Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Felipe Massa »

Schumy.d je napisao/la:A šta mislite na zatvaranje Petrova?
Po meni su mu čistu kaznu progledali kroz prste. Ali neka, bolje da nije bilo kazne.
Hm to je sumnjiva situacija.Mislim da vozac samo jednom smije promjeniti pravac na ravnini...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Svaka čast za odlično odvoženu utrku.
Ima hrabrosti za napadanja i borbu.
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Schumy.d je napisao/la:A šta mislite na zatvaranje Petrova?
Po meni su mu čistu kaznu progledali kroz prste. Ali neka, bolje da nije bilo kazne.
Za ovu situaciju se slažem. Al' valjda su odlučili da je bio dovoljno nezasluženo kažnjavan dok je nacist bio na vlasti, pa mu sad malo kompenziraju.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Ponovo odlična utrka. Sa 6 na 20 mjesto. =D> Jest da je ovo sumnjivo, čak je i Jergović rekao da je kažnjivo, ali neka...
Za što su ga sve kažnjavali u prošlosti, sad su mu vratili ovako. Jako mi je žao što nije uspio proći i Sutila... Zbilja je nevjerojatno da je
McLaren toliko sporiji na ravnom + još je bio u slipstreamu + ima F-duct. Vjerojatno je to stvar set-upa. Jako sam zadovoljan nastupom, a
i istovremeno jako razočaran 6. mjestom u poretku. Vozio je 2 sjajne i jednu solidnu utrku a nije za to prikladno nagrađen.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Arai je napisao/la:Ponovo odlična utrka. Sa 6 na 20 mjesto. =D> Jest da je ovo sumnjivo, čak je i Jergović rekao da je kažnjivo, ali neka...
Za što su ga sve kažnjavali u prošlosti, sad su mu vratili ovako. Jako mi je žao što nije uspio proći i Sutila... Zbilja je nevjerojatno da je
McLaren toliko sporiji na ravnom
+ još je bio u slipstreamu + ima F-duct. Vjerojatno je to stvar set-upa. Jako sam zadovoljan nastupom, a
i istovremeno jako razočaran 6. mjestom u poretku. Vozio je 2 sjajne i jednu solidnu utrku a nije za to prikladno nagrađen.
Ja mislim da mu gume više nisu bile u idealnom stanju i da je zbog tog bio sporiji.Inače odlična vožnja iako je za ono mogao biti kažnjen
...put u raj nije posut ružama...
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Odlicna voznja Lewisa od 20.na 6.mjesto =D>
Mislim da mora biti jako zadovoljan utrkom s obzira na okolnosti koje su se dogodile.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Arai je napisao/la:Ponovo odlična utrka. Sa 6 na 20 mjesto. =D> Jest da je ovo sumnjivo, čak je i Jergović rekao da je kažnjivo, ali neka...
McLaren toliko sporiji na ravnom + još je bio u slipstreamu + ima F-duct. Vjerojatno je to stvar set-upa. Jako sam zadovoljan nastupom, a
Hehe sa 6. na 20. mjesto... :biggrin:
Da,baš šteta što nije sutila prošao jer bi onda napao i Kubicu ali nije baš da FI stoji na stazi,imaju odličan top speed što su već i prošle godine pokazali. Treba ih izbjeći tako da se ispred njih kvalificira... :)
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

da, odlična poretjecanja. bravo hamilton.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

King iCool je napisao/la:
Hehe sa 6. na 20. mjesto... :biggrin:
Da,baš šteta što nije sutila prošao jer bi onda napao i Kubicu ali nije baš da FI stoji na stazi,imaju odličan top speed što su već i prošle godine pokazali. Treba ih izbjeći tako da se ispred njih kvalificira... :)
:smijeh: Sa 6. na 20. Haha. Ta mi je dobra. I da, činjenica je da Force India ima odličan top speed, ali malo mi je čudno kako mu se
Hamilton ni u slipstreamu sa F-ductom nije uspio dovoljno približiti za prolaz jer su spominjali 4-5 km/h veće top brzine od ostalih bolida.
No, šta je tu je. Nadam se da se greške u kvalama neće ponavljati.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Arai je napisao/la: :smijeh: Sa 6. na 20. Haha. Ta mi je dobra. I da, činjenica je da Force India ima odličan top speed, ali malo mi je čudno kako mu se
Hamilton ni u slipstreamu sa F-ductom nije uspio dovoljno približiti za prolaz jer su spominjali 4-5 km/h veće top brzine od ostalih bolida.
No, šta je tu je. Nadam se da se greške u kvalama neće ponavljati.
Da,ali ako ima prije ravnine kojih 0.6sec zaostatka onda mu ni 7-8km/h nije dovoljno za prolaz eventualno da mu se prebliži na kočenju u sljedeći zavoj a tako je i bilo,na kočenju ga je sustigao samo da onda nije bio dovoljno blizu na izlasku iz zavoja. A kasnije su i stražnje gume sigurno popustile pa je postalo još teže. Sve u svemu bez Sutilove pogreške Hami ga nebi prošao danas...
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Hamilton zadovoljan plasmanom!
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Svaka čast Hamiltonu, jedini čovjek koji nešto radi na stazi i ne oslanja se kao ostali na to kad budem imao friške gume pokušat ću nešto. Vozi do limita i ne špara gume ni sekunde! neznam od kud mu takva motivacija, biće da mu pašu ova pravila kad nema taktike s gorivom (nego sve moraš sam) ili je očito već skupio neko iskustvo koje ga stavlja u višu klasu!
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

[quote="Dani"]Evo fajta
http://www.youtube.com/watch?v=H2kGNnGA ... r_embedded#" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovdje je trebao popušit kaznu
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Barry »

Dani je napisao/la:Evo fajta
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H2kGNnGA ... r_embedded#[/youtube]
iskreno nisam navijacc hamiltona.. ali ssto visse puta pregledam snimku sve se vise dvoumim.. pravila su ok.. ali ovdje petrov nije pokusavao da pretekne.. hammy je samo izbjegavao zavjetrinu i to je to.. ustalom vozio je po "prljavom" dijelu staze i petrovu je ostalo mnogo prostora .. mogao je samo nastaviti icci pravao tako da... ne znam... mislim da ipak je opomena ok..
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Meni nije jasno zašto je Petrov kao priljepak vrludao za njime? Zašto nije vozio samo ravno i dok je Hamilton vrludao pokušao ga preteći?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

GT-R je napisao/la:Meni nije jasno zašto je Petrov kao priljepak vrludao za njime? Zašto nije vozio samo ravno i dok je Hamilton vrludao pokušao ga preteći?
Zato jer može postići veću brzinu iza Hamiltona u tzv zavjetrini jer je otpor zraka na bolidu Petrova bio znatno manji nego kod Hamiltona. ;)
Tzv. priljepio mu se.

Da se vozio ravno, imao bi puno veći otpor zraka i nebi mogao doći blizu Hamiltona.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Schumy.d je napisao/la:
GT-R je napisao/la:Meni nije jasno zašto je Petrov kao priljepak vrludao za njime? Zašto nije vozio samo ravno i dok je Hamilton vrludao pokušao ga preteći?
Zato jer može postići veću brzinu iza Hamiltona u tzv zavjetrini jer je otpor zraka na bolidu Petrova bio znatno manji nego kod Hamiltona. ;)
Tzv. priljepio mu se.

Da se vozio ravno, imao bi puno veći otpor zraka i nebi mogao doći blizu Hamiltona.
o tome ja gore govorim.. mislim imao je hammy nekih divljih poteza u prosslosti ok .. ali prvi je birao stranu zar ne ? ruku na srce moramo biti iskreni.. petrov za njim.. tako da.. diskutabilno je ..
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Barry je napisao/la: o tome ja gore govorim.. mislim imao je hammy nekih divljih poteza u prosslosti ok .. ali prvi je birao stranu zar ne ? ruku na srce moramo biti iskreni.. petrov za njim.. tako da.. diskutabilno je ..
A OK, možda...
Ali nije baš ni presigurno onako krivudati po startno ciljnoj ravnini sa 300 km/h. ;)
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Schumy.d je napisao/la:
Barry je napisao/la: o tome ja gore govorim.. mislim imao je hammy nekih divljih poteza u prosslosti ok .. ali prvi je birao stranu zar ne ? ruku na srce moramo biti iskreni.. petrov za njim.. tako da.. diskutabilno je ..
A OK, možda...
Ali nije baš ni presigurno onako krivudati po startno ciljnoj ravnini sa 300 km/h. ;)
sigurno ... bez dileme.. ali kazzem opomena je prava stvar.. desilo se jednom i to je to.. FIA je fino lijepo trebala izdati obavijest da ako bilo ko nessto sliccno ponovi penalty i hajd zdravo xD
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Hamilton mi nije nešto drag vozač ali za ovo ga se nema razloga krivit.
Pa što onda ako je vrludao 300 kmh? Valjda je on jedan od najboljih vozača današnjice.

Ljudi kukaju kako nema dovoljno preticanja a kad se nešto događa odmah gunđaju, kažnjavali bi itd.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ice_man je napisao/la:Hamilton mi nije nešto drag vozač ali za ovo ga se nema razloga krivit.
Pa što onda ako je vrludao 300 kmh? Valjda je on jedan od najboljih vozača današnjice.

Ljudi kukaju kako nema dovoljno preticanja a kad se nešto događa odmah gunđaju, kažnjavali bi itd.
Jesi kad cuo za pravila?
slika

ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Felipe Massa je napisao/la:
ice_man je napisao/la:Hamilton mi nije nešto drag vozač ali za ovo ga se nema razloga krivit.

Jesi kad cuo za pravila?
Daj da vidim to pravilo...
Ako nije po pravilima onda sam zato da bude kažnjen.
...x postova zbog toga kako je Hamilton trebao vrludat, neka je to uradio, čovjek se utrkuje, to se traži.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

http://www.formula1.com/inside_f1/under ... /5293.html" onclick="window.open(this.href);return false;

evo izvoli ,tu sve pise....
slika

Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Felipe Massa je napisao/la:http://www.formula1.com/inside_f1/under ... /5293.html

evo izvoli ,tu sve pise....
Prvo, sretan ti rođendan, a drugo "ono što piše" u linku koji si dao kolegi se odnosi na pretjecanja a ne praćenja bolida... nemam se namjeru prepucavati s tobom i tvojom frustracijom prema Hamiltonu no sjaši malo sa čovjeka...da je kriv i zaslužio kaznu, kaznili bi ga i to sa zadovoljstvom...nisu ga kaznila i to znači da postupak ne zaslužuje kaznu...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Odgovori