Scuderia je napisao/la:Schumy.d je napisao/la:
Pa trenutno jedan od boljih stopera... ako bude na prodaju, vjerujem da bi cifra za njega mogla bit velika jer će bit tu borbe.
Novci nisu problem, problem bi jedino bio ako bi se jos koji klub ubacio u borbu, pa onda idu one klasicne psiholoske igrice.
Kandidati koji se jos spominju, a po meni su totalno nerealni su : Thiago, Pique
Thiago - ima vec 29 godidna, zaradjujue iha-ha novaca.
Pique - ima 26 godina, ali mislim da on ostaje u Barceloni do kraja karijere.
Luiz je onda sasvim realan izbor, jer su ga pratili dosta dugo. I Pep ga je htio dovesti dok je bio trener Barcelone.
Badstubera bi posudili nekome da stekne praksu, a Buytenu ne bi produzili ugovor.
Ostali bi Boateng i Dante ( Martinez po potrebi ), tako da je potreban jos jedan stoper.

Pa i Barca je zagrizla za Luiza, a Real će na ljeto isto po stopera jer Pepe prelazi 30-e, a možda i ode, Ramos igra sve lošije, Varane je već ozlijeđen duže vrijeme, a Nacho nije kalibar za Real (barem za sada) tako da smo i "mi" tanki malo na tom mjestu.
Kvalitetnih stopera, a za male novce je teško dovesti.
I za Real je Luiz, rekao bih, u prvom planu na ljeto. Ali Vermaelen ili Koscielny bi također došli u obzir. Tu su još i Verthongen (iako s onim Židovom nadam se više posla nećemo imati), možda Agger, ali i Vidić kojem ističe ugovor na ljeto i došao bi free (sad je samo upitno u kakvom stanju fizičkom je on).
To je šta se Engleske tiče.
A u Španjolskoj bi prije Real mogao trgovati, pogotovo s Inigom Martinezom kojeg traži hrpa klubova i odlazi 100% nekuda na ljeto.
Iz Italije mi pada napamet sad Chiellini kojem ugovor ističe 2015. i mogao bi ga Juve prodati nekome na ljeto ako odbije novi ugovor, a Njemačku ti znaš bolje od mene, vjerojatno Hummels i Hoewedes možda dolaze u obzir.
Francusku ligu ne pratim, a pitanje je sad da li će Bayern dati hrpu love za neko od ovih imena ili će naći neku mladu nadu...
Inače, vidio sam da na ljeto nekoliko zanimljivih imena postaju slobodni igrači, kao npr. Drogba, Pirlo, Sagna. Recimo Sagna ima godina, ali nije uopće loš na desnom bočnom.