Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Lewis Hamilton
pa nije baš da je bio nevinašce otkako je u F1...već ima kontroverzi u svojoj karijeri,uvijek će mu to ostati,htio on to ili ne.koliko god bio dobar i uspješan,nać će se ljudi koji će ga popljuvat...jebi ga,to je ono što prati uspješne i velike vozače
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Neznam ali nešto ima u ovoj boji kacige
Ajde ali ovo što Lewis radi ove godine u utrkama ... momak je majstor mora mu se priznat 

- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
njegov najbolji overtake
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ovo hamiltonovo pretjecanje je samo jedan mali kamenčić jedne ogromne planine zašto kimi 2007. nije zaslužio naslov...
- Bara993
- Početnik
2007. Kimi nije osvojio naslov, Hamilton ga je izgubio.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
A 2008 Hamilton ga je osvojio?Bara993 je napisao/la:2007. Kimi nije osvojio naslov, Hamilton ga je izgubio.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Ma bravo, vozač sa najviše pobjeda i najbržih krugova u sezoni nije zaslužio naslov. A ko je onda zaslužio da mi je znat??sunseeker je napisao/la:ovo hamiltonovo pretjecanje je samo jedan mali kamenčić jedne ogromne planine zašto kimi 2007. nije zaslužio naslov...

- Forza
- Profesionalni vozač
Pa čuj Nigel MansellK1M1 je napisao/la: Ma bravo, vozač sa najviše pobjeda i najbržih krugova u sezoni nije zaslužio naslov. A ko je onda zaslužio da mi je znat??Ajd, baš me zanima tvoje cijenjeno mišljenje.

- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
2007.g naslov su zaslužila tri vozača. Alonso, Hamilton i Kimi. Ne bi bilo nezasluženo da ga je osvojio bilo koji od te trojice.
Slična stvar je i sa 2008.god. I Massa i Hamilton su ga zasulžili, al osvojiti ga može samo jedan...
Slična stvar je i sa 2008.god. I Massa i Hamilton su ga zasulžili, al osvojiti ga može samo jedan...

-
- Početnik
ustvari, mislim da se gotovo potpuno slažem sa ovom izjavom. ja sam planirao napisati 2-3 kartice teksta o tome, koji na kraju nitko ne bi čitao, al u jednoj rečenici, mislim da si rekao pravu stvarArai je napisao/la:2007.g naslov su zaslužila tri vozača. Alonso, Hamilton i Kimi. Ne bi bilo nezasluženo da ga je osvojio bilo koji od te trojice.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Kako netko može ne zaslužit naslov? Ako je na kraju određene sezone imao više bodova od ostalih vozača znači da je zaslužio naslov.
Nemožete pričat ah Kimi nije zaslužio naslov, Hamilton ga je izgubio ( ili obrnuto). Ili Button nije zaslužio naslov pobijedio je na početku sezone a ostalo ništa.
Pa ko je kriv drugima, on je svoje prilike znao iskoristit...
Svaki naslov ko god da ga osvoji, zaslužen je jer je na kraju sezone imao više bodova od ostalih. Koga briga šta je neko imao neko extra, uber cool pretjecanje
Nemožete pričat ah Kimi nije zaslužio naslov, Hamilton ga je izgubio ( ili obrnuto). Ili Button nije zaslužio naslov pobijedio je na početku sezone a ostalo ništa.
Pa ko je kriv drugima, on je svoje prilike znao iskoristit...
Svaki naslov ko god da ga osvoji, zaslužen je jer je na kraju sezone imao više bodova od ostalih. Koga briga šta je neko imao neko extra, uber cool pretjecanje
Michael is faster than you!!
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Malo kasno stižem sa komentarima , ali to vam je tako kad vam je na forumu jedna zaposlena majka
Dakle , moram priznat da mi je Hamija ipak bilo žao u Barceloni , ponovila mu se Monza i moje skromno mišljenje je da će prvak postat ponovno onda kad počne s razmišljanjem vozit , ovo što radi ludilo je za gledat , pretječe ekipu samo tako , malo na silu , ali dobro
bar su utrke zanimljivije , ali za njegovo dobro trebao bi koji put završit i drugi - treći , a ne u žalu , skupo će ga koštat njegov temperament . Neki idealni vozač bi bio mix Masse i Hamija ( Massa razmišlja , a Hami gazi
)

Dakle , moram priznat da mi je Hamija ipak bilo žao u Barceloni , ponovila mu se Monza i moje skromno mišljenje je da će prvak postat ponovno onda kad počne s razmišljanjem vozit , ovo što radi ludilo je za gledat , pretječe ekipu samo tako , malo na silu , ali dobro

... Forza Massa ...
- Bara993
- Početnik
2007. ga je izgubio zbog greške u Kini i neiskustva ,a i 2008 ga je skoro izgubio kada ga je Vettel pretekao u Brazilu. Srećom Glock nije išao po kišne gume.Felipe Massa je napisao/la:A 2008 Hamilton ga je osvojio?Bara993 je napisao/la:2007. Kimi nije osvojio naslov, Hamilton ga je izgubio.
Ali sad je sazrio i više mu se neće događat greške poput one u Kini.
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Jednom ga je nesrećom izgubio a drugi put srećom dobio!Bara993 je napisao/la:2007. ga je izgubio zbog greške u Kini i neiskustva ,a i 2008 ga je skoro izgubio kada ga je Vettel pretekao u Brazilu. Srećom Glock nije išao po kišne gume.Felipe Massa je napisao/la:A 2008 Hamilton ga je osvojio?Bara993 je napisao/la:2007. Kimi nije osvojio naslov, Hamilton ga je izgubio.
- Ferrari4ever
- Test vozač
Nadam se za njega iako kao što napisah prije par minutica nisam baš sigurna 100 % , ali ima vremena mlad je !
... Forza Massa ...
- Forza
- Profesionalni vozač
Ovo baš i ne stojiFerrari4ever je napisao/la: Neki idealni vozač bi bio mix Masse i Hamija ( Massa razmišlja , a Hami gazi)

- Ferrari4ever
- Test vozač
Što ne stoji ... usput to je kao neka baza ništa preozbiljno , da ne bi sad pokrenila lavinu komentara !Forza je napisao/la:Ovo baš i ne stojiFerrari4ever je napisao/la: Neki idealni vozač bi bio mix Masse i Hamija ( Massa razmišlja , a Hami gazi)
... Forza Massa ...
- Forza
- Profesionalni vozač
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Šta god vi rekli ali Hamilton je 2007. i 2008. bio najbolji vozač i samo zbog nedostatka sreće je izgubil naslov 07.,a 2008. se boril protiv Ferrarija i FIA-e tako da je naslov i više nego zasluženo osvojil.
- Bara993
- Početnik
da borio se protiv FIA-e al sad mu vraćaju, a poglavito zbog Belgije 2008 gdje je Massa ni kriv ni dužan pobjedio.King iCool je napisao/la:Šta god vi rekli ali Hamilton je 2007. i 2008. bio najbolji vozač i samo zbog nedostatka sreće je izgubil naslov 07.,a 2008. se boril protiv Ferrarija i FIA-e tako da je naslov i više nego zasluženo osvojil.
-
- Početnik
i ja sam sebi bio najbolji 2007 pa nisam postao prvak u formuli 1. mi ne možemo razgovarat o tome tko je bolji na temelju dojmova kakve je tko ostavio na nas. tko je imao kakve manevre pretjecanja ili ne znam što. ako ja mislim da je senna bio najbolji vozač od 1984 do 1994 to ne znači da ću tvrditi da je trebao biti prvak 10 puta. ti imaš pravo misliti da je lewis najbolji i zato i navijaš za njega i da ikako možemo saznati tko je najbolji možda bi i bio u pravu, ali to ne znači ništa u slučaju osvajanja naslova pojedine godineKing iCool je napisao/la:Šta god vi rekli ali Hamilton je 2007. i 2008. bio najbolji vozač i samo zbog nedostatka sreće je izgubil naslov 07.,a 2008. se boril protiv Ferrarija i FIA-e tako da je naslov i više nego zasluženo osvojil.
i ne znam na koji nedostatak sreće misliš. sam se je sje.. u kini, s druge strane kimi je imaa 2 odustajanja te sezone (elektrika i hidraulika) to je po meni isto tako nesreća - i veća, al to se kao ne broji. zašto, zato jer se je dogodilo tokom sezone pa nije bilo toliko dramatično kao lewisovo izlijetanje u kini na kraju sezone.
npr, samo prebaci zadnje 3-4 utrke 2007 npr na ljeto, a ove iz ljeta prebaci na kraj pa će se drukčije promatrati. uzmi npr da kimi nije imao odustajanja cijelu sezonu do zadnje 2-3 utrke. imao bi 21 bod prednosti recimo ususret zadnje 2-3 utrke i onda mu se u predzadnjoj dogodi eletrični kvar, a u zadnoj utrci ode hidraulika. što bi onda govorili. kimi dominirao cijele sezone i onda ga na kraju zamalo kvarovi ostavili bez naslova.
lewis cijele 2007 nije imao nijedan mehanički kvar pa ne bih rekao da nije imao sreće. moje osobno mišljenje je čak da je lewis uspio osvojiti naslov 2007 da bi to bilo jer je imao više sreće nego ostali, al ajde ne treba ulaziti u to.
na kraju, da se razumijemo, hamilton mi je super vozač i ne govorim ovo sve zbog neke velike pristranosti. samo hoću reć da je interpretacija 2007 godine većine ljudi temeljena previše na emocionalnim i psihološkim aspektima, a ne toliko stanjem stvari na stazi
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Nije on 2007 izgubio naslov zbog nedostatka srece ,vec zbog svojih gluposti.Razlika je velika.King iCool je napisao/la:Šta god vi rekli ali Hamilton je 2007. i 2008. bio najbolji vozač i samo zbog nedostatka sreće je izgubil naslov 07.,a 2008. se boril protiv Ferrarija i FIA-e tako da je naslov i više nego zasluženo osvojil.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ajde mi nabroji te njegove gluposti, baš me zanima koje su to... Može ?Felipe Massa je napisao/la:Nije on 2007 izgubio naslov zbog nedostatka srece ,vec zbog svojih gluposti.Razlika je velika.King iCool je napisao/la:Šta god vi rekli ali Hamilton je 2007. i 2008. bio najbolji vozač i samo zbog nedostatka sreće je izgubil naslov 07.,a 2008. se boril protiv Ferrarija i FIA-e tako da je naslov i više nego zasluženo osvojil.