ne mislim da je ove godine massa tolika katastrofa..jednosatvno nije kišni čovjek, a kiša se ove godine pojavila na 3 od 4 grand prix vikendasunseeker je napisao/la:hm, najbolje će se vidjeti kad karavana stigne do turske, ak tamo nebu dobar nebu nigdjePiquet stari je napisao/la:
Slažem se, samo mi nekako ove godine ne izgleda ni tako brz kao što je znao biti... Bojim se da je ona ozljeda utjecala na njega, ne puno ali uz ovakav grid i nijanse odlućuju...
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma
Re: Felipe Massa
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari-Massa
Odlika prvaka i je u tome što se može priviknuti na sve uvjete...Biti jako fleksibilan i konstanto brz te ostvarivati rezultate...
1982 UCV 1919
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Sretan rodjendan Felipe

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
SRETAN TI ROĐENDAN, FELIPE!!! 

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Neka mu je sretan rodendan i nadam se da si je pozelio bolje voznje nego do sada 

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Aj neka mu je sretan rođendan. Puno zdravlja, (novaca ima) i dobrih vožnji!
Michael is faster than you!!
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Nakon 100 godina nađoh vremena za forum ... znam , sramota
, ali moram malo komentirat , jednostavno nemogu vjerovat koja prepucavanja , već se sjeda kubicu u massin bolid etc . Mislim da ne smijete zaboraviti da je Massa obranio obraz Ferraiju kad je superbrzi Kimi zakazao , pa je mlitavi nikakvi massa za bod postao prvak , tako da ljudi dajte malo poštovanja ipak. massini navijači imaju jednu zajedničku crtu sviđa nam se ta ljudskost u njemu , možda neće biti prvak , ali ima svoj stil i neće nesportskim potezima osvajati mjesta . U temi Alonso baš sam stavila post tipa ; neka ga skine u utrci , činjenica brži je , ali ne onako pred boksom , moglo je biti kobno za obojicu , pa nijednome bodovi .
Ja se za njega ne brinem i da odleti iz Ferrarija ( kubicu strašno cijenim kao vozača tako da mislim da bi Alonsu moglo biti teško s Kubicom ) , pa i da mu ostane ona " vječni drugi " kako ga moj dragi zove , on je izašao na kraj sa Kimijem za kojeg su svi govorili da će ga pojesti , pa svi znamo kako je završilo

Ja se za njega ne brinem i da odleti iz Ferrarija ( kubicu strašno cijenim kao vozača tako da mislim da bi Alonsu moglo biti teško s Kubicom ) , pa i da mu ostane ona " vječni drugi " kako ga moj dragi zove , on je izašao na kraj sa Kimijem za kojeg su svi govorili da će ga pojesti , pa svi znamo kako je završilo

... Forza Massa ...
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Ferrari4ever je napisao/la:Nakon 100 godina nađoh vremena za forum ... znam , sramota, ali moram malo komentirat , jednostavno nemogu vjerovat koja prepucavanja , već se sjeda kubicu u massin bolid etc . Mislim da ne smijete zaboraviti da je Massa obranio obraz Ferraiju kad je superbrzi Kimi zakazao , pa je mlitavi nikakvi massa za bod postao prvak , tako da ljudi dajte malo poštovanja ipak. massini navijači imaju jednu zajedničku crtu sviđa nam se ta ljudskost u njemu , možda neće biti prvak , ali ima svoj stil i neće nesportskim potezima osvajati mjesta . U temi Alonso baš sam stavila post tipa ; neka ga skine u utrci , činjenica brži je , ali ne onako pred boksom , moglo je biti kobno za obojicu , pa nijednome bodovi .
U potpunosti se ovdje slažem sa tobom i mislim da je time i pridobio većinu svojih navijača...
1982 UCV 1919
- Ferrari4ever
- Test vozač
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
iako je massino nesportsko ponašanje daleko od hamiltonovog ili schumacherovog i on je imao par bisera....video ću staviti kasnijeFerrari4ever je napisao/la:Nakon 100 godina nađoh vremena za forum ... znam , sramota, ali moram malo komentirat , jednostavno nemogu vjerovat koja prepucavanja , već se sjeda kubicu u massin bolid etc . Mislim da ne smijete zaboraviti da je Massa obranio obraz Ferraiju kad je superbrzi Kimi zakazao , pa je mlitavi nikakvi massa za bod postao prvak , tako da ljudi dajte malo poštovanja ipak. massini navijači imaju jednu zajedničku crtu sviđa nam se ta ljudskost u njemu , možda neće biti prvak , ali ima svoj stil i neće nesportskim potezima osvajati mjesta . U temi Alonso baš sam stavila post tipa ; neka ga skine u utrci , činjenica brži je , ali ne onako pred boksom , moglo je biti kobno za obojicu , pa nijednome bodovi .
- Ferrari4ever
- Test vozač
Ma nitko nije savršen , ali moraš priznat da mora još kaskat za gore navedenima ...a znam i da baš nisam objektivna !
... Forza Massa ...
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
da li sam nešto propustio?Ferrari4ever je napisao/la:Nakon 100 godina nađoh vremena za forum ... znam , sramota, ali moram malo komentirat , jednostavno nemogu vjerovat koja prepucavanja , već se sjeda kubicu u massin bolid etc . Mislim da ne smijete zaboraviti da je Massa obranio obraz Ferraiju kad je superbrzi Kimi zakazao , pa je mlitavi nikakvi massa za bod postao prvak , tako da ljudi dajte malo poštovanja ipak. massini navijači imaju jednu zajedničku crtu sviđa nam se ta ljudskost u njemu , možda neće biti prvak , ali ima svoj stil i neće nesportskim potezima osvajati mjesta . U temi Alonso baš sam stavila post tipa ; neka ga skine u utrci , činjenica brži je , ali ne onako pred boksom , moglo je biti kobno za obojicu , pa nijednome bodovi .
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Ferrari4ever
- Test vozač
Sorry , za bod zamalo postao prvakzizi je napisao/la:da li sam nešto propustio?Ferrari4ever je napisao/la:Nakon 100 godina nađoh vremena za forum ... znam , sramota, ali moram malo komentirat , jednostavno nemogu vjerovat koja prepucavanja , već se sjeda kubicu u massin bolid etc . Mislim da ne smijete zaboraviti da je Massa obranio obraz Ferraiju kad je superbrzi Kimi zakazao , pa je mlitavi nikakvi massa za bod postao prvak , tako da ljudi dajte malo poštovanja ipak. massini navijači imaju jednu zajedničku crtu sviđa nam se ta ljudskost u njemu , možda neće biti prvak , ali ima svoj stil i neće nesportskim potezima osvajati mjesta . U temi Alonso baš sam stavila post tipa ; neka ga skine u utrci , činjenica brži je , ali ne onako pred boksom , moglo je biti kobno za obojicu , pa nijednome bodovi .

... Forza Massa ...
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Gle, nemam se namjeru prepucavati ovdje sa Massinim navijačima, ali činjenično je stanje da je Fernando djelovao brže i na kraju krajeva, bio je brži od njega u svim utrkama ove sezone, bez iznimke. Nema više Kimija, nisam više subjektivan, i vjerujte da mi nije nimalo drago ovo reći, ali Alonso je svojim vožnjama zaslužio da nosi broj 7 na bolidu.Ferrari4ever je napisao/la:Nakon 100 godina nađoh vremena za forum ... znam , sramota, ali moram malo komentirat , jednostavno nemogu vjerovat koja prepucavanja , već se sjeda kubicu u massin bolid etc . Mislim da ne smijete zaboraviti da je Massa obranio obraz Ferraiju kad je superbrzi Kimi zakazao , pa je mlitavi nikakvi massa za bod postao prvak , tako da ljudi dajte malo poštovanja ipak. massini navijači imaju jednu zajedničku crtu sviđa nam se ta ljudskost u njemu , možda neće biti prvak , ali ima svoj stil i neće nesportskim potezima osvajati mjesta . U temi Alonso baš sam stavila post tipa ; neka ga skine u utrci , činjenica brži je , ali ne onako pred boksom , moglo je biti kobno za obojicu , pa nijednome bodovi .

Za Massu opravdanja nema. I on i njegov timski kolega su "novi" u ekipi, Alonso je tek došao, Massa se vratio nakon duljeg izbivanja sa staza. Obojica voze isti bolid, sa istim motorima, gumama i bojama na bolidu. Alonso je brži - puno brži. Svako pretvaranje da je Massa u Australiji i Maleziji završio ispred Alonsa zahvaljujući svojim nadnaravnim vozačkim sposobnostima, besmisleno je. Završavao je ispred samo zato što Alonso nije htio ulaziti u izravne sukobe sa njime, poučen iskustvima iz 2007.

Iako mi je draži Massa nego Alonso (iako ih obojicu ne volim), potpuno opravdavam ovo što je Alonso učinio. Dojadilo mu je izbjegavati sukobe, i čovjek je postupio onako kako bi svatko postupio. Ja sigurno bih.

Pozdrav svima, konačno od mene neki objektivan post u vezi Masse i Alonsa. Nema Kimija, pa mi je čisto svejedno.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Navijam za: vettel
MASSA, SOLIDAN VOZAČ, ZLATNA SREDINA, I UPRAVO ZBOG TOGA MISLIM DA BI BILO BOLJE DA SE MOMCI
((ALONSO I ON) LIJEPO DOGOVORE I DA RADE TIMSKI JER ČINJENICA JE DA JE ALONSO DALEKO BOLJI VOZAČ. AKO USPIJU U TOME PRIPAST ĆE IM I JEDNA I DRUGA TITULA . 

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
a da ti konacno ugasis taj caps?
-
više bi ga mogao zamisliti u jednom renaultu..nije mi klasa vozača za ferrari
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Masa je uvijek i bio zamisljen kao vodonosa,ali je Kimi bio zakazao a Ferrari imao dobar bolid,pa ispade Massa dobar.
-
- Svjetski prvak
Hahahhaha ja ne mogu da vjerujem koliko vi spominjete Massu.Izgleda da vam je on neki trn u oku. Ajde lijecite komplekse negdje drugo. 

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Samo maleni OT, ja ne znam o čemu vi ovdje govorite. Kimi je zakazao jedne jedine godine, 2008. Ljudi Božji, da su se godine obrnule, tj. da je Kimi 2008. bio prvak, a 2007. da je Massa bio bod od naslova, svi bi govorili koji je Kimi majstor. Čovjeka više nema u F1, ali i dalje ga spomnjete/spominjemo i lomite/lomimo koplja oko njega. Govorili vi suprotno ili ne, to kaže samo jedno. Sami prosudite što.Alonso Fernando je napisao/la:Masa je uvijek i bio zamisljen kao vodonosa,ali je Kimi bio zakazao a Ferrari imao dobar bolid,pa ispade Massa dobar.

Felipe Massa, ukoliko nemaš nešto pametnije napisati i argumentirano odgovoriti na neki određeni post, nemoj bolje ništa niti pisati. Samo dodatno opterećuješ moderatore. Ja sam lijepo napisao što mislim o Felipeovim vožnjama ove sezone, argumentirao sam svoj post, a tvoj se post svodi jedino na rečenicu "liječite drugdje svoje komplekse". Srećom, ja nemam komplekse i vrlo sam objektivno napisao ono što mislim.

Vrlo se vjerojatno tvoj post nije odnosio samo na moj post, nego na više njih, ali evo, opet ti kažem ono što mislim o svemu.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Svjetski prvak
Ma opste nisam mislio na tvoj postluka_kimi je napisao/la:Samo maleni OT, ja ne znam o čemu vi ovdje govorite. Kimi je zakazao jedne jedine godine, 2008. Ljudi Božji, da su se godine obrnule, tj. da je Kimi 2008. bio prvak, a 2007. da je Massa bio bod od naslova, svi bi govorili koji je Kimi majstor. Čovjeka više nema u F1, ali i dalje ga spomnjete/spominjemo i lomite/lomimo koplja oko njega. Govorili vi suprotno ili ne, to kaže samo jedno. Sami prosudite što.Alonso Fernando je napisao/la:Masa je uvijek i bio zamisljen kao vodonosa,ali je Kimi bio zakazao a Ferrari imao dobar bolid,pa ispade Massa dobar.![]()
Felipe Massa, ukoliko nemaš nešto pametnije napisati i argumentirano odgovoriti na neki određeni post, nemoj bolje ništa niti pisati. Samo dodatno opterećuješ moderatore. Ja sam lijepo napisao što mislim o Felipeovim vožnjama ove sezone, argumentirao sam svoj post, a tvoj se post svodi jedino na rečenicu "liječite drugdje svoje komplekse". Srećom, ja nemam komplekse i vrlo sam objektivno napisao ono što mislim.
Vrlo se vjerojatno tvoj post nije odnosio samo na moj post, nego na više njih, ali evo, opet ti kažem ono što mislim o svemu.

-
a ti misliš ako si na forumu ne znam koliko..da znaš sve..forum je samo hrpa ljudi koji raspravljaju o nečemu o čemu(nadam se) znaju..ima pametih ljudi koji jednostavno imaju znanje i drže ga za sebe..Felipe Massa je napisao/la:Ma opste nisam mislio na tvoj postluka_kimi je napisao/la:Samo maleni OT, ja ne znam o čemu vi ovdje govorite. Kimi je zakazao jedne jedine godine, 2008. Ljudi Božji, da su se godine obrnule, tj. da je Kimi 2008. bio prvak, a 2007. da je Massa bio bod od naslova, svi bi govorili koji je Kimi majstor. Čovjeka više nema u F1, ali i dalje ga spomnjete/spominjemo i lomite/lomimo koplja oko njega. Govorili vi suprotno ili ne, to kaže samo jedno. Sami prosudite što.Alonso Fernando je napisao/la:Masa je uvijek i bio zamisljen kao vodonosa,ali je Kimi bio zakazao a Ferrari imao dobar bolid,pa ispade Massa dobar.![]()
Vrlo se vjerojatno tvoj post nije odnosio samo na moj post, nego na više njih, ali evo, opet ti kažem ono što mislim o svemu.,nego od ovih sto su se juce registrovali na forum ,a vec znaju i sta je Felipe i sta je Fernando i ko je vodonosa ,a ko nije.
osobno nisam došao na forum da se svađam nego da naučim nešto više o najljepšem sportu na svijetu
-
- Navijam za: vettel
FELIPE MASSA, KADA BI MOGAO PROČITATI OVAJ FORUM BIO BAŠ PONOSAN NA IZUZETNO VJERNE I RJEČITE NAVIJAČE
SVAKA ČAST