Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Schumy.d »

:zzz: :zzz: :zzz:
Nemam drugog komentara. Je li vozio on danas uopće? :doubt:
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Danas i vise nego pasivan.Ocekivao sam da ce proci Kubicu ,pa cak da ce doci do Schumachera,ali ove sezone kao da to nije taj Massa koji je 2008. izgubio naslov u zadnjoj krivini.Nesto se mora mijenjati kod njega hitno....
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

nazzalost ovo postaje realni Massa... nigdje ambicije za napad nissta... sjeti me na kimija kad kad.. sso uzme na kvalama to je to... nije dobro...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Massa je vozio u mogućnosti svog bolida. Nije ni Alonso ništa napravio, prošao 2 vozača kroz box, pola utrke se vozio iza Petrova i jedva ga na kraju prošao.
Michael is faster than you!!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

S obzirom na formu F10 na ovoj stazi Massa je odradio sto je mogao.

Crveno svjetlo u Ferrari-ju trepce!!!
FORZA FERRARI!!!
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Felipe Massa je napisao/la:Danas i vise nego pasivan.Ocekivao sam da ce proci Kubicu ,pa cak da ce doci do Schumachera,ali ove sezone kao da to nije taj Massa koji je 2008. izgubio naslov u zadnjoj krivini.Nesto se mora mijenjati kod njega hitno....
S čim da ga prođe? Vozio je brzo koliko je mogao. Brzina auta je bila dovoljna za držati minimalan zaostatak, i to je to.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

kowalski je napisao/la: S čim da ga prođe? Vozio je brzo koliko je mogao. Brzina auta je bila dovoljna za držati minimalan zaostatak, i to je to.
Oprosti, ali Ferrari nije bio tako sporiji od Renaulta i :amen:
Do barem 5. mjesta se danas moglo!
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Massu bi do godine trebali angazirati da vozi safety car.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Mislim da ga danas ne treba kritizirati,vidjeli smo da je Alonso jedva prošao Petrova a Kubica ipak nije Petrov
Reako bih maksimum danas na utrci,možda je jedino jučer(kao i Alonso) mogao na kvalama bolje završit 1 ili 2 pozicije
...put u raj nije posut ružama...
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Schumy.d je napisao/la:
kowalski je napisao/la: S čim da ga prođe? Vozio je brzo koliko je mogao. Brzina auta je bila dovoljna za držati minimalan zaostatak, i to je to.
Oprosti, ali Ferrari nije bio tako sporiji od Renaulta i :amen:
Do barem 5. mjesta se danas moglo!
Danas? Naravno da nije bio sporiji, bio mu je u guzici cijelu trku, ali nije bio dovljno brz ni za napad, pogotovo pretjecanje. Njihova trka u bodovnom smislu je završena jučer.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ma kakvo 5.mjesto. Nema šanse da je mogo proč. Alonso se 20 krugova muči da petrova prođe, koji je za 2 klase slabiji vozač od Kubice.
I to ga je prošo "na silu". Alonso koji donoso 0.6 sekunde (jel tako) ekipi nije uspio ništa napravit. Tak da, Ferrari kao i Mečka, jednostavno nejde dobro.
Michael is faster than you!!
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Nemogu reći da me razočarao...Sobzirom na trenutnu formu Ferrarievog bolida općenito...Ali sam razočaran...Ipak kao i svaki navijač Ferraria očekujem više...I od jednoga i od drugoga...
1982 UCV 1919
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

kako god po meni je Alonso puno vise pokazao u odnosu na Massu,gdje je zapelo kod Masse neznam,mozda je jednostavno ona nesreca uticala na njega...kao sto neko napisa,puno me posjeca na Kimija zadnje dvije sezone nema borbenosti,Alonso bar napada i daje maximum iz bolida...
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview sa Massom nakon utrke... ;)

slika slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Pa ako nastavi sa ovakvim vožnjama neka se ne nada da će i sljedeće sezone voziti Ferrari.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Walter je napisao/la:Pa ako nastavi sa ovakvim vožnjama neka se ne nada da će i sljedeće sezone voziti Ferrari.
On i Webber su jedini vozaci koji su zavrsili sve utrke u bodovima.
Svaki puta kada dodjem procitati jedno te isto.... :roll:

"Ako nastavi ovako voziti leti iz Ferrarija" i slicne stvari. :roll: A nitko da uputi prigovor glavonjama u Ferrariju kako su to osposobili auto za njega i njegovog timskog kolegu. :roll:
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Zanimljivo da neki "navijaci" Ferrarija vide samo Felipeova voznje.Sta je sa Alonsom i njegovih 6 desetinki?
Daj ljudi shvatate da smarate sa tim postovima.Da u Ferrari doci bilo koji vozac sigurno da sa ovakvim bolidom ne bi se borio ni za podijume.
slika

bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

Massa mi je stvarno drag vozac ima nesto u sebi sto nemaju drugi vozaci ali po meni nesto je trenutno zakazalo kod njega...nadam se da ce sve to doc na svoje ves u Canadi..
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Alonso je ponovno u utrci pokazao kakav takav napredak... Pokazao je i zelju za napretkom... Felipa nisam vidio ni u 2 kadra u utrci... Tu je razlika...
Scuderia je napisao/la:On i Webber su jedini vozaci koji su zavrsili sve utrke u bodovima.
Nije mu to neka utjeha bas... Ima ih koji nisu zavrsili nekoliko puta pa imaju vise bodova od njega...
A kad se toliko usporeduje s Fernandom... I on je zavrsio sve, izuzev Malezije kad svi znaju da je Ferrarijev motor prozivljavao teror da bi se mijenjale brzine cijelu utrku... Nijednom ni drugom ne znaci nista sto zavrsavaju u bodovima ako je to 7. i 8. mjesto... Ferrari se mora trgnut kao sto alonso kaze i dat im u ruke auto koji ce bit konkurentan... Inace nista od sezone...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

tomidix je napisao/la:Alonso je ponovno u utrci pokazao kakav takav napredak... Pokazao je i zelju za napretkom... Felipa nisam vidio ni u 2 kadra u utrci... Tu je razlika...
Kao što sam napisao i ranije. To što Massu nismo gledali na TV-u ne znači da on nije odvozio dobru utrku. Misliš da Felipe nije imao želju za napretkom? Imao je želju, ali ne i mogućnost. ;)

I da spomenem ono što sam već spomenuo u temi o Ferrariju. Ništa više nije napravio u ovoj utrci od Masse. Dobio je dva mjesta kroz bokseve, jedno zahvaljujući odustajanju Vettela i samo jedno mjesto svojom zaslugom. Ništa više od Masse. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Pa zasto se minimalizira prolazak kroz boks? To nisu mehanicari dobili nego alonso odlicnom voznjom outlapa... Massa je bio blizu kubice kada je isao u boks.. Je li mu netko branio da ga prode kroz njega?
I ako je tebi 3 mjesta naprijed isto kao i 0 onda imas problema s matematikom... (vettela ne racunam)
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

tomidix je napisao/la:Pa zasto se minimalizira prolazak kroz boks? To nisu mehanicari dobili nego alonso odlicnom voznjom outlapa... Massa je bio blizu kubice kada je isao u boks.. Je li mu netko branio da ga prode kroz njega?
I ako je tebi 3 mjesta naprijed isto kao i 0 onda imas problema s matematikom... (vettela ne racunam)
Ako je tebi isto 7 i 8 mjesto onda imas problema sa matematikom.
Buraz da ti nemas neki kompleks od Masse? Nema posta u kom ga ti ne spomenes.Uredu rekao si jedno da je Alonso bolji od Masse,nemoras to reci 100000 puta.Puno to ljude smara.
Nemoj misliti da imam ista protiv tebe,nego smuce mi se ovakvi postovi tipa: Alonso je super,odvezao je perfektno,mehanicari nisu nista zasluzni za njegov prolazak ispred ove dvojice. :roll:
I jos nesto.
Kad vec spominjes toliko to preticanje Petrova i Massinu voznju iza Kubice.Ti nemozes shvatiti da je Kubica bolji i iskusniji vozac od Petrova.Alonso je proveo pola utrka iza Petrova ,koji ruku na srce trenutno zaostaje iza Kubice.
slika

Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Dečki treba se pomiriti sa činjenicom da Ferrari u Turskoj bio sporiji i od Mercedesa i od Renaulta tako da kamo če Massa proči ako mu preformanse ne dopuštaju? Alonso je preteko bolide koji su bili malo sporiji i srečom uspijo preteči i Petrova (da bi on bio iza Kubice sumjamm da bi mu uspjelo).

Problem je trenutno bolid kojem fali aerodinamične efikasnosti u hitrim zavojima.
slikaslikaslika
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Massa daje maksimum taj momak živi za Ferrari i ako ga se Ferrari riješi to će biti još jedna greška u nizu.
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

iskreno... ne mislim da ove godine massa mozze nessto bolje.. ipak ferrari sa novim ugovorom bi mogao uticati na samog massu.. isuvisse je optimisticcno occekivati poslije prossle godine i svega ssto se dessavalo da cce to biti isti onaj massa... izgledno je occekivati tek narednu sezonu da to bude kao ssto je bilo.. mnogi cce recci da to nema veze s tim profesionalac i sve... povrijediss nogu ili ruku igrajucci basket ili nogomet pa narednih puta igrass pod ruccnom... stoga..
takodde ovo ssto se dessava sa samim bolidom doprinosi tome da massa izgleda tromiji nego ssto jeste... mozzda je u trenutnoj za nijansu boljoj formi alonso od masse ali da je to drasticcna razlika ne... jednostavno vjerovatno alonsu bolje lezzi bolid ovakav kakav jeste... no eto prilike u canadi pa cce da se vidi... liccno volio bih da massica ostane...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Odgovori