Neka 1. ostane do kraja!

Ne znam zašto komentatori nisu ni jednom spomenuli to da se Massa probio za 14 mjesta naprijed jednako kao i Hamilton.

I još nešto kad sam već tu...
Zbilja je nevjerovatno koliko nitko ne podnosi Massu.
Doslovce se moram sramiti kad kažem da mi je on najdraži vozač...

Još nisam čuo da je netko rekao bar jednu pozitivnu riječ o njemu, barem što se tiče ljudi s kojima sam pričao o F1.
A ono najgore...neki dan sam isto tako pričao sa frendovima i kad sam rekao da mi je najdraži tim Ferrari sve je bilo OK, ali kad sam rekao "A najdraži vozač mi je Felipe Massa..." i "Jedan od razloga zašto mi je najdraži vozač je i njegova osobnost..." to je bilo to...pokopali su me!

Neki od komentara kojima sam bio obasut su: "On ne zna vozit...", "On nikad neće biti prvak...", "Sramota za koga navijaš...", "Alonso će uvijek biti bolji od njega", "On nema pojma kako se vozi po kiši...", "I ja bi vozio bolje od njega da sam u Ferrariju...", "Ti si peder što navijaš za njega...", "Sviđa ti se njegova osobnost...fakat si budala. Šta ti se sviđa Massa?" itd.

Nisam mogao doći do riječi...
Ne znam što da kažem...

Čini se da nam demokracija i nije jača strana.
I svi bi znači trebali navijati za Alonsa, Hamiltona, Vettela ili Schumachera?

Svi ostali su smeće...

Tako da nemam riječi.

Ja jednostavno ne mogu navijati za vozača ako mi se ne sviđa njegova osobnost.
Nemam baš ništa protiv Hamiltona, on mi je OK...ali mi kao osoba nije nešto simpatičan.
Bez obzira na to što on možda i vozi bolje od Massa, nikad mi neće biti draži.
Massa je čovjek sa srcem i osjećajima, a također je i prvi pobjednik kojeg sam vido na postolju.
Naime, VN Brazila 2006. je prva F1 utrka koju sam gledao, a on je tada pobjedio.
Između ostalog...zar nemam pravo navijati za koga god želim?
Bruno Senna mi je osobno najdraži novi vozač iz istog razloga. Čovjek je!
Eto, samo sam htio ovo negdje napisati.
Hvala na razumijevanju!
P.S. Sretan Uskrs svima!