Hm to je sumnjiva situacija.Mislim da vozac samo jednom smije promjeniti pravac na ravnini...Schumy.d je napisao/la:A šta mislite na zatvaranje Petrova?
Po meni su mu čistu kaznu progledali kroz prste. Ali neka, bolje da nije bilo kazne.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Re: Lewis Hamilton

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Za ovu situaciju se slažem. Al' valjda su odlučili da je bio dovoljno nezasluženo kažnjavan dok je nacist bio na vlasti, pa mu sad malo kompenziraju.Schumy.d je napisao/la:A šta mislite na zatvaranje Petrova?
Po meni su mu čistu kaznu progledali kroz prste. Ali neka, bolje da nije bilo kazne.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ponovo odlična utrka. Sa 6 na 20 mjesto.
Jest da je ovo sumnjivo, čak je i Jergović rekao da je kažnjivo, ali neka...
Za što su ga sve kažnjavali u prošlosti, sad su mu vratili ovako. Jako mi je žao što nije uspio proći i Sutila... Zbilja je nevjerojatno da je
McLaren toliko sporiji na ravnom + još je bio u slipstreamu + ima F-duct. Vjerojatno je to stvar set-upa. Jako sam zadovoljan nastupom, a
i istovremeno jako razočaran 6. mjestom u poretku. Vozio je 2 sjajne i jednu solidnu utrku a nije za to prikladno nagrađen.

Za što su ga sve kažnjavali u prošlosti, sad su mu vratili ovako. Jako mi je žao što nije uspio proći i Sutila... Zbilja je nevjerojatno da je
McLaren toliko sporiji na ravnom + još je bio u slipstreamu + ima F-duct. Vjerojatno je to stvar set-upa. Jako sam zadovoljan nastupom, a
i istovremeno jako razočaran 6. mjestom u poretku. Vozio je 2 sjajne i jednu solidnu utrku a nije za to prikladno nagrađen.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ja mislim da mu gume više nisu bile u idealnom stanju i da je zbog tog bio sporiji.Inače odlična vožnja iako je za ono mogao biti kažnjenArai je napisao/la:Ponovo odlična utrka. Sa 6 na 20 mjesto.Jest da je ovo sumnjivo, čak je i Jergović rekao da je kažnjivo, ali neka...
...put u raj nije posut ružama...
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Odlicna voznja Lewisa od 20.na 6.mjesto
Mislim da mora biti jako zadovoljan utrkom s obzira na okolnosti koje su se dogodile.

Mislim da mora biti jako zadovoljan utrkom s obzira na okolnosti koje su se dogodile.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Hehe sa 6. na 20. mjesto...Arai je napisao/la:Ponovo odlična utrka. Sa 6 na 20 mjesto.Jest da je ovo sumnjivo, čak je i Jergović rekao da je kažnjivo, ali neka...

Da,baš šteta što nije sutila prošao jer bi onda napao i Kubicu ali nije baš da FI stoji na stazi,imaju odličan top speed što su već i prošle godine pokazali. Treba ih izbjeći tako da se ispred njih kvalificira...

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
da, odlična poretjecanja. bravo hamilton.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
King iCool je napisao/la:Hehe sa 6. na 20. mjesto...Arai je napisao/la:Ponovo odlična utrka. Sa 6 na 20 mjesto.Jest da je ovo sumnjivo, čak je i Jergović rekao da je kažnjivo, ali neka...
i istovremeno jako razočaran 6. mjestom u poretku. Vozio je 2 sjajne i jednu solidnu utrku a nije za to prikladno nagrađen.![]()
Da,baš šteta što nije sutila prošao jer bi onda napao i Kubicu ali nije baš da FI stoji na stazi,imaju odličan top speed što su već i prošle godine pokazali. Treba ih izbjeći tako da se ispred njih kvalificira...

Hamilton ni u slipstreamu sa F-ductom nije uspio dovoljno približiti za prolaz jer su spominjali 4-5 km/h veće top brzine od ostalih bolida.
No, šta je tu je. Nadam se da se greške u kvalama neće ponavljati.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Da,ali ako ima prije ravnine kojih 0.6sec zaostatka onda mu ni 7-8km/h nije dovoljno za prolaz eventualno da mu se prebliži na kočenju u sljedeći zavoj a tako je i bilo,na kočenju ga je sustigao samo da onda nije bio dovoljno blizu na izlasku iz zavoja. A kasnije su i stražnje gume sigurno popustile pa je postalo još teže. Sve u svemu bez Sutilove pogreške Hami ga nebi prošao danas...Arai je napisao/la:Sa 6. na 20. Haha. Ta mi je dobra. I da, činjenica je da Force India ima odličan top speed, ali malo mi je čudno kako mu se
Hamilton ni u slipstreamu sa F-ductom nije uspio dovoljno približiti za prolaz jer su spominjali 4-5 km/h veće top brzine od ostalih bolida.
No, šta je tu je. Nadam se da se greške u kvalama neće ponavljati.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Hamilton zadovoljan plasmanom!
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Svaka čast Hamiltonu, jedini čovjek koji nešto radi na stazi i ne oslanja se kao ostali na to kad budem imao friške gume pokušat ću nešto. Vozi do limita i ne špara gume ni sekunde! neznam od kud mu takva motivacija, biće da mu pašu ova pravila kad nema taktike s gorivom (nego sve moraš sam) ili je očito već skupio neko iskustvo koje ga stavlja u višu klasu!

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Evo fajta
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H2kGNnGA ... r_embedded#[/youtube]
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
[quote="Dani"]Evo fajta
http://www.youtube.com/watch?v=H2kGNnGA ... r_embedded#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje je trebao popušit kaznu
http://www.youtube.com/watch?v=H2kGNnGA ... r_embedded#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje je trebao popušit kaznu

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
iskreno nisam navijacc hamiltona.. ali ssto visse puta pregledam snimku sve se vise dvoumim.. pravila su ok.. ali ovdje petrov nije pokusavao da pretekne.. hammy je samo izbjegavao zavjetrinu i to je to.. ustalom vozio je po "prljavom" dijelu staze i petrovu je ostalo mnogo prostora .. mogao je samo nastaviti icci pravao tako da... ne znam... mislim da ipak je opomena ok..Dani je napisao/la:Evo fajta
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Meni nije jasno zašto je Petrov kao priljepak vrludao za njime? Zašto nije vozio samo ravno i dok je Hamilton vrludao pokušao ga preteći?
- Schumy.d
- Legenda
Zato jer može postići veću brzinu iza Hamiltona u tzv zavjetrini jer je otpor zraka na bolidu Petrova bio znatno manji nego kod Hamiltona.GT-R je napisao/la:Meni nije jasno zašto je Petrov kao priljepak vrludao za njime? Zašto nije vozio samo ravno i dok je Hamilton vrludao pokušao ga preteći?

Tzv. priljepio mu se.
Da se vozio ravno, imao bi puno veći otpor zraka i nebi mogao doći blizu Hamiltona.
- Barry
- Test vozač
o tome ja gore govorim.. mislim imao je hammy nekih divljih poteza u prosslosti ok .. ali prvi je birao stranu zar ne ? ruku na srce moramo biti iskreni.. petrov za njim.. tako da.. diskutabilno je ..Schumy.d je napisao/la:Zato jer može postići veću brzinu iza Hamiltona u tzv zavjetrini jer je otpor zraka na bolidu Petrova bio znatno manji nego kod Hamiltona.GT-R je napisao/la:Meni nije jasno zašto je Petrov kao priljepak vrludao za njime? Zašto nije vozio samo ravno i dok je Hamilton vrludao pokušao ga preteći?
Tzv. priljepio mu se.
Da se vozio ravno, imao bi puno veći otpor zraka i nebi mogao doći blizu Hamiltona.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Schumy.d
- Legenda
A OK, možda...Barry je napisao/la: o tome ja gore govorim.. mislim imao je hammy nekih divljih poteza u prosslosti ok .. ali prvi je birao stranu zar ne ? ruku na srce moramo biti iskreni.. petrov za njim.. tako da.. diskutabilno je ..
Ali nije baš ni presigurno onako krivudati po startno ciljnoj ravnini sa 300 km/h.

- Barry
- Test vozač
sigurno ... bez dileme.. ali kazzem opomena je prava stvar.. desilo se jednom i to je to.. FIA je fino lijepo trebala izdati obavijest da ako bilo ko nessto sliccno ponovi penalty i hajd zdravo xDSchumy.d je napisao/la:A OK, možda...Barry je napisao/la: o tome ja gore govorim.. mislim imao je hammy nekih divljih poteza u prosslosti ok .. ali prvi je birao stranu zar ne ? ruku na srce moramo biti iskreni.. petrov za njim.. tako da.. diskutabilno je ..
Ali nije baš ni presigurno onako krivudati po startno ciljnoj ravnini sa 300 km/h.
- ice_man
- Početnik
Hamilton mi nije nešto drag vozač ali za ovo ga se nema razloga krivit.
Pa što onda ako je vrludao 300 kmh? Valjda je on jedan od najboljih vozača današnjice.
Ljudi kukaju kako nema dovoljno preticanja a kad se nešto događa odmah gunđaju, kažnjavali bi itd.
Pa što onda ako je vrludao 300 kmh? Valjda je on jedan od najboljih vozača današnjice.
Ljudi kukaju kako nema dovoljno preticanja a kad se nešto događa odmah gunđaju, kažnjavali bi itd.
-
- Svjetski prvak
Jesi kad cuo za pravila?ice_man je napisao/la:Hamilton mi nije nešto drag vozač ali za ovo ga se nema razloga krivit.

- ice_man
- Početnik
Daj da vidim to pravilo...Felipe Massa je napisao/la:Jesi kad cuo za pravila?ice_man je napisao/la:Hamilton mi nije nešto drag vozač ali za ovo ga se nema razloga krivit.
Ako nije po pravilima onda sam zato da bude kažnjen.
...x postova zbog toga kako je Hamilton trebao vrludat, neka je to uradio, čovjek se utrkuje, to se traži.
-
- Svjetski prvak
http://www.formula1.com/inside_f1/under ... /5293.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo izvoli ,tu sve pise....

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Prvo, sretan ti rođendan, a drugo "ono što piše" u linku koji si dao kolegi se odnosi na pretjecanja a ne praćenja bolida... nemam se namjeru prepucavati s tobom i tvojom frustracijom prema Hamiltonu no sjaši malo sa čovjeka...da je kriv i zaslužio kaznu, kaznili bi ga i to sa zadovoljstvom...nisu ga kaznila i to znači da postupak ne zaslužuje kaznu...Felipe Massa je napisao/la:http://www.formula1.com/inside_f1/under ... /5293.html
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"