2007. - Došao Kimi i pobijedio Massu
2008. - Massa se bori za naslov
2010. - Došao Alonso i kako izgleda i on će pobijediti Massu
2011. - Massa se bori za naslov??
Možda je u boldanom razlog produljivanja ugovora?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ma covjece, poceo me napadati kako ja drkam na MS-a kako ja zelim Kubicu, a ja Kubicu ocima ne mogu gledati. KasSchumy.d je napisao/la:Učinak Masse u prvim sezonama sa novim vozačima u timu:
Možda je u boldanom razlog produljivanja ugovora?![]()
![]()
Sta ti u stvari ocekujes?? Vrijedjas vozaca za kojeg navijam i mislis da ti necu odgovoriti... Ti bi sutio kad bi neko srao po Schumacheru??? Tesko....Ferrari-BiH je napisao/la:Ma covjece, poceo me napadati kako ja drkam na MS-a kako ja zelim Kubicu, a ja Kubicu ocima ne mogu gledati. KasSchumy.d je napisao/la:Učinak Masse u prvim sezonama sa novim vozačima u timu:
Možda je u boldanom razlog produljivanja ugovora?![]()
![]()
zem samo da je Massa tu da bi bio drugi vozac, on suti i ne pravi incidente. Mislis da je bio neko drugi prilikom one borbe u boksu, da ne bi bio skandal.
Samo kazem, nemam nista protiv Masse, ali on je vozac koji je OK, zna pobijediti, zna zabrljati, ali naslov ne zna osvojiti.
Ali ne daj boze reci bilo sta kontra Masse, odmah ovaj iskace i pocinje svoju spiku.
Nadji post gdje sam reagovao...Felipe Massa je napisao/la: Sta ti u stvari ocekujes?? Vrijedjas vozaca za kojeg navijam i mislis da ti necu odgovoriti... Ti bi sutio kad bi neko srao po Schumacheru??? Tesko....
Ma znam to, ali nema potrebe za tim. Volim ja procitati svacije misljenje, ne smeta mi to. Ali mi smeta kada mi jedan klinac soli pamet i stavlja rijeci u usta.Ricxpa je napisao/la:@Ferrari-BiH - ima super opcija na forumu - ignore, vjeruj mi da pomaze
To je vise bila sala... samo hocu da kazem da u zanosu i ti pises svasta. Ja Kubicu ne podnosim a ti si mi nabacio na nos da mi je krivo jer je Massa produzio, a u temi MS ne znam jesam li 3 posta napisao.Felipe Massa je napisao/la:Ja da se tebi izvinim.Ja nit samo koga vrijedjao nit sam kome davao raznorazne nadmike.Ne zelim se svadjati ni sa kim,a pogotovo sa tobom ,jer si mi bio jedan od boljih likova ovdje ,ali na onaj post sam morao reagovati
@Ricxpa gledaj svoja posla.
Još ga nagrade s novim ugovorom, no hajde nije tako loše, čeka ga situacija da bude Alonsova kujica kao što je i Barichello bio GazdiFerrari-BiH je napisao/la: Ja jesam malo grub prema Massi ali to je sve zbog razocarenja, stalno nesto ocekujem od njega a on nikada ne uzvraca...
??? WTF?darky je napisao/la:ja bi prije reko da se žele osigurati ako alonso odlući pobjeći....
Kukavičluk je jedan od razloga. Vjerojatno neće bježati iz Ferrarija jer ga Massa neće uspjeti preplašiti. Uostalom, Masse se ne plaši nitko na gridu.Schumy.d je napisao/la:??? WTF?darky je napisao/la:ja bi prije reko da se žele osigurati ako alonso odlući pobjeći....
A kamo bi to Alonso bježao iz Ferrarija?
Ne vidim ni razlog.
iz ferrarija nema nazad ni drugdje samo van, pitaj kimija.......Schumy.d je napisao/la:??? WTF?darky je napisao/la:ja bi prije reko da se žele osigurati ako alonso odlući pobjeći....
Ne vidim ni razlog.
Ako bude imao brzog kolegu ko i 2007. možda i oće,tj. ako se Massa ubrza.Schumy.d je napisao/la:??? WTF?darky je napisao/la:ja bi prije reko da se žele osigurati ako alonso odlući pobjeći....
Ne vidim ni razlog.
Ali neće imati isto vodstvo ko i 2007...Bara993 je napisao/la: Ako bude imao brzog kolegu ko i 2007. možda i oće,tj. ako se Massa ubrza.
Nije on pobjegao zbog brzog kolege nego kolege koji je bio favoriziran od šefaBara993 je napisao/la: Ako bude imao brzog kolegu ko i 2007. možda i oće,tj. ako se Massa ubrza.
istina u Ferrariu su dosta podcjenili Kimia. Ali je i otišao dostojanstveno ili Ferr ili McL nema druge! (nisu drugi ni imali da ga plaćaju po ugovoru)Chuck Norris je napisao/la:Nije on pobjegao zbog brzog kolege nego kolege koji je bio favoriziran od šefaBara993 je napisao/la: Ako bude imao brzog kolegu ko i 2007. možda i oće,tj. ako se Massa ubrza.
baš to!Ćale od Lewisa je napisao/la: Kad se samo sjetim Fisichele u onom brutalnom renaultu i Heikkia 2 sezone u McL koji su samo spavali i tu i tamo se makli kolegi s puta. Da sam tako loše odvozio 2 sezone u pobjedničkom bolidu sam bi se izbacio iz momčadi.
2009. ?Felipe Massa je napisao/la: Barichello je covjek koji nikad nije bio ni blizu vodecim u prvenstvu.2 godine je bio viceprvak i to samo zbog zvijeri koje je vozio,nikad nije dobio priliku da se bori za naslov.
.