Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

Nemoj tak. Moramo priznat da je recimo i u Australiji rasturao . Ipak nije svejedno s zadnjeg mjesta na 6 mjesto. vozio je stvarno fenomenalno. ALI opet mislim da neko nemože biti prvak ako ne zna pobjedit a da ne starta s polea. .Svaka čast Massi kaj on svoj pole obrani i tak to , ali moraš jednostavno znat pobjedit bez polea. Recimo Michael Schumacher je imao 91 pobjedu a 67 polea ili malo više .A dok je recimo Senna uvijek htio biti najbolji pa je i tokom ttreninga , kvala i urka davao više nego itko . Možda Massa se pokušava pribrat i postići takav način pristupa F1.
Sve u svemu , da on nije tako dobar vozač ,nikad on u Ferrariju ne bi vozio tako dugo.
slika
Porsche je Porsche , a sve ostalo su samo auti!
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

slažem se da treba pokušat pobijedit i ako nije na polu, al massa je ove god 6 puta startal s polea(isto ko i hamilton) i dok je kimi svega 3 puta, a alonso 2...znači da je massa kvalifikacije odrađival puno bolje nego ostali i zato mislim da je massa jako dobar vozač
prije svega mislim da još treba poradit na vožnji i smanjit broj grešaka na utrci; imal je stvarno odličnih utrka, počevši od australije, pa sjetite se onda britanije-tu se vidi da massa ima potencijala da pretiče, i iako svi govore da je lako preticat one vozače u slabijim bolidima-pa pogledajte hamiltona, nije ni on uspel ništ značajno napavit protiv vozača boljih momčadi, a njega svi hvale da je s 18. mjesta u brazilu došel do 7., po meni massa je puno bolji posao napravil u britaniji
ima on još puno potencijala, samo ga treba znat na pravi način iskoristit
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

McLewis je napisao/la:evo massa se poceo vec buniti protiv zabrane tc-a!!! mislim da to nema smisla!!! vase misljenje?

Nije da se buni nego je samo izjavio da će bit mnogo više sudara u kišnim uvjetima....Što je sasvim logićno i bilo je za očekivati.....Ali to će sigurno pridonjeti zanimljivosti utrka....
1982 UCV 1919
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

ice on fire je napisao/la:Massa se nije ništ počel žalit. Samo je tek sad shvatio kaj bude se događalo na kišnim utrkama. A žalit se nema kaj kad je na trećem danu napravil bolje vrijeme nego Scjumacher u oba dva dana testiranja.
Nisam vjeroval da bu i Massa tak dobar. Ali se iskazal čak . Al bumo još vidli kad budu testirali Kimi , Alonso i Hamilton kakav će onda Massa bit. .
A i ukoliko Sutili , Vettel i Heikki dođu u jaču momčad bit će još zanimljivije . Al neka . Za sad je Massa bil najbrži.
mislim da zimska testiranja nisu nikakvo mjerilo, pa pogledaj samo prošlu zimu, massa je bil debelo ispred kimija, čak su ga neslužbeno ''proglasili'' prvakom zimskih testiranja, a na utrkama se nije pokazal tolko boljim od kimija kolko bi se dalo zaključit iz tih testiranja
tak da bu se pravo stanje stvari znalo tek kad dođe 3. mjesec i dok svaki sjedne u svoj bolid pa da onda vidimo ko je stvarno najbrži, prije toga neću ništ prognozirat ko bude bolji, jer je to samo puno priče a ništ konkretno
slika
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

icegirl_no1 je napisao/la:slažem se da treba pokušat pobijedit i ako nije na polu, al massa je ove god 6 puta startal s polea(isto ko i hamilton) i dok je kimi svega 3 puta, a alonso 2...znači da je massa kvalifikacije odrađival puno bolje nego ostali i zato mislim da je massa jako dobar vozač
prije svega mislim da još treba poradit na vožnji i smanjit broj grešaka na utrci; imal je stvarno odličnih utrka, počevši od australije, pa sjetite se onda britanije-tu se vidi da massa ima potencijala da pretiče, i iako svi govore da je lako preticat one vozače u slabijim bolidima-pa pogledajte hamiltona, nije ni on uspel ništ značajno napavit protiv vozača boljih momčadi, a njega svi hvale da je s 18. mjesta u brazilu došel do 7., po meni massa je puno bolji posao napravil u britaniji
ima on još puno potencijala, samo ga treba znat na pravi način iskoristit
Eto . To govori kako mu još samo treba ona brzina i konstantnost tijekom utrka.
slika
Porsche je Porsche , a sve ostalo su samo auti!
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

shrkec je napisao/la:Nemoj tak. Moramo priznat da je recimo i u Australiji rasturao . Ipak nije svejedno s zadnjeg mjesta na 6 mjesto. vozio je stvarno fenomenalno. ALI opet mislim da neko nemože biti prvak ako ne zna pobjedit a da ne starta s polea. .Svaka čast Massi kaj on svoj pole obrani i tak to , ali moraš jednostavno znat pobjedit bez polea. Recimo Michael Schumacher je imao 91 pobjedu a 67 polea ili malo više .A dok je recimo Senna uvijek htio biti najbolji pa je i tokom ttreninga , kvala i urka davao više nego itko . Možda Massa se pokušava pribrat i postići takav način pristupa F1.
Sve u svemu , da on nije tako dobar vozač ,nikad on u Ferrariju ne bi vozio tako dugo.
kimi u bahreinu krenuo 22 prosle godine i zavrsio 6 a sigurno mclaren nije imao tako dobar bolid kao ferrari u australiji
McLaren u <3
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

shrkec je napisao/la:
Da, Massa JE dobar vozač, ali nije klasa kao Kimi, Alonso i Hamilton.
U Ferarriju ga i drže baš zato. Dovoljno je dobar za odrađivanje posla kakav je odradio ove sezone, tj. pomaganje Kimiju u osvajanju naslova, ali ne i za osvajanje tog naslova.
Je da je u Australiji napravio odličan posao, ali Ferarri je u Australiji bio superioran svima ostalima.

A što se tiče Hamiltona u Brazilu, McLaren u Brazilu nije imao ni blizu formu kao Ferrari u Australiji. Da su imali formu kao, primjerice, u Monzi, možda bi i više napravio.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Keith je napisao/la:
shrkec je napisao/la:
U Ferarriju ga i drže baš zato. Dovoljno je dobar za odrađivanje posla kakav je odradio ove sezone, tj. pomaganje Kimiju u osvajanju naslova, ali ne i za osvajanje tog naslova.
Je da je u Australiji napravio odličan posao, ali Ferarri je u Australiji bio superioran svima ostalima.

A što se tiče Hamiltona u Brazilu, McLaren u Brazilu nije imao ni blizu formu kao Ferrari u Australiji. Da su imali formu kao, primjerice, u Monzi, možda bi i više napravio.
evo covjek kaze bas kako i je!!!
da je hamilton imao bolid kao ferrari u brazilu sigurno bi stigao do naslova!!! massa je odlican bas da bi bio 2. vozac
McLaren u <3
Marlboro
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Marlboro »

McLewis je napisao/la:
Keith je napisao/la:
shrkec je napisao/la:

da je hamilton imao bolid kao ferrari u brazilu sigurno bi stigao do naslova!!! massa je odlican bas da bi bio 2. vozac
Tu se nebi u potpunosti složio jer Hamilton je prvo u Kini napravio grešku, a tako u brazilu odmah u prvom zavoju, a navodno je i sam kriv za onaj problem sa mjenjačem. Tako da je on i imao bolid kao Ferrari nisam siguran da bio došao do naslova jer nije u pitanju bio bolid nego nije izdržao pritisak.
slika
slika
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

Marlboro je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
Keith je napisao/la: Da, Massa JE dobar vozač, ali nije klasa kao Kimi, Alonso i Hamilton.

Tu se nebi u potpunosti složio jer Hamilton je prvo u Kini napravio grešku, a tako u brazilu odmah u prvom zavoju, a navodno je i sam kriv za onaj problem sa mjenjačem. Tako da je on i imao bolid kao Ferrari nisam siguran da bio došao do naslova jer nije u pitanju bio bolid nego nije izdržao pritisak.

slažem se sa tim da je pritisak učinio svoje, ali se nikako ne mogu složiti sa time da je on sam kriv za onaj kvar sa mjenjačem jer je potvđeno da je kvar uzrokovan nečim drugim, a ne njegovom greškom. A da je bio u Ferrariju naslov bi bio njegov jer je na toj utrci Ferrari bio nedostižan i bezprijekoran...
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

Keith je napisao/la:Je da je u Australiji napravio odličan posao, ali Ferarri je u Australiji bio superioran svima ostalima.

naravno da je ferrari bil superioran, ali ne gledamo sad tu odnos između ferrarija i mcm, nego između ta dva tima i ostalih-u brazilu se hamilton nije vozil da bi dostigel ferrari, nego da bi dostigel bmw-e i williams-a i tu nije bilo nikakve prednosti na strani bmw-a i williamsa(možda 1 ek u cijeloj utrci), isto tak kad je massa u engleskoj išel odostraga nije mogel dostić one najbolje, nego je moral protiv onih na kraju i sredini poretka, tak da nemožeš pričat da je massa imal prednost u australiji u odnosu na hamiltona u brazilu,jer je imal superioran auto u odnosu na mcm...valjda kužiš kaj hoću reći!
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

icegirl_no1 je napisao/la: naravno da je ferrari bil superioran, ali ne gledamo sad tu odnos između ferrarija i mcm, nego između ta dva tima i ostalih-u brazilu se hamilton nije vozil da bi dostigel ferrari, nego da bi dostigel bmw-e i williams-a i tu nije bilo nikakve prednosti na strani bmw-a i williamsa(možda 1 ek u cijeloj utrci), isto tak kad je massa u engleskoj išel odostraga nije mogel dostić one najbolje, nego je moral protiv onih na kraju i sredini poretka, tak da nemožeš pričat da je massa imal prednost u australiji u odnosu na hamiltona u brazilu,jer je imal superioran auto u odnosu na mcm...valjda kužiš kaj hoću reći!
Kužim, očito ti mene nisi skužila.
DA je Hamilton imao superiornij auto u onoj mjeri u kjoj je to Massa imao u Australiji. Dakle, ja sam kao mjerilo uzeo Ferarri jer su im oni bili glavni konkurenti. Ali, ako su superiorniji Ferarriju, onda su daleko brži i od svih ostalih, dakle i od BMW-a i Williamsa. Znači Massa je imao Ferarri koji je bio superioran u odnosu na McLaren, pa tako i puno bolji od ostatka auti s grida. E sad, DA je Hamilton imao u tolikoj mjeri bolji auto od Ferarrija, samim time i znatno, znatno bolji od ostatka društva, pitanje jel nebi napravio isto što i Massa ili i više.

Jesi sad shvatila?Nisam rekao da je on ganjao Ferarri, nego sam njih uzeo samo kao neko mjerilo McLarenove forme.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Keith je napisao/la:
icegirl_no1 je napisao/la: naravno da je ferrari bil superioran, ali ne gledamo sad tu odnos između ferrarija i mcm, nego između ta dva tima i ostalih-u brazilu se hamilton nije vozil da bi dostigel ferrari, nego da bi dostigel bmw-e i williams-a i tu nije bilo nikakve prednosti na strani bmw-a i williamsa(možda 1 ek u cijeloj utrci), isto tak kad je massa u engleskoj išel odostraga nije mogel dostić one najbolje, nego je moral protiv onih na kraju i sredini poretka, tak da nemožeš pričat da je massa imal prednost u australiji u odnosu na hamiltona u brazilu,jer je imal superioran auto u odnosu na mcm...valjda kužiš kaj hoću reći!
Kužim, očito ti mene nisi skužila.
DA je Hamilton imao superiornij auto u onoj mjeri u kjoj je to Massa imao u Australiji. Dakle, ja sam kao mjerilo uzeo Ferarri jer su im oni bili glavni konkurenti. Ali, ako su superiorniji Ferarriju, onda su daleko brži i od svih ostalih, dakle i od BMW-a i Williamsa. Znači Massa je imao Ferarri koji je bio superioran u odnosu na McLaren, pa tako i puno bolji od ostatka auti s grida. E sad, DA je Hamilton imao u tolikoj mjeri bolji auto od Ferarrija, samim time i znatno, znatno bolji od ostatka društva, pitanje jel nebi napravio isto što i Massa ili i više.

Jesi sad shvatila?Nisam rekao da je on ganjao Ferarri, nego sam njih uzeo samo kao neko mjerilo McLarenove forme.
i po mom misljenju se hamiltonov brazil ne treba uspoređivati sa massinom australijom jer je massa startao sa zacelja sto znaci da su svi zgusnuti odma od pocetka i moze se koja pozicija na startu dobiti dok je hamiltonu mjenjac vrisno u 8. krugu kad se ekipa vec prorijedila te je tad pao na zacelje!!! usporedite malo koliko se massa u ferrariju vozio iza hondi u australiji i koliko je hamiltonu trebalo da se probije ispred barichella u brazilu?
McLaren u <3
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

McLewis je napisao/la: i po mom misljenju se hamiltonov brazil ne treba uspoređivati sa massinom australijom jer je massa startao sa zacelja sto znaci da su svi zgusnuti odma od pocetka i moze se koja pozicija na startu dobiti dok je hamiltonu mjenjac vrisno u 8. krugu kad se ekipa vec prorijedila te je tad pao na zacelje!!! usporedite malo koliko se massa u ferrariju vozio iza hondi u australiji i koliko je hamiltonu trebalo da se probije ispred barichella u brazilu?
upravo zato jer je massa startal sa začelja je imal teži posel-pitaj se dal je bilo lakše preticat hamiltonu jednog po jednog vozača kad su se prorijedili, ili massi koji je moral pazit da u onoj gužvi na začelju ne dobije po 'njonji'??ja mislim da je massa moral puno više pazit!a kad već uspoređuješ massinu aus i hamiltonov bra-massa je u aus imal samo 1 zaustavljanje i bil je pun goriva do grla, dok je hamilton u bra imal 3 zaustavljanja, svaki put nove gume i malo goriva-pa kolko mu je onda bilo lakše preticat nego massi???? znatno lakše!
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

sto se taktike tice nemoze se usporedjivati jer svaka ima svoju prednost!!! a sto se tice zacelja ja se nebi slozio s tobom jer massi onaj iza njega ne smeta nista!!! hamilton kad je uletio u guzvu mislim da ih je trzno 3 ili 4 u istom krugu!!! nemoramo sad usporediti hamiltona i brazil !! sjeti se bahreina prosle godine!!! kimi je isto sa taktikom 1 ulaska sa zacelja stigao na 3 mjesto a sjetimo se kakav je mcaren prosle godine bio?
McLaren u <3
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

McLewis je napisao/la:sto se taktike tice nemoze se usporedjivati jer svaka ima svoju prednost!!! a sto se tice zacelja ja se nebi slozio s tobom jer massi onaj iza njega ne smeta nista!!! hamilton kad je uletio u guzvu mislim da ih je trzno 3 ili 4 u istom krugu!!! nemoramo sad usporediti hamiltona i brazil !! sjeti se bahreina prosle godine!!! kimi je isto sa taktikom 1 ulaska sa zacelja stigao na 3 mjesto a sjetimo se kakav je mcaren prosle godine bio?
slažem se, a niti nisam usporedila taktiku, nego sam ti samo navela razlog zakaj je massa teže prošel honde nego hamilton ;)
ne smeta mu onaj iza, al ak su ispred njega 2, 3 vozača stisnuta i bore se za poziciju, teže bu se probil nego kad ispred sebe ima jednog vozača i čistu stazu
mislim da prošlu godinu nebreš uspoređivat s ovom, znači-teoretski-da je npr. alonso išel u utrku sa 3. mjesta i sa samo 1 zaustavljanjem, bil bi prvi??i s tim da je ovogodišnji mcm daleko bolji od prošlogodišnjeg...
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

krivo smo se razumjeli, ja sam mislio kako se kimi malo vise probijao sa taktikom kao felipe!! mislim da felipeu fali ono nesto!!! znam da je malo glupo sad usporedit kako je hamilton obisao barichella u onakvoj hondi ali kad ja pogledam s koje se udaljenosti hamilton usudio puuuuno kasnije kociti nego barichello i proci ga, tj iznenaditi ga kao i kimija u italiji!!!! mislim da massi fali takvo nesto!!! on je odlican vozac i moze brzo voziti ali treba mu malo necega da se "nauci" probijati!!!! znam da ovo sad zvuci glupo sto sam rekao nauci ali nisam znao kak da to drugacije napisem!! sjetite se sepanga? hamiltonova druga trka karijere i sta je napravio massi?
McLaren u <3
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

McLewis je napisao/la:krivo smo se razumjeli, ja sam mislio kako se kimi malo vise probijao sa taktikom kao felipe!! mislim da felipeu fali ono nesto!!! znam da je malo glupo sad usporedit kako je hamilton obisao barichella u onakvoj hondi ali kad ja pogledam s koje se udaljenosti hamilton usudio puuuuno kasnije kociti nego barichello i proci ga, tj iznenaditi ga kao i kimija u italiji!!!! mislim da massi fali takvo nesto!!! on je odlican vozac i moze brzo voziti ali treba mu malo necega da se "nauci" probijati!!!! znam da ovo sad zvuci glupo sto sam rekao nauci ali nisam znao kak da to drugacije napisem!! sjetite se sepanga? hamiltonova druga trka karijere i sta je napravio massi?
a, to sigurno, kimi može izvuć puno više iz bolida nego massa, tu se slažem..al kad gledaš preticanja, nebi rekla da massa treba načit probijat se, nego iskoristit trenutak kad mu se pruža-upravo to kaj si usporedil s monzom kad je hamilton ''osjetil'' kimijevu nesigurnost i to je jako dobro iskoristil-e to fali massi-da osjeti takve trenutke i iskoristi ih, brzinu itekak ima, samo mu to još fali da bi bil prva liga
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

to sam i htjeo rec ali se nisam znao izrazit!!! ja osobno mislim da massa da je bio na hamiltonovom mjestu u mclarenu u tom trenutku da ga on nebi ni napao kamoli prosao!! takodjer kao u brazilu!!! bio je sigurno za duzinu 1 i pol bolida iza rubensa i najkasnije sto je mogao je kocio i iznenadio ga!!! mislim da lewis nije kimija uhvatio kad je bio nesiguran vec ga je totalno iznenadio jer mislim da kimiju nije ni na kraj pameti bilo da ce ovaj pokusat takvo sto!!!
McLaren u <3
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

McLewis je napisao/la:to sam i htjeo rec ali se nisam znao izrazit!!! ja osobno mislim da massa da je bio na hamiltonovom mjestu u mclarenu u tom trenutku da ga on nebi ni napao kamoli prosao!! takodjer kao u brazilu!!! bio je sigurno za duzinu 1 i pol bolida iza rubensa i najkasnije sto je mogao je kocio i iznenadio ga!!! mislim da lewis nije kimija uhvatio kad je bio nesiguran vec ga je totalno iznenadio jer mislim da kimiju nije ni na kraj pameti bilo da ce ovaj pokusat takvo sto!!!
ali bila sam ugodno iznenađena u zadnjem krugu japana-e tu se odvažil i napal kubicu i na kraju ga i prošel-e da tak ide svaki put kad mu se pruži prilika, daleko bi on dogural; tu se vidi da ima puno potencijala i da ga može iskoristit
a u monzi je kimi imal puno problema,baš u tom zavoju(zbog vrata) kaj je posle i sam rekel, mislim da se tu on baš i nije usudil branit poziciju da se ne strefe
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

ono u japanu stvarno mu skidam kapu dolje!!! da je kimi pokuso branit poziciju u italiji sad bi alonso bio prvak!!
McLaren u <3
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Lucky je napisao/la:Ono što trebalo uzeti kao neki orijentir spomenutog dvojca jer su sjedili u različitim bolidima su međusobni dvoboji na stazi.Tko bi kako prošao da je krenuo sa začelja jer Brazil i Australija su potpuno različite staze teško se može uspoređivati.
Malezija bi trebala biti taj primjer a dobro se zna kako je Massa prošao protiv Hamiltona iako je imao znatno bolji bolid u tom trenutku što je činjenica bez obzira što nisu dobili tu utrku.Izgubili su utrku na startu jer su se oba vozača McLarena probili ispred njih.
Sve drugo je ''rekla-kazala'' i takva rasprava može se voditi u nedogled a bit će u pravu i jedni i drugi. ;)
OMG, kad se samo sjetim kako ga je Hamilton zgazio u Maleziji...ono je veliko ponizenje. Doslovce ga je ponizio. :lol:

Massa je prosjecan vozac i iako ima fanova (mnogi vozaci ih imaju), to nista ne mijenja.

Ove rijeci ne trebate shvatiti kao uvredu, jer mi to nije cilj. Massa jednostavno nije ta klasa Kimija ili Hamiltona i to je to.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

SRV je napisao/la:
Lucky je napisao/la:Ono što trebalo uzeti kao neki orijentir spomenutog dvojca jer su sjedili u različitim bolidima su međusobni dvoboji na stazi.Tko bi kako prošao da je krenuo sa začelja jer Brazil i Australija su potpuno različite staze teško se može uspoređivati.
Malezija bi trebala biti taj primjer a dobro se zna kako je Massa prošao protiv Hamiltona iako je imao znatno bolji bolid u tom trenutku što je činjenica bez obzira što nisu dobili tu utrku.Izgubili su utrku na startu jer su se oba vozača McLarena probili ispred njih.
Sve drugo je ''rekla-kazala'' i takva rasprava može se voditi u nedogled a bit će u pravu i jedni i drugi. ;)
OMG, kad se samo sjetim kako ga je Hamilton zgazio u Maleziji...ono je veliko ponizenje. Doslovce ga je ponizio. :lol:

Massa je prosjecan vozac i iako ima fanova (mnogi vozaci ih imaju), to nista ne mijenja.

Ove rijeci ne trebate shvatiti kao uvredu, jer mi to nije cilj. Massa jednostavno nije ta klasa Kimija ili Hamiltona i to je to.
Istina, gola istina. :da:
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

SRV je napisao/la:

Massa nije ni klasa Takume Sata.
bukreka i jogurta
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

zborzic@htnet-dsl je napisao/la: Massa nije ni klasa Takume Sata.
mislim da sad pretjerujes po mom misljenju je nedje klasa oko heidfelda, fisica itd...
McLaren u <3
Odgovori