Bas me zanima kakvi bi komentari bili da je Massa uzeo naslov.Prije pocketka prosle sezone i Button je svrstavan u red sa Barichellom i onda je uzeo naslov pa ga sad svi gledaju drugacijim ocima.Schumy.d je napisao/la:Barichello i Massa su 2 vozača sličnog karaktera. Kad imaju vrhunski auto maksimalno dobro podešen, onda si mogao od njih očekivati rezultat. Čak je i Barichello u tome bio jači od Masse, ali imao je i puno bolji auto, mora se priznati. Mišljenja sam da mu se i dala prilika za borbu za naslov ne vjerujem da bi ga i osvojio. Jednostavno za osvajanje naslova moraš imati dozu drskosti, jaku volju i želju za uspjehom i ostvarivanjem cilja. Massa i Rubens to po meni u Ferrariju nemaju (ili barem nemaju kao vozači tipa Alonso, Schumacher, Lewis, Vettel...) i zato mislim da oni nisu/neće osvojiti naslov.
Massa je zamalo uspio, ali opet mu je prvenstvo uzeo Lewis koji je bio "drskiji" u sezoni i nekako više željan tog naslova.
Barichello je imao ubjedljivo najbrzi bolid u 2 sezone u Ferrariju 2002 i 2004 ,pa na kraju tek 2 mjesto uzima .Razlog neznam il mu nisu dali da se bori za naslov il jednostavno nije mogao ,dok recimo 2008 godine Ferrari ima otprilike bolid koji je isti po brzini sa McLarenom i uspjeva biti 2. za samo jedan bod iza prvaka ,ali ono jos vaznije uspjeva pobjediti Kimija Raikkonena koji je predhodne godine bio sampion .