Kao prvo takva utakmica se nikad nije odigrala. Kao drugo, Atletico je bio klub kojeg je favorizirao Franco, unatoč tome što je bio 'ljevičarski'. Tako da, prije nego počneš pisat nešto o čemu nemaš pojma, barem prouči malo.maric je napisao/la:ovo kao sudenje u korist barce(iako realu pun k vise pomazu) se ne moze usporedit s kriminalom koji je vladao prije 40-ak godina, a vi kao pravi navijaci valjda najbolje znate povijest svog kluba i nezasluzeno osvajanje svih trofeja, kad vodis 3 0 na poluvremenu i zandari ti udu u svlacionicu i zaprijete ti klanjem cijele obitelji, kako moze utakmica zavrsit nego porazom od 14-3, nisi se smio izjasnit kao navijac barcelone. Realovi navijaci su toliko opsjednuti barcom da vise uzivaju u barcinom kiksu nego pobijedama svog kluba, a prljave igre i podmetanja da ne spominjem, na svaki nacin se pokusava nauditi ugledu katalonskom klubu, govna spanjolske prijestolnice mogu biti sretni sto im katalonski igraci osvajaju europska i svjetska prvenstva
Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Marc Marquez
- Navijam za: Ferrari
Re: Strani nogomet
- maric
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
kakav si ti lik, ajmo se ti i ja okladit u sta god hoces, nemoj ti meni da proucavam, vidi se tko je ispo glup, ovo za atletico nisi znao(kao ni ja), samo si procitao sta je cuky napisao
- Cuky
- Moderator
Marc Marquez je napisao/la:Kao prvo takva utakmica se nikad nije odigrala. Kao drugo, Atletico je bio klub kojeg je favorizirao Franco, unatoč tome što je bio 'ljevičarski'. Tako da, prije nego počneš pisat nešto o čemu nemaš pojma, barem prouči malo.
Istina nije se odigrala takva...odigrale su se dvije takve utakmice u polufinalu španjolskog kupa (u to vrijeme se nije zvao kup kralja iz očitih političkih razloga). Barcelona je prvu utakmicu pobjedila sa 3-0, a prije druge utakmice im je u svlačionicu došao Francov šef državne sigurnosti koji je igrače Barcelone "podsjetio" da oni uopće imaju mogućnost da igraju nogomet zbog velikodušnosti sistema. U tom uzvratu je Real "dominirao", pobjedio sa 11-1 i sa ukupnih 11-4 prošao u finale.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
kolega Dani,za dugo godina
da nam ih ne pokupuju ovi bogatuni

Alonsista hasta la muerte..
- Marc Marquez
Jok, nisam znao. Ja provjerim nešto prije nego napišem, kolegamaric je napisao/la:kakav si ti lik, ajmo se ti i ja okladit u sta god hoces, nemoj ti meni da proucavam, vidi se tko je ispo glup, ovo za atletico nisi znao(kao ni ja), samo si procitao sta je cuky napisao

A onda u finalu taj isti Madrid gubi od BilbaaCuky je napisao/la:Marc Marquez je napisao/la:Kao prvo takva utakmica se nikad nije odigrala. Kao drugo, Atletico je bio klub kojeg je favorizirao Franco, unatoč tome što je bio 'ljevičarski'. Tako da, prije nego počneš pisat nešto o čemu nemaš pojma, barem prouči malo.
Istina nije se odigrala takva...odigrale su se dvije takve utakmice u polufinalu španjolskog kupa (u to vrijeme se nije zvao kup kralja iz očitih političkih razloga). Barcelona je prvu utakmicu pobjedila sa 3-0, a prije druge utakmice im je u svlačionicu došao Francov šef državne sigurnosti koji je igrače Barcelone "podsjetio" da oni uopće imaju mogućnost da igraju nogomet zbog velikodušnosti sistema. U tom uzvratu je Real "dominirao", pobjedio sa 11-1 i sa ukupnih 11-4 prošao u finale.

-
- Veteran
kako prica ide izgleda on ne bi smio ni stic do Bilbaa 

- maric
- Početnik
dobro i sta sad sjebo sam rezultat, i nije jedna nego dvije utakmice, cilj price je da je klub i uprava smece neviđeno, kad budem na kompu, stavit cu jedan video pa ce vam sve biti jasno. Sumnjam da 24 godine navijas za real
- Marc Marquez
Rođeni Madridista sam ondamaric je napisao/la:dobro i sta sad sjebo sam rezultat, i nije jedna nego dvije utakmice, cilj price je da je klub i uprava smece neviđeno, kad budem na kompu, stavit cu jedan video pa ce vam sve biti jasno. Sumnjam da 24 godine navijas za real

Ne znam tko je zataškao stvarnu cifru jednog transfera da bi utajio porez

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ok.Schumy.d je napisao/la: Udarci:
Real 20 (9 u okvir)
Atletico 8 (3 u okvir)
Posjed lopte 71% Real - 29% Atletico
Real je zabio 2 gola koja su bila plod sreće, ali definitivno su imali dominaciju cijelu utakmicu i zapucali još dosta dobrih šansi. Atletico praktički nije stvorio šansu. Jedina opasna je bila nakon kornera. I to je to od njih.
>
Gledajuci statistiku, dominirali ste.

Da li ce tako biti i dalje, ostaje za vidjeti.

EDIT:
Koreografija u cast pocasnog predsjednika Bayerna, bez kojeg Bayern ne bi bio tu gdje jest.

- Cuky
- Moderator
maric je napisao/la:dobro i sta sad sjebo sam rezultat, i nije jedna nego dvije utakmice, cilj price je da je klub i uprava smece neviđeno, kad budem na kompu, stavit cu jedan video pa ce vam sve biti jasno. Sumnjam da 24 godine navijas za real
OK, kakve veze ova uprava sad ima sa onom sa kraja 30-ih i početka 40-ih? (gore spomenuto polufinale između Barcelone i Reala igralo se 1943.).
Da budem iskren, ne slažem se sa vizijom koju, bar po pitanju momčadi, ima Perez. Ali u svoja 2 mandata od kad je preuzeo klub što je napravio:
1. kad je prvi put postao predsjednikom klub je bio u velikim financijskim problemima. Prodao je klupski trening centar kako bi vratio dugove i kako bi mogli krenuti od nule.
2. stvorio je Galacticose...cilj je vjerujem bio da zvjezdana imena prate i zvjezdani rezultati, no zbog dovođenja samo ofenzivaca, a zanemarivanja defanzivaca do toga nije došlo. Svejedno, velike zvijezde, solidni rezultati i veliki sponzorski ugovori napunili su klupsku blagajnu
3. sagradio je novi trening centar u Valdebebasu nazvan Ciudad Real gdje je uz ostalo sagrađen i manji stadion koji nosi ime Alfredo di Stefano, a na kojem svoje domaće utakmice igraju Castilla i Real Madrid C.
4. doveo je Ronalda, Alonsa, Benzemu, Di Mariu, Modrića...sve igrači bez kojih je trenutna momčad nezamisliva
5. pred koji tjedan otvoren je novi medicinski centar u Valdebebasu zajedno sa hotelom koji se kiti sa 7 zvijezdica (bilo i meni čudno kad sam čuo, mislio sam da ide do 5) i koji je na raspolaganju svim igračima Reala, od seniorske momčadi do najmlađih početnika.
6. ovog ljeta se kreće sa velikim renoviranjem Bernabeua koje će biti financirano sponzorskim novcem, među ostalim i prodajom prava na ime stadiona. Sam stadion bi sebe trebao otplatiti u 2-3 godine jer očekuju da bi od hotela i trgovačkog centra koji će biti unutar fasade stadiona te reklama trebali na stadionu godišnje uprihoditi oko 90 milijuna €
7. klub koji je bio u dugovima pretvorio je u niti 15 godina u najbogatiji nogometni klub na svijetu
Naravno ne samo Perez, nego kompletna njegova uprava...

- Schumy.d
- Legenda
Ajde samo ti šuti... Najprije platite poreze pa se javi za neke takve izjave.maric je napisao/la:dobro i sta sad sjebo sam rezultat, i nije jedna nego dvije utakmice, cilj price je da je klub i uprava smece neviđeno, kad budem na kompu, stavit cu jedan video pa ce vam sve biti jasno. Sumnjam da 24 godine navijas za real
Barem ti znaš šta je ciganluk.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Barcelona makar nije imala problema kao Bayern, kada ste se vec uhvatili za rezime. 

- Schumy.d
- Legenda
Utakmica Liverpool - Arsenal!! 
Kakvo svršavanje, mogao bih više gledati Premiership!!
Još sa HD streamom kao ovaj:
http://upload.slike.com/slike/2014/02/1 ... ed-111.png" onclick="window.open(this.href);return false;

http://upload.slike.com/slike/2014/02/1 ... ed-111.png" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Veteran
nego šta nego više gledaj,gledaj pravu ligu a ne one mlakonjeSchumy.d je napisao/la:Utakmica Liverpool - Arsenal!!

i naravno navijaj za pravu ekipu

- Schumy.d
- Legenda
Ovo mi je baš dobro za gledati jer niti protiv jedne ekipe nemam ništa protiv.Alonso-champ je napisao/la:nego šta nego više gledaj,gledaj pravu ligu a ne one mlakonjeSchumy.d je napisao/la:Utakmica Liverpool - Arsenal!!
http://upload.slike.com/slike/2014/02/1 ... ed-111.png" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
i naravno navijaj za pravu ekipu

Čak navlačim za "tvoje" zbog Wengera.

Na kraju, Arsenal može biti i zadovoljan s ovih 5-1.

-
- Veteran
Svaka čast kolega
šteta što El Pistoleru nije ušla ona bomba,zaslužio je danas da postigne gol...biće bolje u kupu..

- Schumy.d
- Legenda
Kakva je Suarez igračina... Na ljeto vam damo Karima, vi nama zubatog.Alonso-champ je napisao/la:Svaka čast kolegašteta što El Pistoleru nije ušla ona bomba,zaslužio je danas da postigne gol...biće bolje u kupu..

-
- Veteran
ne,ne,ne....nema govora,dosta je bilo "sa konja na magarca"Schumy.d je napisao/la:Kakva je Suarez igračina... Na ljeto vam damo Karima, vi nama zubatog.Alonso-champ je napisao/la:Svaka čast kolegašteta što El Pistoleru nije ušla ona bomba,zaslužio je danas da postigne gol...biće bolje u kupu..

- Cuky
- Moderator
ugasil sam nakon 3-0...Arsenal totalno bez ideje u sredini...ozljede se Ramsey, Walcott, Diaby, Wilshere, dakle 4 vezna igrača od kojih su 3 bili standardni u prvih 11 te napadač Sanogo...dođe prijelazni rok, ali Wengeru se ne troše novci...nema veze što mu fali igrača, prvi su pa to nije problem...i onda da se nebi reklo da nije nikog doveo dovede već ozljeđenog Källströma koji na prvom treningu još pojača ozljedu...pametno, jako pametno...opet godina bez naslova, a činilo se da bi napokon mogli...

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
e moj wenger
, eto momci pokazali sa stilom kako se gubi prvo mjesto na tablici

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Schumy.d
- Legenda
Molim? Si ti lud?Alonso-champ je napisao/la:ne,ne,ne....nema govora,dosta je bilo "sa konja na magarca"Schumy.d je napisao/la:Kakva je Suarez igračina... Na ljeto vam damo Karima, vi nama zubatog.Alonso-champ je napisao/la:Svaka čast kolegašteta što El Pistoleru nije ušla ona bomba,zaslužio je danas da postigne gol...biće bolje u kupu..
moze Sterling-Jese...poljubi il ostavi

Za mene osobno nema tih para za koje bih prodao Jesea. To je budući vlasnik zlatne lopte.

Potez dana:

A tipično Wengerovski. Zato sam i napisao da me vuče ka Liverpoolovoj strani ova tekma. Meni je Arsene uništio taj Arsenal. Svaka njemu čast, ali malo čovjek pretjeruje u nekim svojim filozofijama.Cuky je napisao/la:ugasil sam nakon 3-0...Arsenal totalno bez ideje u sredini...ozljede se Ramsey, Walcott, Diaby, Wilshere, dakle 4 vezna igrača od kojih su 3 bili standardni u prvih 11 te napadač Sanogo...dođe prijelazni rok, ali Wengeru se ne troše novci...nema veze što mu fali igrača, prvi su pa to nije problem...i onda da se nebi reklo da nije nikog doveo dovede već ozljeđenog Källströma koji na prvom treningu još pojača ozljedu...pametno, jako pametno...opet godina bez naslova, a činilo se da bi napokon mogli...
-
- Veteran
- Cuky
- Moderator
Najbolje od svega...jutros sam čitao na jednom forumu postove od pred kojih tjedan-dva da je uprava već sve dogovorila za nekog napadača (zaboravih mu ime, mlad je ima 20 godina) za oko 38 milijuna €, ali da je Wenger odbio jer da je to previše
Evo potražih malo prije nego sam postao da kasnije ne editiram...radi se o Julian Draxleru, igraču Schalkea...Wenger je procijenio da je 38 milijuna € previše za veznjaka (kojih njemu očajno fali, barem onih kvalitetnih), koji može igrati još 10-15 godina bez greške i koji po transfermarktu vrijedi 30 milijuna €
EDIT:
@svi
koji k će Suarez u Realu?????? Imaju Moratu, imaju Jesea...pa Jese zabija više od Benzeme...u zadnje 3 utakmice u koje je nastupio malo više od par minuta je zabio 3 gola...Morata isto, ako netko gine na terenu u ono malo minuta što mu se da to je onda on...oboje imaju i talenta i želje da budu klupske legende, baš kao nekad Raul...obo je imaju dobar nos za biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i onda da ih se opet blokira dovođenjem Suareza? Treba još samo maknut Benzemu pa dat njima dvojici šansu, mijenjat ih kao što se prošle godine rotiralo Benzemu i Higuaina
Evo potražih malo prije nego sam postao da kasnije ne editiram...radi se o Julian Draxleru, igraču Schalkea...Wenger je procijenio da je 38 milijuna € previše za veznjaka (kojih njemu očajno fali, barem onih kvalitetnih), koji može igrati još 10-15 godina bez greške i koji po transfermarktu vrijedi 30 milijuna €
EDIT:
@svi
koji k će Suarez u Realu?????? Imaju Moratu, imaju Jesea...pa Jese zabija više od Benzeme...u zadnje 3 utakmice u koje je nastupio malo više od par minuta je zabio 3 gola...Morata isto, ako netko gine na terenu u ono malo minuta što mu se da to je onda on...oboje imaju i talenta i želje da budu klupske legende, baš kao nekad Raul...obo je imaju dobar nos za biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i onda da ih se opet blokira dovođenjem Suareza? Treba još samo maknut Benzemu pa dat njima dvojici šansu, mijenjat ih kao što se prošle godine rotiralo Benzemu i Higuaina

- Schumy.d
- Legenda
To mi je ringtone na mobiteluAlonso-champ je napisao/la:Schumy...na ovo dajete Benza za Suareza poručujem
![]()
![]()
![]()

A ovo je šala bila za Benza. Eksplodirat će i on, vidjet ćeš!!

Samo nemoj da stavljaš Sterlinga i Jesea skupa u rečenicu. Barem trenutno ne.
Imaš na ovom LINKU moj komentar o Jeseu koji je napisan prije više od pola godine. Polako se počinju stvari i realizirati...
EDIT:
Pa umjesto Benzeme u špicu.Cuky je napisao/la: @svi
Jese je super talent, ali njegovo pravomjesto je krilo, upravo ovo šta sada igra. To je isto kao kad staviš Ronalda u sam vrh napada. Može on to odigrati, ali nije to to - najviše dobiješ od njega ako igra na krilu.
A Morata je još mlad, očekivati od njega 20-30 golova u sezoni je previše.
Suarez danas nije zabio, ali je svejedno bio među najbolja 3 na terenu. Toliko radi za momčad da to i daje toliki pogon ovogodišnjem Liverpoolu. Bilo ga je pun teren danas, asistirao Sterlingu za gol, a podijelio hrpu lopti, iznudio 5-6 prekršaja i bio stalna opasnost po gol. Ja obožavam takve igrače. I sad uspredi Benzemu koji ponekad dođe na utakmicu, a da vjerojatno ni ne zna protiv koga igra, koji je dan i sl. koliko zna bit nezainteresiran. A da ne govorim da zabija iz 3. šanse.

Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 08 vel 2014, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Veteran
bila je i šala Sterling-Jese naravno...odlican je Jese,brz je ko munja...