Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ricxpa
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a
Sramota da se na ovakav nacin moraju rjesavati stvari, da ljudi moraju ici placati neke dodatne pretplate, trositi internet promet na lose streamove i sl. Ja zbilja se nadam da cu moci na Max TV (osnovnom paketu) moci gledati F1, ako ne bude, okrenut cu se internetu. Sramota velika za nacionalnu televiziju da nije u stanju otkupiti prava za jedan od najpopularnijih sportova.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
ak bude na areni nećeš moć gledat u osnovno paketu jer je arena sport u sportskom paketu.. bar tak piše http://www.t-com.hr/privatni/televizija ... ortski.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Michael is faster than you!!
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Da znam, vidio sam da su uveli onaj novi feature da se moze odvojeno kupiti odredjeni sportski prijenos. Pitanje jos jedno vezano za Slovenski TV koji spominjete, da li se nalazi u osnovnom paketu i dali pustaju normalni prijenos ili je kodiran?Igor18 je napisao/la:ak bude na areni nećeš moć gledat u osnovno paketu jer je arena sport u sportskom paketu.. bar tak piše http://www.t-com.hr/privatni/televizija ... ortski.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
- Igor18
- Veteran
to je isto ciganluk, platit 40 kuna da bi se pogledalo jednu utrku.. lopovi. Ja dok sam imao maxtv svi sportski događaji kod slovenaca bili su blokirani... skijanje, nogomet...
- Dajan
- Navijam za: Vettel i povratak Kimija
A nisam tako siguran ovo za Arenu. Evo sta su meni danas odgovorili: Za sada nećemo prenositi F1 šampionat. Ukoliko budemo dobili potvrdu prenosa obavestićemo vas putem emaila.V3GI je napisao/la:Arena odgovorila cini mi se da su blizu
Još uvek nemamo potvrdu da li ćemo prenositi trke Formule 1 2011. Ukoliko bude došlo do potvrde i obezbeđivanja prenosa ovih trka bićete blagovremeno obavešteni.
Vesti iz auto-moto sporta pročitajte na Automoto trke.
Programsku šemu naše televizije pogledajte na linku Tv program
Stingic je malo nervozan..
http://img13.imageshack.us/img13/330/stingic.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/330/stingic.jpg
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Predlažem da prestanemo plaćati TV pretplatu jer neće prenositi F1. A u ostalom ja im najradije nebi platio pretplatu jer se ne služim nj. signalom. Lopovi.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ja ne plaćamZweki je napisao/la:Predlažem da prestanemo plaćati TV pretplatu jer neće prenositi F1. A u ostalom ja im najradije nebi platio pretplatu jer se ne služim nj. signalom. Lopovi.

Kak bi to jedan hrvatski ekscentrik lijepo sročio: ''Nabijem ih na ***ac!''.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Zar pretplata nije obavezna?Slash je napisao/la: Ja ne plaćam.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Igor18
- Veteran
Je, al može se izbjeć... Meni su recimo nekoliko puta dolazili, kao provjeravamo pretplate vamo tamo vas nema na ovom popisu.. Samo sam odgovorio da plaćamo preko kartice, frajer neš zapiso na svoj papirić i otišel..Kenny je napisao/la:Zar pretplata nije obavezna?Slash je napisao/la: Ja ne plaćam.
Pretplata em je skupa, em bezobrazna... Trebo bi platit posebno za svaki televizor i radio koji imaš

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ne znam kako to ide kod vas u HR, ali u BiH pretplata dolazi na računu od telekoma, tako da moras platiti (ako mislis da imas telefon).Igor18 je napisao/la:Je, al može se izbjeć... Meni su recimo nekoliko puta dolazili, kao provjeravamo pretplate vamo tamo vas nema na ovom popisu.. Samo sam odgovorio da plaćamo preko kartice, frajer neš zapiso na svoj papirić i otišel..Kenny je napisao/la:Zar pretplata nije obavezna?Slash je napisao/la: Ja ne plaćam.
Pretplata em je skupa, em bezobrazna... Trebo bi platit posebno za svaki televizor i radio koji imaš
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Igor18
- Veteran
Ja sam se prebacil na Bnet koji ne uzima pretplatu za telefon. To T-com uzima sve moguće pretplate, pretplata za telefon + kolko potrošiš.. pa maxtv pretplata za to + još para.. pa internet pretplata + još para....
Al RTV pristojba je neš drugo
EDIT: Evo nekaj kaj sam našo na netu
EDIT: Evo nekaj kaj sam našo na netu

Kako prestati plaćati HRT pretplatu?
- Najprije odjavite TV uređaj dopisom na adresu HRT-a, obvezno s povratnicom na kojoj ce vrlo čitko pisati “odjava TV uređaja te i te marke”. Dopis bi trebao izgledati ovako: “Ja XY dana (upisati datum) odjavljujem svoj televizor marke (navesti marku) iz razloga jer ne želim
više pratiti TV program HRT-a”. Sljedeće što trebate učiniti jest da odbijete platiti TV pretplatu kad dođe inkasator. Uostalom, zabranite mu da uopće ulazi u vaš posjed ili stan.
Uskoro čete dobiti opomenu, koju naprosto ignorirajte! Ona samo služi da vas zastraši (važno je da imate povratnicu kojom ste odjavili televizor na kojoj se jasno vidi kada je zaprimljena u Prisavlju).
Ne brinite zbog ovrhe! Poslije opomene, otprilike za mjesec ili dva dobit čete od javnog bilježnika OVRŠNI PRIJEDLOG, u kojem vam se stavlja na teret da niste platili TV pretplatu. E, poslije ovoga treba sjesti za računalo, napisati u roku od osam dana od dana kad ste primili ovršni prijedlog PRIGOVOR, kako vam piše u rješenju o ovrsi na temelju
vjerodostojne isprave. U prigovoru treba stajati sljedeće: “U zakonskom roku izjavljujem prigovor na naprijed navedeno rješenje o ovrsi budući da sam dana (NAVESTI DATUM) odjavio TV prijamnik, pa prema tome nemam nikakve obveze plaćati televizijsku pretplatu.”
Uz prigovor doznačiti fotokopiju povratnice od dana kada ste odjavili televizor. I eto, stvar je gotova, stoji u Glasu Primoštena, lokalnome glasilu. Članak je pisan na temelju iskustva načelnika općine Primošten Stipe Petrine, koji je prvi u Hrvatskoj sudski oslobođen plaćanja
TV pretplate!
Što se tiče neplaćanja TV pretplate, većina ce se građana zapitati: a kako ću onda gledati TV program ako sam odjavio/la televizor? Jednostavno ćete ga gledati kao i dosad, samo ćete uštedjeti novac koji dajete za TV pretplatu. Nitko vam nema pravo “zapečatiti” vaš televizor, u vašoj kuci, na vašoj utičnici, a HRT, ako hoće, neka kodira svoj program. Ni inkasator ni itko drugi bez zakonom predviđenih uvjeta (a ovi to nisu!) ne može ući u vaš dom i kontrolirati vas gledate li HRT ili, primjerice, Eurosport ili samo igrate playstation. Ako već ne možemo utjecati na institucije koje apsolutno ne rade svoj posao, onda barem pokažimo
trunku dostojanstva i odbijmo plaćati ono što uistinu ne moramo. Na kraju krajeva, nije stvar u tih 70,00 kuna mjesečno, ali zašto bi netko od nas pravio budale. Kako ono kažu? Možeš varati neke ljude neko vrijeme, ali ne možeš varati sve ljude cijelo vrijeme.
Zakonska osnova
Članak 34.
Dom je nepovrediv.
Samo sud može obrazloženim pisanim nalogom utemeljenim na zakonu odrediti da se dom ili drugi prostor pretraži.
Pravo je stanara da on ili njegov zastupnik i obvezatno dva svjedoka budu nazočni pri pretrazi doma ili drugoga prostora. (...) Pretraga radi pronalaženja ili osiguranja dokaza za koje postoji osnovana vjerojatnost da se nalaze u domu počinitelja kaznenog djela, može se poduzeti samo
u nazočnosti svjedoka.
Dopis HRT-u
Dopis HRT-u treba poslati obvezno s povratnicom na kojoj ce pisati “odjava TV uređaja te i te marke”. Dopis bi trebao izgledati otprilike ovako:
“Ja 'Pero Perić' dana 11. travnja 2008. odjavljujem svoj televizor marke 'Samsung' iz razloga jer ne želim više pratiti TV program HRT-a.”
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Kod nas ti je Telecom jos uvijek drzavna firma, tako da RTV pretplatu placas uz telefon.Igor18 je napisao/la:Ja sam se prebacil na Bnet koji ne uzima pretplatu za telefon. To T-com uzima sve moguće pretplate, pretplata za telefon + kolko potrošiš.. pa maxtv pretplata za to + još para.. pa internet pretplata + još para....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Igor18
- Veteran
Odgovorili mi sa Arene:
Pregovori su u toku i iskreno se nadamo da ćemo uspeti da obezbedimo prava prenosa Formule 1 za teritoriju Hrvatske
Na drugi dio pitanja koji je glasio jel u igri za otkup prava još neka televizija sa područja hrvatske nisu odgovorili.
Pregovori su u toku i iskreno se nadamo da ćemo uspeti da obezbedimo prava prenosa Formule 1 za teritoriju Hrvatske
Na drugi dio pitanja koji je glasio jel u igri za otkup prava još neka televizija sa područja hrvatske nisu odgovorili.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Kao je. Al' kako je Igor već gore napisao, može se izbjeć. Ja ju nikad nisam ni plaćao. Znali su mi zvonit kao provjera jel posjedujem TV prijemnik, sam im velim da sam ja tu sam čistač i da su gazde na skijanju/moru/odmoru i da ih ne mogu pustit u kuću i to je to.Kenny je napisao/la:Zar pretplata nije obavezna?Slash je napisao/la: Ja ne plaćam.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Navijam za: ferrari
Ekipa, jel zna netko neku dobru internet stranicu di ce biti, ili di je bilo, kvalitetnog pijenosa f1 sezone pošto nam je dragi hrt otkazo suradnju...?!
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Prelistaj ovu temu malo unazad, ima linkova i savjetamaandriša je napisao/la:Ekipa, jel zna netko neku dobru internet stranicu di ce biti, ili di je bilo, kvalitetnog pijenosa f1 sezone pošto nam je dragi hrt otkazo suradnju...?!

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
Evo ovako, ovu sam foru pokupio sa interneta...
Vjerojatno nije 100% sigurna, zato ne preporučujem da ovo radite, neću odgovarati za bilo koju štetu...
Kao što svi znamo, BBC je jedna od najboljih TV kuća za pratiti F1, ali nemožemo baš naći mjesto gdje gledati....
ako niste znali, BBC ima live prijenos BBC one-a koji prenosi uživo kvalifikacije i utrku...
Na njihovom iPlayer-u je najavljeno da će biti live svi treninzi...
Kao što većina zna kad odete na njihovu stranicu piše da nismo u dobroj zoni...
Isprobao sam CCa 10 proxy servera i nijedan nije radio, pogledao sam po internetu i pronašao Expat Shield, http://www.expatshield.com/" onclick="window.open(this.href);return false;,
lijepo se program skine, usnimite na komp, te kada hoćete aktivira, nisam točno siguran po kojem principu radi, no eto, ja mogu gledati BBC... na njihovom player-u, nema zastajkivanja,
http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/" onclick="window.open(this.href);return false;
katkada iskoči koja reklama, ali mislim da je podnošljivo, ak previše smeta samo isključite poslije prijenosa...
KAO ŠTO REKOH, nisam siguran kako radi, zato sam i sumnjičav, predlažem da to nikako ne radite, ali ako vam je jedini izvor programa MaxTV koji će 100% blokirati
ostale programe koji prenose F1 kako bi arena mogla (ako dobije licencu) zarađivati na nama...
dokaz:

Vjerojatno nije 100% sigurna, zato ne preporučujem da ovo radite, neću odgovarati za bilo koju štetu...
Kao što svi znamo, BBC je jedna od najboljih TV kuća za pratiti F1, ali nemožemo baš naći mjesto gdje gledati....
ako niste znali, BBC ima live prijenos BBC one-a koji prenosi uživo kvalifikacije i utrku...
Isprobao sam CCa 10 proxy servera i nijedan nije radio, pogledao sam po internetu i pronašao Expat Shield, http://www.expatshield.com/" onclick="window.open(this.href);return false;,
lijepo se program skine, usnimite na komp, te kada hoćete aktivira, nisam točno siguran po kojem principu radi, no eto, ja mogu gledati BBC... na njihovom player-u, nema zastajkivanja,
http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/" onclick="window.open(this.href);return false;
katkada iskoči koja reklama, ali mislim da je podnošljivo, ak previše smeta samo isključite poslije prijenosa...
KAO ŠTO REKOH, nisam siguran kako radi, zato sam i sumnjičav, predlažem da to nikako ne radite, ali ako vam je jedini izvor programa MaxTV koji će 100% blokirati
ostale programe koji prenose F1 kako bi arena mogla (ako dobije licencu) zarađivati na nama...
dokaz:

-
- Navijam za: alonsa
jesam i opet ne radiCenturion je napisao/la:Evo ovako, ovu sam foru pokupio sa interneta...
dokaz:
[ http://img339.imageshack.us/img339/4250/78347392.png ]
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
dolje desno ćeš viditi programe, stisni strelicu i pronađi neki štit crveni, desni klik na to i onda connect/on, sretno!alogoc je napisao/la:
jesam i opet ne radi
- mkrajaci
Dođite k istini i ona će vas osloboditi.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...navijajmo za ovo...-bio bi to odličan potez "lokalnih" TV postaja i sigurno bi im se isplatilo...napokon neka trunka nade u ovoj sumornoj svakodnevnici...mkrajaci je napisao/la:Evo nam novosti
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Friga
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Meni vidiš radi .. još samo da počne sezona, pa da vidimo ima li prijenosa ..alogoc je napisao/la:jesam i opet ne radiCenturion je napisao/la:Evo ovako, ovu sam foru pokupio sa interneta...

Centurion je napisao/la: Pojasni malo ovo "boja" u svom postu. Na što se točno misli ..!! Ne tražim odgovornost samo u čemu "če bit" problem ako če i bit ..?
Nije loše, nije loše .. hihihihihi ..mkrajaci je napisao/la:Evo nam novosti

Zadnja izmjena: Friga, dana/u 24 vel 2011, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
TF110 - Toyota F1 '10
"

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Ma znao sam ja da bude ipak nešto od te f1 i na hrvatskoj televizijimkrajaci je napisao/la:Evo nam novosti

- Igor18
- Veteran
Ovo bi bio fenomenalan potez. Vidi se da mladi poduzetnici znaju razmišljat. Ne hvalim ovaj potez iz subjektivnih razloga koji svi mi imamo
Vidi se da ljudi razmišljaju, do sada malo tko prati lokalne televizije, dobivanjem formule 1 dobili bi masu gledatelja. U hrvatskoj ima mnogo poklonika formule 1, prenošenjem svih treninga, utrke i još ta opširna emisija bila bi pun pogodak, osigurali bi veliku gledanost. Svaka čast!

Vidi se da ljudi razmišljaju, do sada malo tko prati lokalne televizije, dobivanjem formule 1 dobili bi masu gledatelja. U hrvatskoj ima mnogo poklonika formule 1, prenošenjem svih treninga, utrke i još ta opširna emisija bila bi pun pogodak, osigurali bi veliku gledanost. Svaka čast!