Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
Re: Lewis Hamilton
hamilton je puno agresivnije krenuo na buttona nego vettel na webbera (ne kažem da to nije ok, ne kritiziram ga - iako bi možda mogao). Ali to nitko ne komentira. I to samo zato što se za razliku od drva webbera button potpuno pomaknuo i mislio za obojicu.
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
čovječe ,kad usporediš mclaren i red bull kroz osmicu...mclarenovci moraju malo i kočiti i puštat gas dok red bullovci punim gasom prođu cijeli zavoj.bolesno je koliko je taj bolid brz.
-
- Legenda
Istina, brže prolazi taj zavoj i tu se vidi ta razlika (tih 4 sec.)
Ali mora se uzeti u obzir da je, s druge strane, mclaren po čistoj brzini brži bolid, pa je dijelom i to oduzimanje gasa i zbog toga
Ali mora se uzeti u obzir da je, s druge strane, mclaren po čistoj brzini brži bolid, pa je dijelom i to oduzimanje gasa i zbog toga
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Nije istina. Mclaren je brži bio na ravnim djelovima i u šikanama. Ali na aerodinamički zahtjevnom zavoju 8 je bilo vidljivo da McM-fali grip u odnosu na RBR.dmarijon je napisao/la:Istina, brže prolazi taj zavoj i tu se vidi ta razlika (tih 4 sec.)
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Kakvih 4 sekunde? valjda 0.4 sekunde. Da, hamilton bez obzira što nema toliku aerodinamiku da odvozi osmicu punim gasom, to nadoknađuje odličnom vozačkom tehnikom!dmarijon je napisao/la:Istina, brže prolazi taj zavoj i tu se vidi ta razlika (tih 4 sec.)
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
-
- Legenda
da, mislio sam 0,4 sec
pa to i govorim -čista brzina na ravnim dijelovima. znači, on više i ubrazava, bez obzira na zavoj
pa to i govorim -čista brzina na ravnim dijelovima. znači, on više i ubrazava, bez obzira na zavoj
Samo neka se trkaju.
- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
Pogledajte race edit od Turske i slušajte razgovor Hamiltona i boksa
http://www.formula1.com/video/race_edits.html
EDIT:netko se nije držao dogovora
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Ovo je stvarno jako zanimljiv video, najzanimljiviji dio je dafinitivno kada lewis pita svog trkačeg inženjera: "ako usporim ritam, hoće li me button preticati?" inženjer kaže NE i gle čuda ipak je button probal
Da kojim slučajem redosljed nije ostal isti poslije mogućeg pretjecanja, pitanje je dal bi si ovako prijateljski dali ruku kao na kraju videa.

Da kojim slučajem redosljed nije ostal isti poslije mogućeg pretjecanja, pitanje je dal bi si ovako prijateljski dali ruku kao na kraju videa.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
bome da... evo odgovora zasto je lewis djelovao kao ljut nakon utrke...Bara993 je napisao/la:Pogledajte race edit od Turske i slušajte razgovor Hamiltona i boksa
McLaren u <3
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Znači bila je naredba iz boxa Buttonu da ne smije napasti Lewisa 

Michael is faster than you!!
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
sad si se uvjerio kad si čuo? dali si zbilja morao to čuti da bi shvatio što se dešavalo?McLewis je napisao/la:bome da... evo odgovora zasto je lewis djelovao kao ljut nakon utrke...Bara993 je napisao/la:Pogledajte race edit od Turske i slušajte razgovor Hamiltona i boksa
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ma nije Lewis bio ljut samo nije slaviosunseeker je napisao/la:sad si se uvjerio kad si čuo? dali si zbilja morao to čuti da bi shvatio što se dešavalo?McLewis je napisao/la: bome da... evo odgovora zasto je lewis djelovao kao ljut nakon utrke...

šalaThat’s because it’s a little bit different from some of my previous race victories: ideally, the racer in me wants to win by overtaking the guys in front, not by seeing them crash out in front of me. Rather than inheriting a win, it’s much nicer to fight your way past your rivals and earn the win the hard way.
Ja bi radije čuo šta su Buttonu javili odnosno čija je procjena bila da on krene u napad,ne vjerujem da je samoincijativno
...put u raj nije posut ružama...
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Lewis gleda u retrovizor vidi kako se Jenson približio, pita po radiu daali če ga napast kažu ne i tako vozi dalje. A onda kad Jenson napadne, WTF.
Šta su u turskoj trkači inžineri imali neku čagu prije utrke pa nisu došli sebi ?
Šta su u turskoj trkači inžineri imali neku čagu prije utrke pa nisu došli sebi ?

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Da, al mislim ovo je samo potvrda očitog. Zašto bi Lewis toliko usporio osim ako nije imao neku ''garanciju'' da neće bit napadan, a evidentno je mogao vozit najmanje brzo ko Gumbek.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
điz..pa tak je jasno da lewis nije očekivao napad, zato je i vratio onako samouvjereno izguravši buttona jer je znao da ovaj MORA odstupiti, kad je već zanemario ili prečuo timsku odredbu nije još smio riskirati isto sranje ko red-bull
poslje su u mclarenu to iskoristili kao sjajan PR - eto vidite kod nas nema timskih odrebi, dečki se sami fajtaju - a ne da ih nema, nego su valjda najstriktnije na cijelom gridu
i onda se gumbek napravi pametan.....
me like it
poslje su u mclarenu to iskoristili kao sjajan PR - eto vidite kod nas nema timskih odrebi, dečki se sami fajtaju - a ne da ih nema, nego su valjda najstriktnije na cijelom gridu
me like it

- Igor18
- Veteran
Možda je gumbek htio poručit "ja sam svjetski prvak, ja imam broj 1 na bolidu i u ovoj momčadi ja sam broj 1"
"Zabrane pretjecanja za mene ne vrijede"
"Zabrane pretjecanja za mene ne vrijede"

Michael is faster than you!!
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
ma sve normalne momcadi bi zabranili vozacima da se utrkuju u situaciji kad imaju 1-2 i 30 sec prednosti ispred prvog pratitelja, drugo je red bull kojemu je webber bio sporiji pa ga je vettel napadao da nebi istovremeno podlegao pritisku hamiltonovog mclarena.... i mislim da je bio ovako nesta u pocetku utrke a ne 10 krugova prije kraja da bi imali dozvolu i u McM-u da se bore...sunseeker je napisao/la:điz..pa tak je jasno da lewis nije očekivao napad, zato je i vratio onako samouvjereno izguravši buttona jer je znao da ovaj MORA odstupiti, kad je već zanemario ili prečuo timsku odredbu nije još smio riskirati isto sranje ko red-bull
me like it
McLaren u <3
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Iako je ekipa za koju navijam u svoja zlatna vremena bila sveopce poznata po naredbama i striktnim odredbama prvog i drugog vozaca...po meni to im neide na cast...ali isto tako to neide na cast niti mclarenu u prethodnoj utrci...dobro mozda sam se malo krivo i izrazio...ne da im neide na cast nego ja bih vise volio da su dozvolili utrkivanje...ali to utrkivanje ide nama na korist dok oni kao ekipa od tog utrkivanja u toj situaciji kada imaju 1-2 nemogu nikako profitirati nego samo nazadovat...tako da recimo imaju i koliko toliko opravdanje za taj potez u mojim ocima...iako su iz ekipe to htjeli po meni zakamuflirati stednjom goriva...mislim da to nema veze stime...a cak do te granice da nema veze niti s jednim vozacem...niti odnosima medju njima tko je broj jedan....mislim da bi bilo isto i da je situacija bila obrnuta...nego su znali da kao momcad u tom dvoboju nemogu apsolutno nista dobiti a mogu jako puno izgubiti...
1982 UCV 1919
-
- Veteran
Lewisova izjava
KLIK"On the option tyre it's unbelievable," said Hamilton. "With the graining I had on the option tyre, I had to come in.
"But I think a lot of people had the same experience, except perhaps the Red Bulls, so it's going to be an interesting one.
"I don't think you'll be seeing a long first stint on the option tyre, that's for sure."
...put u raj nije posut ružama...
- Igor18
- Veteran
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
on sam gura formulu LOL
Zadnja izmjena: V3GI, dana/u 12 lip 2010, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
šta adrenalin radiArai je napisao/la:HAHAHa! Ostao bez benge pa gura bolid! HAHA!

- EdijanH
Heh, zanimljiv kraj, ja se sve nadao da će bolid gurnuti previše, pa će ga oštetiti... Šala, naravno... Iskreno, drago mi je da je netko napokon skinuo Red Bull na kvalama, stvarno je bilo pretjerano... McLaren dobra forma, Lewis i Ferni po meni sutra najveći kandidati za pobjedu!
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Tako to treba napraviti. Na mililitar natankat i uzet pole!!Bravo Lojzek samo nek sutra nekak riješi ove bikove! Stvarno fenomenalan zadnji krug, pod pritiskom tako dobro odvozit...Arai je napisao/la:HAHAHa! Ostao bez benge pa gura bolid! HAHA!
http://slike.hr/slike/u/untitled_7981e.png" onclick="window.open(this.href);return false;