Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la goran007 »

o toj temi vam lijep prica Ron u hrvatskom izdanju F1racinga s pocetka 2006.godine...pregovori s Ferrarijem su puni prije zapeli i Todt je reko dk je on tamo nece bit Fernando...Ron prica o tome kak je Montoya bio ljut prije pocetka sezone 2006.kad mu je javio da je Fernando potpisao jer e mislio da gubi mjesto u ekipi,kak se Flavio ljutio jer nije htio pricekati(mislim da 2 tjedna s objavom) jer se radilo o nekim sponzorima za Renault i o ostanku Renaulta uopce u F1...ispalo je na kraju kak je ispalo,al Fernando je napravio dobar posao s prelaskom(a i hrabar-potpisao je kad su bili i Kimi i Juan Pablo)...ipak na kraju svi vozaci zele vozit za Mclaren i Ferrari koji su ipak institucije tog sporta i reko bi da bez njih taj sport ne bi bio isti
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Pustite sad tko je što rekao i kada. Ako je Todt rekao da Alonso neće u Ferrari dok je on tu onda je ta reakcija sasvim očekivana. Zamislite da vam je potajna želja Ferrari a oni vas odbijaju i još tako poručuju. Ja bi im pokazo srednji prst :badgrin:
Što mene veseli je upravo činjanica da je pravio dobra vremena i koliko sam vidio imao je par najbržih krugova. Poslije utrke bio je jako raspoložen i kad su ga pitali o 3 ulasku u box, sa smješkom je rekao da su malo experimentirali i da isu im sad neke stvari jasnije. Uopće nije bio zabrinut :D
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

F2004_the_best_ever je napisao/la: Alonsova želja je bila da vozi za McLaren a ne za Ferrari. ;)
Dok nije upoznao Dennisa. :D

Ljudi griješe, a danas Alonso uživa, a auto vjerujem da će biti spreman za vrh.
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Tako je kolega podsjeti ih, ja mu to nikada neću zaboravit. :biggrin:
Alonsova želja je bila da vozi za McLaren a ne za Ferrari. ;)

Ne razumijem uopće zašto ti toliko smeta ta jedna izjava, a vidiš da Alonso daje sve od sebe da bude što brži i da Ferrari bude što uspješniji. Pa i Niko Kranjčar je dinamovac i vjerojatno da nije morao nebi nikad došao u Hajduk, to je čak govorio i otvoreno dok je igrao za Hajduk, ali svejedno ga je Torcida obožavala i dan danas ga obožava iz jednostavnog razloga, poštuje klub i davao je sve od sebe da igra što bolje i Hajduk bude što uspješniji. Isto je sa Alonsom, volio on ili ne Ferrari on sada za njega vozi, a vidim da daje sve od sebe da bude zajedno sa ferrarijem što uspješniji i svaka njegova izjava u usporedbi sa time je potpuno nevažna.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Ferrari-BiH je napisao/la:"As long as it's not red"

Ko gleda F1 znat ce o cemu pricam

brazil 2006.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

nema veze sta je rekao,tad je bio mlad i neiskusan i mozda nije trebao svasta pricati al jedno je sigurno:on je među top 3 sigurno danasnjice a polako i ulazi među top 5 svih vremena :)
Alonsista hasta la muerte..
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

The Greatest je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la:Bio sam ljut na Alonsa zbog starta, međutim sad kad malo bolje pogledam start utrke nije bila greška Alonsa, kao prošle godine, već je to splet nesretnih okolnosti, tako da je Alonso dobro i prošao taj prvi zavoj moglo je biti i gore da ga je neko udario, da je izašao sa staze ili da je morao jako kočit pa upropastit gume. ;) Zbog toga što sam okrivio Alonsa za loš start ispričavam se Alonsu i njegovim fanovima :biggrin: . Očigledno da Alonsu Button stvara probleme na startu u Australiji #-o , tako je bilo i prošle godine, valjde se to neće ponovit sledeće godine. Ja često kritikujem Alonsa ali zato što očekujem od njega da bude najbolji u svim aspektima vožnje, jer je on za mene jedan od najboljih vozača u F1. ;)
pravi komentar, ja ga jako postujem kao vozaca ali kao covjek hmmmm...
Hamilton, kao čovjek, ništa nije bolji od Alonsa.

Pišete gluposti ni jednog od njih niste osobno upoznali i nemojte se pravit pametni. Ja ne volim s jedne strane Alonsov karakter, a s druge volim... i to je to, a ići za nekog govorit da je loša osoba, a nisi ga osobno upoznao je glupost..
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

It wasn’t the start that we all wanted but nor is it anything to get worried about. I already said it yesterday evening at the track: 12 points is not far below the world champion’s average last year and two title contenders finished behind me. So overall the Australian Grand Prix can’t be defined as disastrous. Certainly, in qualifying we were very far from Vettel’s Red Bull and far from Hamilton’s McLaren but in the race the situation improved – perhaps not compared to Sebastian but certainly against the others. The start was a pity: if I hadn’t found myself down in 9th place at the beginning of the first lap I’d have been able to fight to the finish for the two lower steps of the podium.

I’m not one of those who believes a degree of temperature here or there can determine major changes in the performance of the car on the track. So I don’t agree that the fact that yesterday was hotter compared to Saturday necessarily played into our favour. On Friday, when temperatures were similar to those during qualifying, the car went very well. The next day, from the morning, it wasn’t so good and we have to understand why that happened by carefully analysing the data.

For me there weren’t any big surprises this weekend, particularly because I didn’t arrive in Melbourne with a clear idea of how the grid would line up. From the tests, especially this year, it was difficult to have a realistic picture of the situation. The only positive surprise was the behaviour of the Pirelli tyres which, at least at Albert Park, showed less degradation than what we saw at the test. We will see how things go in Malaysia at Sepang, on a track that is very different to the semi-street circuit of Albert Park.

I’ve stayed in Australia and I will remain here until the beginning of next week, when I will head to Malaysia. It’s important to prepare very well for the next two rounds, which are back-to-back. They are both very demanding from the physical point of view, especially Sepang where we drive in very high temperatures.
...put u raj nije posut ružama...
alogoc
Navijam za: alonsa

Post Postao/la alogoc »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Bio sam ljut na Alonsa zbog starta, međutim sad kad malo bolje pogledam start utrke nije bila greška Alonsa, kao prošle godine, već je to splet nesretnih okolnosti, tako da je Alonso dobro i prošao taj prvi zavoj moglo je biti i gore da ga je neko udario, da je izašao sa staze ili da je morao jako kočit pa upropastit gume. ;) Zbog toga što sam okrivio Alonsa za loš start ispričavam se Alonsu i njegovim fanovima :biggrin: . Očigledno da Alonsu Button stvara probleme na startu u Australiji #-o , tako je bilo i prošle godine, valjde se to neće ponovit sledeće godine. Ja često kritikujem Alonsa ali zato što očekujem od njega da bude najbolji u svim aspektima vožnje, jer je on za mene jedan od najboljih vozača u F1. ;)
pogledaj proslogodisnji start ponovo pa ces vidjet da je bio s kotacima na bjeloj liniji a padala je kisa ta ista linija je ove godine premazana katranom prema tome nije ni lani bilo greske
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Bilo je greske jer je prosle godine ta linija bila tamo, Alonso ju je nagazio, a u prijenosu smo mogli cuti schumijevog inzinjera kako ga podsjeca da ne nagazi na bijelu liniju jer je skliska... Dakle Alonsova greska... Iako sam njegov fan, sagledam to realno... To sto ove godine te linije nije bilo (po tvome, ja nisam obracao paznju) ne opravdava ga za proslogodisnju glupost...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Pišete gluposti ni jednog od njih niste osobno upoznali i nemojte se pravit pametni. Ja ne volim s jedne strane Alonsov karakter, a s druge volim... i to je to, a ići za nekog govorit da je loša osoba, a nisi ga osobno upoznao je glupost..
Pročitaj moj post na prethodnoj stranici. Pročitaj zašto sam ovo napisao i nemoj govoriti da pišem gluposti bezveze.
Avanti FER, Avanti!!!
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

Alonso je i dobro startao obzirom da je imao proklizavanja kotača. Jednostavno se gume nisu dovoljno ugrijale a Alonso se baš trudio da ih ugrije. Pogledajte video:
http://www.youtube.com/watch?v=nT2cL1qbm3I

EDIT
A i pogledajte i ovaj video kako lovi bolid. =D>
http://www.youtube.com/watch?v=OL8fkB_c ... re=related
Memphis

Post Postao/la Memphis »

ovakav čovjek je trebao ferrariju da uzburka ždrebčevu krv ...čovjek koji zna potegnut i voli riskirat ...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Memphis je napisao/la:ovakav čovjek je trebao ferrariju da uzburka ždrebčevu krv ...čovjek koji zna potegnut i voli riskirat ...
Pa i Kimi je volio i znao "potegnut". :badgrin:
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

King iCool je napisao/la:
Memphis je napisao/la:ovakav čovjek je trebao ferrariju da uzburka ždrebčevu krv ...čovjek koji zna potegnut i voli riskirat ...

Čašicu žestice... ;)
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

HrC je napisao/la:
King iCool je napisao/la:

Čašicu žestice... ;)
odakle van to?!?
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
Memphis

Post Postao/la Memphis »

ELESSAR je napisao/la:

Čašicu žestice... ;)

odakle van to?!?
http://www.youtube.com/watch?v=-VW2oAkjcJ4" onclick="window.open(this.href);return false;
zizi
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la zizi »

Memphis je napisao/la:
ELESSAR je napisao/la:

Čašicu žestice... ;)

odakle van to?!?
http://www.youtube.com/watch?v=-VW2oAkjcJ4" onclick="window.open(this.href);return false;

zar ne vidiš da se čovjek šali. pogledaj mu avatar. poznata fotka sa pijanim kimijem. (pijan je defenitivno, ali ne bih se zakleo da je kimi u pitanju) :)
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
zizi
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la zizi »

na službenoj f1 stranici je razgovor s fa. zanimljiv mi je detalj kada kaže kako su "dva kandidata za titulu završila iza njega". da podsjetim, iza njega su završili, između ostalih, i mw, jb i fm. reklo bi se da barem jednog od njih ne smatra kandidatom. ili je, možda, htio reći tri pa mu se omaklo?
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

day piši bar prezimena vozača... ovak rano odgonetnut "fm" mi je bol :)
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
alogoc
Navijam za: alonsa

Post Postao/la alogoc »

http://www.yallaf1.com/2011/04/01/alons ... -for-2011/" onclick="window.open(this.href);return false;

dobra dobra!
l3n00x
Navijam za: alonso

Post Postao/la l3n00x »

alonso 5. izvukao max iz bolida
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Poza Alonsa pred ekranom Live timinga nakon kvala.... neprocijenjivo ^^
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Dero je napisao/la:Poza Alonsa pred ekranom Live timinga nakon kvala.... neprocijenjivo ^^
Nisam to vidio, šta je uradio :?:
Alonso je izvukao 110% iz bolida a i čini mi se pored toga je pokušao da što više sačuva gume ;)
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

zar ne izvlace svi max iz svojih bolida?
Odgovori