Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
The Chaser

Re: Felipe Massa

Post Postao/la The Chaser »

Čestitke Felipeu na 7. mjestu i 1. mjestu u ukupnom poretku! =D>
Neka 1. ostane do kraja! 8)

Ne znam zašto komentatori nisu ni jednom spomenuli to da se Massa probio za 14 mjesta naprijed jednako kao i Hamilton. :?

I još nešto kad sam već tu...
Zbilja je nevjerovatno koliko nitko ne podnosi Massu.
Doslovce se moram sramiti kad kažem da mi je on najdraži vozač... :cry: :roll:
Još nisam čuo da je netko rekao bar jednu pozitivnu riječ o njemu, barem što se tiče ljudi s kojima sam pričao o F1.
A ono najgore...neki dan sam isto tako pričao sa frendovima i kad sam rekao da mi je najdraži tim Ferrari sve je bilo OK, ali kad sam rekao "A najdraži vozač mi je Felipe Massa..." i "Jedan od razloga zašto mi je najdraži vozač je i njegova osobnost..." to je bilo to...pokopali su me! :cry:
Neki od komentara kojima sam bio obasut su: "On ne zna vozit...", "On nikad neće biti prvak...", "Sramota za koga navijaš...", "Alonso će uvijek biti bolji od njega", "On nema pojma kako se vozi po kiši...", "I ja bi vozio bolje od njega da sam u Ferrariju...", "Ti si peder što navijaš za njega...", "Sviđa ti se njegova osobnost...fakat si budala. Šta ti se sviđa Massa?" itd. #-o
Nisam mogao doći do riječi...
Ne znam što da kažem... :cry:
Čini se da nam demokracija i nije jača strana.
I svi bi znači trebali navijati za Alonsa, Hamiltona, Vettela ili Schumachera? :roll:
Svi ostali su smeće... #-o
Tako da nemam riječi. :(

Ja jednostavno ne mogu navijati za vozača ako mi se ne sviđa njegova osobnost.
Nemam baš ništa protiv Hamiltona, on mi je OK...ali mi kao osoba nije nešto simpatičan.
Bez obzira na to što on možda i vozi bolje od Massa, nikad mi neće biti draži.
Massa je čovjek sa srcem i osjećajima, a također je i prvi pobjednik kojeg sam vido na postolju.
Naime, VN Brazila 2006. je prva F1 utrka koju sam gledao, a on je tada pobjedio.
Između ostalog...zar nemam pravo navijati za koga god želim?
Bruno Senna mi je osobno najdraži novi vozač iz istog razloga. Čovjek je!

Eto, samo sam htio ovo negdje napisati.
Hvala na razumijevanju!

P.S. Sretan Uskrs svima! :D
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

The Chaser je napisao/la:
Ne znam zašto komentatori nisu ni jednom spomenuli to da se Massa probio za 14 mjesta naprijed jednako kao i Hamilton. :?
Pa vjerovatno zato sto je Lewis cijelo vrijeme napadao trazio nacine da prolazi preko drugih vozaca,dok je Massa prolazio ove koji su odustali ;) Mozda nije brzi Alonsa i ostalih,ali ko zna mozda takvim nacinom voznje i skupljanjem bodova postane prvak.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Malo je na početku rezervirano vozijo ali kasnije je OK vozijo. ;)
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

The Chaser je napisao/la:Čestitke Felipeu na 7. mjestu i 1. mjestu u ukupnom poretku! =D>

Još nisam čuo da je netko rekao bar jednu pozitivnu riječ o njemu, barem što se tiče ljudi s kojima sam pričao o F1.
A ono najgore...neki dan sam isto tako pričao sa frendovima i kad sam rekao da mi je najdraži tim Ferrari sve je bilo OK, ali kad sam rekao "A najdraži vozač mi je Felipe Massa..." i "Jedan od razloga zašto mi je najdraži vozač je i njegova osobnost..." to je bilo to...pokopali su me! :cry:
Neki od komentara kojima sam bio obasut su: "On ne zna vozit...", "On nikad neće biti prvak...", "Sramota za koga navijaš...", "Alonso će uvijek biti bolji od njega", "On nema pojma kako se vozi po kiši...", "I ja bi vozio bolje od njega da sam u Ferrariju...", "Ti si peder što navijaš za njega...", "Sviđa ti se njegova osobnost...fakat si budala. Šta ti se sviđa Massa?" itd. #-o
I svi bi znači trebali navijati za Alonsa, Hamiltona, Vettela ili Schumachera? :roll:

Nemam baš ništa protiv Hamiltona, on mi je OK...ali mi kao osoba nije nešto simpatičan.
Massa je čovjek sa srcem i osjećajima, a također je i prvi pobjednik kojeg sam vido na postolju.
Naime, VN Brazila 2006. je prva F1 utrka koju sam gledao, a on je tada pobjedio.

Hvala na razumijevanju!

U F1 se ne traži osobnost. Traže se rezultati.
Avanti FER, Avanti!!!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

The Chaser je napisao/la:Čestitke Felipeu na 7. mjestu i 1. mjestu u ukupnom poretku! =D>

Hvala na razumijevanju!

Druze nemas se sta sramiti.Ja sam ponosan sto navijam za Massu i za Ferrari i kad me god neko pita za koga navijas od vozaca ja ko iz topa za FELIPEA MASSU.Jednostavno ovde na ovom forumu se samo pamte njegove lose voznje i osim nas njegovih navijaca niko ne spomene neke od njegovih nezaboravnih utrka.Npr: Silverstone 2007,Brazil 2006,Madjarska 2008,Brazil 2008,Singapur 2008 itd itd
Al bas u inat drugima volio bih da osvoji naslov ,pa da vidim onda komentari.
Koliko god da Felipe odvozi dobro uvjek ce biti onih koji ce reci da bi Alonso ili Kimi odvezli bolje #-o .
Poslije one nesrece u Madjarskoj ,bio sam toliko snuzden da par dana nisam mogao pricati ni sa prijateljima,jednostavno samo sam se molio da sve bude OK ,pa makar se i nevratio u F1,ali vratio se i pokazao da je vozac koji moze biti prvi u ukupnom poretku .
Ako Felipe nikad ne osvoji naslov svjetsko prvaka,nema veze ,ja cu uvijek navijati za njega, pa taman vozio i za Virgin,nemogu smisliti "navijace" koji mjenjaju omiljenog vozaca zbog toga sto je taj osvojio naslov ili pobijedio.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Kolega Felipe Massa u potpunosti se slažem sa tobom. =D>
Meni je drago kad čujem da neko navija za ekipu ili vozača koji nije toliko popularan ili in u društu kada se raspravlja o F1.
Svako ima svoje mišljenje i to treba poštovati. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

The Chaser je napisao/la:
To je tako, sto god on napravi, uvijek ce reci... "Vozac XY bi to napravio bolje". Ne moras se oko toga zamarati. Pusti ih neka pricaju sta god hoce. ;)

I ja sam bio u slicnoj situaciji kao i ti, mogu ti samo reci, da nemas razloga se sramiti. ;) Felipe je odlican vozac. Uz malo srece, tko zna, mozda ove godine osvoji prvenstvo. ;) Vrijeme je, da ga napusti nesreca. ;)
slika
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

Ljudi su više takvi što je primitivnija zemlja 8) Cijeni se 1. i jedino uspjeh a sve ostalo nije važno ako imaš moći i para :D
Da su 2 vozača identična uvijek bi skromniji bio "lošiji" a da je najbolji vozač na gridu povučeni dosadni lik koji vozi za loše momčadi imao bi sve skup 3 fana. Treba navijati za onog koga srce izabere (da se tako peder... izrazim :D ) jer svi smo različiti i cijenimo različite stvari :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Evo onog team radia....

:D
slika
Ferraristica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Ferraristica »

Massin jedini nedostatak je upravo to što je on "good boy",prati ga ta reputacija dobrice.
Ljudi bi ga vše cijenili da je gad,bezobrazan i drzak na stazi kao što su Alonso i Hamilton. To je ono što odlučuje nijanse i sigurno da su u nekim situacijama oni bolji vozači od njega,ali to ne znači da svi moramo navijati za Alonsa ili Hamiltona... Baš naprotiv,ti vozači u zasluzili respekt ,ali nisu moji omiljeni vozači.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

ma massa je kralj... u to nema dileme.. definitvno od kako pratim F1 i navijam za ferrari massa mi je meddu top tri vozacca koji su ikad dossli u ferrari.. samo kao ssto gore Ferraristica problem je ssto je isuvisse mekan.. zaboga kad ga pogledass bez kacige ko kakav djeccaccicc :D fali mu bezobrazluka jer tako se uzima prvenstvno.. usput ssto je taj ccovjek imao pehova malo je recci ...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
EdijanH
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la EdijanH »

Netko gore je spomenuo da je Massa napredovao u zadnjoj utrci kao i Lewis, e da, da je situacija obrnuta, bez obzira na to kako je došao do toga, od Lewisovog progresa bi se odmah napravila priča, bez obzira ako nije bilo pretjecanja i sl... VN Australije je Ferni dovezao sa zadnjeg na četvrto, što je matematički čini mi se mnogo više nego što je Lewis uradio, ali neznam kako Vama, meni se čini da se o Lewisovom ''podvigu'' priča i previše... Da se nitko nečudi zbog čega pričam o Lewisu, odmah ću preći na stvar... S ovim samo želim da kažem poštovanom gospodinu gore, zaboravio sam nick, ali je spominjao da ga je sramota reći da navija za Massu... Činjenica je da šta god Lewis ili Seb da urade, od toga se pravi zlato i priče, ali valjda je baš u tome slast u navijanju za nekoga... Ja sam navijao za Fernija od njegove prve utrke, a vjerujem da svi znaju Fernijevu priču, heh, ali se nisam sramio reći to, pa sam doživio da mi par godina nakon isti ti koji su se smijali kažu ''nemogu da vjerujem da to nije bila ludost ili mislio sam da neće nikad ništa postići''... Pa imam prijatelja koji navija za Jensona od njegove prve utrke, realno, isti ja sam mu se smijao većinu vremena, dok se on prošle godine nije ismijao meni... I zašto postoji taj stereotip, ta fraza, kako već, da Massa nikad neće biti svjetski prvak... Realno možda i neće, ali po meni je Massa zaslužio prvenstvo one godine kada ga je Lewis uzeo, ali to većina ljudi zaboravlja... A da se to desilo Sebu, godinama bi se pričalo kako je on trebao biti prvak, kako nema sreće i slično, kao što se priča da je Lewis izgubio prvenstvo od Kimija, a ja smatram da ga Lewis nije ni imao te godine i da ga je Ferni izgubio od Kimija... Upravo zbog ovakvih stavova se i vidi da smo svi različiti i bilo bi dosadno da svi navijamo za iste... Massa jednostavno nije popularan, ali daleko od toga da on nije dobar vozač, naravno, meni je Ferni najbolji, ali nepodcjenjujem Massu, a ono što sam htio reći je to da ga većina shvata olako i podcjenjuje, ali to je F1... Nepostoje novci kojima se može kupiti osjećaj kada je Ferni bio prvi put svjetski prvak, a realno, nije ni on bio baš nešto omiljeni dok nije postao svjetski prvak... SALUTE !!!
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

Mozda se spominje Hamilton zato sto je on svoja mjesta osvojio izravnom borbom na stazi dok je Massa to ucinio kroz boksove.

Inace Hamilton je imao 5 pretjecanja (kao i na prosloj trci) dok su Ferrariji ukupno imali 2 danas.

Inace Mclaren vodi u ukupnom broju pretjecanja.

Statistika pretjecanja:

http://www.cliptheapex.com/forum/viewto ... 2&start=50" onclick="window.open(this.href);return false;
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Ma uglavnom mu se prigovara zato jer je blijed kad mu auto nije na vrhunskom nivou i zato jer se redovito osramoti kad vozi po kiši (osim Brazila 2008.).
Vettel

Post Postao/la Vettel »

Tommy je napisao/la:Mozda se spominje Hamilton zato sto je on svoja mjesta osvojio izravnom borbom na stazi dok je Massa to ucinio kroz boksove.

Inace Hamilton je imao 5 pretjecanja (kao i na prosloj trci) dok su Ferrariji ukupno imali 2 danas.

Statistika pretjecanja:

http://www.cliptheapex.com/forum/viewto ... 2&start=50" onclick="window.open(this.href);return false;

To baš ništa ne znači, vrlo važno što je pretjecal nekonkurentne bolide ;)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Vettel je napisao/la:
Tommy je napisao/la:Mozda se spominje Hamilton zato sto je on svoja mjesta osvojio izravnom borbom na stazi dok je Massa to ucinio kroz boksove.

Statistika pretjecanja:

vrlo važno da ih Vettel nikad nije toliko pretjecal
(kad ćeš prestat provocirat?)
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Statistika pretjecanja:

Zanimljiva statistika.
Također je zanimljivo što, ako sam dobro brojao, od McLarenovih 14 pretjecanja Hamilton ima 13, a od Ferrarijevih 10 Alonso ima 9?
Od 7 puta što je Ferrari prestignut, Alonso 2, Massa 5?
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Statistika pretjecanja:

nebitna statistika.. ako se uzme u obzir da je krenuo u australiji sa 11. u maleziji sa 20. ... sasvim logiccno da cce se nakupiti masa preticanja... ferrarijevi bolidi su kretali blizze pole i nisu imali toliko mogucnosti za preticanje .. na kraju krajeva.. sa dva rpeticanja su uzeli 1-2 u bahreinu... kratko jasno konkretno..
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
Vettel je napisao/la:

Statistika pretjecanja:

vrlo važno da ih Vettel nikad nije toliko pretjecal
(kad ćeš prestat provocirat?)
Sa polea se i ne moze preticati ;)
(i meni ide na zivce, ali ti opaska nije na mjestu)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Šta mislite da li će Massa i sljedeće sezone voziti za Ferrari, pošto mu je ovo, za sada, poslednja godina kako je pod ugovorom sa Ferrarijem? :?:
Čitam po inostranim forumima da je Ferrari zadovoljan sa Massom i da su mu ponudili produženje ugovora za tri godine ;) , a kao izvor navode Brazilian TV #-o
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Šta mislite da li će Massa i sljedeće sezone voziti za Ferrari, pošto mu je ovo, za sada, poslednja godina kako je pod ugovorom sa Ferrarijem? :?:
Čitam po inostranim forumima da je Ferrari zadovoljan sa Massom i da su mu ponudili produženje ugovora za tri godine ;) , a kao izvor navode Brazilian TV #-o
Ne znam...
Ja mislim da će ići u lov na Vettela, a ako to otpadne, onda će ostati još eventualno godinu.
Ali, stvarno je teško to prognozirati. Puno odgovora će nam donijeti ova sezona.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Šta mislite da li će Massa i sljedeće sezone voziti za Ferrari, pošto mu je ovo, za sada, poslednja godina kako je pod ugovorom sa Ferrarijem? :?:
Mislim,da ako Ferrari na kraju sezone,kada se bude sve sabiralo i oduzimalo,bude imao jake rezultate onda ce Massa ostati.Takodjer,jos jedan faktor je taj odnos Alonso-Massa.U slucaju da Massa tijekom ove sezone bude losiji od Alonsa,ali dovoljno dobar da ne zaostaje enormno ( drugim rijecima da je tu na postolju,sa velikim brojem bodova ) onda su velike sanse da ostane jer Ferrari ima savrsen scenarij za buducnost( nesto poput Schumacher ere ).Dakle,vise je faktora.Sumnjam da ce odmah iduce sezone loviti Vettel-a jer vec imaju Alonsa,kao dugorocno rjesenje.

Inace Massa je zaista jedan pouzdan i radisan vozac.Od '06 je tu( mada je u Ferrari-ju kao test vozac poznat jos od '03 i njegovog danonocnog testiranja bolida koji je izrastao u legendarni F2004 ) i uglavnom je radio odlican posao.Mislim da su vece sanse da ostaje gdje je,nego da ide iz Ferrari-ja...
FORZA FERRARI!!!
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

niti volim niti ne masu ali je sto se tice voznje mediokritet i ako ikad postane sampion pratice ga isti glas ko i batona

koliko je dobar vozac vidi se po tome sto nije mogao da se odlepi od alonsa sa pokvarenim menjacem
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

Barry je napisao/la:
nebitna statistika.. ako se uzme u obzir da je krenuo u australiji sa 11. u maleziji sa 20. ... sasvim logiccno da cce se nakupiti masa preticanja... ferrarijevi bolidi su kretali blizze pole i nisu imali toliko mogucnosti za preticanje .. na kraju krajeva.. sa dva rpeticanja su uzeli 1-2 u bahreinu... kratko jasno konkretno..
Kako nije statistika nebitna, evo ti malezije, Ferrariji su imali prosjecno gore startne pozicije a imali su ukupno dva pretjecanja. U Bahreinu Ferraiji nisu imali niti jedno pretjecanje, Mclaren je imao jedan. Pretjecanje Vettela se ne racuna jer bio u problemima.
U Australiji je Alonso skupio lijepih 8 pretjecanja, ali fenomenalni Massa je to sve upropastio tako sto je dopustio Webberu i Hamiltonu da ga razjebu kao beba zvecku.

Alonsa mozemo opravdati u Maleziji jer covjek je imao problema sa bolidom cijelu trku, koja je tocno Massina isprika da nije uspio pretjeci nikoga osim Buttona koji je imao sporiju istrosenu komponentu guma?
Vettel je napisao/la: To baš ništa ne znači, vrlo važno što je pretjecal nekonkurentne bolide ;)
Te iste koje Massa nije pretjeci na prosloj trci, ali nisu samo tu bili nekonkurentni bolidi, bilo je tu i Red Bulla, Ferrarija, Mclarena, Mercedesa, tako da ti to bas ne stoji.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da će ići u lov na Vettela, a ako to otpadne, onda će ostati još eventualno godinu.
Ali, stvarno je teško to prognozirati. Puno odgovora će nam donijeti ova sezona.
ali zašto bi red bull pustio vettela? nemaju novca? nemaju dobar bolid? nisu atraktivni?

ja mislim da će vettel do daljnjega (čitaj dok je alonso u ferrariju) sigurno biti u red bullu, nakon toga je sve moguće.

massa nije idealan vozač za ferrari, ali je požrtvovan i trudi se. radnik je. to se cijeni i to je ok.
Odgovori