Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Felipe Massa »

Schumy.d je napisao/la:Barichello i Massa su 2 vozača sličnog karaktera. Kad imaju vrhunski auto maksimalno dobro podešen, onda si mogao od njih očekivati rezultat. Čak je i Barichello u tome bio jači od Masse, ali imao je i puno bolji auto, mora se priznati. Mišljenja sam da mu se i dala prilika za borbu za naslov ne vjerujem da bi ga i osvojio. Jednostavno za osvajanje naslova moraš imati dozu drskosti, jaku volju i želju za uspjehom i ostvarivanjem cilja. Massa i Rubens to po meni u Ferrariju nemaju (ili barem nemaju kao vozači tipa Alonso, Schumacher, Lewis, Vettel...) i zato mislim da oni nisu/neće osvojiti naslov.
Massa je zamalo uspio, ali opet mu je prvenstvo uzeo Lewis koji je bio "drskiji" u sezoni i nekako više željan tog naslova.
Bas me zanima kakvi bi komentari bili da je Massa uzeo naslov.Prije pocketka prosle sezone i Button je svrstavan u red sa Barichellom i onda je uzeo naslov pa ga sad svi gledaju drugacijim ocima.
Barichello je imao ubjedljivo najbrzi bolid u 2 sezone u Ferrariju 2002 i 2004 ,pa na kraju tek 2 mjesto uzima .Razlog neznam il mu nisu dali da se bori za naslov il jednostavno nije mogao ,dok recimo 2008 godine Ferrari ima otprilike bolid koji je isti po brzini sa McLarenom i uspjeva biti 2. za samo jedan bod iza prvaka ,ali ono jos vaznije uspjeva pobjediti Kimija Raikkonena koji je predhodne godine bio sampion . ;)
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Felipe Massa je napisao/la: Bas me zanima kakvi bi komentari bili da je Massa uzeo naslov.Prije pocketka prosle sezone i Button je svrstavan u red sa Barichellom i onda je uzeo naslov pa ga sad svi gledaju drugacijim ocima.
Barichello je imao ubjedljivo najbrzi bolid u 2 sezone u Ferrariju 2002 i 2004 ,pa na kraju tek 2 mjesto uzima .Razlog neznam il mu nisu dali da se bori za naslov il jednostavno nije mogao ,dok recimo 2008 godine Ferrari ima otprilike bolid koji je isti po brzini sa McLarenom i uspjeva biti 2. za samo jedan bod iza prvaka ,ali ono jos vaznije uspjeva pobjediti Kimija Raikkonena koji je predhodne godine bio sampion . ;)
Eh... Da je baba muško, zvala bi se Duško. ;)

Da je uzeo naslov, i ja bih iskreno promijenio mišljenje, ali nekako ni tad nisam vjerovao da on može osvojiti naslov. Kad je prošao ciljnu ravninu u Brazilu, ja sam skako po kući, nisam mogao vjerovati. Ali to veselje je kratko trajalo.
Činjenica je da su ga 2 "novajlije" u Ferrariju pobijedili u svojim prvim sezonama. To mu definitivno kod mene ne ide u korist.
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

Ferrari4ever je napisao/la:Svašta ste pisali jednostavno nemogu vjerovat ... očito je dugo 2 tjeda do drugog GP . Puno vas ne daje neku vrijednost Massi , ali to ni nije važno to je normalno među strastvenim navijačima ... samo svi pomalo " ispecite pa napišite " , svega ste nadrobili ...
Stvarno je žalosno kako se Massa otpisuje... nije da mi je drag i da me puno briga za njega, al čovjek je brz, iako nije uvijek drzak, isto je 2008-e hamiltona izvrtija i bacija na kraj poretka... i pobijedija je raikkonena te sezone...
Svi ga otpisuju jer misle da bi triba više dat za ferrari... po odnosu timskih kolega onda bi i schumija tribali tako tretirat...

Alonso 94
Massa 67
Rosberg 74
Schumacher 34

ali navijački duh neda...
Možda će u sljedećih 11 utrka bit katastrofalan, al triba pričekat i vidit., ko šta vas masu čeka kad će schumi opet na vrh....
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
Schumy.d
Legenda
Legenda

ELESSAR je napisao/la: Stvarno je žalosno kako se Massa otpisuje... nije da mi je drag i da me puno briga za njega, al čovjek je brz, iako nije uvijek drzak, isto je 2008-e hamiltona izvrtija i bacija na kraj poretka... i pobijedija je raikkonena te sezone...
Svi ga otpisuju jer misle da bi triba više dat za ferrari... po odnosu timskih kolega onda bi i schumija tribali tako tretirat...

Alonso 94
Massa 67
Rosberg 74
Schumacher 34

Možda će u sljedećih 11 utrka bit katastrofalan, al triba pričekat i vidit., ko šta vas masu čeka kad će schumi opet na vrh....
Massa je brz?
Pa normalno da je brz kad u rukama ima Ferrari, a ne Lotus. :roll:
Šta ti isto vrijedi brzina kad dođeš iza vozača xy i onda se voziš iza njega 15 krugova?

Misliš da Kubica, Rosberg, Vettel, pa i Schumacher nebi bili "brzi" da voze Ferrari?
ELESSAR

Post Postao/la ELESSAR »

Schumy.d je napisao/la:
ELESSAR je napisao/la: Stvarno je žalosno kako se Massa otpisuje... nije da mi je drag i da me puno briga za njega, al čovjek je brz, iako nije uvijek drzak, isto je 2008-e hamiltona izvrtija i bacija na kraj poretka... i pobijedija je raikkonena te sezone...

Alonso 94
Massa 67
Rosberg 74
Schumacher 34

Massa je brz?
Pa normalno da je brz kad u rukama ima Ferrari, a ne Lotus. :roll:
Šta ti isto vrijedi brzina kad dođeš iza vozača xy i onda se voziš iza njega 15 krugova?

Misliš da Kubica, Rosberg, Vettel, pa i Schumacher nebi bili "brzi" da voze Ferrari?
Ne mislim na taj način brz, nego općenito... u smislu da nije inferioran raikkonenu i alonsu...
sad ćeš ti reć da je, a ja opet kažen: pričekajmo još...
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Felipe o sljedecoj utrci.
KLIK
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Felipe se još uvijek nada tituli.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/84681" onclick="window.open(this.href);return false;
Michael is faster than you!!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Igor18 je napisao/la:Felipe se još uvijek nada tituli.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/84681" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako Ferrari bude donio taj veliki update i bude ubrzao ,ko zna,sve je moguce...
slika

Ferraristica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Ferraristica »

Ja mu stvarno želim sve najbolje,ali ...trebao bi malo i on sagledati situaciju. Pozitivno je što se nije predao,ali njegova voznja govori drugačije. Mislim da sad treba da ušuti i počne voziti kako treba!
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

Felipe Massa je napisao/la:
Kako ne, ustvari mozda da je Ferrari brzi od konkurencije, i da Alonso slomi nogu, zasto ne.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Tommy je napisao/la:
Kako ne, ustvari mozda da je Ferrari brzi od konkurencije, i da Alonso slomi nogu, zasto ne.
Aj sad daj ti meni jedan jedini razlog da te ne izvrijedjam... Bolje nepisati nista nego pisati gluposti kao sto ti radis.Treba medalju dati onome ko izmisli ignore opciju. =D>
Da si fino napisao post ne bih ti ni rjec rekao ,ali kad ovo napises jedino sto preostaje je reci goodbye
slika

V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Tommy je napisao/la:
:blabla: bolje suti nego gluposti valjat i ne vidim zasto su svi protiv Masse meni je on bas zakon :peace:
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Tommy je napisao/la:
:lol:
Slažem se. Massa pored Alonsa nema šta trežiti,a u Ferrariju je Alo polako poćeo sve vući na svoju stranu i izgleda da će mu Massa biti vodonoša. Imao je on svoju priliku, nije ju iskoristio i sad mu preostaje nadati se još tu i tamo kojoj pobjedi.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Sa neiskorištenoj ( ne svojim pogreškama ! ) prilici se slažem , ali samo ponavljam prerano ga otpisujete ... sumljam za naslov , ali odmah ga gurnit u vodonošu , neznam baš , ako ga i smatrate vodonošom onda je sigurno najuspješniji vodonoša 1. vozača u Ferrarija !
... Forza Massa ...
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ako Massa ne postane vise prvak u Formuli 1,naci ce se u uglednom drustvu najboljih vozaca Ferrarija bez naslova poput Claya Regazzonija,Gillesa Villeneuva i Didiera Pironija.

Iako se slazem sa vecinom da tesko moze parirati Alonsu nastavkom sezone,a kamoli borbu za naslov.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

I još oni sigurno nisu bili etiketirani vodonoše od kako god su došli u Ferrari , što je milion priljepljeno Massi , pa ipak uspio se istaknuti ! A da će teško preko Alonsa sigurna sam , čovik je vrhunski pilot i motiviran tako da ...hm
... Forza Massa ...
ELESSAR

Post Postao/la ELESSAR »

A prije će Massa bit prvak negoli će Schumi preskoćit Rosberga... nisam navijač masse, ali sviđa mi se njegov mentalitet...
i nisam uvjeren u prijateljstvo Masse i Alonsa, što zbog Kine i boksa, a što zbog njihove prošlosti
mislim da u ferrariju to pokušavaju sakrit, al puknit će jednog dana... oba su temperamentna

Nurburgring 2007.

slika
Ferraristica
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Ferraristica »

Ovo je stara snimka ,ali uvijek zanimljivo za pogledat :biggrin:
Vrijeme je da Massa već jednom izgubi tu smirenost i strpljenje ,biće bolji :driver:
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

vegi696 je napisao/la: :blabla: bolje suti nego gluposti valjat i ne vidim zasto su svi protiv Masse meni je on bas zakon :peace:
Zato ti pises samo ekstra kvalitetne postove, poput ovog sad. :roll:

Ja ne vidim sto sam tu tocno glupo napisao. Kako moze Massa do naslova ako auto mu auto nije konkurentan? A kad mu se to poslozi treba jos pobjediti momcadskog kolegu. a s obzirom da je taj daleko talentiraniji vozac od njega da bi to postigao najbolje bi bilo da se doticnom nesto dogodi, kao npr. lom noge. Ali bitno da je on tebi zakon.

Oh, peace i tebi :peace:
King iCool je napisao/la: :lol:
Slažem se. Massa pored Alonsa nema šta trežiti,a u Ferrariju je Alo polako poćeo sve vući na svoju stranu i izgleda da će mu Massa biti vodonoša. Imao je on svoju priliku, nije ju iskoristio i sad mu preostaje nadati se još tu i tamo kojoj pobjedi.
A nego, imao je bozansku priliku ali je nije uspio iskoristiti. Takve se sanse dogadaju jednom i vise nikad. Ali jbg. neki forumasi to slabo vide i jos traze da im znastveni rad napises jer inace pises gluposti iako je tu manje vise svima jasno da je covik limitiran vozac. ;)

Mozda me covik demantira do kraja sezone briljantim voznjama, ali u to cisto sumljam.
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport ... 21491.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vjeruje u postolje
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

fenomeno je napisao/la:http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport ... 21491.html

Vjeruje u postolje
Može on vjerovat u šta god hoće, al to je previše optimistično,i bolje mu je da manje priča a više vozi.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

a jeste i navalili na čovjeka,postolje s 5. mjesta nije nerealno.uz malo sreće na startu može komotno doć do trećeg mjesta,kao što može spast na 7.-8.mjesto.čovjek se ima pravo nadat,ima dobar auto,dobar je vozač,nije invalid pobogu.mislim da bi sutra mogao imati dobru utrku konačno,njemu odgovaraju ove takoreć ulične utrke
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

vidc je napisao/la:a jeste i navalili na čovjeka,postolje s 5. mjesta nije nerealno.uz malo sreće na startu može komotno doć do trećeg mjesta,kao što može spast na 7.-8.mjesto.čovjek se ima pravo nadat,ima dobar auto,dobar je vozač,nije invalid pobogu.mislim da bi sutra mogao imati dobru utrku konačno,njemu odgovaraju ove takoreć ulične utrke
;) Buraz to neki nikad nece shvatiti ,caba objasnjavati.Vjerujem da ima na ovom forumu bar pola navijaca Ferrarija koji bi voljeli vidjeti Massu sto nize u poretku .... ;)
slika

Schumy.d
Legenda
Legenda

Felipe Massa je napisao/la: ;) Buraz to neki nikad nece shvatiti ,caba objasnjavati.Vjerujem da ima na ovom forumu bar pola navijaca Ferrarija koji bi voljeli vidjeti Massu sto nize u poretku .... ;)
Ohladi malo... ;)
Vozači zaslužuju i kritike, a ne samo pohvale, zato imaj razumijevanja za ljude koji su malo objektivniji od tebe u ovoj temi.
Ti govoriš da ima Ferrarijevih fanova kojibi željeli Massu što niže, a ti sam želiš vidjeti Alonsa što niže... :|
Odgovori