Komentatori i prijenosi utrka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Re: Komentatori i prijenosi utrka
Tenks, poslo sam im mail.
A ovo sa slikom sužavanjem ne znam do koga je, al brijem da to nije do signala :O.
A ovo sa slikom sužavanjem ne znam do koga je, al brijem da to nije do signala :O.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Jesu ovi u Kreatoru rekli da će reklame bit najduže 1 minutu? ako jesu nedrže se toga kako se meni čini svaki put, jednom je Blaž rekao da su prošla 2 kruga za vrjeme reklama

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Ja sam gledao, u prosjeku su trajale oko 1 min 10-20 sec a najduže su bile 1 min 40 sec. Sve u svemu, nije prestrašno.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-izvor: indexUTRKOM u Australiji počela je nova sezona Formule 1, a gledateljima se predstavio novi glavni komentator utrka Ivan Blažičko. Kreator grupa odlučila je angažirati Blažička nakon istraživanja među ljubiteljima Formule 1 koje je pokazalo kako su fanovi tog sporta najviše glasova dali komentatorskom tandemu Ivan Blažičko – Neven Novak.
Blažičko iza sebe ima više od 200 prijenosa utrka Formule 1.
"Lijepo je ponovo raditi Formulu, ali to je samo dio mnogo veće i značajnije poslovne suradnje Kreator grupe i Sportske dimenzije. Vjerujem da ćemo uskoro svim ljubiteljima Formule 1 ponuditi sjajne novosti vezane uz praćenje utrka“, izjavio je Blažičko.
"Reakcije gledatelja govore najviše. Zatrpani smo mailovima, SMS-ovima i porukama zahvale za Ivičin angažman. Moja želja i nastojanja za njegovim dovođenjem u projekt trajali su osam mjeseci, a sretan sam što novu sezonu počinjemo na najbolji mogući način!“, rekao je direktor Kreator grupe Davorin Štetner, čija je tvrtka vlasnik prava na prijenos utrka Formule 1 do 2014. godine.
Uz Ivana Blažička, koji će komentirati kvalifikacije subotom te utrku nedjeljom, u kreatorovom timu za praćenje utrka Formule 1 nalaze se još Neven Novak i Neven Cvijanović. TV emisiju Studio F1 i dalje vodi atraktivna Renata Sopek koja se odlično snašla u ulogama promotorice i zaštitnog lica Formule 1.
Dodajmo kako je prvi Grand Prix vikend Formule 1 izazvao odličan interes gledatelja. Prijenose je ovog vikenda gledalo oko 250 tisuća ljudi.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...prvi puta sam silom prilika pogledao utrku na ORF1 - cijela trka je bila bez ijedne reklame...doduše nisam razumio gotovo ništa izuzev imena vozača i ponekih poznatih zagorskih germanizama...gleda li to tko preko njih i jesu li uvijek takvi bez reklama?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ja ih također volim gledati i da, uvijek su bez reklama. Prenose i 2. slobodni trening u petak ali samo zadnjih sat vremena, i naravno kvale.Toon je napisao/la:...prvi puta sam silom prilika pogledao utrku na ORF1 - cijela trka je bila bez ijedne reklame...doduše nisam razumio gotovo ništa izuzev imena vozača i ponekih poznatih zagorskih germanizama...gleda li to tko preko njih i jesu li uvijek takvi bez reklama?
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ma i emisija im je bila uživo sat vremena prije trke sa kruženjem reportera po boksovima - još da sam razumio što prićaju...čine mi se kao jako dobra alternativa...morati ću upisati tečaj njemačkogKing iCool je napisao/la:Ja ih također volim gledati i da, uvijek su bez reklama. Prenose i 2. slobodni trening u petak ali samo zadnjih sat vremena, i naravno kvale.

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Da i emisija prije im je dobra, upiši ti taj tečajToon je napisao/la:...ma i emisija im je bila uživo sat vremena prije trke sa kruženjem reportera po boksovima - još da sam razumio što prićaju...čine mi se kao jako dobra alternativa...morati ću upisati tečaj njemačkogKing iCool je napisao/la:Ja ih također volim gledati i da, uvijek su bez reklama. Prenose i 2. slobodni trening u petak ali samo zadnjih sat vremena, i naravno kvale....ali i ovako je dobro - vidim sve što treba vidjeti bez reklama a komentatore i inače baš ne doživljavam...

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Nadam se da nisi zaboravio na ovof430 je napisao/la:Na mobitelu sam, poslat ću ti link tokom danadamjan.cule je napisao/la:di to ima? ja sam bio jedan našao, ali taj nije radiof430 je napisao/la:Pa imaš livestreaming kanala ri

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Domi
- Profesionalni vozač
TV Vox Zadar prenosit će F1
Nakon što smo dobili velik broj vaših upita – možemo sa zadovoljstvom obznaniti kako je televizija VOX iz Zadra prihvatila uvjete Kreator grupe, te će odsad biti jedna od televizija koje će prenositi pune vikende Formule 1. Digitalne regije D6 i D7 moći će već noćas pratiti prvi trening VN Malezije, s početkom u 2 sata i 55 minuta.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Slash
- Veteran
Kako mi idu na k*r*c s ovim trkeljanjem preko pole-lapa. Da je Blaž bio, to ne bi dopustio, on uvijek ima obzira prema slušanju motora.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
što nije bilo govora da ce blaž komentirat i kvale ?Slash je napisao/la:Kako mi idu na k*r*c s ovim trkeljanjem preko pole-lapa. Da je Blaž bio, to ne bi dopustio, on uvijek ima obzira prema slušanju motora.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Slash
- Veteran
Je, tako je trebalo bit, ja sam isto gledo kaj se dešava ujutro.
- f430
- Navijam za: fernando alonso
@damjan.cule
sorry na kasnjenju
http://wwitv.com/tv_channels/b5288.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
sorry na kasnjenju
http://wwitv.com/tv_channels/b5288.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
- Cuky
- Moderator
ee hvala. Sutra Blaaaaaaž!!!
napokon

- f430
- Navijam za: fernando alonso
nema na čemu...trebo sam i ranije stavit da možeš gledat i kvaledamjan.cule je napisao/la:ee hvala. Sutra Blaaaaaaž!!!napokon
- Cuky
- Moderator
kvale sam se snašao danas na Sky-u 

- darky
- Profesionalni vozač
OMG, u Netu su u studio konačno stavili neke kulise i maknuli onu iritantnu bijelu pozadinu...
Još da stave plavu ili zelenu podlogu iza voditelja i umontuiraju neku sliku iz F1 bili bi ko velika Tv

Još da stave plavu ili zelenu podlogu iza voditelja i umontuiraju neku sliku iz F1 bili bi ko velika Tv

- Domi
- Profesionalni vozač
Primjetio sam i ja, pozitivna promjena 
EDIT: Opa, evo još jedne lijepe vijesti

Utrka počinjep.s. za reklame smo vam spremili "picture in picture". Tako da smo i tu vašu sugestiju uvažili
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Nemrem vjerovati da nekaj kaj sam celu proslu godinu govoril su napraviliDomi je napisao/la:Primjetio sam i ja, pozitivna promjena
Utrka počinjep.s. za reklame smo vam spremili "picture in picture". Tako da smo i tu vašu sugestiju uvažili

Darkness rises when silence dies
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
nego jel zna ko u kojem će terminu biti ona emisija "7 brzina"...nikako da ulovim termin
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
danas sam gledao na lokalcima al mislim da više neću. Iako mi je falio Blažičko i njegovo navijanje sad vidim da je puno bolje komentirao Jergović. Znao je svaku facu koja se pojavi u kadru, sve vezano i nevezano za F1 dok ova dva komentiraju što vidim i znam ja sam. Jergovićeve fore su nenadjebive. Ovaj dvojica kao da su malo ishlapili/ostarili tako da bi ih rađe mjenjao za jergu.
-Danas je Blažičko više hajke dignuo oko toga što je neko napado Massu za 15. poziciju nego druge bolje borbe.
-Danas je Blažičko više hajke dignuo oko toga što je neko napado Massu za 15. poziciju nego druge bolje borbe.

- ice_man
- Početnik
Ćale, ne prizivaj Jergovića, živ bio 
Blažičko solidan danas, bez monotonije a i sama utrka je bila zanimljiva. Novak je mogao malo bolje, manje gledat u live timing, više utrku.
Studio i kulisa dobri, spustite malo u niže tu kameru u studiju.

Blažičko solidan danas, bez monotonije a i sama utrka je bila zanimljiva. Novak je mogao malo bolje, manje gledat u live timing, više utrku.
Studio i kulisa dobri, spustite malo u niže tu kameru u studiju.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Komentatori su danas bili ok, male pogreske se desile ( Sebasitan Grosjean, te mijesanje vozaca STR i RB Vettel / Vernge ), ali sve u svemu, ja zadovoljan. Bolji su u svakom slucaju nego komentatori prosle godine sa super objektivnim Jergovicem
i DSR-om Dijakovicem.
Bilo je jos bisera doticnog, ali se ne mogu sjetiti.

Hamilton ih je propustio jer stedi gume....Ćale od Lewisa je napisao/la:danas sam gledao na lokalcima al mislim da više neću. Iako mi je falio Blažičko i njegovo navijanje sad vidim da je puno bolje komentirao Jergović. Znao je svaku facu koja se pojavi u kadru, sve vezano i nevezano za F1 dok ova dva komentiraju što vidim i znam ja sam. Jergovićeve fore su nenadjebive. Ovaj dvojica kao da su malo ishlapili/ostarili tako da bi ih rađe mjenjao za jergu.