Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
vidc
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la vidc »

pa nije baš da je bio nevinašce otkako je u F1...već ima kontroverzi u svojoj karijeri,uvijek će mu to ostati,htio on to ili ne.koliko god bio dobar i uspješan,nać će se ljudi koji će ga popljuvat...jebi ga,to je ono što prati uspješne i velike vozače
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Dobar je HAM ruku na srce
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Neznam ali nešto ima u ovoj boji kacige :) Ajde ali ovo što Lewis radi ove godine u utrkama ... momak je majstor mora mu se priznat =D>
slikaslikaslika
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

njegov najbolji overtake
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ovo hamiltonovo pretjecanje je samo jedan mali kamenčić jedne ogromne planine zašto kimi 2007. nije zaslužio naslov...
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

2007. Kimi nije osvojio naslov, Hamilton ga je izgubio.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Bara993 je napisao/la:2007. Kimi nije osvojio naslov, Hamilton ga je izgubio.
A 2008 Hamilton ga je osvojio?
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Jao priča, Kimi nije osvojio naslov, Hamilton ga izgubio #-o #-o #-o
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

sunseeker je napisao/la:ovo hamiltonovo pretjecanje je samo jedan mali kamenčić jedne ogromne planine zašto kimi 2007. nije zaslužio naslov...
Ma bravo, vozač sa najviše pobjeda i najbržih krugova u sezoni nije zaslužio naslov. A ko je onda zaslužio da mi je znat?? :? Ajd, baš me zanima tvoje cijenjeno mišljenje. :roll:
slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

K1M1 je napisao/la: Ma bravo, vozač sa najviše pobjeda i najbržih krugova u sezoni nije zaslužio naslov. A ko je onda zaslužio da mi je znat?? :? Ajd, baš me zanima tvoje cijenjeno mišljenje. :roll:
Pa čuj Nigel Mansell :D
slikaslikaslika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

2007.g naslov su zaslužila tri vozača. Alonso, Hamilton i Kimi. Ne bi bilo nezasluženo da ga je osvojio bilo koji od te trojice.
Slična stvar je i sa 2008.god. I Massa i Hamilton su ga zasulžili, al osvojiti ga može samo jedan...
slika
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

Arai je napisao/la:2007.g naslov su zaslužila tri vozača. Alonso, Hamilton i Kimi. Ne bi bilo nezasluženo da ga je osvojio bilo koji od te trojice.
Slična stvar je i sa 2008.god. I Massa i Hamilton su ga zasulžili, al osvojiti ga može samo jedan...
ustvari, mislim da se gotovo potpuno slažem sa ovom izjavom. ja sam planirao napisati 2-3 kartice teksta o tome, koji na kraju nitko ne bi čitao, al u jednoj rečenici, mislim da si rekao pravu stvar
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Kako netko može ne zaslužit naslov? Ako je na kraju određene sezone imao više bodova od ostalih vozača znači da je zaslužio naslov.
Nemožete pričat ah Kimi nije zaslužio naslov, Hamilton ga je izgubio ( ili obrnuto). Ili Button nije zaslužio naslov pobijedio je na početku sezone a ostalo ništa.
Pa ko je kriv drugima, on je svoje prilike znao iskoristit...
Svaki naslov ko god da ga osvoji, zaslužen je jer je na kraju sezone imao više bodova od ostalih. Koga briga šta je neko imao neko extra, uber cool pretjecanje
Michael is faster than you!!
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Malo kasno stižem sa komentarima , ali to vam je tako kad vam je na forumu jedna zaposlena majka :?
Dakle , moram priznat da mi je Hamija ipak bilo žao u Barceloni , ponovila mu se Monza i moje skromno mišljenje je da će prvak postat ponovno onda kad počne s razmišljanjem vozit , ovo što radi ludilo je za gledat , pretječe ekipu samo tako , malo na silu , ali dobro :? bar su utrke zanimljivije , ali za njegovo dobro trebao bi koji put završit i drugi - treći , a ne u žalu , skupo će ga koštat njegov temperament . Neki idealni vozač bi bio mix Masse i Hamija ( Massa razmišlja , a Hami gazi :biggrin: )
... Forza Massa ...
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

Felipe Massa je napisao/la:
2007. ga je izgubio zbog greške u Kini i neiskustva ,a i 2008 ga je skoro izgubio kada ga je Vettel pretekao u Brazilu. Srećom Glock nije išao po kišne gume.
Ali sad je sazrio i više mu se neće događat greške poput one u Kini.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Bara993 je napisao/la:
2007. ga je izgubio zbog greške u Kini i neiskustva ,a i 2008 ga je skoro izgubio kada ga je Vettel pretekao u Brazilu. Srećom Glock nije išao po kišne gume.
Jednom ga je nesrećom izgubio a drugi put srećom dobio!
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Nadam se za njega iako kao što napisah prije par minutica nisam baš sigurna 100 % , ali ima vremena mlad je !
... Forza Massa ...
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

Ferrari4ever je napisao/la: Neki idealni vozač bi bio mix Masse i Hamija ( Massa razmišlja , a Hami gazi :biggrin: )
Ovo baš i ne stoji #-o
slikaslikaslika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Forza je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la: Neki idealni vozač bi bio mix Masse i Hamija ( Massa razmišlja , a Hami gazi :biggrin: )
Ovo baš i ne stoji #-o
Što ne stoji ... usput to je kao neka baza ništa preozbiljno , da ne bi sad pokrenila lavinu komentara !
... Forza Massa ...
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

Neke stvari su bolje onakve kakve jesu ;)
slikaslikaslika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Šta god vi rekli ali Hamilton je 2007. i 2008. bio najbolji vozač i samo zbog nedostatka sreće je izgubil naslov 07.,a 2008. se boril protiv Ferrarija i FIA-e tako da je naslov i više nego zasluženo osvojil.
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

King iCool je napisao/la:Šta god vi rekli ali Hamilton je 2007. i 2008. bio najbolji vozač i samo zbog nedostatka sreće je izgubil naslov 07.,a 2008. se boril protiv Ferrarija i FIA-e tako da je naslov i više nego zasluženo osvojil.
da borio se protiv FIA-e al sad mu vraćaju, a poglavito zbog Belgije 2008 gdje je Massa ni kriv ni dužan pobjedio.
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

King iCool je napisao/la:Šta god vi rekli ali Hamilton je 2007. i 2008. bio najbolji vozač i samo zbog nedostatka sreće je izgubil naslov 07.,a 2008. se boril protiv Ferrarija i FIA-e tako da je naslov i više nego zasluženo osvojil.
i ja sam sebi bio najbolji 2007 pa nisam postao prvak u formuli 1. mi ne možemo razgovarat o tome tko je bolji na temelju dojmova kakve je tko ostavio na nas. tko je imao kakve manevre pretjecanja ili ne znam što. ako ja mislim da je senna bio najbolji vozač od 1984 do 1994 to ne znači da ću tvrditi da je trebao biti prvak 10 puta. ti imaš pravo misliti da je lewis najbolji i zato i navijaš za njega i da ikako možemo saznati tko je najbolji možda bi i bio u pravu, ali to ne znači ništa u slučaju osvajanja naslova pojedine godine

i ne znam na koji nedostatak sreće misliš. sam se je sje.. u kini, s druge strane kimi je imaa 2 odustajanja te sezone (elektrika i hidraulika) to je po meni isto tako nesreća - i veća, al to se kao ne broji. zašto, zato jer se je dogodilo tokom sezone pa nije bilo toliko dramatično kao lewisovo izlijetanje u kini na kraju sezone.

npr, samo prebaci zadnje 3-4 utrke 2007 npr na ljeto, a ove iz ljeta prebaci na kraj pa će se drukčije promatrati. uzmi npr da kimi nije imao odustajanja cijelu sezonu do zadnje 2-3 utrke. imao bi 21 bod prednosti recimo ususret zadnje 2-3 utrke i onda mu se u predzadnjoj dogodi eletrični kvar, a u zadnoj utrci ode hidraulika. što bi onda govorili. kimi dominirao cijele sezone i onda ga na kraju zamalo kvarovi ostavili bez naslova.

lewis cijele 2007 nije imao nijedan mehanički kvar pa ne bih rekao da nije imao sreće. moje osobno mišljenje je čak da je lewis uspio osvojiti naslov 2007 da bi to bilo jer je imao više sreće nego ostali, al ajde ne treba ulaziti u to.

na kraju, da se razumijemo, hamilton mi je super vozač i ne govorim ovo sve zbog neke velike pristranosti. samo hoću reć da je interpretacija 2007 godine većine ljudi temeljena previše na emocionalnim i psihološkim aspektima, a ne toliko stanjem stvari na stazi
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Nije on 2007 izgubio naslov zbog nedostatka srece ,vec zbog svojih gluposti.Razlika je velika.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Nije on 2007 izgubio naslov zbog nedostatka srece ,vec zbog svojih gluposti.Razlika je velika.
Ajde mi nabroji te njegove gluposti, baš me zanima koje su to... Može ?
slika
Odgovori