Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Schumy.d »

Učinak Masse u prvim sezonama sa novim vozačima u timu:
2007. - Došao Kimi i pobijedio Massu
2008. - Massa se bori za naslov

2010. - Došao Alonso i kako izgleda i on će pobijediti Massu
2011. - Massa se bori za naslov??

Možda je u boldanom razlog produljivanja ugovora? :D :D :D
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:Učinak Masse u prvim sezonama sa novim vozačima u timu:

Ma covjece, poceo me napadati kako ja drkam na MS-a kako ja zelim Kubicu, a ja Kubicu ocima ne mogu gledati. Kas
zem samo da je Massa tu da bi bio drugi vozac, on suti i ne pravi incidente. Mislis da je bio neko drugi prilikom one borbe u boksu, da ne bi bio skandal.

Samo kazem, nemam nista protiv Masse, ali on je vozac koji je OK, zna pobijediti, zna zabrljati, ali naslov ne zna osvojiti.

Ali ne daj boze reci bilo sta kontra Masse, odmah ovaj iskace i pocinje svoju spiku.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Učinak Masse u prvim sezonama sa novim vozačima u timu:

Ma covjece, poceo me napadati kako ja drkam na MS-a kako ja zelim Kubicu, a ja Kubicu ocima ne mogu gledati. Kas
zem samo da je Massa tu da bi bio drugi vozac, on suti i ne pravi incidente. Mislis da je bio neko drugi prilikom one borbe u boksu, da ne bi bio skandal.

Samo kazem, nemam nista protiv Masse, ali on je vozac koji je OK, zna pobijediti, zna zabrljati, ali naslov ne zna osvojiti.

Ali ne daj boze reci bilo sta kontra Masse, odmah ovaj iskace i pocinje svoju spiku.
Sta ti u stvari ocekujes?? Vrijedjas vozaca za kojeg navijam i mislis da ti necu odgovoriti... Ti bi sutio kad bi neko srao po Schumacheru??? Tesko....
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

@Ferrari-BiH - ima super opcija na forumu - ignore, vjeruj mi da pomaze ;)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ne bi htio nikog uvrijedit niti isprovocirat ali meni se čini da će massa završit Barichellovim putem. Nakon ferrari trebao bi pozdravit se s F1 i otići ponosno, u suprotnom će vozit ove Lotuse i Hispanie i bacat volane po monacu jer nijednu trku neće s tim kantama završit. Bit će predmet sprdnje.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Čemu sad te diskusije oko Masse? Pa nije prvi put da je potpisao takav ugovor. 2006. je baš kao nekad Rubens bio sluga Miški koji se fino boril za naslov tako da bi već Massa moral znati šta radi.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Felipe Massa je napisao/la: Sta ti u stvari ocekujes?? Vrijedjas vozaca za kojeg navijam i mislis da ti necu odgovoriti... Ti bi sutio kad bi neko srao po Schumacheru??? Tesko....
Nadji post gdje sam reagovao...
Ricxpa je napisao/la:@Ferrari-BiH - ima super opcija na forumu - ignore, vjeruj mi da pomaze ;)
Ma znam to, ali nema potrebe za tim. Volim ja procitati svacije misljenje, ne smeta mi to. Ali mi smeta kada mi jedan klinac soli pamet i stavlja rijeci u usta.

@ Felipe Massa

Otidji u temu Ferrari, i nadji stranicu br. 163. procitaj moje postove i dodji da mi se izvines ;)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ja da se tebi izvinim :lol: .Ja nit samo koga vrijedjao nit sam kome davao raznorazne nadmike.Ne zelim se svadjati ni sa kim,a pogotovo sa tobom ,jer si mi bio jedan od boljih likova ovdje ,ali na onaj post sam morao reagovati

@Ricxpa gledaj svoja posla.
slika

Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Felipe Massa je napisao/la:Ja da se tebi izvinim :lol: .Ja nit samo koga vrijedjao nit sam kome davao raznorazne nadmike.Ne zelim se svadjati ni sa kim,a pogotovo sa tobom ,jer si mi bio jedan od boljih likova ovdje ,ali na onaj post sam morao reagovati

@Ricxpa gledaj svoja posla.
To je vise bila sala... samo hocu da kazem da u zanosu i ti pises svasta. Ja Kubicu ne podnosim a ti si mi nabacio na nos da mi je krivo jer je Massa produzio, a u temi MS ne znam jesam li 3 posta napisao.

Ja jesam malo grub prema Massi ali to je sve zbog razocarenja, stalno nesto ocekujem od njega a on nikada ne uzvraca...
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Ferrari-BiH je napisao/la: Ja jesam malo grub prema Massi ali to je sve zbog razocarenja, stalno nesto ocekujem od njega a on nikada ne uzvraca...
Još ga nagrade s novim ugovorom, no hajde nije tako loše, čeka ga situacija da bude Alonsova kujica kao što je i Barichello bio Gazdi :biggrin:
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

ja bi prije reko da se žele osigurati ako alonso odlući pobjeći....
Schumy.d
Legenda
Legenda

darky je napisao/la:ja bi prije reko da se žele osigurati ako alonso odlući pobjeći....
??? WTF?
A kamo bi to Alonso bježao iz Ferrarija?
Ne vidim ni razlog. :doubt:
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

pa ako alonso ne bude prvak na kraju ove sezone, bježati će da ga ne linčuju feraristi... :biggrin:
kakvo glupo pitanje... pih :roll: :badgrin:
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Schumy.d je napisao/la:
darky je napisao/la:ja bi prije reko da se žele osigurati ako alonso odlući pobjeći....
??? WTF?
Kukavičluk je jedan od razloga. Vjerojatno neće bježati iz Ferrarija jer ga Massa neće uspjeti preplašiti. Uostalom, Masse se ne plaši nitko na gridu.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Schumy.d je napisao/la:
??? WTF?
iz ferrarija nema nazad ni drugdje samo van, pitaj kimija.......

(schumacher se ne računa jer je star, dementan i ne zna što čini :biggrin: )

šala, naravno
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Schumy.d je napisao/la:
??? WTF?
Ako bude imao brzog kolegu ko i 2007. možda i oće,tj. ako se Massa ubrza.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bara993 je napisao/la: Ako bude imao brzog kolegu ko i 2007. možda i oće,tj. ako se Massa ubrza.
Ali neće imati isto vodstvo ko i 2007... ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Bara993 je napisao/la: Ako bude imao brzog kolegu ko i 2007. možda i oće,tj. ako se Massa ubrza.
Nije on pobjegao zbog brzog kolege nego kolege koji je bio favoriziran od šefa ;)
...put u raj nije posut ružama...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

tocno tako!

a btw, kaze alonso da mu je ovo to sto se tice karijere.. ferrari je najvisa stepenica gdje mozes doc i onda fajrunt..
(osim ako si barichelo :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Chuck Norris je napisao/la:
Nije on pobjegao zbog brzog kolege nego kolege koji je bio favoriziran od šefa ;)
istina u Ferrariu su dosta podcjenili Kimia. Ali je i otišao dostojanstveno ili Ferr ili McL nema druge! (nisu drugi ni imali da ga plaćaju po ugovoru)
Možda je čak i bolje da se nije opet vratio u McL jer je imao u toj momčadi užasne pehove. Kako je sad krenula sezona s Buttonom i Hamiltonom idilično, ne želim ni pomišljat o 'finskim' pehovima.

Massu očito favoriziraju čim je toliko u Ferr, al ajde neki put i treba dat ponovnu šansu al ne i previše ako ne ide. Kad se samo sjetim Fisichele u onom brutalnom renaultu i Heikkia 2 sezone u McL koji su samo spavali i tu i tamo se makli kolegi s puta. Da sam tako loše odvozio 2 sezone u pobjedničkom bolidu sam bi se izbacio iz momčadi.
slika
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

Ćale od Lewisa je napisao/la: Kad se samo sjetim Fisichele u onom brutalnom renaultu i Heikkia 2 sezone u McL koji su samo spavali i tu i tamo se makli kolegi s puta. Da sam tako loše odvozio 2 sezone u pobjedničkom bolidu sam bi se izbacio iz momčadi.
baš to!
Meni je njih skoro ža, imali su idealnu priliku za se dokazat... al zapravo je na vidjelo izašla istina... a to je da nisu nešto...
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Slazem se za Fizika i Heikija,ali ako pogledate oni se NIKAD u karijeri nisu dokazali ...
Sa Massom je to malo drugacije.Covjek je izgubio prvenstvo u zadnjoj krivini i to za samo jedan bod.Dokazao i pokazao da se moze nositi sa najboljima i pobjediti ih...
Ove sezone nikako ne ide ... Vjerovatno je i povreda ostavila velikog traga,jer ako pogledate Webbera koji je ima povredu pred sam pocetak prosle sezone nije ga bilo nigdje,a sad je vozac koji uz Hamiltona i Buttona ima najvise sanse da osvoji naslov.Ne kazem da ce sa Massom biti isto ,ali nadam se ....
Meni kao navijacu prvo Ferrarija ,a poslije toga i Masse tesko je gledati sta se desava,ali ipak nadam se svaku utrku da ce to biti ona prava u kojoj ce Felipe pokazati da nije dzabe u Ferrariju.
Isto tako meni je smjesno uporedjivati Barichella i Massu.
Barichello je covjek koji nikad nije bio ni blizu vodecim u prvenstvu.2 godine je bio viceprvak i to samo zbog zvijeri koje je vozio,nikad nije dobio priliku da se bori za naslov.
Recimo i to da je Felipe prvi Brazilac koji je poslije Ayrtona Senne bio vodeci u prvenstvu i prvi koji je pobijedio na Interlagosu.
Kazem jos jednom ,volio bih da se vrati u staru formu iako to u nekim trenutcima izgleda gotovo nemoguce,ali ipak se nadam da ce doci utrka u kojoj ce ponovo biti onaj Felipe koji se ne boji nicega ,a ako i ne dodje onda nek se Fernando bori za naslov ,bicu sretan .... ali nikad kao sto bih bio sretan da ga Felipe uzme....
slika

Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Felipe Massa je napisao/la: Barichello je covjek koji nikad nije bio ni blizu vodecim u prvenstvu.2 godine je bio viceprvak i to samo zbog zvijeri koje je vozio,nikad nije dobio priliku da se bori za naslov.
.
2009. ?
upravo to, nije dobio priliku da se bori ;)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Schumy.d
Legenda
Legenda

Barichello i Massa su 2 vozača sličnog karaktera. Kad imaju vrhunski auto maksimalno dobro podešen, onda si mogao od njih očekivati rezultat. Čak je i Barichello u tome bio jači od Masse, ali imao je i puno bolji auto, mora se priznati. Mišljenja sam da mu se i dala prilika za borbu za naslov ne vjerujem da bi ga i osvojio. Jednostavno za osvajanje naslova moraš imati dozu drskosti, jaku volju i želju za uspjehom i ostvarivanjem cilja. Massa i Rubens to po meni u Ferrariju nemaju (ili barem nemaju kao vozači tipa Alonso, Schumacher, Lewis, Vettel...) i zato mislim da oni nisu/neće osvojiti naslov.
Massa je zamalo uspio, ali opet mu je prvenstvo uzeo Lewis koji je bio "drskiji" u sezoni i nekako više željan tog naslova.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Svašta ste pisali jednostavno nemogu vjerovat ... očito je dugo 2 tjeda do drugog GP . Puno vas ne daje neku vrijednost Massi , ali to ni nije važno to je normalno među strastvenim navijačima ... samo svi pomalo " ispecite pa napišite " , svega ste nadrobili ...
... Forza Massa ...
Odgovori