Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Dani »

Toon je napisao/la:...ovo je već dosta godina čista sprdnja od nagrade...a komentirati bilo što bi bio čist sadomazohizam...
Pa no? Kaj ćekaš?
Scuderia je napisao/la:Ne znam koja je veca komedija, ova dodjela zlatne lopte ili izbor najboljih 11.
Covjek koji je sve zivo osvojio sa svojim klubom, zavrsi tek na trecem mjestu. :roll:
Pa i 2005 je osvojio Ronaldinho ,a naslov prvaka europe je osvojio Liverpool protiv Milana. Gerrard tek na trećem mjestu, čak je i Lampard bio ispred njega.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Toon je napisao/la:Scud pa nije valjda da ovu dodjelu još shvaćaš ozbiljno? Svake godine se promijene kriteriji - malo je individualna nagrada, pa je onda nekih godina bitno i što si osvojio, pa opet nije bitno što si osvojio, u glasovanju sudjeluju i igrači koji igraju u zemljama čiji je trenutni razvoj zapeo sa 1-im TV na 1000 stanovnika a neki su još samo na tranzistorima na baterije tj. nikad nit' vidli nit' gledali ljude za koje glasuju....ovo je već dosta godina čista sprdnja od nagrade...a komentirati bilo što bi bio čist sadomazohizam...
--Posljedni Mohikanac-- ;)

eto probaj makar komentirati najboljih 11, ako nista drugo. :D

@Dani
ciljao sam na to kako se svako malo mijenjaju kriteriji za osvajanje iste.

Samo potvrdjuju da su neozbiljna, korumpirana organizacija a trude se biti suprotno.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator

Bild pise da Bayern zeli na ljeto dovesti stopera.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la:Bild pise da Bayern zeli na ljeto dovesti stopera.
Eto i Hummelsa u Bayernu :lol:
Scuderia
Moderator
Moderator

mirise na Luiza.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:mirise na Luiza.
Pa trenutno jedan od boljih stopera... ako bude na prodaju, vjerujem da bi cifra za njega mogla bit velika jer će bit tu borbe.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Pa trenutno jedan od boljih stopera... ako bude na prodaju, vjerujem da bi cifra za njega mogla bit velika jer će bit tu borbe.
Novci nisu problem, problem bi jedino bio ako bi se jos koji klub ubacio u borbu, pa onda idu one klasicne psiholoske igrice.

Kandidati koji se jos spominju, a po meni su totalno nerealni su : Thiago, Pique

Thiago - ima vec 29 godidna, zaradjujue iha-ha novaca.
Pique - ima 26 godina, ali mislim da on ostaje u Barceloni do kraja karijere.

Luiz je onda sasvim realan izbor, jer su ga pratili dosta dugo. I Pep ga je htio dovesti dok je bio trener Barcelone.

Badstubera bi posudili nekome da stekne praksu, a Buytenu ne bi produzili ugovor.

Ostali bi Boateng i Dante ( Martinez po potrebi ), tako da je potreban jos jedan stoper. :)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Pa trenutno jedan od boljih stopera... ako bude na prodaju, vjerujem da bi cifra za njega mogla bit velika jer će bit tu borbe.
Novci nisu problem, problem bi jedino bio ako bi se jos koji klub ubacio u borbu, pa onda idu one klasicne psiholoske igrice.

Kandidati koji se jos spominju, a po meni su totalno nerealni su : Thiago, Pique

Thiago - ima vec 29 godidna, zaradjujue iha-ha novaca.
Pique - ima 26 godina, ali mislim da on ostaje u Barceloni do kraja karijere.

Luiz je onda sasvim realan izbor, jer su ga pratili dosta dugo. I Pep ga je htio dovesti dok je bio trener Barcelone.

Badstubera bi posudili nekome da stekne praksu, a Buytenu ne bi produzili ugovor.

Ostali bi Boateng i Dante ( Martinez po potrebi ), tako da je potreban jos jedan stoper. :)
Pa i Barca je zagrizla za Luiza, a Real će na ljeto isto po stopera jer Pepe prelazi 30-e, a možda i ode, Ramos igra sve lošije, Varane je već ozlijeđen duže vrijeme, a Nacho nije kalibar za Real (barem za sada) tako da smo i "mi" tanki malo na tom mjestu.

Kvalitetnih stopera, a za male novce je teško dovesti.
I za Real je Luiz, rekao bih, u prvom planu na ljeto. Ali Vermaelen ili Koscielny bi također došli u obzir. Tu su još i Verthongen (iako s onim Židovom nadam se više posla nećemo imati), možda Agger, ali i Vidić kojem ističe ugovor na ljeto i došao bi free (sad je samo upitno u kakvom stanju fizičkom je on).

To je šta se Engleske tiče.
A u Španjolskoj bi prije Real mogao trgovati, pogotovo s Inigom Martinezom kojeg traži hrpa klubova i odlazi 100% nekuda na ljeto.

Iz Italije mi pada napamet sad Chiellini kojem ugovor ističe 2015. i mogao bi ga Juve prodati nekome na ljeto ako odbije novi ugovor, a Njemačku ti znaš bolje od mene, vjerojatno Hummels i Hoewedes možda dolaze u obzir.

Francusku ligu ne pratim, a pitanje je sad da li će Bayern dati hrpu love za neko od ovih imena ili će naći neku mladu nadu...

Inače, vidio sam da na ljeto nekoliko zanimljivih imena postaju slobodni igrači, kao npr. Drogba, Pirlo, Sagna. Recimo Sagna ima godina, ali nije uopće loš na desnom bočnom.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Pa i Barca je zagrizla za Luiza, a Real će na ljeto isto po stopera jer Pepe prelazi 30-e, a možda i ode, Ramos igra sve lošije, Varane je već ozlijeđen duže vrijeme, a Nacho nije kalibar za Real (barem za sada) tako da smo i "mi" tanki malo na tom mjestu.

Kvalitetnih stopera, a za male novce je teško dovesti.
I za Real je Luiz, rekao bih, u prvom planu na ljeto. Ali Vermaelen ili Koscielny bi također došli u obzir. Tu su još i Verthongen (iako s onim Židovom nadam se više posla nećemo imati), možda Agger, ali i Vidić kojem ističe ugovor na ljeto i došao bi free (sad je samo upitno u kakvom stanju fizičkom je on).

To je šta se Engleske tiče.
A u Španjolskoj bi prije Real mogao trgovati, pogotovo s Inigom Martinezom kojeg traži hrpa klubova i odlazi 100% nekuda na ljeto.

Iz Italije mi pada napamet sad Chiellini kojem ugovor ističe 2015. i mogao bi ga Juve prodati nekome na ljeto ako odbije novi ugovor, a Njemačku ti znaš bolje od mene, vjerojatno Hummels i Hoewedes možda dolaze u obzir.

Francusku ligu ne pratim, a pitanje je sad da li će Bayern dati hrpu love za neko od ovih imena ili će naći neku mladu nadu...

Inače, vidio sam da na ljeto nekoliko zanimljivih imena postaju slobodni igrači, kao npr. Drogba, Pirlo, Sagna. Recimo Sagna ima godina, ali nije uopće loš na desnom bočnom.
Vidjet cemo kako ce biti, jos nije ni poceo transferni rok. :p
Rekli su da im je zelja WC stoper, tako da... neka me iznenade. :)
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Znači onda nije Šimunić.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Vidim Dani da si doznao potrebne račune...drugo kolo zaredom stižu pokloni u obliku penala...samo što si očigledno uplatio premalo (Bračanin?) za pobjedu...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Toon je napisao/la:Vidim Dani da si doznao potrebne račune...drugo kolo zaredom stižu pokloni u obliku penala...samo što si očigledno uplatio premalo (Bračanin?) za pobjedu...
Škot po dedi iz 15 koljena. Fakat je poklon bio. Kao i našeg golmana. Ali kaj sve moji mogu fulati. #-o

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

I Primera se zakuhava... :mrgreen:
Marc Marquez

Post Postao/la Marc Marquez »

Schumy.d je napisao/la:I Primera se zakuhava... :mrgreen:
Čekaj subotu kad nas Granada iza ugla dočeka :D
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bild piše da će Real ponuditi 30 milijuna za Mullera!? :lol:
Scuderia
Moderator
Moderator

Bild o tome nista nije pisao, ne znam otkud ti ta informacija.
I da pise, sta mislis kolika je vjerojatnost da Bayern proda svog domaceg decka u Madrid ? ;)

-Nikakva-

Da bi vam dobrodosao, to apsolutno, ali on ostaje do kraja karijere u Münchenu.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Bild o tome nista nije pisao, ne znam otkud ti ta informacija.
I da pise, sta mislis kolika je vjerojatnost da Bayern proda svog domaceg decka u Madrid ? ;)

-Nikakva-

Da bi vam dobrodosao, to apsolutno, ali on ostaje do kraja karijere u Münchenu.
A šta će nam on? Svaka njemu čast, ali gdje bi on to igrao u Realu? ;)

A šta kažeš na ovo:
Stoper Bayerna iz Müenchena, Brazilac Dante Bonfim Costa Santos, po natpisima engleskih medija dogovorio je sve s Manchester Unitedom. No, ubrzo je stigao odgovor iz Bayerna u kojem su demantirali bilo kakav dogovor s engleskim klubom.

''Sve što mogu reći jest to da je moj agent taj koji vodi pregovore i razgovora sa zainteresiranim stranama. Sretan sam u Münchenu, u ovom trenutku mi je najvažnije da nastavim normalno trenirati. Međutim, ne krijem zadovoljstvo što je ManUtd zainteresiran za moje usluge, jer radi se velikom klubu kojem, doduše, trenutačno ne ide najbolje. Vidjet ćemo što će vrijeme donijeti. Morat ćemo pričekati kraj prijelaznog roka, moguće su sve opcije'' izjavio je Dante.

Danteov agenet Marcus Marin odbacuje je sve špekulacije oko navodnog angažmana na Otok ovog Brazilca te je rekao kako trenutno pregovaraju s Bayernom oko produženja ugovora.

''Naša prva opcija je Bayern'' zaključio je Marin.

Brazilski stoper ugovorom je vezan s Bayernom još sljedeće dvije godine.
Ionako, sam si rekao, tanki ste sa stoperima, a vidim da ovaj nije baš ravnodušan na ponudu. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Vec je to osobno demantirao. ;)

No ako ima istine u tome.

Sretno mu bilo. Tako bi se oslobodilo mjesto za WC stopera ( nemam pojma kojeg ) ali onda Badstubera ne bi smjeli poslati nikome na posudbu.

Ako bi presao, onda tek na ljeto, sada nema sanse.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Schumy,ja citam po slovenskim novinama Real se bas zagrijao za Rooneya,imaju ga namjeru dovesti u ljetnom preijelaznom roku...ja ne znam sta ce vam on..ako je istina.....
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:Schumy,ja citam po slovenskim novinama Real se bas zagrijao za Rooneya,imaju ga namjeru dovesti u ljetnom preijelaznom roku...ja ne znam sta ce vam on..ako je istina.....
Vjerujem da bi igrao u špici. ;)

Ja nisam baš oduševljen s tom idejom, ali ako bude kao njegovi prethodnici koji su iz Uniteda došli u Real, neću imati ništa protiv. :biggrin:
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Ne znam,ja da sam na Perezovom mjestu sve bih ucinio,da dovedem Falcaa,jer Rooney je u zadnje vrijeme vise ozlijedjen nego zdrav....
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:Ne znam,ja da sam na Perezovom mjestu sve bih ucinio,da dovedem Falcaa,jer Rooney je u zadnje vrijeme vise ozlijedjen nego zdrav....
A i on se sad ozlijedio na duže vrijeme...

Meni se čini da će Rooney postati zdravijii čim bude sve dalje od Moyesa. :biggrin:
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la:Ne znam,ja da sam na Perezovom mjestu sve bih ucinio,da dovedem Falcaa,jer Rooney je u zadnje vrijeme vise ozlijedjen nego zdrav....
A i on se sad ozlijedio na duže vrijeme...

Meni se čini da će Rooney postati zdravijii čim bude sve dalje od Moyesa. :biggrin:
Hahaha,moze bit :biggrin:
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Chelsea nam "ukrao" Salaha :-( a Mata potpisao za Man U.
Odgovori