Jedino mi je žao da Metličić nije odigrao ni minute.

Francuzi (Abalo i Dinart) su dobili svoju porciju zvižduka (čak smo uspjeli i isprovocirati Dinarta pa nam je i puse slao

Atmosfera bila sasvim OK.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Mislim da postave utakmicu na Maksimir da bi bio krcat,pogotovo nakon što nas je ponovo kao i u Salzburgu "kulturna" europska publika "lijepo" dočekalaSchumy.d je napisao/la:Sad na sve ili ništa, nemaju puno za izgubiti.
Ma OK je i u Domu sportova!!Chuck Norris je napisao/la: Mislim da postave utakmicu na Maksimir da bi bio krcat,pogotovo nakon što nas je ponovo kao i u Salzburgu "kulturna" europska publika "lijepo" dočekala
Moram te ispravitiSchumy.d je napisao/la: Nevjerojatan uspjeh, sad igraju protiv pobjednika iz dvoboja KAC-Red Bull.
Chuck Norris je napisao/la: Moram te ispraviti.Ako RB dobije KAC-a igramo protiv RB,ako KAC dobije igramo protiv Viena Capitals
Svaka čast Slovencima i Mađarima na ovome!!Dom Sportova was packed to the roof and had even been upgraded by Drummers from SAPA Fehervar and chanting HDD TILIA Olimpija Ljubljana faithful.
Schumy.d je napisao/la: Ali, dobra stvar je da prvu igramo doma (ako se ne varam).
A zašto su onda svi rekli da se pripreme da dočekaju u četvrtak polufinale u ZG??Chuck Norris je napisao/la: Mislim da se opet varaš,mi s kim god igrali nećemo imat prednost domaćeg terena.
Mozda je bilo gusto u domu sportova,ali vani sigurno nije.Jos mi prolazi ona pobjeda Salzburga od 9-3.Naravno sad je playoff i sve je moguce.Istina je da nam ni jedan ni drugi protivnik odgovara,ali mislim da se netrebamo bojat nikoga.Sa RB je bilo svaki put gusto.
Ne treba se zavaravati i sad očekivati da smo mi favoriti,Medveščak je sa ovim polufinalom napravio i više nego što je itko očekivao.I ja se ne bi zavaravao da je Graz najbolja ekipa iako je prvo mjesto osvojio,po meni su od njega bolji i RB,Vienna i KAC,jer svi znamo da se u tom tzv regularnom djelu kalkulira,pa ja bih čak usudio se reći i namještaju rezultati,prava snaga se tek pokazuje u playoffu.Moje mišljenje je da će pobjednik susreta KAC-RB i biti pobjednik lige,ali ovo sve je samo moje skromno mišljenjeSchumy.d je napisao/la: ako smo pobijedili Graz, onda se ne trebamo nikoga bojati...
Ma ne zavaravam se ja, znam da je ovo ogroman uspjeh, ali se ne bih složio s tobom da se namještaju mjesta u ligi. Bez obzira na sve, Medvešćak je ipak svima bio poželjan protivnik i vjerojatno su svi pucali na 1. mjesto.Chuck Norris je napisao/la: Ne treba se zavaravati i sad očekivati da smo mi favoriti,Medveščak je sa ovim polufinalom napravio i više nego što je itko očekivao.I ja se ne bi zavaravao da je Graz najbolja ekipa iako je prvo mjesto osvojio,po meni su od njega bolji i RB,Vienna i KAC,jer svi znamo da se u tom tzv regularnom djelu kalkulira,pa ja bih čak usudio se reći i namještaju rezultati,prava snaga se tek pokazuje u playoffu.Moje mišljenje je da će pobjednik susreta KAC-RB i biti pobjednik lige,ali ovo sve je samo moje skromno mišljenje![]()
Varaš se kolega!!bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Mozda je bilo gusto u domu sportova,ali vani sigurno nije.
bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Gusto po igri nije sigurno bilo,a treca utakmica da ne govorim
Di su sada oni koji kritiziraju HRT radi skijanja?bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Bravo Ivica...Sada ima realne sanse da uhvati 3.mjesto ukupnog poretka
Ali ih treba kritizirati zbog CiboneDani je napisao/la:Di su sada oni koji kritiziraju HRT radi skijanja?bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Bravo Ivica...Sada ima realne sanse da uhvati 3.mjesto ukupnog poretka
A to je tako... Olympiacos je sve osigurao i onda sad odigraju preko k*rca!Chuck Norris je napisao/la: Inače Cibona vodi za sada 55-49,ali i da pobjede najvjerovatnije bi to bila pirova pobjeda jer Himki vodi Olympiacosa 20 razlike