Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Schumy.d »

sunseeker je napisao/la: ali zašto bi red bull pustio vettela? nemaju novca? nemaju dobar bolid? nisu atraktivni?

ja mislim da će vettel do daljnjega (čitaj dok je alonso u ferrariju) sigurno biti u red bullu, nakon toga je sve moguće.

massa nije idealan vozač za ferrari, ali je požrtvovan i trudi se. radnik je. to se cijeni i to je ok.
Ne kažem ja da će on sigurno doći, ali mislim da bi ga Ferrari mogao zakaparati. ;)
Sam Vettel je izjavio da mu je san jednog dana voziti za Ferrari, a sumnjam da su u Ferrariju nezainteresirani za njega i da će dopustiti nekom drugom da im otme tog vozača.
A, vidjet ćemo sve...

S druge strane, ja ne znam tko bi mogao doći umjesto Masse da on ode. Kubica?
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Ja čisto sumnjam da če u Ferrariju spariti dva prema njima super vozača....Vettel i Alonso neće zajedno voziti jer budimo realni uvijek u Ferrariu postoji broj jedan....Iako navijam za Massu to je u Ferrariu trenutno Alonso...Sve bih dao da im Massa napokon svima pomrsi račune i ne samo da nadvisi momčadskog kolegu nego i osvoji prventvo! Go Massa!
1982 UCV 1919
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Schumy.d je napisao/la: Ne kažem ja da će on sigurno doći, ali mislim da bi ga Ferrari mogao zakaparati. ;)
Sam Vettel je izjavio da mu je san jednog dana voziti za Ferrari, a sumnjam da su u Ferrariju nezainteresirani za njega i da će dopustiti nekom drugom da im otme tog vozača.
A, vidjet ćemo sve...

S druge strane, ja ne znam tko bi mogao doći umjesto Masse da on ode. Kubica?
da, ali zašto bi ga red bull pustio? misliš da će vettel radije voziti za manje u ferrariju nego za više u red bullu? pogotovo sad kad je evidentno da su sposobni složiti pobjednički bolid dvije godine zaredom?

ferrari također neće pustiti massu.... mlad je, nije preskup, relativno je brz i pouzdan, sposoban je napredovati, psihički je jak.... dobar vozač za dobre novce.
Dr. DJ je napisao/la:Ja čisto sumnjam da če u Ferrariju spariti dva prema njima super vozača....Vettel i Alonso neće zajedno voziti jer budimo realni uvijek u Ferrariu postoji broj jedan....Iako navijam za Massu to je u Ferrariu trenutno Alonso...Sve bih dao da im Massa napokon svima pomrsi račune i ne samo da nadvisi momčadskog kolegu nego i osvoji prventvo! Go Massa!
massa je već pomrsio račune, nadvisio je kimija. massa je definitivno kapacitet za prvaka, a ako to uspije pored alonsa (na bilo koji način) onda mu je i uspjeh veći.

mislim da su u ferrariju prije svega sretni što su se riješili raikkonena.
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Iskreno ja nebi bio zadovoljan samo nadvisivanjem Alonsa...Ako se pokaže da je ovogodišnji bolid definitivno materijal za prvaka...Onda misli da i Massa mora do kraja dokazati svoju kvalitetu i osvojiti naslov...Jer školu je prošao...Praksao se kod najboljega...Iskustva ima...Tako da je došlo vrijeme da se vidi ili jesi ili nisi...
1982 UCV 1919
Schumy.d
Legenda
Legenda

sunseeker je napisao/la: da, ali zašto bi ga red bull pustio? misliš da će vettel radije voziti za manje u ferrariju nego za više u red bullu? pogotovo sad kad je evidentno da su sposobni složiti pobjednički bolid dvije godine zaredom?
Pa usporedi Alonsovu plaću sa Vettelovom. Ima i Ferrari novaca za platiti vozača. Ja definitvno vidim Vettela u Ferrariju, ali tek možda 2012. ili 2013. Ali moguće da ga zakaparaju već iduće sezone.
A do tad... tko živ tko mrtav.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ja ga vidim u Mercedesu prije nego u Ferrariju.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Dani je napisao/la:Ja ga vidim u Mercedesu prije nego u Ferrariju.
A koga onda vidiš u Ferrariju :?: ;)
Ja dijelim isto mišljenje kao i kolega Schumy.d što se tiče Vettela i Ferrarija. ;)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pa Alonsa i Massu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Ja ga vidim u Mercedesu prije nego u Ferrariju.
Zato baš ja i mislim da bi već iduće sezone Ferrari mogao u "lov".
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ja mislim da bi ferrari mogao dovest nekog od onih svojih omladinaca,onaj bortolloti čini mi se da se zove, umjesto masse...al recimo 2012. ionako LDM forsira talijane u ekipi
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Dani je napisao/la:Pa Alonsa i Massu.
Ja mislim da bi ova postava mogla potrajati jos koju godinu.Massa je vozac poput Barichella.Relativno brz,radisan,pouzdan,a mislim i kapacitet za sampiona.Po meni on je za sada najbolja opcija prije svega jer je miran decko,nije sklon svadji.Raikkonenu je bio ravan sto zaista nije mala stvar.Po meni,postava Alonso-Massa je vrlo jaka i ja da sam na celu Ferrari-ja ne bi se lako odrekao ovakve postave.Vettel moze doci u obzir kroz nekoliko godina.Na kraju krajeva,Vettel gdje god da ode,ako zaista zeli voziti Ferrari bez premisljanja ce doci u italijansku ekipu.Ferrari je institucija F1 i mislim da mogu imati bilo kojeg vozaca sa grida.Tako,da i ako ode u Merc nije nemoguce da predje u Ferrari,ako talijani budu spremni da ga stave u momcad.Skori primjer je Raikkonen koji je iz McLarena presao u Ferrari iako je mogao ostati kod Britanaca sa Alonsom.Ruku bi u vatru stavio da bi Hamilton presao u Ferrari kada bi mu istekao ugovor sa McLarenom,a Ferrari ga tada zeljeo u momcadi.Pokojni Senna je imao cak i predugovor sa Ferrari-jem za '95,i on je bio spreman preci u italijansku momcad iako je ista bila u velikom postu glede rezultata.

Jednostavno McLaren i Ferrari su historija F1 i uvijek su pozeljne destinacije.Normalno je da bi Vettel prije vozio u Ferrari-ju nego u Red Bull-u.Pa Alonsu se ostvarila zivotna zelja( kada je zasrao sa Todtom,a zna se kakav karakter ima Todt mislio je da nikada nece sjesti u kokpit crvenog bolida;ali nikad ne reci nikad;Domenicalli ga doveo i sa njim tezi napraviti novu eru Ferrari-ja u F1 ).
FORZA FERRARI!!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

vidc je napisao/la:ja mislim da bi ferrari mogao dovest nekog od onih svojih omladinaca,onaj bortolloti čini mi se da se zove, umjesto masse...al recimo 2012. ionako LDM forsira talijane u ekipi
Ja mislim da će i narednih sezona Massa voziti za Ferrari. ;)
Kad smo kod tih omladinaca ja mislim da veće šanse da sjedne u Ferrarijev bolid ima Jules Bianchi od Bortollotija, a da LDM forsira toliko talijane onda bi vozačku postavu Ferrarija činili Giancarlo Fisichella i Luca Badoer :biggrin:
kolega nikolaa
ja mislim da je veoma mala vjerovatnoća da Hamilton u budućnosti vozi za Ferrari, naravno nikad ne reci nikad ali teško da će se to ostvariti. :biggrin:
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
vidc je napisao/la:ja mislim da bi ferrari mogao dovest nekog od onih svojih omladinaca,onaj bortolloti čini mi se da se zove, umjesto masse...al recimo 2012. ionako LDM forsira talijane u ekipi
Ja mislim da će i narednih sezona Massa voziti za Ferrari. ;)
Kad smo kod tih omladinaca ja mislim da veće šanse da sjedne u Ferrarijev bolid ima Jules Bianchi od Bortollotija, a da LDM forsira toliko talijane onda bi vozačku postavu Ferrarija činili Giancarlo Fisichella i Luca Badoer :biggrin:
kolega nikolaa
ja mislim da je veoma mala vjerovatnoća da Hamilton u budućnosti vozi za Ferrari, naravno nikad ne reci nikad ali teško da će se to ostvariti. :biggrin:
Ja nisam nijednom rjecju rekao da ce voziti za Ferrari,ali da bi prihvatio da sjedne u crveni bolid kad bi mu Ferrari to ponudio..A ima i ona,nikad ne reci nikad,mada ja inace nesto posebno ne simpatisem Hamiltona tako da mi odgovara ta mala vjerovatnoca da vozi za Ferrari.. ;)
FORZA FERRARI!!!
The Chaser

Post Postao/la The Chaser »

Samo bih vam svima želio zahvaliti na podršci što se tiče navijanja za Massu!
Veliko hvala! 8)

Drago mi je što će Felipeu najvjerojatnije biti produžen ugovor sa Ferrarijem!
I da, držim mu fige za dobru utrku u Kini! :)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Lose kvalifikacije danas za Massu.Neznam da li je imao nekakav problem....
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

Ovdje kaže da je pogriješio u zavoju 16 http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... -16-error/" onclick="window.open(this.href);return false;
To ga je koštalo 2 do 3 mjesta,ali to i je bit kvalifikacija, odvozit savršen krug i postić što bolje vrijeme,njemu to nije uspjelo pa se sad mora vadit u utrci.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Danas losa utrka za Felipea.Ocekivao sam puno bolju voznju od njega.Nadam se da ce u Spaniji doci do prve pobijede ove sezone.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

A što se desilo Massi pa je ovakav loš rezultat?
Nešto na startu ili?
Nadam se puno boljem plasmanu u Barceloni, tamo barem možemo očekivati normalno vrijeme.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Razočaranje utrke po meni. :(

Nije ništa napravio, samo je kružio po stazi. Opet je prestatičan, tako neće do naslova sigurno.
Ajd, barem je uspio ta 2 boda uzeti ako ništa.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

GT-R je napisao/la:A što se desilo Massi pa je ovakav loš rezultat?
Nešto na startu ili?
Nadam se puno boljem plasmanu u Barceloni, tamo barem možemo očekivati normalno vrijeme.
Nista,jednostavno je lose vozio i gotovo.Morat ce se poboljsat tokom sljedecih utrka ker evidentno je da je Alonso bolji i brzi od njega.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Massa opet dosta rezervirano odvezao utrku.
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

GT-R je napisao/la:A što se desilo Massi pa je ovakav loš rezultat?
Nešto na startu ili?
Mokra staza na kojoj vozi Felipe Baby,
trebaš li još koji razlog zašto je slab bio?
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Na kraju, samo dva boda....
Sto prije zaboraviti ovu utrku, te se okrenuti iducoj.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ako misli voziti ovako kao u zadnje 2 utrke do kraja sezone, mislim da je vrlo vjerojatno da ćemo Kubicu gledati u crvenom iduće sezone.
Mora se baby trgnuti pod hitno.
blekii
Prvak F1 kladionice 2010.
Prvak F1 kladionice 2010.

Post Postao/la blekii »

Schumy.d je napisao/la:Ako misli voziti ovako kao u zadnje 2 utrke do kraja sezone, mislim da je vrlo vjerojatno da ćemo Kubicu gledati u crvenom iduće sezone.
Mora se baby trgnuti pod hitno.
Mislim da se on nemože trgnit, ništa od njega, bilo suvo il mokro on je jednako mlitav, jedino ako bi uvatija koji pole pa onako sam odveza utrku, ali to je gotovo nemoguće da se dogodi...

Goodbye Felipe, Wellcome Roberto... :evil
Odgovori