Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la luka_kimi »

Arai je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Šta god vi rekli ali Hamilton je 2007. i 2008. bio najbolji vozač i samo zbog nedostatka sreće je izgubil naslov 07.,a 2008. se boril protiv Ferrarija i FIA-e tako da je naslov i više nego zasluženo osvojil.
Nije on 2007 izgubio naslov zbog nedostatka srece ,vec zbog svojih gluposti.Razlika je velika.
Ajde mi nabroji te njegove gluposti, baš me zanima koje su to... Može ?
Kolega, navijam za Lewisa ove godine, i nemoj ovo krivo shvatiti, ali apsolutno se slažem sa F.M. ;)

Kina, nema veze što se dogodilo s gumama, da se nije zaletavao u boksu, završio bi najmanje 3. i već tada bi osigurao naslov.

U Brazilu, umjesto da pusti Alonsa neka ide ispred, on se naterava s njime i izljeće, kasnije, kada je bio na poziciji koja mu garantira naslov, on pritišće krivi gumb na volanu, i gotovo staje na stazi. ;)

To su ti samo zadnje dvije utrke, iz te sezone ne pamtim nešto greške, ali mi se još javlja i Nurburgring, kao jedna od njegovih grešaka (utrka) ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Arai je napisao/la: Ajde mi nabroji te njegove gluposti, baš me zanima koje su to... Može ?
Dosta su Kina i Brazil. ;)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Schumy.d je napisao/la:
Arai je napisao/la: Ajde mi nabroji te njegove gluposti, baš me zanima koje su to... Može ?
Dosta su Kina i Brazil. ;)
I previse ;)
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Ajde mi nabroji te njegove gluposti, baš me zanima koje su to... Može ?[/quote]
Kolega, navijam za Lewisa ove godine, i nemoj ovo krivo shvatiti, ali apsolutno se slažem sa F.M. ;)

Kina, nema veze što se dogodilo s gumama, da se nije zaletavao u boksu, završio bi najmanje 3. i već tada bi osigurao naslov.

U Brazilu, umjesto da pusti Alonsa neka ide ispred, on se naterava s njime i izljeće, kasnije, kada je bio na poziciji koja mu garantira naslov, on pritišće krivi gumb na volanu, i gotovo staje na stazi. ;)

To su ti samo zadnje dvije utrke, iz te sezone ne pamtim nešto greške, ali mi se još javlja i Nurburgring, kao jedna od njegovih grešaka (utrka) ;)[/quote]
nije on pritisno krivi gumb na volanu nego se dogodio kvar na mjenjaču
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9mMEQm46 ... re=related[/youtube]
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Neznam po koji put ovo govorim, ali ovo mi je sigurno zadnji jer više nema potrebe da nekoga u nešto uvjeravam kad je taj isti 100% u
pravu... Bez da je sagledao sve činjenice više puta. Ali neka...
KINA
Vozio po gumama na kojima su se već vidjeli šavovi. Dakle, praktički nije vozio po gumi već po šavovima! Dajte malo razmislite u kakvoj
se situaciji tada nalazio. Tu prvenstveno on ne snosi posljedice, već momčad koja ga je nažalost pozvala u boks puno prekasno. Ako možda
niste znali, zadnji krug u jednom stintu ide se maksimalnom brzinom i daje se sve od sebe. Naravno, posljedica toga je bilo izlijetanje...
Gluposti o namjernom zaletavanju u taj zavoj su potpuno neutemeljene. Da vidimo tko je sve tamo bio vani? Massa, Alonso obojica po par
puta u proteklim sezonama, te sigurno još nekolicina vozača. Neki od njih i po suhom vremenu. Ovo vam govori dovoljno, ako je moguće
izletiti po suhom vremenu s gumama u normalnom stanju onda je sigurno moguće i sa gumama na izdisaju i po kiši! Hamilton ovdje ništa
nije kriv.
BRAZIL
Radi glupost na startu, i gubi pozicije. Tu mu nema opravdanja. O glupostima sa krivo pritisnutim gumbom neću trošiti riječi. Dajte odvojite
pet min. vremena i pogledajte snimku na YouTube-u. Vidjet ćete da nije pritisnuo nikakav krivi gumb.
Kakve je još gluposti radio u sezoni? Glupost je možda završiti na postolju u prvih 9 utrka sezone?

Zaključak? Massa je također naslov izgubio zbog svojih gluposti u 2008.god.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Hebeš 2007. sad smo u 2010. i sutra Lewis ima šanse na postolje ali treba mu malo sreće.
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

King iCool je napisao/la:Hebeš 2007. sad smo u 2010. i sutra Lewis ima šanse na postolje ali treba mu malo sreće.
Da postolje bi bilo super.I znamo da McLareni su uvijek bolji u trci nego u kvalama.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Bara993 je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Hebeš 2007. sad smo u 2010. i sutra Lewis ima šanse na postolje ali treba mu malo sreće.
Da postolje bi bilo super.I znamo da McLareni su uvijek bolji u trci nego u kvalama.
Biti će sigurno brži ali sa 5-og mjesta je teško nešt napravit pogotovo sad kad je zabranjeno nadoljevanje goriva. Gotovo nemoguće da dobiješ poziciju na stazi,moramo se nadati da će ovi naprijed imat neke probleme ili izletjet sa staze. :biggrin:
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

King iCool je napisao/la:
Bara993 je napisao/la:
Biti će sigurno brži ali sa 5-og mjesta je teško nešt napravit pogotovo sad kad je zabranjeno nadoljevanje goriva. Gotovo nemoguće da dobiješ poziciju na stazi,moramo se nadati da će ovi naprijed imat neke probleme ili izletjet sa staze. :biggrin:
Lako je moguće da će Red Bull imat nekih problema jer ih gotovo u svakoj trci imaju ove sezone.Na kraju će im se desit ono što McLarenu 2005.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Po meni do postolja može jedino ako uzme Massu na startu a dalje šta bude. Sve ovisi kako će se razvijati utrka, a i potrošnja guma
igra ulogu. A i ništa ne bih imao protiv dva SC-a. Sad sam ga malo prije vidio u interviewu za BBC. Čovjek izgleda opušten, kao da boli
briga za sve, počinje ličiti na Kimija! :biggrin:
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Arai je napisao/la:Po meni do postolja može jedino ako uzme Massu na startu a dalje šta bude. Sve ovisi kako će se razvijati utrka, a i potrošnja guma
igra ulogu. A i ništa ne bih imao protiv dva SC-a. Sad sam ga malo prije vidio u interviewu za BBC. Čovjek izgleda opušten, kao da boli
briga za sve, počinje ličiti na Kimija! :biggrin:
A šta je rekao??
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Pitali su ga dali je frustriran petim mjestom u kvalama. A on im se nasmijao i odgovorio da nije, baš suprotno, da je opušten i da mu
je samo lijepo voziti po sunčanom Monacu... Dalje nisam čuo jer mi je krepao stream.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Arai je napisao/la:Neznam po koji put ovo govorim, ali ovo mi je sigurno zadnji jer više nema potrebe da nekoga u nešto uvjeravam kad je taj isti 100% u
KINA
Vozio po gumama na kojima su se već vidjeli šavovi. Dakle, praktički nije vozio po gumi već po šavovima! Dajte malo razmislite u kakvoj
se situaciji tada nalazio. Tu prvenstveno on ne snosi posljedice, već momčad koja ga je nažalost pozvala u boks puno prekasno. Ako možda
niste znali, zadnji krug u jednom stintu ide se maksimalnom brzinom i daje se sve od sebe. Naravno, posljedica toga je bilo izlijetanje...
Gluposti o namjernom zaletavanju u taj zavoj su potpuno neutemeljene. Da vidimo tko je sve tamo bio vani? Massa, Alonso obojica po par
puta u proteklim sezonama, te sigurno još nekolicina vozača. Neki od njih i po suhom vremenu. Ovo vam govori dovoljno, ako je moguće
izletiti po suhom vremenu s gumama u normalnom stanju onda je sigurno moguće i sa gumama na izdisaju i po kiši! Hamilton ovdje ništa
nije kriv.
BRAZIL
Radi glupost na startu, i gubi pozicije. Tu mu nema opravdanja. O glupostima sa krivo pritisnutim gumbom neću trošiti riječi. Dajte odvojite
pet min. vremena i pogledajte snimku na YouTube-u. Vidjet ćete da nije pritisnuo nikakav krivi gumb.
Kakve je još gluposti radio u sezoni? Glupost je možda završiti na postolju u prvih 9 utrka sezone?

A znam ja da po vama on nikad nije kriv, a onda mi se ni neda prepirati i dokazivati suprotno. ;)

Pa Massa i je izgubio naslov 2008. Sjeti se početka sezone i njegovih pirueta. ;)
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:
Arai je napisao/la:Neznam po koji put ovo govorim, ali ovo mi je sigurno zadnji jer više nema potrebe da nekoga u nešto uvjeravam kad je taj isti 100% u
KINA
nije kriv.
BRAZIL

A znam ja da po vama on nikad nije kriv, a onda mi se ni neda prepirati i dokazivati suprotno. ;)

Pa Massa i je izgubio naslov 2008. Sjeti se početka sezone i njegovih pirueta. ;)
Pa gore su ti navedeni argumeni zbog kojih ja stojim iza svog mišljenja. Ja tvoje argumente nisam ni vidio osim:
"Gledaj ga, izletio je i pritisnuo krivi gumb, kako je glup..."
Još mi je gori post od @ Felipea Masse u kojem je napisao dvije riječi bez ikakvih opravdanja zašto nešto misli. A i zaboravio sam,
da je kod nas praksa kad nestane argumenata prelazi se na provokacije. Pa čemu uopće onda raspravljati kad ti se "neda" dokazivati suprotno?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Arai je napisao/la: Pa gore su ti navedeni argumeni zbog kojih ja stojim iza svog mišljenja. Ja tvoje argumente nisam ni vidio osim:
Još mi je gori post od @ Felipea Masse u kojem je napisao dvije riječi bez ikakvih opravdanja zašto nešto misli. A i zaboravio sam,
da je kod nas praksa kad nestane argumenata prelazi se na provokacije. Pa čemu uopće onda raspravljati kad ti se "neda" dokazivati suprotno?
Znači u Kini jadan nije ni znao na kakvim gumama vozi pa se zaletio ko sivonja u boks... :roll:
A ono u Brazilu se samo njemu može dogoditi. Ja još nisam vidio slučaj da se nekom drugom dogodilo nešto takvo. I da je bio kvar na mjenjaču, kako to da je kasnije sve funkcioniralo savršeno. Da nisu možda lagali u Mclarenu da ga zaštite? ;)
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Schumy.d je napisao/la:
Arai je napisao/la: Pa gore su ti navedeni argumeni zbog kojih ja stojim iza svog mišljenja. Ja tvoje argumente nisam ni vidio osim:
Znači u Kini jadan nije ni znao na kakvim gumama vozi pa se zaletio ko sivonja u boks... :roll:
A ono u Brazilu se samo njemu može dogoditi. Ja još nisam vidio slučaj da se nekom drugom dogodilo nešto takvo. I da je bio kvar na mjenjaču, kako to da je kasnije sve funkcioniralo savršeno. Da nisu možda lagali u Mclarenu da ga zaštite? ;)
Nebi bilo prvi put haaha
Šalim se, ma pustite to, bilo pa prošlo (davno).
Michael is faster than you!!
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:
Da, samo njemu i Hakkinenu. Pa naveo ti je King iCool razlog zbog čega se to dogodilo prije par stranica u ovo temi. Kvar na elektronici
mjenjača koji je riješen resetiranjem postavki. Pa ako si pogledao video gore vidiš da Hamilton ima ruke na volanu i ništa ne prčka. Kako
je onda moguće da je pritisnuo krivi gumb i bacio ga u neutralno??
A što se tiče Kine, odgovorit ću ti protupitanjem. Zašto su se Massa i Alonso zaletavali i izlijetali u tom zavoju čak i više puta?
Za razliku od jadnog Hamiltona oni su imali gume u boljem stanju.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Schumy.d je napisao/la:
KINA
nije kriv.
BRAZIL

Normalo, kad su ti argumenti loši(osim Kine) jer svaki put spomeneš Brazil i onaj famozni gumbić kojeg je kao pritisnuo a to je samo novinarska izmišljotina.
A uostalom niti ti ne možeš reči da si svaki put priznao šumaherovu pogrešku. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Da se i ja umješam u razgovor ,kolega Arai,slažem se s dosta toga s tobom ali ovo za Kinu nisi u pravu.Znači situacija je takva da LH treba ako se dobro sjećam 4 boda u zadnje dvije utrke.Sve da je na felgama tada vozio trebao je biti oprezniji i prilagoditi vožnju kao što bi većina vozača uradila.Znam svi će reći Hamilton je pravi racer i uvijek želi više i to je istina,ali to je nekad i mana.
Olakotne okolnosti ipak mu je prva sezona bila i valjda je prošao školu.

Bez namjere da vrijeđam njegove navijače samo sam iznjeo svoje viđenje, toliko od mene ipak je ova tema "lanjski snijeg"
...put u raj nije posut ružama...
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

Glupo je govoriti da je netko izgubio prvenstvo, a da ga je netko dobio zahvaljujući sreći. Doduše, čisto tehnički gledano, to ponekad doista i jest tako, ali sreća i nesreća su sastavni dio utkivanja. Neki vozaći stvarno imaju manje sreće od ostalih, ali to je tako i tu nema pomoći. Sreća je sastavni dio mixa osobina koji čine prvaka.

Za apsolutno svakoga tko osvoji prvenstvo se može reći da je imao sreće, jer ili je imao najbolji auto, ili je njegov glavni konkurent imao više pehova od njega.

Tako je 2007 Hamilton "izgubio" prvenstvo, a Raikkonen "dobio". Zasluženo? Da!!!
2008. je Massa "izgubio", a Hamilton "dobio". Zasluženo? Da!!!

I jednako tako bi mogli reći i da je situacija bila obrnuta, bilo bi apsolutno zasluženo!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Piquet stari je napisao/la:Glupo je govoriti da je netko izgubio prvenstvo, a da ga je netko dobio zahvaljujući sreći. Doduše, čisto tehnički gledano, to ponekad doista i jest tako, ali sreća i nesreća su sastavni dio utkivanja. Neki vozaći stvarno imaju manje sreće od ostalih, ali to je tako i tu nema pomoći. Sreća je sastavni dio mixa osobina koji čine prvaka.

Za apsolutno svakoga tko osvoji prvenstvo se može reći da je imao sreće, jer ili je imao najbolji auto, ili je njegov glavni konkurent imao više pehova od njega.

Tako je 2007 Hamilton "izgubio" prvenstvo, a Raikkonen "dobio". Zasluženo? Da!!!
2008. je Massa "izgubio", a Hamilton "dobio". Zasluženo? Da!!!

I jednako tako bi mogli reći i da je situacija bila obrnuta, bilo bi apsolutno zasluženo!

Apsolutno se slažem s tobom,svaki naslov je zaslužen(osim možda jednog al neću otvarat teme iz davne prošlosti :biggrin: )
I nem može se govoriti o sreći,kao što su neki Alonsov naslov nazivali 2006 srećom zbog odustajanja MS u Kini,kao da Alonso nije te sezone odustao.Sve je to sastavni dio ovog sporta

Hamilton je danas izvukao maksimum iz bolida i odlična vožnja =D>
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Gledaj, ako vozač (koji ima komunikaciju sa svojim pitwallom) ne kuži da mu je bolid neupravljiv zbog loših guma, onda ili je loš vozač ili je glup. ;)
A Hamilton nije loš vozač. Ne kažem da je glup, ali ono u Kini je bila glupost, isto kao i danas Alonsova. ;)

P.S.
Za Brazil također nitko zapravo ne zna šta se uistinu dogodilo, tako da ne možeš ni govoriti da su moji argumenti loši, jer ne znamo da li su tvoji bolji. To šta su iz Mclarena izjavili poslije utrke ne mora značiti apsolutno ništa.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ali stoji da je konstrukcija volana Mclarena od tada promjenjena.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Dani je napisao/la:Ali stoji da je konstrukcija volana Mclarena od tada promjenjena.
Konstrukcija volana je promijenjena u 2009. god ako se ne varam. Cijelu 2008-u su imali isti dizajn kao i u 2007.god.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

MP4-22
slika
MP4-23
slika
MP4-24
slika
Sorry na velikim slikama.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Odgovori