Ostali sportovi...

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Zgodnija je...

Julia Mancuso
5
14%
Lindsey Vonn
21
57%
Ne volim žene
2
5%
Zgodnija mi je neka treća
9
24%

Ukupno glasova: 37

Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Re: Ostali sportovi...

Post Postao/la Icy »

Dani je napisao/la:Di su sada oni koji kritiziraju HRT radi skijanja?
Ja ih uvijek kritiziram...jer ne prenose ženske trke pa moram gledat na glupim streamovima na netu. :p

A danas mi je tako fenomenalan dan, švicarac osvojio muški globus, a Lindsey ima već treći zaredom :festa: :klanjanje: :klanjanje: :klanjanje:
slika
KRALJICA :peace:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ja navijam za nju zato kaj mi je ultra zgodna... :biggrin: A kad osvoji trofej, pa kad se nasmješi... :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

luka_kimi je napisao/la:Ja navijam za nju zato kaj mi je ultra zgodna... :biggrin: A kad osvoji trofej, pa kad se nasmješi... :biggrin:
A ja navijam za nju jer ima zgodnog muža :lol: (naravno šala :biggrin: )
A ženska je fakat bomba, uopće ne kužim ljude koji govore da je debela :? a uvijek uspijem naletit na takve :D
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

A Lindsey Kildow,nikad mi nije bila simpaticna,a pogotovo nakon onog veleslaloma u Vancouveru.Pol sata se previjala,a onda da sj... Julijin start.Uzela joj je medalju sto posto :evil:
Ja ih uvijek kritiziram...jer ne prenose ženske trke pa moram gledat na glupim streamovima na netu.
Kaj ne pratis na sloveniji.Oni svaku utrku skijanja prenasaju.

btw.Julia je lijepsa od nje :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator

Icy je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Ja navijam za nju zato kaj mi je ultra zgodna... :biggrin: A kad osvoji trofej, pa kad se nasmješi... :biggrin:
A ja navijam za nju jer ima zgodnog muža :lol: (naravno šala :biggrin: )
A ženska je fakat bomba, uopće ne kužim ljude koji govore da je debela :? a uvijek uspijem naletit na takve :D
Ma sve skijašice osim onih anoreksičarki izgledaju debelo u onom ski odjelu. Ženska je baš bomba i meni osobno najzgodnija skijašica u svjetskom kupu. Kako Hrvatska nema superuspješnih skijašica, za koje bih baš navijao i živcirao se kada voze, kako je to nekada bilo za Janicu, to za mene znači da je Lindsey ujedno i moj favorit. :biggrin: :biggrin: :biggrin:

A sada, jedna usporedba i nova anketa, koju je bibi pokrenuo... :badgrin: :biggrin:

Julia Mancuso

slika

Lindsey Vonn

slika
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

luka_kimi koja si ti legenda =D> jos si stavio u anketu.Aj bravo majstore :biggrin:

Iskreno,meni izgleda debelo,ali nije ni usporedbi sa Paerson.Aj,da nebude off topic.Janka osvojio veliki globus,Ivica danas deveti i bilo bi savrseno kada bi zavrsio sa pobjedom sutra.A vi koji kritizirate skijanje :dupe:

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:luka_kimi koja si ti legenda =D> jos si stavio u anketu.Aj bravo majstore :biggrin:

Iskreno,meni izgleda debelo,ali nije ni usporedbi sa Paerson.Aj,da nebude off topic.Janka osvojio veliki globus,Ivica danas deveti i bilo bi savrseno kada bi zavrsio sa pobjedom sutra.A vi koji kritizirate skijanje :dupe:
Sutra je pravi dan, muški slalom. Stvarno me zanima može li Ivica do pobjede... Valjda može, ne bi bilo loše fantastičnu sezonu zaključiti barem postoljem...

Hvala, hvala, morao sam staviti anketu ipak je to "vruuuuće" pitanje koje muči mnoge forumaše, pa pogledajmo glas naroda, najbolji je način anketa... E sada, ovisi koliko će ljudi glasati za treću opciju. Ovisno o broju glasova za tu opciju, otvorit ćemo anketu za najzgodnijeg muža... :biggrin: :biggrin:
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:A Lindsey Kildow,nikad mi nije bila simpaticna,a pogotovo nakon onog veleslaloma u Vancouveru.Pol sata se previjala,a onda da sj... Julijin start.Uzela joj je medalju sto posto :evil:
Slažem se s tobom da joj je vjerojatno ''uzela'' medalju al to joj sigurno nije bila namjera, ko da je ona htjela past a imala je odličan prolaz :p i btw. slomila je kost u šaci prilikom tog pada tak da čisto sumnjam da je folirala ;)
bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Kaj ne pratis na sloveniji.Oni svaku utrku skijanja prenasaju.
A znam, pratim kad sam doma, ali tu u zg imam ograničen broj programa na tv-u (4 :D)
bibi_Alonso 4ever je napisao/la: btw.Julia je lijepsa od nje :biggrin:
btw: nije :biggrin:

@luka: ove slike ti uopće nisu fer, jedna je bez obleke a druga ne :p sad ću ja izravnat stvari :D

EDIT: Evo, sad je već bolje :D
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

A znam, nisam mogao naći niti jednu golišavu sliku od Lindsey, misliš da mi to nije cilj? :biggrin:

Izgleda da je sramežljiva i to je to. :smile:

EDIT: aaaaaaaaaaaaa :vibro: :vibro: Slika je predobra... In your face, bibi! :p :biggrin: :biggrin:
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

luka_kimi je napisao/la:otvorit ćemo anketu za najzgodnijeg muža... :biggrin: :biggrin:
Thomas :biggrin:
luka_kimi je napisao/la:A znam, nisam mogao naći niti jednu golišavu sliku od Lindsey, misliš da mi to nije cilj? :biggrin:

Izgleda da je sramežljiva i to je to. :smile:

EDIT: aaaaaaaaaaaaa :vibro: :vibro: Slika je predobra... In your face, bibi! :p :biggrin: :biggrin:
Khm, khm, nisi baš dobro potražio...listaj: KLIK :biggrin: (nije za one slabijeg srca :D)
Vidiš da nije sramežljiva, a bome ni zimogrozna. :biggrin:
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Bolje da u anketno pitanje stavimo tu sliku, skoro me herc udario... :biggrin: E to je prava slika... Ne mogu vjerovat kako sam je preletio...

A od ovih sam ostalih odustal... :biggrin:
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

luka_kimi je napisao/la:Bolje da u anketno pitanje stavimo tu sliku, skoro me herc udario... :biggrin: E to je prava slika... Ne mogu vjerovat kako sam je preletio...
Khm, ima bar 30 sličnih slika na tom linku :D al ak te herc skoro trefio već na ovoj onda bolje da dalje i ne gledaš :biggrin:
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Icy je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Bolje da u anketno pitanje stavimo tu sliku, skoro me herc udario... :biggrin: E to je prava slika... Ne mogu vjerovat kako sam je preletio...
Khm, ima bar 30 sličnih slika na tom linku :D al ak te herc skoro trefio već na ovoj onda bolje da dalje i ne gledaš :biggrin:
Samo hrabro dalje, u nove pobjede... :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Moram pregledati sve detalje... :biggrin: Te su slike izazov. Samo kukavica bježi od izazova. :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Zato sam ja više gledao curling... :lol:
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Mozda ovaj forum pobjeduje za Kildow,ali cijeli svijet ne :biggrin:.A herc me je tak strefil da sam odmah kliknul na drugi picture. :biggrin:
Aj svi znamo da je Icy najljepsa :D Al fakat.
Aj sad ozbiljno:
Slažem se s tobom da joj je vjerojatno ''uzela'' medalju al to joj sigurno nije bila namjera, ko da je ona htjela past a imala je odličan prolaz :p i btw. slomila je kost u šaci prilikom tog pada tak da čisto sumnjam da je folirala ;)
Tak je isto imala unisteno koljeno koje je lijecila sirom,a osvojila je zlato u spustu i bronca u super-g :roll:
btw: nije :biggrin:
btw.je :biggrin:

24.7.2009-5.5.2013
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Aj svi znamo da je Icy najljepsa :D Al fakat.
:oops: :biggrin:
bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Tak je isto imala unisteno koljeno koje je lijecila sirom,a osvojila je zlato u spustu i bronca u super-g :roll:
Pa normalno kad je najbolja! :D
Kaj se ne sjećaš kad je s potrtom rukom imala hat-trick u Hausu? :p

Kad smo već kod Julie, ak još nisi vidio - ukucaj u google mancuso alcott olympics, 2. slika :D
I gdi ti je nestala Julia? Pobjegla ti iz avatara čim ja stavila Lindsey, nije se valjda prestrašila? :lol:

A sutra poslije slaloma nova anketa: ''Tko je najzgodniji skijaš'' i samo jedan ponuđen odgovor - Manfred Moelgg. :biggrin:
Schumy.d je napisao/la:Zato sam ja više gledao curling.
Ja sam čak i pogledala koji meč (jel se zove meč? :? ) i ful je dobar, čista fizika al bome treba imat dobre živce. :)
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Icy je napisao/la:
A sutra poslije slaloma nova anketa: ''Tko je najzgodniji skijaš'' i samo jedan ponuđen odgovor - Manfred Moelgg. :biggrin:
Ti to ozbiljno? :badgrin:
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

luka_kimi je napisao/la:
Icy je napisao/la:
Aj nađi mi nekog zgodnijeg :p
Baš je bombončić :D
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Icy je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:
Icy je napisao/la:
Aj nađi mi nekog zgodnijeg :p
Baš je bombončić :D
slika

Mislim da nije na meni da odgovaram na to pitanje :biggrin: Ali gdje si njega našla... :biggrin: A Myhrer?

Vidim da nitko nije komentirao, CO-Barca... Joj što bi volio da izbacimo Barcu (iz sasvim pristranih razloga)... :biggrin:
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Zašto u anketi nema odgovor obe :biggrin:

A niko od vas Realovaca ne komentira da u 1/4 finalu košarkaške eurolige igraju Barca-Real i da će ih Barca pomesti sa 3-0 :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
luka_kimi
Moderator
Moderator

Chuck Norris je napisao/la:Zašto u anketi nema odgovor obe :biggrin:

A niko od vas Realovaca ne komentira da u 1/4 finalu košarkaške eurolige igraju Barca-Real i da će ih Barca pomesti sa 3-0 :biggrin:
Ah, šta će nam obe. Ili jedna, ili druga, ili treća, ili si peder. Jednostavno. :smijeh:

Opet si se preračunao. Krivo si napisao brojke, valjda si se zabunio, pa moraš uredit post. :badgrin:
igraju Barca-Real i da će ih Barca pomesti sa 3-0
Ne tako, nego 0-3. Joj, daj se skoncentriraj dok pišeš post. :roll: :biggrin: :biggrin:

Evo jedan dobar tekst (na Sportnetu su uvijek dobri) o Ciboni i njenim dosezima u Eurolizi. Što je bilo, a što je moglo biti. ;)

LINK
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la:A niko od vas Realovaca ne komentira da u 1/4 finalu košarkaške eurolige igraju Barca-Real i da će ih Barca pomesti sa 3-0 :biggrin:
Bilo bi pravo iznenađenje da Real pobijedi u tom dvoboju jer Barcelona ipak ulaže puno više po meni u košarku nego Real. U Realu je nogomet broj 1, nikad košarkaši nisu bili u nekom vrhu, tek malo iznad prosjeka.
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Vidio sam puno prije nego ti i neznam sta bi ta slika trebala predstavljat.Znas,neki uzivaju u zivotu i pritom osvajaju olimpijske medalje bez puno treninga i odricanja,a neki nazalost ne. :biggrin: Zato Julia ima vise vrijednije medalje od Kildow,a u skijanju se najvise vrijede olimpijske medalje,a ne neke pobjede u spindlerovom mlin ili hausu gdje je bilo publike kao u mom lokalnom bircu :biggrin:

EDIT.Cak ima vise medalja :badgrin:

24.7.2009-5.5.2013
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Jao sto je dobra ova Lindsey :biggrin:
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ivica tek 19-ti u prvoj voznji. Zaostatak za vodecim (Manfred Pranger):+1.87
slika
Odgovori