Mislim da su Massa i Kubica zajedno ušli u box, tak da se ta situacija odigrala drugačije nego Fernanda-Sutila i Kamuija.tomidix je napisao/la:Pa zasto se minimalizira prolazak kroz boks? To nisu mehanicari dobili nego alonso odlicnom voznjom outlapa... Massa je bio blizu kubice kada je isao u boks.. Je li mu netko branio da ga prode kroz njega?
I ako je tebi 3 mjesta naprijed isto kao i 0 onda imas problema s matematikom... (vettela ne racunam)
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Felipe Massa
Michael is faster than you!!
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ovo je konkretan prigovor... Massi nitko nije branio da ode krug ranije u boks... Al ajde... mogu mu progledat sto ga nije prosao... no prestanite minimalizirat tude stvari i ono sto netko drugi napravi...Igor18 je napisao/la:Mislim da su Massa i Kubica zajedno ušli u box, tak da se ta situacija odigrala drugačije nego Fernanda-Sutila i Kamuija.tomidix je napisao/la:Pa zasto se minimalizira prolazak kroz boks? To nisu mehanicari dobili nego alonso odlicnom voznjom outlapa... Massa je bio blizu kubice kada je isao u boks.. Je li mu netko branio da ga prode kroz njega?
I ako je tebi 3 mjesta naprijed isto kao i 0 onda imas problema s matematikom... (vettela ne racunam)
A ti pocni citat malo... Nije bilo govora o tome tko je koje mjesto osvojio nego sto je tko napravio u utrci!!! Da je Massa imao ijedan pokusaj napada vjeruj mi da bi ga reziser pokazao... Nije imao nijedan i to mu ne oprastam... Ne kazem da je Alonso savrsen, usro je zadnje 2 utrke da ih vise nemre usrat, ali je pokazao barem zelju da to ispravi... A di je tu Massa u zadnje 2 utrke?? Vozi se u koloni niti da pokusa stisnut onog ispred... I Vettel i Button... Svi pokusavaju nesto... Massa od pocetka sezone skoro pa nista... Pa radije nek Massa proba nesto i neka izleti... Bio bih sretniji da u nekom pokusaju izgubi to sugavo 7. mjesto nego da ovako do kraja sezone bude zadovoljan ovakvim stvarima... Za Alonsa isto vrijedi.. Da je kojim slucajem on ispao jucer, bilo bi mi draze nego da nije ni probao napasti Petrova... I kad kazem da mehanicari nisu pomogli Alonsu... Nisu... Odradili su svoj posao kako treba (citaj nisu nista zajebali) i to je to... Od njih se to i ocekuje... Kao i od svih drugih mehanicara...Ako je tebi isto 7 i 8 mjesto onda imas problema sa matematikom.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Igor18
- Veteran
Nije mu niko branio, al odluka je bila momčadska, vjerovatno su probali bržim pit stopom proći.tomidix je napisao/la:Ovo je konkretan prigovor... Massi nitko nije branio da ode krug ranije u boks... Al ajde... mogu mu progledat sto ga nije prosao... no prestanite minimalizirat tude stvari i ono sto netko drugi napravi...Igor18 je napisao/la:tomidix je napisao/la:Pa zasto se minimalizira prolazak kroz boks? To nisu mehanicari dobili nego alonso odlicnom voznjom outlapa... Massa je bio blizu kubice kada je isao u boks.. Je li mu netko branio da ga prode kroz njega?
Mislim da su Massa i Kubica zajedno ušli u box, tak da se ta situacija odigrala drugačije nego Fernanda-Sutila i Kamuija.
Ne znam dal se ovo konkretno na mene odnsilo,al svejedno.
Mislim da ja nisam minimalizirao vožnje recimo u ovom slučaju Alonsa. Jednostavno sam mišljenja da Alonso u ovoj utrci nije napravio ništa više nego Massa.
Ak zanemarimo odlično obavljen box. Imao je 1 pretjecanje, Petrova koji je ipak slabiji vozač od Kubice u istom bolidu. 20 krugova je bio iza njega i tek na kraju očito kad je popozdio išo je na sve il ništa i prošao ga. Na tom primjeru pokazalo se kolko zajebano doći u priliku da prođeš nekog u bolidu slične kvalitete. Ferarri-Renault iste performanse u Turskoj a Alonso je jedva prošao a za 2,5 klase je bolji vozač od Petrova.
Massa da je bio pasivan? A tako je ispalo, da nije pokušao napast, očito nije, jer nije ni došao u neku priliku da ga napadne. Isti bolidi, ispred njega Kubica- malkice bolji vozač od njega koji ga je kontrolirao i nije radio nikakvu pogrešku kojom bi mu omogućio da dođe u priliku za napad.
Ak se podvuče crta. Ni Alonso ni Massa nisu napravili NIŠTA. Odnosno aj da ne budem skroz kritičan prema Alonso nešto je i napravio, nije bio pasivan ko imao je to pretjecanje pa eto ocjena više s moje strane za njega. Al od njega očekujem bolje stvari tak da ova utrka SLABO!
- bravof
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
ne treba se gledat samo zadnja utrka,pogledaj cijelu sezonu.....i mislim da je Massa bio na mjestu Alonsa da ni Petrova ne bi presao....opet da napomenem volim Massu i navijam za njeg ali jednostavno fali mu borbenosti....Alonso mu od pocetka cita bukvicu....mora se trznut malo i pocet vozit....

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Ajde hvala Bogu da se i to vise zavrsilo.gringo73 je napisao/la:Massa ostaje u Ferrariju do kraja 2012! Link

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ja sam se nadao da neće ostati i da će dovesti nekog novog vozača, kao što je i Barrichello bio 6 sezona pa su doveli zamjenu.
Ali sad šta je tu je.
Ali sad šta je tu je.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ja se isto slažem da uz prekaljenog Alonsa u Ferrari bi trebali dovest nekog novog pečenog vozača koji bi bio u stanju i Alonsu pokazat zube 
Massa je dobar vozač al sve mi se čini da on više neće imat šanse za borit se za naslov. Ne samo zbog tog što Ferrari nije u najboljoj formi već je tu Alonso i još mnogo drugih vozača koji žele ove godine naslov pod svaku cijenu (što smo vidjeli) a i Button koji ga želi obranit. U svakom slučaju bit će ovo zanimljiva sezone.
Navijačima Masse čestitam, i neka uspješno vozi svoj Ferrari dalje!

Massa je dobar vozač al sve mi se čini da on više neće imat šanse za borit se za naslov. Ne samo zbog tog što Ferrari nije u najboljoj formi već je tu Alonso i još mnogo drugih vozača koji žele ove godine naslov pod svaku cijenu (što smo vidjeli) a i Button koji ga želi obranit. U svakom slučaju bit će ovo zanimljiva sezone.
Navijačima Masse čestitam, i neka uspješno vozi svoj Ferrari dalje!

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Moram priznat da me iznenadilo ovo. Očekivao sam, kako su mediji najavljivali, Kubicu (ili Vettela) u Ferrariju iduće godine, al ipak ništa od toga najmanje do 2013. 

- Armanini
- Svjetski prvak
jedan od bitnih razloga drzanju masse je njegovo podrijetlo i sve vise ta teorija drzi vodu..
ja mislim da je velika zelja bila da massa osvoji naslov i to jos 2007, al posto onda nije islo kako treba (puno puno prosutih bodova i brzi kimi), 2008 kako je bilo, mozda vide njega kao kandidata in future.. massa je nekakva sigurna karika u ferrariju, dosta cudi sto ce pustit kubicu po strani jos 2 godine iako je on mozda i sigurnija opcija nego li massa, ali eto..
zadrzat ce massu kao rezervu da ne moraju mjenjat oba vozaca, jer tko zna sto i kako ce bit s alonsom u buducnosti..
ja mislim da je velika zelja bila da massa osvoji naslov i to jos 2007, al posto onda nije islo kako treba (puno puno prosutih bodova i brzi kimi), 2008 kako je bilo, mozda vide njega kao kandidata in future.. massa je nekakva sigurna karika u ferrariju, dosta cudi sto ce pustit kubicu po strani jos 2 godine iako je on mozda i sigurnija opcija nego li massa, ali eto..
zadrzat ce massu kao rezervu da ne moraju mjenjat oba vozaca, jer tko zna sto i kako ce bit s alonsom u buducnosti..
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Možda Alonso ode iz Ferrarija na kraju ove sezoneArmanini je napisao/la:jedan od bitnih razloga drzanju masse je njegovo podrijetlo i sve vise ta teorija drzi vodu..

- Igor18
- Veteran
Vrati se u Renault, a Kubica u Ferarri.F2004_the_best_ever je napisao/la:Možda Alonso ode iz Ferrarija na kraju ove sezoneArmanini je napisao/la:jedan od bitnih razloga drzanju masse je njegovo podrijetlo i sve vise ta teorija drzi vodu..
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Što je pjesnik s ovim htio reći?Armanini je napisao/la:jedan od bitnih razloga drzanju masse je njegovo podrijetlo i sve vise ta teorija drzi vodu..

Čo'ek potpisao ugovor, još se tinta nije osušila a već se nove kadrovske križaljke slažu

Osobno mi je o.k. i drago mi je zbog Masse jer će vjerojatno sad "mirnije" voziti slijedeće utrke no ništa ne garantira niti jednom vozaču u "velikoj" momčadi da sutra neće dobiti cipelu...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Armanini
- Svjetski prvak
teorija je da u f1 moraju bit zastupljeni vozaci iz odredjenih zemalja, massa kao brazilac ima naravno ogromnu! navijacku potporu sto ferrariju (kao i svakome) jako odgovara.. kubica recimo sa druge strane nije toliko zanimljiv sto se tice "popratnih" sadrzaja.. kazem, teorija je to samo, ali ima nesto u tome..
btw, ovo sto kazes da moze sad "mirnije" vozit.. khm.. to je losa stvar.. po meni nisu jos smjeli obzdanit produzenje da ga malo aktiviraju.. al mozda su ovako stvorili mirniju situaciju gdje ce on sigurnije skupljat neke bodove, al to po meni nije nacin.. jer ostale ekipe (mcm i rbr) imaju oba vozaca koja ciljaju na naslov, jasno da ce napravit puno gresaka i prosut jos bodova, al ce u jednoj utrci napravit ono sto ce massa u 3..
btw, ovo sto kazes da moze sad "mirnije" vozit.. khm.. to je losa stvar.. po meni nisu jos smjeli obzdanit produzenje da ga malo aktiviraju.. al mozda su ovako stvorili mirniju situaciju gdje ce on sigurnije skupljat neke bodove, al to po meni nije nacin.. jer ostale ekipe (mcm i rbr) imaju oba vozaca koja ciljaju na naslov, jasno da ce napravit puno gresaka i prosut jos bodova, al ce u jednoj utrci napravit ono sto ce massa u 3..
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...iskreno nikad čuo za tu "teoriju"...ne znam koliko baš to drži vodu..."zaposlit" kineza i eto ti potpore - di ćeš bolju, a za drugog vozača pakistanca za svaki slučaj...Armanini je napisao/la:teorija je da u f1 moraju bit zastupljeni vozaci iz odredjenih zemalja, massa kao brazilac ima naravno ogromnu! navijacku potporu sto ferrariju (kao i svakome) jako odgovara.. kubica recimo sa druge strane nije toliko zanimljiv sto se tice "popratnih" sadrzaja.. kazem, teorija je to samo, ali ima nesto u tome..
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
-
- Legenda
-
Čestitke Massi na produžetku ugovora!
Baš mi je drago...

Baš mi je drago...

- Armanini
- Svjetski prvak
kina nije nimalo automobilisticki nastrojena zemlja, a ni ove dalje gluposti to pises..
dat cu ti friski primjer i prve utrke ove sezone indya.. utrka je bila u brazilu i to je bio najgledaniji program u povijesti brazila, sto govori koliko je brazil zemlja utrkivanja i pracenosti automobilizma..
ne otpisuj odmah ono u sto se ne razumijes i sto ne shvacas..
dat cu ti friski primjer i prve utrke ove sezone indya.. utrka je bila u brazilu i to je bio najgledaniji program u povijesti brazila, sto govori koliko je brazil zemlja utrkivanja i pracenosti automobilizma..
ne otpisuj odmah ono u sto se ne razumijes i sto ne shvacas..
- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
Vidim dosta se ljudi rastužilo ljudi kad je obznanjeno da je massa produžio
.Neka! Naprijed Massa!

Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ja ni najmanje...to je problem Ferrarijatvojnov2 je napisao/la:Vidim dosta se ljudi rastužilo ljudi kad je obznanjeno da je massa produžio.Neka! Naprijed Massa!

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
ne zasto ferrariju je potreban jedan vozac koji je stalno s dobrim bolidom na postoljima ili u bodovima ne treba im fight kao npr: u red bullu.tvojnov2 je napisao/la:Vidim dosta se ljudi rastužilo ljudi kad je obznanjeno da je massa produžio.Neka! Naprijed Massa!

- Schumy.d
- Legenda
Nda...gringo73 je napisao/la: Ja ni najmanje...to je problem FerrarijaNe bih volio da su uzeli Kubicu, bili bi preopasni!

Ja sam čak i htio da Kubica dođe, ali eto, nadam se da će ovo produženje potaknuti Massu još više.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
Da...koja ironija da je veće veselje kod mclarenovih fanova nego ferrarijevihgringo73 je napisao/la:Ja ni najmanje...to je problem Ferrarijatvojnov2 je napisao/la:Vidim dosta se ljudi rastužilo ljudi kad je obznanjeno da je massa produžio.Neka! Naprijed Massa!
Ne bih volio da su uzeli Kubicu, bili bi preopasni!

Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
-
- Navijam za: Alonso
Massi svaka čast. Osigurao je još 2 godine u prvorazrednom timu. Ako Ferrari napravi dobar bolid, Massa će imati i nekog uspjeha. Massa je odličan timski vozač i kada bude završio karijeru može biti ponosan na svoje godine provedene u Ferrariju jer je bio ravnopravan sa 3 svjetska prvaka. Prvi i najveći problem Ferrarija je struktura upravljanja i inženjera aerodinamičara koji nisu na razini onih kada je Schumi dominirao. Drugi problem je trenutno Alonso jer je on doveden da bude vođa i da tim usmjeri prema pobjedama a on to ili ne zna ili ne može.
Nediljko Matijaš