Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Re: Jenson Button

Post Postao/la sunseeker »

ovo nije prvi put da se buttonu stisnu jajca kad vidi schumija...
gradski
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la gradski »

kao Hill i DC prije njega, nema on tu vrstu agresivnosti
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

sunseeker je napisao/la:ovo nije prvi put da se buttonu stisnu jajca kad vidi schumija...
... prošli put je bio Kobayashi sad Schumacher, bolje bi mu bilo da ne daje take izjave jer se tako samo blamira.
slikaslikaslika
sp33d
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la sp33d »

sunseeker je napisao/la:ovo nije prvi put da se buttonu stisnu jajca kad vidi schumija...

odma sam se ovog sjetio. :biggrin:
slika
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Strašmo! Ovaj ga je pustil ko za puni krug! A jer ima koji video di je snimka kak je msc prošo buttona? Ja nisam mogo pratiti cijelu utrku pa sam to propistio!
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Evo šta je JB rekao nakon treninga.
"This morning felt good, we went through some positive set-up changes and I felt pretty happy with the car. For P2, we made some further changes, but I don’t think all of them were an improvement. So we went back in a few areas, and our long-run pace was good, so I’m feeling very happy about that.
Tomorrow, we’ve still got a little bit of work to do to understand what’s best for low fuel and new tyres. But I think we understand where we’ve got to be, because we were on the pace this morning.
Overall, the Ferrari looks very quick, and I’m pretty sure Red Bull are hiding their pace. But it’s the normal cars up at the front, and I’m sure we’ll get a better idea on Saturday morning.
McLaren always produces a good car around Monaco, they’ve won 15 times around here – more than anyone else – so hopefully we can do well on Saturday.”
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Iskreno se nadam da ce i dalje Button nastaviti dobar posao u McLarenu cisto radi cinjenice da ga je hrpa ljudi popljuvala i proglasila vodonošom u McLarenu. Čisto me zanima kakvo mišljenje o njemu sada imaju navijači McLarena?
Smatrate li da se dovoljno dobro adaptirao u McLarenu?
Vjerujete li da je on ''vaš adut'' za nastavak prvenstva i borbu za svjetskog prvaka?
Imate li kakve kritike/primjedbe na njegov način vožnje?
Kakav vam je dosadašnji (od kada je u McLarenu) dojam o Buttonu?
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Ricxpa je napisao/la:Iskreno se nadam da ce i dalje Button nastaviti dobar posao u McLarenu cisto radi cinjenice da ga je hrpa ljudi popljuvala i proglasila vodonošom u McLarenu. Čisto me zanima kakvo mišljenje o njemu sada imaju navijači McLarena?
Moje se mišljenje o njemu nije puno promijenilo. Zna se da čovjek zna skupljati bodove i pobjeđivati ako mu se pruži pristojan bolid.
Ugodno su me iznenadile njegove pravovremene odluke na stazi i sama činjenica da McLaren ponovo ima dva vozača koja su sposobna
donijeti konstruktorski naslov nakon poprilične sume godina. Za sad mu ide dobro, i neka tako nastavi.
Ricxpa je napisao/la:Smatrate li da se dovoljno dobro adaptirao u McLarenu?
Da, apsolutno. I to ne govore samo ove dvije pobjede već i sam Button koji je rekao da se nakon 2-3 utrke potpuno adaptirao...
Ricxpa je napisao/la:Vjerujete li da je on ''vaš adut'' za nastavak prvenstva i borbu za svjetskog prvaka?

Sigurno će i dalje osvajati bodove, a samim time ulazi u borbu za naslov. No mislim da je vrijeme da i Hamiltonu krene nakon svih ovih
gluposti sa početka sezone. Vjerujem da će se približiti Buttonu i da će se obojica boriti za naslov prvaka.
Ricxpa je napisao/la:Imate li kakve kritike/primjedbe na njegov način vožnje?
Dok Button donosi hrpu bodova nemam apsolutno nikakvu primjedbu. :biggrin: On vozi čisto, precizno, gotovo perfekcionistički kad ga se
gleda sa onboard-a. Čak je i A. Davidson rekao kako ga Button živcira zbog te čiste vožnje jer ostavljda dojam da je F1 bolid lagano voziti.
Ricxpa je napisao/la:Kakav vam je dosadašnji (od kada je u McLarenu) dojam o Buttonu?
Ukupan dojam je jako dobar. Prije ga nisam simpatizirao, ali naravno da mi je sad drago ako odvozi dobru utrku. Iskreno, moje je
mišljenje bilo da će Hamilton biti bolji od Buttona. Ne da će ga satrti i da će mu ovaj biti vodonoša, nego da će jednostavno biti bolji.
Međutim, navijači Buttona se ne bi trebali prerano veseliti. Svima je jasno kakve je Hamilton bio sreće, a s druge strane kakve je sreće
bio Button. Vidi se kako Hamilton vozi, daje sve od sebe ali stvari mu baš ne idu od ruke... No, uskoro će se to promijeniti, a onda...
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Ricxpa je napisao/la:Iskreno se nadam da ce i dalje Button nastaviti dobar posao u McLarenu cisto radi cinjenice da ga je hrpa ljudi popljuvala i proglasila vodonošom u McLarenu. Čisto me zanima kakvo mišljenje o njemu sada imaju navijači McLarena?
"Hrpa ljudi koja ga je pljuvala" nije baš dolazila iz redova McLarenovih navijača - možda pokoji pojedinac no što češ "u svakom žitu ima kukolja"... Button je bio i ostao korektan vozač koji je uz malu dozu sreće postao i svjetski prvak i kao takav došao u redove momčadi...s obzirom koga je "nasljedio" u svakom slučaju je pravo osvježenje - imamo dva vozača koji "mogu nešto učiniti". Ono što sam prije mislio mislim i sada : Dobar i pametan vozač no vozač bez Cojonesa u nekim slučajevima borbi cara a cara (mano a mano? ne znam koji je pravilan izraz) što se i vidjelo na zadnjoj trci.. to će se nekad protumačiti kao pametna i inteligentna vožnja (naročito ako će tih par bodovo odlučiti naslov prvaka) a moj pogled je malo drugačiji...adaptirao se u momčadi i to nije nikakvo čudo jer em je britanac em je svjetski prvak em nije nekakav problematičan karakter i egoističan lik...a kao što Arai kaže dok on nosi bodove momčadi može voziti kako želi...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Smatrate li da se dovoljno dobro adaptirao u McLarenu?
Vjerujete li da je on ''vaš adut'' za nastavak prvenstva i borbu za svjetskog prvaka?
Imate li kakve kritike/primjedbe na njegov način vožnje?
Kakav vam je dosadašnji (od kada je u McLarenu) dojam o Buttonu?
Iskreno rečeno meni je bila želja da dođe Button u Mclaren i drago mi je da se ovako dobro snašao i donio nam 2 pobjede. Ja sam oduvijek imao dobro mišljenje o Buttonu a od kad za Mclaren pobjeđuje imam još bolje mišljenje o njemu...i da, bilo bi mi drago ako osvoji naslov isto kao da i Lewis osvoji... :D Sve to ide u korist Mclarena a ja sam njihov navijač.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Buttonova izjava nakon kvala.
LINK
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Button nije baš briljirao ovaj vikend. Gotovo stalno je bio sporiji od Lojzeka i 8. pozicija nije baš nešto obečavajući rezultat za sutra no vidjet ćemo kako budu se stvari odvijale sutra.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Jenson ispao jer je jedan od mehaničara zaboravio maknuti zaštitu sa kilera... :roll:
KLIK
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Prvo odustajanje Buttona u McLarenu... I nije neki posebno velik gubitak jer je imao loš start i završio 11 (12?) nakon prvog kruga.
No ipak, mogao je pokupiti par sitinih bodova.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Naaaapokon fotka na kojoj se vidi šta je ostalo na Buttonovom bolidu (lijevi sidepod), i kasnije ga zeznilo. Koliko se sjećam, prvi je primjetio BBC-ev Ted Kravitz koji je otrčao javit McLarenovom boksu (Ted je bio kod Renaultove garaže), ali kasno.

slika
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Stvarno katastrofalna greška...

Moram priznati, u rangu Ferrarijevih. :oops: :oops:
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

Od jučer Jenson i cura mu Jessica više nisu skupa. Kraj vezi je došao nakon 18 mjeseci. Tko zna hoće li se to odraziti na njegovoj današnjoj vožnji?
Nediljko Matijaš
brg
Navijam za: JB

Post Postao/la brg »

Jel tko vidio grešku Buttona u zadnjem krugu kvalifikacija ili je jednostavno želio sačuvati gume
za koji krug više u utrci ?
Schumy.d
Legenda
Legenda

Mislim da bi danas pobijedio da nije bilo Vettel-Webber dvoboja. Odlična utrka. =D>

Mislim da je palo par naredbi iz boksa danas.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Svaka cast na odvozenoj utrci.Suprostavio se Hamiltonu i zamalo da ga prodje.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
brg

Post Postao/la brg »

Felipe Massa je napisao/la:Svaka cast na odvozenoj utrci.Suprostavio se Hamiltonu i zamalo da ga prodje.
A šta će morao je pustit u zavoju br.1 ili se sudarit
Schumy.d
Legenda
Legenda

brg je napisao/la: A šta će morao je pustit u zavoju br.1 ili se sudarit
Ma vjerujem da bi prošao Hamiltona do kraja utrke, ali je očito da je stigla naredba iz boksa da popusti gas i da ne ulaze u dvoboje.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:
Ma vjerujem da bi prošao Hamiltona do kraja utrke, ali je očito da je stigla naredba iz boksa da popusti gas i da ne ulaze u dvoboje.
I bolje da je došla naredba, iako mislim da se nebi ništa strašno dogodilo. Hamilton se uspješno obranio, a kasnije su upali u probleme
s gorivom. Da se mene pita ako su vozači vodeći, bolje da se ne rade gluposti baš zbog ovog s RBR-om. Borba je bila fer, i ne vidim tu
ništa strašno.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Arai je napisao/la: I bolje da je došla naredba, iako mislim da se nebi ništa strašno dogodilo. Hamilton se uspješno obranio, a kasnije su upali u probleme
s gorivom. Da se mene pita ako su vozači vodeći, bolje da se ne rade gluposti baš zbog ovog s RBR-om. Borba je bila fer, i ne vidim tu
ništa strašno.
Ma sigurno. Ja apsolutno podržavam tu naredbu iz boksa jer ne treba ništa riskirati, a pogotovo kad imaš 1-2 pet krugova prije kraja.
brg

Post Postao/la brg »

Arai je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
I bolje da je došla naredba, iako mislim da se nebi ništa strašno dogodilo. Hamilton se uspješno obranio, a kasnije su upali u probleme
ništa strašno.
Hamilton je bio slab s gorivom ,Button ne !
tek nakon što je Hmilton u zavoju br.1 zatvorio po cijenu sudara ,Buttonu su javili da štedi gorivo !
Odgovori