Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Trebali ste ga prodati u Barcu!Dani je napisao/la: Pod hitno mijenjati Škrtela i Aggera.
Ma sta ce nam?Schumy.d je napisao/la:Dani, kad nam prodajete Suareza??
Mi njima Benzemu, oni nama Suareza i 20 milijuna.Marc Marquez je napisao/la:Ma sta ce nam?Schumy.d je napisao/la:Dani, kad nam prodajete Suareza??
Pa Dani bi se rješavao Suareza, a nama bi dobro došla špica.Alonso-champ je napisao/la:Mislite imate kintu pa mozete imati koga hocete....e pa ne moze
Tko uplati 50-60 milijuna, vodi ga sa Anfielda.Alonso-champ je napisao/la:sva sreca pa se Dani ne pita nista
ja mislim,da ako Liverpool sljedecu sezonu udje u CL,da ce Suarez ostati,a ako ne udju onda smo ga izgubili....
Ma to se slažem... Zna igrati fantastično, ali se ne sjećam kad je zadnji put zabio hattrick.Marc Marquez je napisao/la:Benz kad je u formi, nisu mu ravni ni Aguero ni Suarez... Ali problem je što kod Benza forma varira da me glava boli. No, ajd ušo je u neku formu pa ga se ne bi tako lako rješavao još
Postoje krila u Realu da zabijaju hattrickoveSchumy.d je napisao/la:Ma to se slažem... Zna igrati fantastično, ali se ne sjećam kad je zadnji put zabio hattrick.Marc Marquez je napisao/la:Benz kad je u formi, nisu mu ravni ni Aguero ni Suarez... Ali problem je što kod Benza forma varira da me glava boli. No, ajd ušo je u neku formu pa ga se ne bi tako lako rješavao još