hehe, vidis kako smo se nasli

nisam iz rijeke, al sam iz okolice, iznad opatije tako da se mozemo dogovorit hehe
nego mi nije dalo mira, morao sam jos nocas malo bolje isprobat.. malo sam postelao, dobio kakav takav fps od 40-50 iako se ne doima toliko, detalji staze na high i igrao se malo sa vremenom..
sve je sjelo na svoje

to je to.. start po kisi i oblacima i malo plavog neba, pa potpuno zamracenje i prestanak kise, pa malo probija sunce, vec se trkaca linija susi kroz zavoje, krug dva i na nepoznatoj stazi mogu vozit jer vidim kuda
fantasticno.. super dozivljaj.. spa je ludilo.. monacno takodjer, zvukovi koji razlicito odzvanjaju na razlicitim djelovima staze, odbijaju se od zidova, tuneli.. ma fantazija..
monaco mi je najteze vozit jer zbog puno zgrada, objekata, textura, tesko je za oci posto ne radi glatko..
probao sam i koji krug na portugalu sa meganom, pustio slickove i na mokru stazu

ne ide bas hehe..
staze su veliki pomak.. efekti iako nije to to i bez hdra i blabla, izgleda to super odlicno.. asfalt, razlicite podloge,. krpice, rupe, mokro, sjajno.. ma super.. sunce kad izlazi iza oblaka malo bedasto izgleda, kao da je svjetiljka, al efekat kad se prolazi negdje prema ili kad se odbija je dozivljaj..
voznja mi je jos malo strana

koji put mi se cini da prelako usporim i iskontroliram, koji put mi pobjegne kao da nemam pojma stro radim, neki put se otrgne iz neke kontre u trecu kontru, kao bikovi u koridi..
samo se bojim da iako bi trebale bit i starije konfe dovoljne, za vecu rezoluciju i pune detalje ipak ce trebat jaca masina..
cak mislim da je vise stvar procesorske zahtjevnosti odnosno procesorskog iskoristavanja koje nije optimizirano optimalno.. ingame ima uz prikaz fpsa i prikaz procesora..
ugl.. uzelo mi ovu noc