Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Felipe Massa »

Po cemu je Kubica top vozac ,a Massa nije :roll: ?
Dajte ljudi nadjite neku razonodu u zivotu ,a nemojte samo misliti o Massi.... Massa je vozac koji je dokazao da moze biti svjetski prvak .
Kad je Kimi dolazio u Ferrari svi su govorili da mu Massa nece moci parirati,pa na kraju Massa ga pobijedi....
Al najjaci su mi Alonsovi navijaci koji misle da ce Felipe njemu biti vodonosa ili sta ja znam sve.
Dajte mi jednu situaciju ove sezone u kojoj se vidi da Massa mora biti 2. vozac ,a Alonso prvi....
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Felipe Massa je napisao/la:Po cemu je Kubica top vozac ,a Massa nije :roll: ?
Dajte ljudi nadjite neku razonodu u zivotu ,a nemojte samo misliti o Massi.... Massa je vozac koji je dokazao da moze biti svjetski prvak .
Kad je Kimi dolazio u Ferrari svi su govorili da mu Massa nece moci parirati,pa na kraju Massa ga pobijedi....
Al najjaci su mi Alonsovi navijaci koji misle da ce Felipe njemu biti vodonosa ili sta ja znam sve.
Dajte mi jednu situaciju ove sezone u kojoj se vidi da Massa mora biti 2. vozac ,a Alonso prvi....
Realno gledajuci,kroz ove 4 utrke se vidi da Massa nije u formi u kakvoj je Alonso.jednostavno,u istom bolidu Alonso je brzi na svakoj utrci bio.Na kvalama je Massa bolje stajao,ali u utrci gubi u odnosu na Fernanda.Valjda jos nije pohvatao sve konce u bolidu,ali nadam se da hoce dolaskom u Evropu.
FORZA FERRARI!!!
curumo
Navijam za: Alonso

Post Postao/la curumo »

Problem je što je Massa jedino brz kad krene iz prvog reda ali samo tada. Ukoliko krene odostraga on jednostavno ne zna se iz pozadine probijati prema vrhu. Pa kad bi on s 5 ulaska u pit stop završio četvrti?
BigBoss
Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma

Post Postao/la BigBoss »

svatko tko išta zna o f1 zna da danas u top 5 vozača spada alonso,hamiton,vettel, kubica i schumaher..bez obzira koga mi mrzili, volil, navijali tako je ..mass nije njihova klasa..jednom jedan pametan čovijek reče kako je massa vozač koji svojim radom i užasnim trudom napreduju..no prave klase imaju sekndu prednosti u nogama i sekundu u glavi..jednostavno su kako je rekao jergović ''izvanzemaljci''
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

curumo je napisao/la:
Problem je što je Massa jedino brz kad krene iz prvog reda ali samo tada. Ukoliko krene odostraga on jednostavno ne zna se iz pozadine probijati prema vrhu. Pa kad bi on s 5 ulaska u pit stop završio četvrti?
A Alonso bi zavrsio 4. da nije bilo dva puta SC ? :roll:

@nikolaa slazem se.Vjerovatno jos osjeca poslijedice onog udara u Madjarskoj.Takodje ocekujem bolje rezultate u Evropi.
slika

curumo

Post Postao/la curumo »

Felipe Massa je napisao/la:
curumo je napisao/la:
A Alonso bi zavrsio 4. da nije bilo dva puta SC ? :roll:

@nikolaa slazem se.Vjerovatno jos osjeca poslijedice onog udara u Madjarskoj.Takodje ocekujem bolje rezultate u Evropi.
Ali Alonso je baš poznat po tome da brže i lakše prodire iz pozadine. Pa i Massi je bio SC pa se nije baš iskazao
BigBoss

Post Postao/la BigBoss »

kada su se rješili raikonnena koji je bio svjetski prvak moš mislit kako će se lagano rješit masse
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

nikolaa je napisao/la:
Realno gledajuci,kroz ove 4 utrke se vidi da Massa nije u formi u kakvoj je Alonso.jednostavno,u istom bolidu Alonso je brzi na svakoj utrci bio.Na kvalama je Massa bolje stajao,ali u utrci gubi u odnosu na Fernanda.Valjda jos nije pohvatao sve konce u bolidu,ali nadam se da hoce dolaskom u Evropu.
U kvalifikacijama je bolje stajao samo u prvoj utrci, radi greške. A u ostalim nije.
Avanti FER, Avanti!!!
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ne znam baš da je Kimija Massa pobijedio... Kimi je osvojio titulu, a Massa je jedino dokazao da može od drugih pokupit' ostatke.
Avanti FER, Avanti!!!
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

Što je popularan Felipe ovih dana,samo želim reći da i ja mislim da je Alonso pokazao više od Masse u ove 4 utrke,ali zar se nije to i očekivalo od dvostrukog svjetskog prvaka,čovjeka koji je pobijedio MSC 2006,koji kako sam kaže donosi bolidu 0.6 sekundi,nije mi samo jasno što ste se toliko uznemirili oko po vama malog i smotanog Masse.
Meni se fućka živo hoće li sljedeće godine voziti za Ferrari ili neće,ja ću za njega navijati vozio on u crvenom bolidu ili u sauberu.Nije ovo više onaj stari Schumijev Ferrari,s Todtom i Brawnom,to je bilo sveto trojstvo f1.
Tako da ne moram žaliti ako ode.
A ne moramo svi navijati za najbolje,ja ne navijam za njih ali isto tako nemam potrebu komentirati ih svakih 5 minuta kao što neki imaju potrebu komentirati Massu,nije u top 5 vozača ali ću i dalje navijati za njega gdje god da ode,Renault i više nije tako loš.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Felipe Massa je napisao/la: Al najjaci su mi Alonsovi navijaci koji misle da ce Felipe njemu biti vodonosa ili sta ja znam sve.
NHF,ali ti gledaš na to navijački i ne vidiš što vidi većina objektivnjih ljudi.
Niko ne traži da Massa bude vodonoša Alonsu ako je bolji nek izbori na stazi,ali opći dojam u sve 4 utrke da Alonso puno više pokazuje od njega.Sezona je tek počela i praktički osim Bahreina Alonso nije imao normalnu utrku da postigne još bolji rezultate
I da se ne uvrijede navijači Masse(to je moje mišljenje), ja pošto nisam ferrarist meni je idealan suvozač Alonsu Massa,u jednu ruku dobar tjera ga na maximum a u drugu nije njegova klasa i samo splet okolnosti kao što su problemi s bolidom,kaotične utrke mogu dovesti do toga da Massa na kraju prvenstva završi ispred Alonsa.
Samo čekam par normalnih utrka da se Alonso bodovno odlijepi od Masse
...put u raj nije posut ružama...
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

The Greatest je napisao/la:
Ne znam baš da je Kimija Massa pobijedio... Kimi je osvojio titulu, a Massa je jedino dokazao da može od drugih pokupit' ostatke.
Od kojih to drugih? Dosta mi je citati komentare vas "poznavaoca " Alonsa koji samo gledate kako da naskodite onom drugom vozacu u timu.Cudno ,ali bas cudno da 95% navijaca Alonsa sad ne mogu smisliti Hamiltona.
Pogledaj malo sezonu 2008 ili 2009 do trenutka nesrece .
U 2008 debelo je pobijedio Kimija ,i za jedan usrani bod izgubio titulu .Da se to desilo Alonsu pola bi vas sralo kako je to najveca nesreca u F1. #-o
Covjek koji je imao najvise pobijeda u sezoni je kupio ostatke od ostalih #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
U 2009 do Madjarske bio je najbolji vozac od ostalih(od onih koji nisu imali DDD) . Da je Alonso dozivio onakvu nesrecu sad bi svi govorili kako se "privikava" ali posto je to Felipe Massa onda nema sanse da se privikne.
Uredu Alonso je pokazao vise ,ali sezona se ne sastoji od 4 utrke nego od puno vise.

@Chuck , zivi bili pa vidjeli.
Ni Massa nije imao normalnih utrka ove sezone.
"ali ti gledaš na to navijački i ne vidiš što vidi većina objektivnjih ljudi." bitno da ti vidis objektivno :zid:
slika

goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

@ kolegi Felipe Massa

dobro si napisao gdje smo vidjeli da Massa mora biti vodonosa Fernandu...nigdje...al smo dobro vidjeli da ga je Alonso doslovno POJEO...sve ostalo je tvoja navijacka subjektivnost...osim u prvoj utrci u kojoj mu je donekle parirao,bio je miljama iza...slazem se da su prosle samo 4 utrke,al zato samo o njima mozemo suditi...meni je Massa jedno od najvecih razocaranja ove sezone...naravno,mozda tu postoji faktor ozljede iz Madarske,ali rezime svega je da je mnogo sporiji i da mu je Alonso dao do znanja da je dosta vozikanja iza njega...ja se nadam da ce podici formu jer mi je simpatican,a i jos od Senne sam slab na Brazilce,te da ce potpisat novi ugovor...
kaj se tice odnosas Kimi-Massa on je bio potpuno drugaciji nego odnos snaga Alonso-Massa...njima je svakom pripala po jedna sezona,a to sto je Kimi osvojio naslov a Massa nije vise je stvar okolnosti,al necu sad u off topic...stoga,onako kako se nosio s Kimijem definitivno mu ne uspjeva s Alonsom...
kak ce biti dalje..ko zna,tak da nije vrijedno o tome raspravljat
@ bigboss
Schumacher u prvih pet...ajde ne pricaj gluposti...Schumacher,kojem nimalo ne umanjujem blistavu proslost,trenutno ne moze ni prismrditi prvih pet...ili samo ti i ja ne pratimo isti sport
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Felipe Massa je napisao/la: U 2008 debelo je pobijedio Kimija ,i za jedan usrani bod izgubio titulu .Da se to desilo Alonsu pola bi vas sralo kako je to najveca nesreca u F1. #-o
Cekaj malo, pa kaj nije upravo taj kimi 2007. isto tako za 1 bod (odnosno 2) pobijedio i Hamiltona i tog crnog Alonsa... I malo se tko od Alonsovih navijaca vadi na tu godinu vise i govori kako je mogao biti trostruki prvak... Ali vi Massini navijaci naglasavate to kao da je Massa prvak... Massa je dobio jednu priliku od Ferrarija, to je ova sezona... Ako ne polozi ispit, dobit ce nogu kao sto je dobio kimi... F1 je sport bez emocija, kao sto netko rece, a Massa je svoju porciju emocija ispucao...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
BigBoss

Post Postao/la BigBoss »

massa=renault
kubica=ferrari
to bi bilo logično po njihovoj kvaliteti
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

usporedujuci "nogu" Kimiju s mozebitnom nogom Massi bas i nije zahvalno...Kimi unatoc tome kaj je osvojio naslov(pri cemu mu je Massa pomogo,a McM jos vise)nije opravdao silne milijune ulozene u njega...Massa je mnogo jeftiniji i strahovito je dobar odnos njegove cijene i kvalitete...i ja smatram da ce produzit ugovor s Ferrarijem...mislim da ce se momcad gradit oko Fernanda,a Massa nije preskup a odlican je vozac...ne treba njima dvoboj izmedu Alonsa i Kubice,a dokle je u Renaultu(a mislim da nema trenutnu mogucnost prelaska u druge top momcadi)nije njima prijetnja...mislim da ako se kod Masse radi o problemima zbog Mađarske,da je zasluzio nakon dobrih voznji proteklih godina za Ferrari da ga se jos malo ceka...
iako,opet naglasavam,mislim da je ovakav Massa odlican za Ferrari
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Felipe Massa je napisao/la: Od kojih to drugih? Dosta mi je citati komentare vas "poznavaoca " Alonsa koji samo gledate kako da naskodite onom drugom vozacu u timu.Cudno ,ali bas cudno da 95% navijaca Alonsa sad ne mogu smisliti Hamiltona.
Pogledaj malo sezonu 2008 ili 2009 do trenutka nesrece .
U 2008 debelo je pobijedio Kimija ,i za jedan usrani bod izgubio titulu .Da se to desilo Alonsu pola bi vas sralo kako je to najveca nesreca u F1. #-o
Covjek koji je imao najvise pobijeda u sezoni je kupio ostatke od ostalih #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
U 2009 do Madjarske bio je najbolji vozac od ostalih(od onih koji nisu imali DDD) . Da je Alonso dozivio onakvu nesrecu sad bi svi govorili kako se "privikava" ali posto je to Felipe Massa onda nema sanse da se privikne.
Uredu Alonso je pokazao vise ,ali sezona se ne sastoji od 4 utrke nego od puno vise.

@Chuck , zivi bili pa vidjeli.
"ali ti gledaš na to navijački i ne vidiš što vidi većina objektivnjih ljudi." bitno da ti vidis objektivno :zid:
lijepo je od tebe što vjeruješ i braniš svog vozača.

massa je zasad malo zbunjen (to se jako dobro vidjelo na presici u australiji) i definitivno nije svoj, ali massa je radnik i massa će sigurno podići formu. dali će to biti dovoljno za alonsa? teško....ali massa mora shvatiti da se on ne utrkuje protiv alonsa, massa mora prvo gledati svoju vožnju i iskorištavati ponuđeno, baš kao što to radi button u mclarenu.

onda će sve polako doći na svoje, a možda i ponovna prilika za naslov ;)

meni je jako žao što massa '08 nije uspio, zaslužio je taj naslov debelo debelo više nego kimi sezonu ranije...
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la _dreamer_ »

dady16 je napisao/la:Što je popularan Felipe ovih dana,samo želim reći da i ja mislim da je Alonso pokazao više od Masse u ove 4 utrke,ali zar se nije to i očekivalo od dvostrukog svjetskog prvaka,čovjeka koji je pobijedio MSC 2006,koji kako sam kaže donosi bolidu 0.6 sekundi,nije mi samo jasno što ste se toliko uznemirili oko po vama malog i smotanog Masse.
vidi, ja sam veliki navijac alonsa ali se nikad ne bih slozio s tobom da on donosi bolidu 0.6 sec. takav vozac po meni trenutno ne postoji u formuli 1. mogu ljudi pricati sta hoce, Massa se razvio u odlicnog vozaca i ja kao Alonsov navijac nisam ocekivao da ce alonso biti ovoliko bolji od Masse... Massa jeste imao nesrecu ali on je tu godinama, poznaje filozofiju ferrarija, osnovne karakteristike njihovih bolida itd. s druge strane je alonsu bilo potrebno da se uhoda u sve to...Massa je svoju klasu vise puta pokazao protiv Kimija (koji vazi za talenat svih talenata) i protiv Schumachera, pokazao da zna da vozi... I ja sam ubijedjen da ce biti utrka ove godine gdje ca Massa bolje stajati od Alonsa, no nadam se da ih nece biti mnogo, if U know what i mean :D

no, niti je alonso neki nadcovjek, niti je to recimo Vettel, Hamilton ili bilo ko drugi... ima nekoliko vrhunskih vozaca i tu odlucuju najsitniji detalji. citav koncept mora pasati, pocevsi od auta pa sve do toga na koju si nogu ustao taj dan...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Felipe Massa je napisao/la: @Chuck , zivi bili pa vidjeli.
U redu to je tvoje mišljenje i imaš pravo na njega nemam se namjeru prepucavat.
Isto tako moje mišljenje,a ivećine i ovdje i na drugim stranim forumima da je Massa odličan vozač ali nije kalibar Alonsa,Hamiltona,Vettela pa ja bih rekao ni Kubice i Buttona

sunseeker je napisao/la: massa je zasad malo zbunjen (to se jako dobro vidjelo na presici u australiji) i definitivno nije svoj, ali massa je radnik i massa će sigurno podići formu. dali će to biti dovoljno za alonsa? teško....ali massa mora shvatiti da se on ne utrkuje protiv alonsa, massa mora prvo gledati svoju vožnju i iskorištavati ponuđeno, baš kao što to radi button u mclarenu.
Ja bi i rekao da je to njegov najveći problem,Massa na utrkama kao da je se zadovoljio s tim da je Alonso iza njega i to mu je dovoljno bilo,bez obzira na kojem je mjestu, a nije pokazao nikakvu agresivnost prema naprijed
...put u raj nije posut ružama...
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Meni je isto Felipe drag kao vozac,jer je pravi fighter,srcan je i pravi borac i zbog toga ga izrazito cijenim.Ali on nije TOP 5 vozac ma koliko drugi htjeli.Mozda je i posljedica ovogodisnjih slabijih predstava posljedica od Madarske,ali nema tu previse ljubavi u Formuli1.Vjerujem da ce se dignut u formi i vec u Spanjolskoj napraviti dobar plasman.
ali bas cudno da 95% navijaca Alonsa sad ne mogu smisliti Hamiltona.
Ja sm medu tih 5% koji ga ne mrze :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Massa je ipak nezadovoljan nakon incidenta sa Alonsom...odmjeren odgovor ali...
http://www.motorsport.com/news/article. ... 4778&FS=F1" onclick="window.open(this.href);return false;
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

@Chuck ,nikad nisam rekao da je Felipe u rangu sa Alonsom ili Hamiltonom.Ali tvrdim da je jednak ako ne i bolji od Kubice ili Buttona .
slika

sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Felipe Massa je napisao/la:@Chuck ,nikad nisam rekao da je Felipe u rangu sa Alonsom ili Hamiltonom.Ali tvrdim da je jednak ako ne i bolji od Kubice ili Buttona .
brži je vezač od buttona, ali nije konstantan kao on i zato je to "bolji" teško odredljiva varijabla
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

sunseeker je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:@Chuck ,nikad nisam rekao da je Felipe u rangu sa Alonsom ili Hamiltonom.Ali tvrdim da je jednak ako ne i bolji od Kubice ili Buttona .
brži je vezač od buttona, ali nije konstantan kao on i zato je to "bolji" teško odredljiva varijabla
Slažem se, samo mi nekako ove godine ne izgleda ni tako brz kao što je znao biti... Bojim se da je ona ozljeda utjecala na njega, ne puno ali uz ovakav grid i nijanse odlućuju...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Piquet stari je napisao/la:
Slažem se, samo mi nekako ove godine ne izgleda ni tako brz kao što je znao biti... Bojim se da je ona ozljeda utjecala na njega, ne puno ali uz ovakav grid i nijanse odlućuju...
hm, najbolje će se vidjeti kad karavana stigne do turske, ak tamo nebu dobar nebu nigdje
Odgovori