Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Raikkonengirl
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi Raikkonena

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Raikkonengirl »

jako mi je drago da ostaje u ferrariu....to znaci da oni jos vjeruju u njegove sposobnosti=)))
tomidix
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

domenico je napisao/la:Massi svaka čast. Osigurao je još 2 godine u prvorazrednom timu. Ako Ferrari napravi dobar bolid, Massa će imati i nekog uspjeha. Massa je odličan timski vozač i kada bude završio karijeru može biti ponosan na svoje godine provedene u Ferrariju jer je bio ravnopravan sa 3 svjetska prvaka. Prvi i najveći problem Ferrarija je struktura upravljanja i inženjera aerodinamičara koji nisu na razini onih kada je Schumi dominirao. Drugi problem je trenutno Alonso jer je on doveden da bude vođa i da tim usmjeri prema pobjedama a on to ili ne zna ili ne može.
Ako je za to doveden onda bolje da svi iz Ferrarija daju otkaz... Alonso nije sef, on je "samo" vozac... Da bi bio uspjesan mora imati oko sebe tim koji mu pruza potporu... A da bi bio "vođa" u kontekstu na koji si ti vjerojatno mislio, morao bi biti jasno deklarirani broj 1 u momcadi, sve bitne odluke tokom kvala i utrka prepustale bi se njemu, vjerojatno bi doveo i trkaceg inzinjera iz Renaulta... A nista od toga ja nisam primjetio... Ne znam kaj ocekujes da Alonso leti u F1 bolidu ili??? Za aerodinamicare si definitivno u pravu, pa cak i za upravljanje iako mislim da je to manji problem...
On topic: Felipeu svaka cast na produljenju... S obzirom na okolnosti iz prosle godine, kada je Kimi dobio otkaz.. Ovo je nekako bilo i za ocekivati... Jedino sto bih sada volio je da vozaci Ferrarija provode malo vremena skupa... Onda kada nisu na to primorani...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

Armanini je napisao/la:kina nije nimalo automobilisticki nastrojena zemlja, a ni ove dalje gluposti to pises..

dat cu ti friski primjer i prve utrke ove sezone indya.. utrka je bila u brazilu i to je bio najgledaniji program u povijesti brazila, sto govori koliko je brazil zemlja utrkivanja i pracenosti automobilizma..

ne otpisuj odmah ono u sto se ne razumijes i sto ne shvacas..
Znas, isao sam pitati Brazilce o ovom (na jednom drugom forumu) i rekli su mi da je to glupost, nije bila najgledanija u tjednu, a kamoli u cijeloj povijesti. A vjerovali ili uvjerljivo najvece gledanost imaju sapunice u 8 sati, gdje postoji prica da zavrsnu epizodu jednu posebno popularne gledalo je gotovo svaka kuca u Brazilu prije kojih dvadesetak godina.

To je samo obicna provala komentatora sa te trke i nista vise.
Silver_Neelsen
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Silver_Neelsen »

Iako mi je Massa simpatičan kao osoba, nije mi materijal za Ferrari. No ako uzmemo u obzir tko mu je momčadski kolega, dobra odluka Ferrarija.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Razočaran sam. :thumbdown:
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Katastrofa. #-o
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Schumy.d je napisao/la:Razočaran sam. :thumbdown:
Cime?

Inace sto se tice utrke mislim da je odvezao dosta dobro ,ali ona Liuzzi bolje da ide saditi jagode ,nego sto vozi F1 :roll:
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Felipe Massa je napisao/la:
Cime?

Inace sto se tice utrke mislim da je odvezao dosta dobro ,ali ona Liuzzi bolje da ide saditi jagode ,nego sto vozi F1 :roll:
Vozio je kako treba zadnjih 10 krugova, a voziti se 70% utrke na 16. mjestu u Ferrariju je meni razočarajuće.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Totalna suprotnost od Alonsa danas.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Katastrofa. #-o
Zanimljivi su mi ovakvi postovi, nigdje ni rijeci zbog cega je katastrofa, nista. :roll:

---
Da nije bilo onog dodira izmedju Felipea i Liuzzi-ja, tko zna na kojem bi mjestu Felipe zavrsio. Ovako mu odmah na startu utrka otisla u vjetar.
slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Scuderia je napisao/la:
Zanimljivi su mi ovakvi postovi, nigdje ni rijeci zbog cega je katastrofa, nista. :roll:
Zbog pokusaja preticanja Schumachera, gdje nije imao nikakve sanse jer je bio tik pred zavojem ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Da nije bilo onog dodira izmedju Felipea i Liuzzi-ja, tko zna na kojem bi mjestu Felipe zavrsio. Ovako mu odmah na startu utrka otisla u vjetar.
To nije istina. Puno puta su vozači dolazili do bodova i sa zadnje pozicije.
Još kad se uzme u obzir da je imao sudar na samom početku utrke i da je voženo u Kanadi na kojoj ima mjesta za pretjecanja, mogle se je puno više od ovoga danas. Samo treba imati volje, a znamo da je Massa baš i nema kad nije na vrhu poretka.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
Zbog pokusaja preticanja Schumachera, gdje nije imao nikakve sanse jer je bio tik pred zavojem ;)
Tu nije imao šanse ali da je Šuu držao liniju onda bi Massa bil u prednosti na izlasku iz zavoja.Tako kako je Hamilton Webbera prošel...
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

Schumy.d je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:
Cime?

Vozio je kako treba zadnjih 10 krugova, a voziti se 70% utrke na 16. mjestu u Ferrariju je meni razočarajuće.
Trebaš uzet u obzir da je u boksu proveo jako puno sekundi nakon sudara s Liuzzijem,nakon prvog kruga je kasnio 60 sekundi za vodećim,trebalo mu je barem 10 krugova da stigne i ove nove momčadi.Liuzzi je ušao zajedno s njim a Massa je barem 15 sekundi više ostao u boksu od njega.
Danas jednostavno nije prošlo ono na početku Liuzzijem,desio se sudar i upropaštena utrka ali to je F1.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Massa kažnjen i sa 20 sekundi zbog prekoračenja brzine u pit-lane. Svejedno neće ostat bez bodova, ali Webber je zbog iste stvari u Monacu bio kažnjen s mahanjem prsta... :roll: Ne sviđaju mi se te stvari.
slika
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Daj šta ste napali čovjeka pa pogodio ga je Liuzzi na startu,i bio je u boksu tko zna kolko puta,mislim da je napravio što je mogao.
Zadnja izmjena: Bara993, dana/u 13 lip 2010, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Walter je napisao/la:Totalna suprotnost od Alonsa danas.
Suprotnost je u tome što je Massa imao pehove danas a Alonso ne a što se tiče vožnje i grešaka vozača Massa je bio bolji od Alonsa.
Ako i u nastavku sezone bude vozio ovako kao danas ja ću biti zadovoljan.
Schumy.d
Legenda
Legenda

F2004_the_best_ever je napisao/la: @Schumy.d
Massa je bio došao do bodova do 9 mjesta i onda je došlo do incidenta sa Schumacherom i zato je pao na 15 mjesto. Ono što je bilo pozitivno kod Masse je borba, nije vozio procesijsku utrku, napadao je iako je bio hendikepiran time da nije bio najbrži na pravcu a dok je bila prazna staza bio je među najbržima u utrci. To je za mene pozivino i zato sam reko da je ovo bila dobra utrka za Massu. =D>
Na ovo imam jednu rečenicu sa live timinga:
Lap 49/70 Massa passes Liuzzi for P13
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Schumy.d je napisao/la:
Massa je bio došao do bodova do 9 mjesta i onda je došlo do incidenta sa Schumacherom i zato je pao na 15 mjesto. Ono što je bilo pozitivno kod Masse je borba, nije vozio procesijsku utrku, napadao je iako je bio hendikepiran time da nije bio najbrži na pravcu a dok je bila prazna staza bio je među najbržima u utrci. To je za mene pozivino i zato sam reko da je ovo bila dobra utrka za Massu. =D>
Tebi se zbilja massa nešto jako zamjerio
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

tvojnov2 je napisao/la: Tebi se zbilja massa nešto jako zamjerio
Ne, uopće nije.
Samo ti navijaš za njega pa ti je to teško priznati možda. ;)
tvojnov2
Početnik
Početnik

Schumy.d je napisao/la:
tvojnov2 je napisao/la: Tebi se zbilja massa nešto jako zamjerio
Ne, uopće nije.
Samo ti navijaš za njega pa ti je to teško priznati možda. ;)
Ja navijam za obojicu vozača u ferrariu ali mi je preoštro osuđivat massu za danas.Čovjek se trudio imao je peh na startu a na kraju je mogao zavrsit u bodovima ali eto dogodilo se ono sa gazdom :? .Ne možeš reć da se nije borio danas
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Schumy.d je napisao/la:
A za koju se poziciju Massa borio sa Schumacherom?
Schumy.d
Legenda
Legenda

tvojnov2 je napisao/la: Ja navijam za obojicu vozača u ferrariu ali mi je preoštro osuđivat massu za danas.Čovjek se trudio imao je peh na startu a na kraju je mogao zavrsit u bodovima ali eto dogodilo se ono sa gazdom :? .Ne možeš reć da se nije borio danas

A baš se nije pretrgao puno... :?

I onda opet napravio brzinsku glupost i ostao bez bodova. A koliko vidim, kažnjen je i sa 20 sec, još jedna glupost.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

meni je isto bilo žalosno vidit iako ne navijam za njega da ga one dvije force-indie onoliko drže iza i da on ništa po tom pitanju oštrije ne poduzima. Odmah čovjeku padne na pamet 'eh da je alonso sad u tom bolidu odero bi ih ko budale'. Jednostavno neznam što reć za njegovu danas trku. Bit će bolje ;)
slika
tvojnov2
Početnik
Početnik

Schumy.d je napisao/la:
tvojnov2 je napisao/la: Ja navijam za obojicu vozača u ferrariu ali mi je preoštro osuđivat massu za danas.Čovjek se trudio imao je peh na startu a na kraju je mogao zavrsit u bodovima ali eto dogodilo se ono sa gazdom :? .Ne možeš reć da se nije borio danas

A baš se nije pretrgao puno... :?

I onda opet napravio brzinsku glupost i ostao bez bodova. A koliko vidim, kažnjen je i sa 20 sec, još jedna glupost.
Ok ok ne moraš to toliko nabijat na nos znamo tvoje stavove massa je idiot koji samo čini gluposti na stazi i ne zaslužuje biti u f1 a kamoli u ferrariu :roll:
Odgovori