Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:Evo malo informacija o njima:
- bili su 3. u prvenstvu
- imaju 2 naša bivša Osječanina, Dinjara i Babića
- čak 23 stranca u momčadi

Ali nezgodni su... pobijedili su na penale francuski Montpellier (5. momčad francuske lige).
Da, ali to je bilo isto kao i sa nama i Ajaxom. Oni su bili kvalitetniji, pobijedili su u gostima 1:0 (mislim na Montpellier), i došli kući, podcjenili Gyor, i izgubili doma 1:0, pa ispali na penale. ;)

Mogli bismo proći. Puta gotovo da i nema, dakle, može se putovati čak i na sam dan utakmice (iako nije preporučljivo), može ih se dobiti, i može ih se proći.

Što se tiče Hajduka, nikako ne djelim vaš entuzijazam. Ja se te Unireje bojim i više nego Leverkusena i CSKA Moskve. Ne znam, možda sam samo paranoičan bezveze, tko će ga znat... :biggrin:

EDIT:
Ja ne razumijem zašto Chago ne igra. Zbilja mi nije jasno. Callelo je veći promašaj od Andersona Coste. Morales također ne igra. Puno je ovdje nejasnoća. Ne sviđa mi se ovo nikako. :roll:
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 08 lis 2010, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: spajanje
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ma Calello je :cenzura: od igrača. Prema natrag još ajde, ali naprijed je katastrofalan. Jedino je na manageru solidan. :lol:

Dinamo MORA kupiti još jednog napadača jer je ovo žalosno. Jednostavno nema tko pospremiti loptu u gol.
Sammir opet dobar, Rukavina je pokazao da zna zabiti. I... to je to.
Dodo u Lokomotivu, jedva čekam da se Tomečak oporavi.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Calella i Barbarića pod hitno protjerati iz Dinama,ne zna se ko je gori od njih dvojice
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Drago mi je, sto je Slaven zapoceo lijep niz od tri pobjede za redom, oni i Rijeka su trenutacno jedini klubovi koji imaju 100%-ni ucinak. =D>
Ako Hajduk sutra pobjedi Sibenik, ode Hajduk na +4 u odnosu na Dinamo. :arrow: :|
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Drago mi je, sto je Slaven zapoceo lijep niz od tri pobjede za redom, oni i Rijeka su trenutacno jedini klubovi koji imaju 100%-ni ucinak. =D>
Ako Hajduk sutra pobjedi Sibenik, ode Hajduk na +4 u odnosu na Dinamo. :arrow: :|
U našoj ligi je to lako nadoknadivo, pogotovo u ovoj fazi. :?
Bit će ovo sezona sa 3 izjednačena kluba, imam osjećaj neki.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Mislim da Dinamo ima kvalitetu za naslov prvaka, kao i Hajduk, dok se Slaven, a pogotovo Rijeka po meni teško može uključiti u borbu za naslov. Rijeka je igrala tri utakmice i u sve tri utakmice njen je suparnik bio bolji od nje i imao je više šansi. U sve tri utakmice. ;)

Slaven ima previše problema sa zabijanjem golova, što je drugačiji problem od onoga koji ima Dinamo, zato što Dinamo stvara šanse, ali ne zabija, dok Slaven ne stvara previše šansi, ali ih maksimalno iskorištava. Da ne spominjemo čeličnu obranu, koja još uvijek nije kapitulirala. Zato dajem prednost Slavenu u odnosu na Rijeku.

Što se tiče HNL-a, smatram da je Dinamov jučerašnji remi plod isključivo umora, koji je značajno utjecao na igru u drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme bilo je dobro i s njime sam zadovoljan (u obrani nije bilo propuha, Lončarić je bio na razini, dobre reakcije u prekidima). U drugom poluvremenu bilo je evidentno da je Dinamova igra pala, pa im, hajde, neću uzimati za zlo niti taj remi. Bit će borba ove sezone, jedva čekam. Možda konačno Maksimir bude pun kada Hajduk dođe, trebat će našim dečkima podrška. ;)

I ono što me najviše zanima, ostavio sam za kraj: ukoliko Dinamo kiksa u EL, mislim da svi znate što će se dogoditi sa Zajecom (iako to nikako ne bih volio, igrom Dinama jako sam zadovoljan, rezultat nam stvara probleme). Što mislite, tko će biti novi trener, a koga biste vi voljeli?

Ja bih volio da dođe Pamić. Zašto? Zato što ovom Dinamu ništa ne nedostaje u smislu igre, nju imaju, nego im nedostaje discipline u igri i nedostaje im čvrsta ruka koja će ih sve "postrojiti". Mislim da bi se uz određenu dozu discipline i trkačke odgovornosti ovaj Dinamo pretvorio u sjajnu ekipu, po meni sposobnu prezimiti u Europi. ;)

Dakle, njega bih volio, a mislim da će novi trener nakon Zajeca biti Nikola Jurčević ili Branko Karačić. Iako mi se potonji nikako ne sviđa, mislim da bi bio još jedan Mamićev potrčko. :doubt:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Nema potrebe mjenjati Zajeca. Ni u slučaju ispadanja iz Europe. Zašto? Pa po nekoj logici, ne može on davati golove umjesto napadača, a najboljeg su mu prodali. Umjesto ovih stranaca priliku treba dobiti Kramarić. A i ne vidim tko bi htio doći u Dinamo kao trener trenutno, a da je bolji trener od njega.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Dani je napisao/la:Nema potrebe mjenjati Zajeca. Ni u slučaju ispadanja iz Europe. Zašto? Pa po nekoj logici, ne može on davati golove umjesto napadača, a najboljeg su mu prodali. Umjesto ovih stranaca priliku treba dobiti Kramarić. A i ne vidim tko bi htio doći u Dinamo kao trener trenutno, a da je bolji trener od njega.
Tako je.

Sto se tice trenera, mozda " profesor " ? :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Zajec neće dobiti "bucu" sigurno. Navijači stoje iza njega. Vratio je Dinamu sjaj nakon Jurčića. Dinamo igra napadački, stvara puno šansi, kombinatorno igraju odlično i to je ono šta publika voli i traži. Vratio je i publiku na Maksimir (šta se tiče Europe). Dugo nije bila tako dobra atmosfera kao protiv Sheriffa.

Njega ne treba mijenjati.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Sviđaju mi se vaši stavovi, slažem se da Zajec treba ostati. Ali, znate vi našeg dragog izvršnog dopredsjednika... :roll:
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Neka Zajeca,ali volio bih ga pitati zašto forsira Barbarića a posebno Calella kad on igra dinamo gotovo u pravilu ne dobiva utakmicu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Neka Zajeca,ali volio bih ga pitati zašto forsira Barbarića a posebno Calella kad on igra dinamo gotovo u pravilu ne dobiva utakmicu
Ma nije Barbarić loš. I Bišćan je imao propusta poprilično.
Mene je samo zasmetalo komentiranje komentatora kojem je i kod Sheriffovog i kod Varteksovog gola Cufre ispao glavni krivac, a on je jedini pokušao spriječiti te golove.
Po meni su Cufre i Ibanez pun pogodak za obranu Dinama.
Ja samo čekam Tomečaka, taj dečko fali Dinamu.

Ja bi probao ovako:
-------------------------------Butina-------------------------------
Vrsaljko-----------Bišćan-------------Cufre--------------Ibanez
---------------Ademi------------------------Badelj----------------
Tomečak-------------------Sammir----------------------Morales
-----------------------------Rukavina------------------------------
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Zanimiljivo!LINK
Odluka sto ce biti s klubom se donosi sutra!S tim da vodeci trojac iz obrane George Galamaz, Pablo Brandan i Iulian Apostol prelaze u Steaue,a to im je najjaci dio kluba(obrana)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Kakav jadnik...

Džaba ti to odijelo. :asshole:
Ako si trener, onda se ponašaj kao trener, a ne ko kakav balavac. :roll:
Scuderia
Moderator
Moderator

Bibi je napisao/la:Zanimiljivo!LINK
Odluka sto ce biti s klubom se donosi sutra!S tim da vodeci trojac iz obrane George Galamaz, Pablo Brandan i Iulian Apostol prelaze u Steaue,a to im je najjaci dio kluba(obrana)

Ako je ovo istina, Hajduk ima velike sanse da prodje Rumnje. :|
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Neka Zajeca,ali volio bih ga pitati zašto forsira Barbarića a posebno Calella kad on igra dinamo gotovo u pravilu ne dobiva utakmicu
Ma nije Barbarić loš. I Bišćan je imao propusta poprilično.
Mene je samo zasmetalo komentiranje komentatora kojem je i kod Sheriffovog i kod Varteksovog gola Cufre ispao glavni krivac, a on je jedini pokušao spriječiti te golove.
Po meni su Cufre i Ibanez pun pogodak za obranu Dinama.
Ja samo čekam Tomečaka, taj dečko fali Dinamu.

Ja bi probao ovako:
-------------------------------Butina-------------------------------
Vrsaljko-----------Bišćan-------------Cufre--------------Ibanez
---------------Ademi------------------------Badelj----------------
Tomečak-------------------Sammir----------------------Morales
-----------------------------Rukavina------------------------------
Ne da nije loš nego je katastrofa,kvaliteta za Županijsku ligu.Svaku utakmicu napravi par kikseva
Što se tiče Ibaneza dobar mi je prema naprijed ali u obrani nije najbolji,i protiv jačih momčadi biće problema
a što se tiče ovog sastava ja bi zamjenio pozicije Moralesa i Rukavine a umjesto Moralesa ubacio Kramarića
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Scuderia je napisao/la:
Bibi je napisao/la:Zanimiljivo!LINK
Ako je ovo istina, Hajduk ima velike sanse da prodje Rumnje. :|
Istina,nije nemoguce da se klub ugasi zadnji rok bi trebao biti 15.8,a sutra ce se konkretnije znati sto ce biti s Unireom.Treba dobit da nisu nikome zabili gol zadnjih pet kola stim da su izgubili od nekog lijevog kluba koji je tek protiv njih ostvario prvu pobjedu u rumunjskoj prvoj ligi.
Ogromna je sansa Hajduka za prolaz! =D>
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma Krama je dobar talent, ali ni on nije rješenje za Dinamov napad. Još je premlad i neiskusan. Na EP (U-19) nije zabio nijedan gol.
luka_kimi
Moderator
Moderator

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wQcCGn9m ... re=related[/youtube]

Sjećate li se ovog čovjeka? :biggrin:

Jedan od meni najdražih igrača koji su bili u Dinamu, a nikada nije dobio pravu priliku. A ono malo što je igrao, odigrao je ovo gore. Danas bi nam dobro došao takav fantazista. :sad:
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

@luka
Dobar je, steta sto nikad nije dobio priliku da se pokaze.
Steta sto je otisao, a to prvenstveno se moze zahvaliti "profesoru"
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:@luka
Dobar je, steta sto nikad nije dobio priliku da se pokaze.
Steta sto je otisao, a to prvenstveno se moze zahvaliti "profesoru"
Znam, kad se samo sjetim da sam maštao da igram kao on. Stvarno mi je bio jedan od najdražih.

P.S: Ja imam spremne rezultate kladare, ako hoćeš, ja ih postam. ;)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

luka_kimi je napisao/la: Znam, kad se samo sjetim da sam maštao da igram kao on. Stvarno mi je bio jedan od najdražih.

P.S: Ja imam spremne rezultate kladare, ako hoćeš, ja ih postam. ;)
Gdje igra on sada?
PS. ja sam ih sada napravio. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Gdje igra on sada?
Pa tamo "kod tebe" u Njemačkoj. :D
Arminia Bielefeld

Ma on je bio ko Dodo, isto ništa posebno. :?
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:Gdje igra on sada?
Pa tamo "kod tebe" u Njemačkoj. :D
Arminia Bielefeld

Ma on je bio ko Dodo, isto ništa posebno. :?
Ja velim da on nikada nije dobio pravu šansu. Dodo meni više liči na defenzivnog veznog, udara kao Gatusso. Guela je skroz plemeniti igrač, po meni bio je jedan od boljih koji su igrali ovdje.

Ali, opet velim, nikada nije dobio šansu. A gore iz videa vidimo da je stvarno bio kvaliteta. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:A gore iz videa vidimo da je stvarno bio kvaliteta. ;)
Ma... ne vjerujem ja puno u te video isječke.
I ovaj je igrač dobar, ali samo na youtubeu. :lol:
Odgovori