Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Bara993
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamilton i McLaren
Re: Lewis Hamilton
ma to je neki Hamilton hater pisao očito je. Netreba se čuditi fakat ima ogroman broj mrzitelja.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Žuti tisak, kaj očekuješ drugo. Ali slični naslovi su bili i kod kritiziranja Šumijeve vožnje, Singapura 2008. ovisi kako je novinar navijački nastrojen.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Baš me zanima za koga taj lik navija...Caldor je napisao/la:Gade mi se ovakvi likovi
Naslovi su im stvarno objektivni - "Hamilton čovjek bez srama" i "Arogantni Hamilton"...
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ma sve to radi njihovih skupljanja klikova na članak koje moraju ispuniti kak im urednik odredi pa naslov naravno nastoji biti provokacija.King iCool je napisao/la:Baš me zanima za koga taj lik navija...Caldor je napisao/la:Gade mi se ovakvi likovi
Naslovi su im stvarno objektivni - "Hamilton čovjek bez srama" i "Arogantni Hamilton"...
- Gamer
Ja mislim da bez obzira za koga navijamo moramo priznat da je Lewis trenutno najbolji vozac. Njegova brzina i agresivnost su jednostavno ocaravajuce. Ja ko navijac ferrarija bi jako htio vidjeti Lewisa u crvenom bolidu zajedno sa Alonsom i gledati dvoboje dvojice najboljih.
- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
boli njega briga za SC i sve ostalo,kad se on zabavlja sa svojom ženskom.

di to držiš ruku?

di to držiš ruku?

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
tam di samo on smijeBara993 je napisao/la:boli njega briga za SC i sve ostalo,kad se on zabavlja sa svojom ženskom.![]()
di to držiš ruku?

- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Slazem se da je najbolji, ali nebi da ide u Ferrari, jer imam osjecaj da u Ferrariju ne postuju vozace a i bolje je kad se bore Mclaren protiv Ferrarija nego Mclaren protiv Mclarena ili Ferrari protiv Ferrarija...Gamer je napisao/la:Ja mislim da bez obzira za koga navijamo moramo priznat da je Lewis trenutno najbolji vozac. Njegova brzina i agresivnost su jednostavno ocaravajuce. Ja ko navijac ferrarija bi jako htio vidjeti Lewisa u crvenom bolidu zajedno sa Alonsom i gledati dvoboje dvojice najboljih.
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- Schumy.d
- Legenda
Vrlo vjerojatno novi prvak!!
Svaka čast.
Konkurencija glavna bit će mu izgleda Webber i Button.
Svaka čast.

Konkurencija glavna bit će mu izgleda Webber i Button.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Skidam kapu Lewisu
Jos jedna odlicna utrka za njega te je jos jednom dokazao da je trenutno najbolji vozac i sigurno bi bilo zasluzeno da osvoji naslov.

Jos jedna odlicna utrka za njega te je jos jednom dokazao da je trenutno najbolji vozac i sigurno bi bilo zasluzeno da osvoji naslov.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
odlična vožnja, probo je na izlascima SC-a al ništa RB je brz ko sam vrag a i Webber se neda. Dobro je na kraju ispalo, nisam se nadao 2. mjestu.
Postalo mi je neobično vidjeti ga samo da kruži do kraja bez ikakve borbe, nadam se da će se to popravit
Postalo mi je neobično vidjeti ga samo da kruži do kraja bez ikakve borbe, nadam se da će se to popravit

- sunseeker
- Profesionalni vozač
ovaj put bi bilo i više nego zasluženoBibi je napisao/la:Skidam kapu Lewisu![]()

konačno vožnja dostojna titule koju nosi, pravi prvak!
sazrio je momak i to se vidi
-
odličan Hamilton...ali prerano se je zalijetati sa izjavama "novi prvak" i slično!
treba Mclaren poboljšati bolid, i to za pola sekunde (minimalno)...
treba Mclaren poboljšati bolid, i to za pola sekunde (minimalno)...
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kako smo još daleko od odluke u prvenstvu. Uopće još ne treba o tome razmišljat nego na svakoj utrci uzeti što je više moguće bodova.
-
- Legenda
Za početak, svaka čast hamilto0nu na odličnim vožnjama u zadnjih 5, 6 utrka. Iz krajnosti u krajnost. od vozača koji je radio najviše "gluposti" u prvim utrkama do vozača koji najpamentije vozi na zadnjim utrkama.
Nego, šta nikome nije očita jedna stvar???! Mislim pratim forume, komentare... ništa. nigdje
Pogledao sam start 6, 7 puta. Nisu uopće pvi vozači slijeva toliko loše startali koliko se priča. Ali su vozači s desna - prva trojka - neprirodno dobro startali. I to na strani o kojoj se otvoreno govori da je ful prljava i da je nemoguće dobro startati! Čak je webber nudio 2. poziciju za 3. (dan ranije....)
Mislim, hamilton se "propeo" na startu, što nije tipično za f1, a da ne govorim o prljavoj strani staze.
Mislim, ,.... , hamilton u SILVERSTONU na prljavoj strani, odjednom FENOMENALAN GRIP na startu. i direktna korist onome ispred njega i onome iza njega
Nego, šta nikome nije očita jedna stvar???! Mislim pratim forume, komentare... ništa. nigdje
Pogledao sam start 6, 7 puta. Nisu uopće pvi vozači slijeva toliko loše startali koliko se priča. Ali su vozači s desna - prva trojka - neprirodno dobro startali. I to na strani o kojoj se otvoreno govori da je ful prljava i da je nemoguće dobro startati! Čak je webber nudio 2. poziciju za 3. (dan ranije....)
Mislim, hamilton se "propeo" na startu, što nije tipično za f1, a da ne govorim o prljavoj strani staze.
Mislim, ,.... , hamilton u SILVERSTONU na prljavoj strani, odjednom FENOMENALAN GRIP na startu. i direktna korist onome ispred njega i onome iza njega
Samo neka se trkaju.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
da, dobro si to primjetio.......vozači vole malo napuhavati neke stvari, jedna od njih je start na "prljavoj" strani stazedmarijon je napisao/la:Za početak, svaka čast hamilto0nu na odličnim vožnjama u zadnjih 5, 6 utrka. Iz krajnosti u krajnost. od vozača koji je radio najviše "gluposti" u prvim utrkama do vozača koji najpamentije vozi na zadnjim utrkama.
-
- Legenda
nisam na to mislio. bez obzira na to, startali su bolje od svih ostalih. grip na podlozi se može lako promjeniti preko noći (ne mislim na novi asfalt). hami ne treba ni znati za to. ipak je to silverston
Samo neka se trkaju.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
haha sad si me nasmijo, misliš da su mclarenovci došli nešto mazat preko noći u drugi startni red. Hamiltonu za bolji grip a Alonsu sapun neka proklizava na startu...hahadmarijon je napisao/la:nisam na to mislio. bez obzira na to, startali su bolje od svih ostalih. grip na podlozi se može lako promjeniti preko noći (ne mislim na novi asfalt). hami ne treba ni znati za to. ipak je to silverston

Pa na svakoj trci do sad ove sezone Hamilton je profitiro najmanje 1 poziciju u startu ili je zadržo, još nije izgubio...za mene to nije ništa čudno.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ti to znaš iz iskustva da se preko noći može poboljšati grip? Kako onda objašnjavaš Webberov start?dmarijon je napisao/la:nisam na to mislio. bez obzira na to, startali su bolje od svih ostalih. grip na podlozi se može lako promjeniti preko noći (ne mislim na novi asfalt). hami ne treba ni znati za to. ipak je to silverston
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Jedna od najprovjerenijih informacija je da mclaren ima 4x4 pogona ako ne vjerujete evo link [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UK8D4O9TfLA&feature=related[/youtube]Ćale od Lewisa je napisao/la:haha sad si me nasmijo, misliš da su mclarenovci došli nešto mazat preko noći u drugi startni red. Hamiltonu za bolji grip a Alonsu sapun neka proklizava na startu...hahadmarijon je napisao/la:nisam na to mislio. bez obzira na to, startali su bolje od svih ostalih. grip na podlozi se može lako promjeniti preko noći (ne mislim na novi asfalt). hami ne treba ni znati za to. ipak je to silverston![]()
Pa na svakoj trci do sad ove sezone Hamilton je profitiro najmanje 1 poziciju u startu ili je zadržo, još nije izgubio...za mene to nije ništa čudno.
PS:hamilton vozi

- Dero
- Profesionalni vozač
Busted xDĆale od Lewisa je napisao/la: Pa na svakoj trci do sad ove sezone Hamilton je profitiro najmanje 1 poziciju u startu ili je zadržo, još nije izgubio...za mene to nije ništa čudno.
VN Bahreina, Hamilton gubi poziciju od Rosberga na startu i pada sa 4. na 5.
Ali za sve ostale utrke stoji sto si napisao
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
hm.. pa koliko je za tebe to kad kažeš 'start', pola kruga staze?Dero je napisao/la:Busted xDĆale od Lewisa je napisao/la: Pa na svakoj trci do sad ove sezone Hamilton je profitiro najmanje 1 poziciju u startu ili je zadržo, još nije izgubio...za mene to nije ništa čudno.
VN Bahreina, Hamilton gubi poziciju od Rosberga na startu i pada sa 4. na 5.
Ali za sve ostale utrke stoji sto si napisao
ja ovdje ne vidim da ga je na startu rosberg okino, tek nakon par zavoja

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nwwy6qVD ... re=related[/youtube]

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
"Lewis Hamilton put on an extraordinary performance to go seventh fastest." 

Avanti FER, Avanti!!!