Chuck Norris je napisao/la:
Osvojili su najvažniju titulu a to je da su svjetski prvaci sa Španjolskom i nijedna titula nije niti može biti važnija od te titule.Plus su prvaci Španjolske

Dobro, da li se u izboru za najboljeg igrača gledaju titule ili ono šta je taj igrač napravio u prošloj sezoni.
Kako je onda Messi u top 3 ako se gledaju titule? Na SP-u nije zabio nijedan gol, a osvojio je jednu titulu.
Nema mi smisla sve to.
Ako se gleda najbolji igrač prošle sezone, onda je to po meni Sneijder jer je stvarno za Inter odigrao na visokom nivou, a to je i zadržao na SP-u gdje je vodio svoju Nizozemsku skroz do finala.
Ovo nema veze s tim da je on bio u Realu i sličnim pričama, ali jednostavno tako mislim.
Prema mojem objektivnom mišljenju, on je taj koji je pokazao najviše lani od ova 3, 4 igrača koja su u užem izboru.
Od Xavija i Inieste, na SP su za Španjolsku puno važniji bili prvenstveno Villa, a onda i Casillas. Pogotovo na početku tog natjecanja.
Ali, ako se najbolji igrač procjenjuje prema SP-u, onda isto najbolji igrač treba biti Iniesta koji je zabio gol u finalu.