Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Michael Schumacher
Nije on nego Merc.
Imal je vibracije na zadnjem dijelu auta pa nije stiskal do kraja u brzom krugu. U mercu su svejedno vjerovali da vrijeme bude dovoljno za q3 i nisu ga vise slali van. Nije bilo dovoljno i ostal je u q2. Jos jedna vrhunska odluka Mercovog pitt wall-a.
Imal je vibracije na zadnjem dijelu auta pa nije stiskal do kraja u brzom krugu. U mercu su svejedno vjerovali da vrijeme bude dovoljno za q3 i nisu ga vise slali van. Nije bilo dovoljno i ostal je u q2. Jos jedna vrhunska odluka Mercovog pitt wall-a.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
da,već prije ulaska u brzi krug je javio vibracije na bolidu. al nema veze,očekujem dobru utrku,ima dva friška seta mekših guma, uz dobar start bi mogao doći do 7.mjesta
- Igor18
- Veteran
To je zato kaj je sinoć previše bildao u teretaniMichael Schumacher blamed a vibration during his final run for being unable to make it into the top ten in qualifying in Korea.
The German driver will start from 12th position after being unable to complete his final flying lap because of the problem that emerged right after he left the pits.
Schumacher was still positive about having saved a set of super soft tyres.
"To start with the positives of today's qualifying, I have saved two fresh sets of option tyres which is always helpful," said Schumacher. "On the other hand, it was obviously a pity what happened. Everything went normally in Q1, and from what you can expect of the tyres under normal circumstances, it was absolutely justified to go for just one run in Q2.
"But unfortunately I could feel that something was not right when leaving the pits as I had vibrations straight away. All that was left for us to do was hope that the gap would be big enough to remain in the top ten but that turned out not to be the case.
"We will now have a close look into what exactly happened and fully concentrate on trying to make up some positions in the race tomorrow."
Mercedes team-mate Nico Rosberg had a better session, finishing in seventh position. The German was happy with the result, but admitted it will be hard to do better than that in the race.
"I'm quite pleased with today," he said. "To find the right set-up for the qualifying and the race is always a compromise, particularly after such limited dry running, so I'm happy that we saved one set of option tyres.
"It will be tough to catch one of the top six drivers tomorrow but hopefully I'll have a good start and may be able to gain a position there. It will be an interesting race from the tyre perspective with a lot of stops, and I'm confident that our boys will do a great job in the pits again."

Veli Coulthard, "došao sam sinoć oko 22h u teretanu i tko je jedini bio unutra? Michael Schumacher

Šteta za te probleme sa autom, sutra će biti zanimljiva utrka, zbog trošenja guma. Pa ako ništa drugo, uz nadu da će imati dobar start, na onoj dugačkoj ravnini mogao bi uzeti nekoliko pozicija pa kasnije u utrci sa friškim setom guma osvojiti nešto bodova
Michael is faster than you!!
- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Schumi se dobro probio kroz boksove, bio je na pravom putu da uhvati Rosberga i onda se onaj majmun zabi u njega.
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Stvarno covjek nema srece....
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
šteta, mogo je Gazda daleko 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Igor18
- Veteran
kolko pehova u ove 2 sezone..
valjda će se iduće sreća malo okrenuti na njegovu stranu
valjda će se iduće sreća malo okrenuti na njegovu stranu
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
A cuj nije da nije imo srece u svojih 20 godina karijere vise nego pehova kad bi se sve zbrojalo!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Pitao je Kai Ebel Schumija nakon odustajanja, on je rekao da je mogao do 6-7 mjesta.Domi je napisao/la:šteta, mogo je Gazda daleko
Sasvim je mirno podnio, nije bio bijesan, ljut i sl...
Rekao je da je Petrov bio preoptimistican (nesto kao on sa Perezom u Singapuru), te da je i to dio sporta.

- Domi
- Profesionalni vozač

Schumi i Vettel, lijepo ih je vidjet ovako zajedno

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
nemoj tako,ko je onda majmun i ko se je zabio u Pereza??neide to tako...matrix_23 je napisao/la:Schumi se dobro probio kroz boksove, bio je na pravom putu da uhvati Rosberga i onda se onaj majmun zabi u njega.
Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
perez nije morao odustati,odnosno schumacher nije pereza izbacio iz utrke. schumacher je tu puno manju štetu napravio nego što je petrov, iako su naravno obojica napravili glupost i početničku vozačku pogrešku,ali ne može se sve trpati u isti koš. potpuno promašiti točku kočenja i doslovno pokupiti vozača ispred nijje isto što i napraviti pogrešnu procjenu na ubrzanju i lagano udariti bolid ispred (druga stvar je što je schumacherov bolid uzletio pa je sve izgledalo strašnije nego što jest). ne opravdavam nikoga, schumacherova greška je čudnija s obzirom na iskustvo, al da je isto,nije...Alonso-champ je napisao/la:nemoj tako,ko je onda majmun i ko se je zabio u Pereza??neide to tako...matrix_23 je napisao/la:Schumi se dobro probio kroz boksove, bio je na pravom putu da uhvati Rosberga i onda se onaj majmun zabi u njega.
ako ćemo ih obojicu nazivati majmunima u te dvije situacije,gledajući veličinu, onda je petrov gorila a schumacher kapucin

- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Petrov je kočio isto kad i Alonso i obojica su izletjeli u tom zavoju. Razlika je ta da je ispred Petrova bio Schumacher. Da je ispred Alonsa bio bolid i on bi se na isti način zabio. Bi li i tada rekao da je majmun?vidc je napisao/la:perez nije morao odustati,odnosno schumacher nije pereza izbacio iz utrke. schumacher je tu puno manju štetu napravio nego što je petrov, iako su naravno obojica napravili glupost i početničku vozačku pogrešku,ali ne može se sve trpati u isti koš. potpuno promašiti točku kočenja i doslovno pokupiti vozača ispred nijje isto što i napraviti pogrešnu procjenu na ubrzanju i lagano udariti bolid ispred (druga stvar je što je schumacherov bolid uzletio pa je sve izgledalo strašnije nego što jest). ne opravdavam nikoga, schumacherova greška je čudnija s obzirom na iskustvo, al da je isto,nije...Alonso-champ je napisao/la:nemoj tako,ko je onda majmun i ko se je zabio u Pereza??neide to tako...matrix_23 je napisao/la:Schumi se dobro probio kroz boksove, bio je na pravom putu da uhvati Rosberga i onda se onaj majmun zabi u njega.
ako ćemo ih obojicu nazivati majmunima u te dvije situacije,gledajući veličinu, onda je petrov gorila a schumacher kapucin
- vidc
- Veteran
pa bih, ne vidim razliku. glupost je glupost,tko god je napravioCaldor je napisao/la: Petrov je kočio isto kad i Alonso i obojica su izletjeli u tom zavoju. Razlika je ta da je ispred Petrova bio Schumacher. Da je ispred Alonsa bio bolid i on bi se na isti način zabio. Bi li i tada rekao da je majmun?
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Schumacher ‘extra motivated’ after Korea crash
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2702 ... rea-crash/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2702 ... rea-crash/" onclick="window.open(this.href);return false;
jedan je gazda F1 - Schumy

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
KLIK na izvorMichael Schumacher believes Mercedes could be strong in the Indian Grand Prix thanks to the nature of the circuit.
With the Buddh track expected to be one of fastest tracks of the calendar, the German squad has a good chance of shining this weekend, having shown its car is very fast over long straights.
Schumacher reckons the team may be able to aim for higher places this weekend.
"I guess it is more to do with nature of tracks that one suits us more than others and therefore we might have a chance to go a bit further forward than being seventh and eighth," said Schumacher on Thursday.
"This track honestly plays a bit in our hands and can be helpful. Qualifying can be difficult but race we look stronger recently.
Schumacher admits Mercedes has to accept the situation it is in, with the team having failed to be competitive enough this year, but concedes winning races soon is important.
"I think it is very important for all of us, that is what we are here for," added the German. "All of us involved in teams know the taste of winning races and the championship, and that is what we are here for.
"We know we are in the situation we face right now - only way is to keep focused. We are building future of Mercedes and we wants to take fruits of that sooner rather than later."

- Igor18
- Veteran
Michael Schumacher suspects that the dusty track surface at the Buddh International Circuit could make overtaking difficult in Sunday's Indian Grand Prix.
Formula 1 cars ran on the track for the first time today, with a total of three hours of practice. Even though this went a long way to cleaning up the track surface on the racing line, it remains very dusty off it.
This means that even though the track configuration should be conducive to overtaking, the lack of grip off-line could make it more of a challenge.
"It is a little issue because it will never properly clean up and off-line it remains very slippery," Schumacher told AUTOSPORT. "So overtaking is going to be very difficult.
"A lot of people will have to go through dusty areas, which also puts it [the dust] back on the main line so it becomes slippery again. It's tricky."
Overall, Schumacher was impressed with the new circuit despite enduring a difficult hour-and-a-half of running in the afternoon.
The Mercedes driver ended up 21st fastest, 6.098 seconds off pacesetter Felipe Massa's fastest time, and admitted that he struggled to find the right balance.
"It is a very interesting track and quite a good challenge," he said. "But it is very important to get a good balance for the car.
"This morning, it was okay, but in the afternoon it certainly wasn't."
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Stari stvarno ti je vrijeme za penziju!
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma moze jos on uvjek dobro voziti, tak da nije za penziju. I u koreji i sad u Indiji ima problema sa nekim vibracijama, ali vjerujem da ce sljedece godine biti bolji. Ako ne onda je vrijeme za penzijudeda je napisao/la:Stari stvarno ti je vrijeme za penziju!
Darkness rises when silence dies
- mcLuke
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Ne znam, čudne su te vibracije koje ekipa ne može popraviti u 2 utrke, a Rosberg ih ne osjeća...
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- F1NAC
- Moderator
problem je jer se te vibracije javljaju kad je bolid gotovo prazan, dok su na long runovima s punim tankovim nema nikakvih vibracija kod njegamcLuke je napisao/la:Ne znam, čudne su te vibracije koje ekipa ne može popraviti u 2 utrke, a Rosberg ih ne osjeća...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Igor18
- Veteran
Rekao je da se na bolidu s vremena na vrijeme pojavljuju vibracije za koje ne znaju zašto se pojavljuju.
A za razmak za Rosbergom kaže da je prevelik, i da uzrok nije u samom bolidu niti vozačkim sposobnostima nego u pripremi guma za 1 kvalifikacijski krug. Pripremi za koju jednostavno ne može pronaći rješenje (još) i da zbog toga gume nisu konzistentne kroz čitavi krug.
A za razmak za Rosbergom kaže da je prevelik, i da uzrok nije u samom bolidu niti vozačkim sposobnostima nego u pripremi guma za 1 kvalifikacijski krug. Pripremi za koju jednostavno ne može pronaći rješenje (još) i da zbog toga gume nisu konzistentne kroz čitavi krug.
- Igor18
- Veteran
Si siguran da je za penziju?deda je napisao/la:Stari stvarno ti je vrijeme za penziju!

Bravo gazda!! Sa 11. na 5. mjesto.
Opet je pokazal malom kak se voze utrke.
Samo nek srede dobar auto za sljedeću sezonu i nek napokon skuži te gume, kako ih pripremit za 1 kvalifikacijski krug.
Dobra utrka, ponovo 1. krug odličan!
- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Vrhunska utrka Kaisera. Malo se mučio do prvog boksa, bio je nešto sporiji od Nice, ali nakon prvog boksa je imao odličan tempo, u rangu vodećih. Svaka čast!
- Domi
- Profesionalni vozač
slijedeće godine konkurentni Mercedes i imat ćemo borbu nove i stare njemačke zvijezde za naslov prvaka
Bravo majstore

Bravo majstore