Kolega, navijam za Lewisa ove godine, i nemoj ovo krivo shvatiti, ali apsolutno se slažem sa F.M.Arai je napisao/la:Ajde mi nabroji te njegove gluposti, baš me zanima koje su to... Može ?Felipe Massa je napisao/la:Nije on 2007 izgubio naslov zbog nedostatka srece ,vec zbog svojih gluposti.Razlika je velika.King iCool je napisao/la:Šta god vi rekli ali Hamilton je 2007. i 2008. bio najbolji vozač i samo zbog nedostatka sreće je izgubil naslov 07.,a 2008. se boril protiv Ferrarija i FIA-e tako da je naslov i više nego zasluženo osvojil.

Kina, nema veze što se dogodilo s gumama, da se nije zaletavao u boksu, završio bi najmanje 3. i već tada bi osigurao naslov.
U Brazilu, umjesto da pusti Alonsa neka ide ispred, on se naterava s njime i izljeće, kasnije, kada je bio na poziciji koja mu garantira naslov, on pritišće krivi gumb na volanu, i gotovo staje na stazi.

To su ti samo zadnje dvije utrke, iz te sezone ne pamtim nešto greške, ali mi se još javlja i Nurburgring, kao jedna od njegovih grešaka (utrka)