...
tako je, malo ste skrenuli s teme, držite se teme ili selite u temu o Hamiltonu!
ovo se pogotovo odnosi na člana maminho_!!
ovo se pogotovo odnosi na člana maminho_!!
- maminho_
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
Mamino ne postoji,nisi pazljivo cital,a sto se tice vettela,super je vozac,i zajedno sa sutilom i hulkenbergom bit ce vozaci buducnosti
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Jedana velika razlika između Vettela i Lewisa. Titule prvaka - 0:1! Istina Lewis je odma sjeo u konkurentan bolid,ali se je i odma dobro snašao u njemu,a to ne mogu svi i da,Vettel je Lewisa pobijedio na 1 ili 2 utrke pa šta sad...zato je ovaj njega na ostalih 15-16 razbil ako već tako gledate.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ne, krivo, hamilton je razbil jedino sebe i jadnog skandinavca. vettel je pak tom istom svjetskom prvaku pokazao zašto ne zaslužuje biti to, što je igrom slučaja postaoKing iCool je napisao/la:Jedana velika razlika između Vettela i Lewisa. Titule prvaka - 0:1! Istina Lewis je odma sjeo u konkurentan bolid,ali se je i odma dobro snašao u njemu,a to ne mogu svi i da,Vettel je Lewisa pobijedio na 1 ili 2 utrke pa šta sad...zato je ovaj njega na ostalih 15-16 razbil ako već tako gledate.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Aha,ali Vettel zaslužuje.Slučajno je jemput pobjedil u kaos utrci sad je odma prvak?genijalno!sunseeker je napisao/la:
ne, krivo, hamilton je razbil jedino sebe i jadnog skandinavca. vettel je pak tom istom svjetskom prvaku pokazao zašto ne zaslužuje biti to, što je igrom slučaja postao

I da,kako je ono taj "genijalni" Nijemac odvozil prve 4 utrke prošle sezone?Imal je sve skupa 20 krugova u 4 trke.A samo za tvoju informaciju,Hamilton je najmlađi prvak i sad ti zamisli kak bi bilo tebi da si u toj situaciji bil kak on u zadnjoj utrci sezone.Naravno da je nervoza tu još svoje napravila pa nije ni sam znal kaj nek radi samo je to 5 mjesto htel dovesti do cilja,a sad to da je baš kiša pala u najlošijem trenutku za njega je druga priča,ali je ostal priseban i bil je 5.
Zato mi već nemoj solit pamet s izjavama da je Vettel nekoga pobjedil!
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
King iCool je napisao/la:Jedana velika razlika između Vettela i Lewisa. Titule prvaka - 0:1! Istina Lewis je odma sjeo u konkurentan bolid,ali se je i odma dobro snašao u njemu,a to ne mogu svi i da,Vettel je Lewisa pobijedio na 1 ili 2 utrke pa šta sad...zato je ovaj njega na ostalih 15-16 razbil ako već tako gledate.

Koje su to realne usporedbe...

Pa normalno da ga je pobijedio u McM-u! Pa nije McM i Torro Rosso isti bolid!

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Pa sada se nemoze usporedit sa Hamiltonom. Zas onda nebi Hamilton po toj logici mogao osvojit 5 naslova zaredom..... Trebamo vidit kad karijera odmakne i onda radit usporedbe.Schumy.d je napisao/la:Ali svejedno ti to nije mjerilo jer ipak Vettel vozi puuno slabiji auto!Adriana Lima fan je napisao/la: Pa ja mislim stari po rezultatima. Po voznji su dosta blizu. Ako kazem da se Hamitlon nemoze mjerit sa Sumacherom ili Sennom ne kazem to tolko po voznji jel su ovo svi svjetski vozaci vec po rezultatima.
Koji si ti lik za tebe nije najmlađi prvak hahahah,a po godistu je. Pa za tebe nije ni crno crno vec bijelo....maminho_ je napisao/la: molim te lijepo ne bljuzgari.da hamilton vozi sa sutilom u force indiji zgorel bi ko luk na masti.za mene hamilton nikada nece biti najmladji svjetski prvak,nikada.cijenim vozaca koji iz zacalja poretka sa losim bolidima nesto naprave i onda dodju u top momcadi ili prosjecne(kao alonso u renault)i onda od njih naprave pobjednike

Mozemo rec isto tako sto Vettel nece ako je bolji vozac od Hamiltona u rkatkom roku se izborit za ekipu? Vettel nece u naredne dvije godine vozit auto za svjetskog prvaka i to je njegova "krivica" isto kao sto je Hamiltonova "krivica" sto si je sam stvorio put do svjetskog prvaka. Genialan je sta ne?

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
To ti je to,kad neko sa slabijim bolidom pobijedi nekog sa boljim onda je mega vozač,a kad ovaj u bržem pobijedi ovog u slabijem onda se veli:"pa to je zato jer ovaj ima brži bolid!" To su gluposti.Schumy.d je napisao/la: Pa normalno da ga je pobijedio u McM-u! Pa nije McM i Torro Rosso isti bolid!
- sunseeker
- Profesionalni vozač
što ti to znači najmlađi? kakve to uopće veze ima? vettel je najmlađi pobjednik jednog GP-a pa ja to uopće nisam spomenuo? ustalom alonso je bio stariji tek nekih 3 mjeseca kada je osvojio svoj prvi naslov, pa šta?King iCool je napisao/la:Aha,ali Vettel zaslužuje.Slučajno je jemput pobjedil u kaos utrci sad je odma prvak?genijalno!sunseeker je napisao/la:
ne, krivo, hamilton je razbil jedino sebe i jadnog skandinavca. vettel je pak tom istom svjetskom prvaku pokazao zašto ne zaslužuje biti to, što je igrom slučaja postao![]()
![]()
I da,kako je ono taj "genijalni" Nijemac odvozil prve 4 utrke prošle sezone?Imal je sve skupa 20 krugova u 4 trke.A samo za tvoju informaciju,Hamilton je najmlađi prvak i sad ti zamisli kak bi bilo tebi da si u toj situaciji bil kak on u zadnjoj utrci sezone.Naravno da je nervoza tu još svoje napravila pa nije ni sam znal kaj nek radi samo je to 5 mjesto htel dovesti do cilja,a sad to da je baš kiša pala u najlošijem trenutku za njega je druga priča,ali je ostal priseban i bil je 5.
Zato mi već nemoj solit pamet s izjavama da je Vettel nekoga pobjedil!
poanta je da je vettel obrisao nos svjetskom prvaku u utrci gdje se ovaj borio za taj naslov, u utrci u kojoj je po n-ti put ostao smiješan. hamilton je bravurozan vozač i izniman talent, ali isto tako sklon nevjerojatnim gafovima. bilo je svjetskih prvaka u prošlosti koji su u svojoj drugoj sezoni osvajali naslov i bili su daleko suvereniji nego ovaj, dapače, imali su i daleko kvalitetnije protivnike.........
vettel je pak prošlu sezonu vozio u toru rossu, momčadi koja je iznikla iz minardija, koja ima manji godišnji buđet nego što je mclaren popio kaznu za špijunažu i čovjek je sa takvim bolidom pobijedio u legitimnoj utrci, vodivši od starta do cilja i tko si ti da njegovu pobjedu devaloriziraš i njegov uspjeh proglašavaš "slučajnim". meni je razumljivo da ste vi hamiltonoljupci ostali posramljni zbivanjima u brazilu, ali tome nije kriv vettel.......
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Naravno da barem svake godine dozivljavamo tu sramotu
Jao logike...... n-ti broj pogresaka? Ajde nabroji ih ja ih znam 3-4 za koje se moze rec da su pogreske vrijedne spominjanja. Ostalo spada u domenu brze voznje i rizika.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
rekao sam n-ti put ostao smiješan, čitaj pažljivo i s razumijevanjem. da tako činiš komentari bi ti bili suvislijiAdriana Lima fan je napisao/la:Naravno da barem svake godine dozivljavamo tu sramotuJao logike...... n-ti broj pogresaka? Ajde nabroji ih ja ih znam 3-4 za koje se moze rec da su pogreske vrijedne spominjanja. Ostalo spada u domenu brze voznje i rizika.
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
ponovno napominjem, ovo je tema o Sebastianu, ne o Lewisu, zato bolje ne počinjite uopće koliko je prvak imao grešaka!!
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Istina da Brazil 2008 je bilo mozda jedno od najgorih izdanja Hamiltona u njegovoj F1 karijeri.On je jako sklon pogreskama,sto mu nije dobro..Vettel ga je malo pritisnuo u Brazilu i on je otisao presiroko..trebao bi vec znati nositi se sa pritiskom jer ima 2 godine iskustva u F1...
Hamilton je realno jedan veliki talenat,ali meni bar on ima jos stosta dokazati kako bi pokazao da je pravi sampion.On je imao srecu da je upao u McLaren,ali je upao u taj McLaren na osnovu svojih voznji u nizim kategorijama i sigurno je kvalitet,jer ga Dennis ne bi dzaba doveo...
Vettel je za mene licno bolji i kvalitetniji vozac od Hamiltona,samo sto on nema dovoljno dobar bolid.
Sad za sad je Alonso najbolji vozac danasnjice,Kimi Raikkonen najbrzi vozac danasnjice,Hamilton aktuelni prvak ujedno i najmladji,Felipe Massa najveci radnik danasnjice,a Vettel najveci talenat danasnjice...
Nadam se da ce Vettel jedog dana sjesti u crveni bolid i osvojiti naslov prvaka,te naslijediti Schumi-ja...Mislim da do 2010 Vettel ima vece sanse da predje u Ferrari nego Alonso...e sad sve zavisi od tadasnjeg kvaliteta i ugovora koji obavezuju vozaca...
Hamilton je realno jedan veliki talenat,ali meni bar on ima jos stosta dokazati kako bi pokazao da je pravi sampion.On je imao srecu da je upao u McLaren,ali je upao u taj McLaren na osnovu svojih voznji u nizim kategorijama i sigurno je kvalitet,jer ga Dennis ne bi dzaba doveo...
Vettel je za mene licno bolji i kvalitetniji vozac od Hamiltona,samo sto on nema dovoljno dobar bolid.
Sad za sad je Alonso najbolji vozac danasnjice,Kimi Raikkonen najbrzi vozac danasnjice,Hamilton aktuelni prvak ujedno i najmladji,Felipe Massa najveci radnik danasnjice,a Vettel najveci talenat danasnjice...
Nadam se da ce Vettel jedog dana sjesti u crveni bolid i osvojiti naslov prvaka,te naslijediti Schumi-ja...Mislim da do 2010 Vettel ima vece sanse da predje u Ferrari nego Alonso...e sad sve zavisi od tadasnjeg kvaliteta i ugovora koji obavezuju vozaca...
FORZA FERRARI!!!
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Fenomenalno receno! Ko da je iz mojih usta...nikolaa je napisao/la:Istina da Brazil 2008 je bilo mozda jedno od najgorih izdanja Hamiltona u njegovoj F1 karijeri.On je jako sklon pogreskama,sto mu nije dobro..Vettel ga je malo pritisnuo u Brazilu i on je otisao presiroko..trebao bi vec znati nositi se sa pritiskom jer ima 2 godine iskustva u F1...
istina, ne volim Alonsa, za Kimijem i Vettelom sam "lud", ali postujem sve vozace i svima se treba divit, a ne pljuvat ih...
Kad Kimi ode, Vettel mi je broj 1, pa makar bil u nekom bolidu kaj nije dostojan njegovih voznji...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Schumy.d
- Legenda
nikolaa je napisao/la: Vettel je za mene licno bolji i kvalitetniji vozac od Hamiltona,samo sto on nema dovoljno dobar bolid.

Ovo i ja tupim cijelo vrijeme!

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Da tupis je prava rijec 

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Vettel je dobar, samo dobar... Za više od toga treba se pokazati, nije dovoljno juriti utrku ili dvije, a ostalih 15-est se skršiti u prvome zavoju... Zato malo smirite strasti, ma kakvo uspoređivanje sa Lewisom, Alonsom ili Kimijem... Treba vidjeti kako reagira pod pritiskom, kod promjenjivih uvjeta, kod razočarenja itd... nemojte trčati pred rudo... 

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
OK, sad se ponavlja isto od prošle i pretprošle godine...
Tada su McLarenovi navijači isto tako uzdizali Hamiltona, na račun toga što je bio dobar u utrkama, a ostali su govorili da to ništa ne znači dok ne osvoji naslov...
Sada je ista situacija sa Vettelom, pokazao je da zna i može, i da će bit prvak ako sjedne u dobar bolid jer ima to u sebi...
Ali isto vrijedi i ovdje, treba pričekat malo, vidjet kako će se situacija razvijat, a ne na račun 2 dobre utrke govorit da je bolji od Hamiltona...
Anyway, ja sam uvjeren da će Vettel bit prvak, i da će imat ogromnu ulogu u budućnosti F1, samo treba doć u dobar bolid...
Tada su McLarenovi navijači isto tako uzdizali Hamiltona, na račun toga što je bio dobar u utrkama, a ostali su govorili da to ništa ne znači dok ne osvoji naslov...
Sada je ista situacija sa Vettelom, pokazao je da zna i može, i da će bit prvak ako sjedne u dobar bolid jer ima to u sebi...
Ali isto vrijedi i ovdje, treba pričekat malo, vidjet kako će se situacija razvijat, a ne na račun 2 dobre utrke govorit da je bolji od Hamiltona...
Anyway, ja sam uvjeren da će Vettel bit prvak, i da će imat ogromnu ulogu u budućnosti F1, samo treba doć u dobar bolid...

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ja sam pak uvjeren da Vettel nece bit prvak cisto zato sto su Hamilton i Kubica bolji vozaci te je tu Alonso koji moze vozit dugi niz godina i jednostavno nevidim kako bi mogao otvorit si mjesto za titulu.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Slusaj Vettel ce razbiti Hamioltona dakle Hamilton nece znati sta ga je snaslo.Ti samo vidis Hamiltona kao da jedino on zna voziti F1 a ostali niko ne zna voziti

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
ti si stvarno isuvise subjektivan...ta tvoja subjektivnost ide do krajnjih i nepodnosljivih granica..Adriana Lima fan je napisao/la:Ja sam pak uvjeren da Vettel nece bit prvak cisto zato sto su Hamilton i Kubica bolji vozaci te je tu Alonso koji moze vozit dugi niz godina i jednostavno nevidim kako bi mogao otvorit si mjesto za titulu.
pa covjece,Vettel ima 21 godinu i moze F1 voziti jos 15 godina...
ja garantujem da ce on u sljedecih 5 godina postati svjetski prvak...
Mali je talentovan,ima podrsku Schumija tako da ima blistavu buducnost...
FORZA FERRARI!!!
- Schumy.d
- Legenda
Jednostavno, tako da vozi Ferrarija!Adriana Lima fan je napisao/la: jednostavno nevidim kako bi mogao otvorit si mjesto za titulu.

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Schumy.d sto mi ga spustiSchumy.d je napisao/la:Jednostavno, tako da vozi Ferrarija!Adriana Lima fan je napisao/la: jednostavno nevidim kako bi mogao otvorit si mjesto za titulu.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Onaj iz 2005-te...?Felipe Massa je napisao/la:Schumy.d sto mi ga spustiSchumy.d je napisao/la:Jednostavno, tako da vozi Ferrarija!Adriana Lima fan je napisao/la: jednostavno nevidim kako bi mogao otvorit si mjesto za titulu.![]()
![]()
![]()
![]()

...::: // Hamilton United \\ :::...
LOL
LOL
- nikolaa
- Profesionalni vozač