Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Armanini »

naravno :)

platio sam preko moneybookersa odnosno kako se po novome zove skrill..
i tu se nema sto objasnit previse :)
prvo si u klijentu igre napravis acc, zatim odaberes nacin placanja, uneses mail koji ti sluzi za mb i sifru i za koji tren dobijes mail od rfactora i tada ti je aktiviran acc..

(moneybookers ti je "internet novcanik" koji je vezan uz registriranu mail adresu i placanja vrsis jednostavnim upisivanjem maila i passworda, klikom na ok si obavio kupnju, novci su prebaceni sa tvog mb racuna na njihov i to je kraj price..)

sad cemo vidjet ako je mans uspio ili je take the money and run run :D
rFactor F1 HR server Info
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

a kako novac uplatiš na svoj račun? preko banke ili?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

zaradis ga na pokeru :)

na mb uplatis kreditnom/debitnom, neznam dal se moze uplatnicom u banci..

al mislim da vam je najjednostavniji nacin nac nekog sa karticom tko bi vam kupio.. ne zelim nista implicirati, ali mozda ne morate predaleko trazit ;) :D
uz jasno simbolicnu naknadu od pive i cevapa :)
slika
Haris KTM
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la Haris KTM »

decki koji su dolazili na f1b server zbog gt3 moda neka skinu fuel patch

http://www.megaupload.com/?d=ST3SDZVJ" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Arma neznam odakle si, ali ako si blizu Rijeke vodim te u indeks na čevape i odmah par metara dalje u pivnicu na pivu :D

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

hehe, vidis kako smo se nasli :D
nisam iz rijeke, al sam iz okolice, iznad opatije tako da se mozemo dogovorit hehe :)

nego mi nije dalo mira, morao sam jos nocas malo bolje isprobat.. malo sam postelao, dobio kakav takav fps od 40-50 iako se ne doima toliko, detalji staze na high i igrao se malo sa vremenom..
sve je sjelo na svoje :) to je to.. start po kisi i oblacima i malo plavog neba, pa potpuno zamracenje i prestanak kise, pa malo probija sunce, vec se trkaca linija susi kroz zavoje, krug dva i na nepoznatoj stazi mogu vozit jer vidim kuda :)

fantasticno.. super dozivljaj.. spa je ludilo.. monacno takodjer, zvukovi koji razlicito odzvanjaju na razlicitim djelovima staze, odbijaju se od zidova, tuneli.. ma fantazija..
monaco mi je najteze vozit jer zbog puno zgrada, objekata, textura, tesko je za oci posto ne radi glatko..
probao sam i koji krug na portugalu sa meganom, pustio slickove i na mokru stazu :) ne ide bas hehe..
staze su veliki pomak.. efekti iako nije to to i bez hdra i blabla, izgleda to super odlicno.. asfalt, razlicite podloge,. krpice, rupe, mokro, sjajno.. ma super.. sunce kad izlazi iza oblaka malo bedasto izgleda, kao da je svjetiljka, al efekat kad se prolazi negdje prema ili kad se odbija je dozivljaj..

voznja mi je jos malo strana :) koji put mi se cini da prelako usporim i iskontroliram, koji put mi pobjegne kao da nemam pojma stro radim, neki put se otrgne iz neke kontre u trecu kontru, kao bikovi u koridi..

samo se bojim da iako bi trebale bit i starije konfe dovoljne, za vecu rezoluciju i pune detalje ipak ce trebat jaca masina..
cak mislim da je vise stvar procesorske zahtjevnosti odnosno procesorskog iskoristavanja koje nije optimizirano optimalno.. ingame ima uz prikaz fpsa i prikaz procesora..

ugl.. uzelo mi ovu noc :)
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

koliko je na kraju para rF2, 250kn? ...došao je u krivo vrijeme za mene, baš sam si naručio boksačku opremu tako da mjesec-dva ću još kružit na starom rf-u.

Što se lige tiče ja sam za DTM92 i F3000
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

tako nešto, 250-300kn. A što se modova tiče, od ta dva sam ja za F3000 iz razloga što mi ovaj DTM92 ne leži baš. Vjerojatno kad bih se natjerao da kružim nekoliko dana i noći bi nešto i sjelo, ali treba se natjerat...:D

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

44 $

vidim da cemo se tesko dogovorit za ligu :)
slika
Antimon
Navijam za: Kimi Webber

Post Postao/la Antimon »

što se tiče lige ja sam za hgtc 1.9 naravno :-). možda čak i slabije aute jer utrke su pokazale, manji auti više zabave ;-)
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Evo ja kupio, instalirao i sprobao i ukupni dojam je zadovoljavajuc. Vidi se da treba na jos dosta stvari poradit al ako uzmemo u obzir da je beta izasla 6 mjeseci prije finalne verzije, ISI jos ima dosta vremena za popravljat stvari. Najvecu primjedbu imam na same staze koje su iznimno grbave i svako malo ste u zraku. Sve skupa vise lici na autokros nego na auto trke. Vozio sam po serverima i vidim da se i ostali muce savladavat te grbe po stazi. Staza dobiva gripa sa odvozenim krugovima tako da ce to bit ok. Sto se tice grafike i vizualnih efekata to je na razini danasnjih igara samo je dosta teska za konfiguraciju. Koristim AMD Phenom II x4 3.2GHz, ATi Radeon HD 5850 1GB, i 4x2GB DDR3.
Na medium/high detaljima mi radi na oko 100 fpsa na treningu, a na samom startu je oko 60. Na full postavkama je isto vozljivo ali fps-i su drasticno manji na startu. Morate se u svakom slucaju dobro pripremit na podrucju konfiguracije, da nebi kupili igru pa vam onda nece komp moc probavljat igru. Ono sto pise za recommended settings ne drzi vodu jer na onoj konfiguraciji bi morali sa sve na low voziti. Znaci platio sam igru 44$ preko moneybookersa i licenca mi sad drzi cijelu betu i 12 mjeseci od izlaska finalne verzije rfactora 2!
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

stavite neke slikice :D mansell koja epic konfiguracija ... 8 gb rama ?? :D 4x 3.2 najs :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Eh zato sam ja odustao od kupnje za sada. Čekat ću da prođe beta pa da dobijemo opet besplatnih sat vremena za probu da vidim kako bi to radilo na mojoj konfiguraciji prije nego što platim 44$. F1 2011 mi je igriva na medium postavkama i ful rezoluciji, ali ipak bolje ne riskirat :)

slika
Riko_401
Navijam za: za sve 2t

Post Postao/la Riko_401 »

uf ovo je tesko!!! :D :D doso mi je g27 i uzivam u svemu medutim imam par pitanja.
imam demo igricu koju sam dobio sa volanom dali vi svi imate orginal igricu rFactor ili je crecana?
I jos pitanje kako mi je najbolje za napredovat sta da radim itd itd.... =)
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Jos jednom vas pozivam da dodjete na nedjeljnu trku u 21h na F1 Bosnia forumu
Vozi se mod FIA GT3 2010 V1.3 by Sandrox&Gpfan
Server je otvoren cijelo vrijeme tako da mozete doc trenirat kad god vas volja. Password za server je "gt3event".
Linkovi za download i vise informacija mozete pronac na F1 Bosnia forumu (LINK).
Mod je stvarno odlican i ne vidim razlog da se ne nadjemo na utrci.
Ko se skrio, magarac je bio! :biggrin: [-X
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Riko_401 je napisao/la:uf ovo je tesko!!! :D :D doso mi je g27 i uzivam u svemu medutim imam par pitanja.
imam demo igricu koju sam dobio sa volanom dali vi svi imate orginal igricu rFactor ili je crecana?
I jos pitanje kako mi je najbolje za napredovat sta da radim itd itd.... =)
Znači ima nas još sa G27 ... :biggrin:

...imaš PP ...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ne treba previse razbijati glavu za sad oko potrebne konfe i ne bi smio bit rf2 jako zahtjevan..
ja imam feeling da im fali strucnjaka na odredjenim podrucjima.. ako se ne varam 9 ljudi radi igru? to je lol.. sad su se nakrcali podosta love, nek uposle nekog sposobnog programera i rjesena stvar..

nije stvar potrebne konfiguracije jer kako citam ljudi imaju gro jace konfe (ova mansova je danasnji prosjek koji bi trebao bit sasvim dovoljan jos 2 godine), sa 16gb rama na 1800 mhz, i7 zvijeri sa ludim grafickama i dok imaju fpse komotno iznad 100, padaju im opasno povremeno i ne radi kako treba..
mogu se rezati postavke naravno, al sa top sistemima danas je smijeh da igra koja graficki nije i nece bit na top razini (iako izgleda vrlo dobro) ne radi kako treba..

jasno.. beta je i to teska beta.. mnogi su je stavili u fazu cekanja, em zbog problema sa fpsima, stutteringom, sjebanim texturama i sl, em zbog pretjeranog drmanja off road sto im budi ukucane.. to je ono sto mene uvijek cudi, zasto pustit betu koja je jedva igriva, vecini ne igriva.. gdje je tu moguc dovoljno opsiran feedback zbog kojeg se beta i izbaci..
mislim da su se precjenili sa vremenom, neke rokove su morali ispostovat tako da su je izbacili partizanski..

al ovo je prvi build, siguran sam da ce vec u sljedecem neki problemi bit rjeseni..

sto se tice mansovog negodovanja o stazama, vjerujem da tu misli na spa i monaco.. cuj.. to nisu staze, to su ceste ;) i to nisu ceste danas, nego pred 50 godina tako da tako i trebaju bit..
ista stvar da slozis stazu od opatije do rijeke il bilo gdje po lijepoj nasoj, stalno bi skako po rupama, krpicama, propalim sahtama i sl..
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Ne, ne govorim o njima vec o ostalima tipa Sepang, Estoril! Monaco i Spa su mila majka za ove...
Antimon

Post Postao/la Antimon »

http://skidrowcrack.com/rfactor-2-beta/

još kad bi se moglo skinuti i pokrenuti gdje bi mi bio kraj :-)
Riko_401
Navijam za: za sve 2t

Post Postao/la Riko_401 »

Kako da se najbolje naucim vozit sto bolje? mislim dosta toga zna miz kartinga ali ovdje na kompu m ije puno puno teze dat medu gas i osjetit kako kocim jer nemam osjecaja za kocnicu radi G-sile. Kako ste se vi ucili vozit sta ste prvo radili itd itd.
moze mala pomoc hvala puno :D :D
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Najbolje ćeš naučiti vozeći. Moraš se jednostavno naviknuti da nemaš osjećaja kao u stvarnom autu nego te osjećaje zamjenjuju slika, zbuk i FFB. Na početku može biti zeznuto, ali nakon nekog vremena se navikneš.

slika
Antimon

Post Postao/la Antimon »

hoćemo li voziti večeras?
ili ste zaraženi rfactorom2? :-D
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ja sam za DTM92 :)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ćale od Lewisa je napisao/la:ja sam za DTM92 :)
Može. :)
slika
Antimon

Post Postao/la Antimon »

tko otvara?
Odgovori