Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Čini se da se dobro zabavljaju...gringo73 je napisao/la:Evo zafrkantskih 58 pitanja u 10 minuta i odgovori koje su dali naši vozači. Mala zabava

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Caldor
- Profesionalni vozač
Evo jedne slike. Mene sam zanima kaj je ova antena?!
Slika je uzeta s www.formula1.com
Ima copyright pa kaj me nebudu tužili...
Slika je uzeta s www.formula1.com
Ima copyright pa kaj me nebudu tužili...

Zadnja izmjena: Caldor, dana/u 24 srp 2008, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
- Caldor
- Profesionalni vozač
-
- Profesionalni vozač
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
onda nisu baš nekja poštimali u ferrarijuvidc je napisao/la:moja pretpostavka je da je to još jedna antena za telemetriju.možda im je na testiranjima dozvoljeno poštimavanje bolida iz boksa,npr.smjese goriva,ograničavanje obrtaja...

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Caldor
- Profesionalni vozač
Malo sam pregledaval temu pa nisam videl da je neko stavil ovu vijest. Po meni je dosta bitna za McLaren.
"Gazda" dobio medalju princa Phillipa
"Gazda" dobio medalju princa Phillipa
- Night Rider
- Početnik
- Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes
Vježbanje strogoće na Hamiltonu?
McLarenovi vozači tri puta kažnjeni na VN Francuske
Lewis Hamilton sve više izgleda kao početnik kakav je trebao biti prošle godine. I ne samo na stazi, već i izvan nje gdje sve više isprike traži u “novinarima koji ga žele slomiti”.
- Puno sr... izlazi u novinama, a ja sam ovdje samo zbog utrka - uzvratio je 23-godišnjak uobičajeno oštrim britanskim novinarima koji pozorno broje svako Lewisovo pojavljivanje na glamuroznim zabavama, jet-set večerama i ostalim događanjima s “crvenim tepihom”.
Na stazi mu, pak, u posljednje vrijeme ne ide najbolje. Posljednje dvije utrke je završio bez bodova, u Kanadi se nabio u Räikkönenov bolid u boksu, u Francuskoj napravio još jednu početničku grešku. Iako on to nije tako vidio.
- Nisam pogriješio prošavši kroz šikanu. Vettela sam pretekao prije toga i vozili smo prema šikani, ali nisam mogao skrenuti jer bih ga udario i obojicu izbacio iz utrke, pa sam zato morao produžiti ravno - opisao je kontroverzni događaj vozač McLarena.
Revanšizam Maxa Mosleya
Suci su, pak, ocijenili da je na nesportski način stekao prednost u odnosu na Vettela pa je kažnjen obveznim prolaskom kroz boks. To mu je uništilo utrku, pa nije mogao više od desetog mjesta. No, javio se i šef McLarena Ron Dennis koji je između redaka provukao sumnju da se FIA okomila na McLaren i kažnjava njegove vozače gdje god stigne. Kao što je bio slučaj s Kovalainenom koji je kažnjen, iako njegovo “smetanje” nije utjecalo na Webberov rezultat jer je prošao u sljedeću rundu kvalifikacija.
- Vi procijenite sami - zagonetno je rekao Dennis odgovarajući na pitanje mislili da je McLaren žrtva FIA-e.
Nije tajna da se predsjednik FIA-e Max Mosley i Dennis ne podnose, pa tako postoji teorija da su zbog lanjske špijunske afere kazne od 100 milijuna dolara Dennis i McLaren namjestili seksualni skandal Mosleyu, a ovaj im sada vraća kaznama na utrkama. Čak je navodno i ubacio svog čovjeka (Alan Donnelly) među suce kako bi sankcionirali svaki imalo sumnjivi potez McLarena. U tu teoriju zavjere se savršeno uklapa i priča da je odluka o kazni Hamiltona donesena na temelju snimke sa samo jedne kamere (one s Hamiltonovog bolida) jer vjerojatno je Donnelly nekako zabranio ostale, na kojima bi se moglo vidjeti da je Hamiltonov potez bio čist.
IZVOR: Sportske Novosti
McLarenovi vozači tri puta kažnjeni na VN Francuske
Lewis Hamilton sve više izgleda kao početnik kakav je trebao biti prošle godine. I ne samo na stazi, već i izvan nje gdje sve više isprike traži u “novinarima koji ga žele slomiti”.
- Puno sr... izlazi u novinama, a ja sam ovdje samo zbog utrka - uzvratio je 23-godišnjak uobičajeno oštrim britanskim novinarima koji pozorno broje svako Lewisovo pojavljivanje na glamuroznim zabavama, jet-set večerama i ostalim događanjima s “crvenim tepihom”.
Na stazi mu, pak, u posljednje vrijeme ne ide najbolje. Posljednje dvije utrke je završio bez bodova, u Kanadi se nabio u Räikkönenov bolid u boksu, u Francuskoj napravio još jednu početničku grešku. Iako on to nije tako vidio.
- Nisam pogriješio prošavši kroz šikanu. Vettela sam pretekao prije toga i vozili smo prema šikani, ali nisam mogao skrenuti jer bih ga udario i obojicu izbacio iz utrke, pa sam zato morao produžiti ravno - opisao je kontroverzni događaj vozač McLarena.
Revanšizam Maxa Mosleya
Suci su, pak, ocijenili da je na nesportski način stekao prednost u odnosu na Vettela pa je kažnjen obveznim prolaskom kroz boks. To mu je uništilo utrku, pa nije mogao više od desetog mjesta. No, javio se i šef McLarena Ron Dennis koji je između redaka provukao sumnju da se FIA okomila na McLaren i kažnjava njegove vozače gdje god stigne. Kao što je bio slučaj s Kovalainenom koji je kažnjen, iako njegovo “smetanje” nije utjecalo na Webberov rezultat jer je prošao u sljedeću rundu kvalifikacija.
- Vi procijenite sami - zagonetno je rekao Dennis odgovarajući na pitanje mislili da je McLaren žrtva FIA-e.
Nije tajna da se predsjednik FIA-e Max Mosley i Dennis ne podnose, pa tako postoji teorija da su zbog lanjske špijunske afere kazne od 100 milijuna dolara Dennis i McLaren namjestili seksualni skandal Mosleyu, a ovaj im sada vraća kaznama na utrkama. Čak je navodno i ubacio svog čovjeka (Alan Donnelly) među suce kako bi sankcionirali svaki imalo sumnjivi potez McLarena. U tu teoriju zavjere se savršeno uklapa i priča da je odluka o kazni Hamiltona donesena na temelju snimke sa samo jedne kamere (one s Hamiltonovog bolida) jer vjerojatno je Donnelly nekako zabranio ostale, na kojima bi se moglo vidjeti da je Hamiltonov potez bio čist.
IZVOR: Sportske Novosti
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
- Night Rider
- Početnik
- Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes
-
- Profesionalni vozač
Pa ko tu koga jebe kako ga je preša ako bi se zabija u njegaNight Rider je napisao/la: - Nisam pogriješio prošavši kroz šikanu. Vettela sam pretekao prije toga i vozili smo prema šikani, ali nisam mogao skrenuti jer bih ga udario i obojicu izbacio iz utrke, pa sam zato morao produžiti ravno - opisao je kontroverzni događaj vozač McLarena.
Kao što je gore i sam priznaoNight Rider je napisao/la: na kojima bi se moglo vidjeti da je Hamiltonov potez bio čist.

- Ne4c
- Navijam za: Kimi i Seb
ne kužim ovo.. ak je reko da ga je već prestigel, kak se onda može udarit s njim ak skrene...??Night Rider je napisao/la: - Nisam pogriješio prošavši kroz šikanu. Vettela sam pretekao prije toga i vozili smo prema šikani, ali nisam mogao skrenuti jer bih ga udario i obojicu izbacio iz utrke, pa sam zato morao produžiti ravno - opisao je kontroverzni događaj vozač McLarena.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
izjava vettela: "Bio je malo ispred mene, ali samo zato što je prebrzo ušao u taj zavoj. A taj zavoj s toliko brzine nikad ne biste mogli proći. Zapravo, tako brzo u njega možete ulaziti jedino na svježim gumama i s malo benzina, kao što je slučaj u Q2. Ali, definitivno nikako u prvom krugu utrke s puno benzina. Mogli ste vidjeti da je gotovo izgubio kontrolu kada je prešao na zonu za izljetanje."Ante sexy je napisao/la:Pa ko tu koga jebe kako ga je preša ako bi se zabija u njegaNight Rider je napisao/la: - Nisam pogriješio prošavši kroz šikanu. Vettela sam pretekao prije toga i vozili smo prema šikani, ali nisam mogao skrenuti jer bih ga udario i obojicu izbacio iz utrke, pa sam zato morao produžiti ravno - opisao je kontroverzni događaj vozač McLarena.
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ta greška ga je vjerojatno koštala pole positiona ili najmanje starta iz prvog reda da ne umanjujem Kovalainenov krug koji je bio super.Ali pošto se Webber ugurao ispred Kimija i Lewisa bit će zanimljivo pratiti kak bu se on držal tijekom utrke jer je na treninzima RB bil dosta dobar,a još i ako kiša padne.... 

- Formula4ever