The Greatest je napisao/la:Felipe Massa je napisao/la:Po cemu je Kubica top vozac ,a Massa nije

?
Dajte ljudi nadjite neku razonodu u zivotu ,a nemojte samo misliti o Massi.... Massa je vozac koji je dokazao da moze biti svjetski prvak .
Kad je Kimi dolazio u Ferrari svi su govorili da mu Massa nece moci parirati,pa na kraju Massa ga pobijedi....
Al najjaci su mi Alonsovi navijaci koji misle da ce Felipe njemu biti vodonosa ili sta ja znam sve.
Dajte mi jednu situaciju ove sezone u kojoj se vidi da Massa mora biti 2. vozac ,a Alonso prvi....
Ne znam baš da je Kimija Massa pobijedio... Kimi je osvojio titulu, a Massa je jedino dokazao da može od drugih pokupit' ostatke.
Od kojih to drugih? Dosta mi je citati komentare vas "poznavaoca " Alonsa koji samo gledate kako da naskodite onom drugom vozacu u timu.Cudno ,ali bas cudno da 95% navijaca Alonsa sad ne mogu smisliti Hamiltona.
Pogledaj malo sezonu 2008 ili 2009 do trenutka nesrece .
U 2008 debelo je pobijedio Kimija ,i za jedan usrani bod izgubio titulu .Da se to desilo Alonsu pola bi vas sralo kako je to najveca nesreca u F1.
Covjek koji je imao najvise pobijeda u sezoni je kupio ostatke od ostalih
U 2009 do Madjarske bio je najbolji vozac od ostalih(od onih koji nisu imali DDD) . Da je Alonso dozivio onakvu nesrecu sad bi svi govorili kako se "privikava" ali posto je to Felipe Massa onda nema sanse da se privikne.
Uredu Alonso je pokazao vise ,ali sezona se ne sastoji od 4 utrke nego od puno vise.
@Chuck , zivi bili pa vidjeli.
Ni Massa nije imao normalnih utrka ove sezone.
"ali ti gledaš na to navijački i ne vidiš što vidi većina objektivnjih ljudi." bitno da ti vidis objektivno