Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Felipe Massa »

karmela je napisao/la:FELIPE MASSA, KADA BI MOGAO PROČITATI OVAJ FORUM BIO BAŠ PONOSAN NA IZUZETNO VJERNE I RJEČITE NAVIJAČE :-D SVAKA ČAST =D>
Sigurno da sam veci navijac do tebe ,koji za Vettela sigurno navija od prosle godine ...
Za Felipea sam poceo navijati 2006,kad je dosao u Ferrari, a dok je bio u Sauberu nemogu reci da sam navijao za njega,ali sam se radovao svakom njegovom dobrom rezultatu.
I osim toga nemam se sta raspravljati sa nekim ko ne zna iskljuciti Caps Lock na tastaturi =D>
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Felipe Massa je napisao/la: Sigurno da sam veci navijac do tebe ,koji za Vettela sigurno navija od prosle godine ...
Za Felipea sam poceo navijati 2006,kad je dosao u Ferrari, a dok je bio u Sauberu nemogu reci da sam navijao za njega,ali sam se radovao svakom njegovom dobrom rezultatu.
I osim toga nemam se sta raspravljati sa nekim ko ne zna iskljuciti Caps Lock na tastaturi =D>
Pa skim se ti svađaš? Pa cura je samo komentirala kako je lijepo da si tako vjeran navijač, ne vidim nikakvog sarkazma u njezinom postu, jedino ako ti je nešto preko pp-a dobacila, onda se nebi štel mešati.

EDIT: je trebal sam okrenuti stranicu, sad mi je jasno, ha, ha ,ha :biggrin: lol

Vjerujem da će massa biti bolji u nadolazećim utrkama, obično mu još bolje krene u europi pa se nadam da bi mogel malo alonsu zapapriti u kvalama i utrci.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Onda sam ja pogresno razumio.
Ako je tako sry karmela ;)
slika

karmela
Ja sam: Vozačica
Navijam za: vettel

Post Postao/la karmela »

Shvatite kako hoćete ali ja se stvarno divim tako vjernim navijačima jer iz svake napisane riječi osjeća se ta navijačka strast, ali nema veze on je skroz ok vozač ali mislim, ako ćete biti iskreni , da će mu biti teško ove sezone ako još uzmemo u obzir i povredu a i nešto se šuška da rastežu sa produžetkom ugovora , pa se čak spominje i Kubica , ali vi to već sve znate i mislim da je ipak Alonso bolji vozač pa eto . I sve to opet ne znači da ga ja , ne daj bože mrzim ili tako nešto :love:
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

karmela je napisao/la:Shvatite kako hoćete ali ja se stvarno divim tako vjernim navijačima jer iz svake napisane riječi osjeća se ta navijačka strast, ali nema veze on je skroz ok vozač ali mislim, ako ćete biti iskreni , da će mu biti teško ove sezone ako još uzmemo u obzir i povredu a i nešto se šuška da rastežu sa produžetkom ugovora , pa se čak spominje i Kubica , ali vi to već sve znate i mislim da je ipak Alonso bolji vozač pa eto . I sve to opet ne znači da ga ja , ne daj bože mrzim ili tako nešto :love:

Tu strast koju vidiš je proizašla baš iz razloga radi kojeg i navijamo za njega...Radi njegove strasti i ljubavi prema utrkama :driver:
1982 UCV 1919
BigBoss
Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma

Post Postao/la BigBoss »

karmela je napisao/la:Shvatite kako hoćete ali ja se stvarno divim tako vjernim navijačima jer iz svake napisane riječi osjeća se ta navijačka strast, ali nema veze on je skroz ok vozač ali mislim, ako ćete biti iskreni , da će mu biti teško ove sezone ako još uzmemo u obzir i povredu a i nešto se šuška da rastežu sa produžetkom ugovora , pa se čak spominje i Kubica , ali vi to već sve znate i mislim da je ipak Alonso bolji vozač pa eto . I sve to opet ne znači da ga ja , ne daj bože mrzim ili tako nešto :love:
malo su ovi massini navijači tvrdoglavi, al nema veze ;)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Massa govori da ce Ferrari zadrzati F-duct.
KLIK
slika
BigBoss

Post Postao/la BigBoss »

loš massa danas, loša kombinacija lošeg set upa i vozačkih pogrešaka
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Nažalost jako razočaravajući danas rezultat za Massu u kvalama...Nadam se popravku dojma sutra u utrci....
1982 UCV 1919
BigBoss

Post Postao/la BigBoss »

Dr. DJ je napisao/la:Nažalost jako razočaravajući danas rezultat za Massu u kvalama...Nadam se popravku dojma sutra u utrci....
ne vjerujem da će naparaviti nešto extra..možda eventualno nešto na startu
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Nažalost kombinacija lošeg Masse i još lošijeg bolida dala je 9 mjesto. :(
Sutra od njega ne očekujem ništa.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Nazalost nisam gledao kvale.Je li Felipe uradio neku pogresku kad je ovako los krug ili?
slika

luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Felipe Massa je napisao/la:Nazalost nisam gledao kvale.Je li Felipe uradio neku pogresku kad je ovako los krug ili?
Kroz cijele je kvalifikacije izgledao kao Kimi 2008. :biggrin: ;) Pomalo je djelovao anemično danas. :?
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Nemogu da vjerujem koliko je povreda ostavila utisak na njega.Nije to vise isti Felipe Massa.
Mislio sam sa 2. mjestom u Bahrainu da se vratio jos bolji,ali ovo mi je pretuzno gledati.
slika

BigBoss

Post Postao/la BigBoss »

Felipe Massa je napisao/la:Nemogu da vjerujem koliko je povreda ostavila utisak na njega.Nije to vise isti Felipe Massa.
Mislio samsa 2. mjestom u Bahrainu da se vratio jos bolji,ali ovo mi je pretuzno gledati.
nema tu ni P od povrede..ne razumijem kako se sad svi massini naviajči tuže na ozlijedu??
sam je priznao da je imao danas dosta vozačkih pogrešaka, a ni bolid nije ono što su svi očekivali
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

BigBoss je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Nemogu da vjerujem koliko je povreda ostavila utisak na njega.Nije to vise isti Felipe Massa.
Mislio samsa 2. mjestom u Bahrainu da se vratio jos bolji,ali ovo mi je pretuzno gledati.
nema tu ni P od povrede..ne razumijem kako se sad svi massini naviajči tuže na ozlijedu??
sam je priznao da je imao danas dosta vozačkih pogrešaka, a ni bolid nije ono što su svi očekivali
Ne govorim ja o danasnjoj voznji nego uopsteno u ovoj sezoni.
I ja se ne tuzim na ozlijedu ,nego kazem da sam se razocarao ove sezone,ali nema veze nadam se da ce Felipe do kraja sezone biti bolji i na kraju krajeva boriti se za prvaka.Naravno Ferrarijev bolid mora biti bolji.
slika

Scuderia
Moderator
Moderator

Felipe Massa je napisao/la:Nazalost nisam gledao kvale.Je li Felipe uradio neku pogresku kad je ovako los krug ili?
Evo sta je rekao:

KLIK
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Solidna utrka za Felipea.Mislio sam da bi na startu mogao ispred Schumachera ali nazalost nije mogao.Nadam se boljem plasmanu u Monaku.
slika

Scuderia
Moderator
Moderator

Dobar start Felipea, probio se dva mjesta ispred, malo sam se uplasio kada se sudario sa HRT-om, no strah me prosao ( :D ) kada je Smedley rekao da nema potreba za ulaskom u boks. Na kraju zavrsio utrku kao sesti. :)

U Monacu ce valjda biti bolji rezultat.
slika
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

konstantno gubi na performansu... nadam se da ce se malo popraviti radi tima...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... assa-pace/" onclick="window.open(this.href);return false;

Massinu utrku će pomno analizirat u Ferrrariju
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Izgleda da je Massa shvatio da sljedeće godine više ne računaju na njega u Ferrariju pa je izgubil motivaciju.
BigBoss

Post Postao/la BigBoss »

King iCool je napisao/la:Izgleda da je Massa shvatio da sljedeće godine više ne računaju na njega u Ferrariju pa je izgubil motivaciju.
trebalo bi biti upravo suprotno..da se dokaže i da ostane, al nema veze..
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

BigBoss je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Izgleda da je Massa shvatio da sljedeće godine više ne računaju na njega u Ferrariju pa je izgubil motivaciju.
trebalo bi biti upravo suprotno..da se dokaže i da ostane, al nema veze..
Ako je već nešto sa Kubicom dogovoreno onda mu nikakvo dokazivanje više ne pomaže.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Daj mi argumente zasto mislis da sledece godine ne bi racunali za Massu.
Uredu nije se pokazao u prvih par utrka ,ali sezona je duga i svako iz top 4 ekipe ima sansu za naslov.Tako da nepricaj gluposti.
slika

Odgovori