Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Igor18 »

Reče čovjek, P1 nije bila realna situacija, 5. mjesto je realnost
Michael is faster than you!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Igor18 je napisao/la:Reče čovjek, P1 nije bila realna situacija, 5. mjesto je realnost
KLIK na Link
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

svaka cast Fernandu na ovome startu al jako mi ga je zao,covjek se bori kao lav u ovoj krntiji od Ferrarija,covjek ne moze biti vise pametan sta da se uradi za daljnu sezonu...
Alonsista hasta la muerte..
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Alonso je u zadnjem stintu, zadnjih 15-20 krugova gubio jaako puno. Po 4sec(!!) je znao izgubit...iznenađujuće...
http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/f1 ... alysis.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

King iCool je napisao/la:Alonso je u zadnjem stintu, zadnjih 15-20 krugova gubio jaako puno. Po 4sec(!!) je znao izgubit...iznenađujuće...
http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/f1 ... alysis.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
pa gume su mu bile starije od Schumahcera ( :smijeh: ), naravno da nije bio brz...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

nemogu vjerovat kad citam komentare vecinom od McLarenovca da se samo provukao na startu da su mu oslobodili prostor pa covjece lik je vozimo par cm od trave .. odlican start al spor bolid treba jos radit na tome :(
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

svaka cast i pohvala za start, mislim da je ovo najbolji start kompletne sezone... ali prespor je taj ferrari....
McLaren u <3
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Perfektan start, može lako da uđe u konkurenciju kao jedan od najboljih u zadnjih par sezona.
Borio se lavovski ali bolid jednostavno ne može bolje.
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

kao najbolji start sezone trenutno je definitivno Heidfeldov iz Malezije ;)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

danas me odusevio isto kad mu je webber u jednom trenutku uzeo poziciju na sporom zavoju pa je u sljedecih dva vratio :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

slika
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la -ferrari-F1- »

Domi je napisao/la:kao najbolji start sezone trenutno je definitivno Heidfeldov iz Malezije ;)
meni je alonsov tri puta bolji
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Jos sam ponosniji sto navijam za Nanda kad sam procitao sada da vise nije stanovnik Svicarske vec se vraca u Spanjolsku.Time ce izgubiti oko 50 milijuna £ od novog ugovora s Ferrarijem(trecina),U nastavku kaze da nece biti siromasniji,vec samo nesto manje bogat.Konacno neko s moralom.
Jos jednom svaka cast,Nando. =D>
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Stvarno moralno :roll: zato je do sada plaćao porez u Švicarskoj kao i većina vozaća i ostalih prebogatih sportaša...nemam se namjeru svađati no o moralnosti većine nemojmo prićati jer to nikud ne vodi...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Domi je napisao/la:kao najbolji start sezone trenutno je definitivno Heidfeldov iz Malezije ;)
Nije isto dobar start sa začelja ili pri vrhu iz 2 razloga:
-naprijed su najbrži bolidi među kojima je najmanja razlika u brzini
-do prvog zavoja je daleko manja udaljenost na kojoj se može obići one ispred sebe nego kad si negdje daleko na začelju, a i raspoloživo vrijeme reakcije ili manevra

Ne treba umanjivati odličan start Alonsa u Barceloni. Naravno da na sve utječe i rasplet situacije, možda i malo sreće da završiš na najboljoj strani do ulaska u prvi zavoj, tj. s koje strane obići Webbera koji je startao nikako s polea, ali nema se što drugo nego čestitati kad netko s 4. mjesta (prljavija strana) dođe do prvog zavoja na prvo
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Toon Army je napisao/la:Stvarno moralno :roll: zato je do sada plaćao porez u Švicarskoj kao i većina vozaća i ostalih prebogatih sportaša...nemam se namjeru svađati no o moralnosti većine nemojmo prićati jer to nikud ne vodi...
Da ,ali bolje ikad nego nikad.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

je samo vi zaboravljate da se porez ne plaća u državi u kojoj živiš, već u kojoj si to zaradio
zato ako FA ima u švicarskoj firmu FA.d.o.o a ona je potpisala taj ugovor i dalje će plaćati porez švicarcima a ne tamo gdje živi.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Dobar si.Kako onda gubi 50 milijuna £ svojim povratkom objasni nam molim te.
Evo i link:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2605 ... lonso-50m/" onclick="window.open(this.href);return false;
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

ključna je riječ u članku "vjeruje se"
to su samo novinske špekulacije
FA ima toliko love da može uposliti najbolje financijske savjetnike koji čuda rade sa lovom i porezima (ovdje ne mislim na ilegalne radnje)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

PR sranje kao i inače. Moraju malo skinuti uteg nakon katastrofe u Barceloni.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Dani je napisao/la:PR sranje kao i inače. Moraju malo skinuti uteg nakon katastrofe u Barceloni.
Kakve to ima veze sa Barcelonom? :roll:

darky je napisao/la:je samo vi zaboravljate da se porez ne plaća u državi u kojoj živiš, već u kojoj si to zaradio
zato ako FA ima u švicarskoj firmu FA.d.o.o a ona je potpisala taj ugovor i dalje će plaćati porez švicarcima a ne tamo gdje živi.
U tom tvom hipotetskom slucaju bi morao placati i u Svicarskoj i u Spanjolskoj. ;)
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Velika očekivanja, slab rezultat( sportski plan ) . Sveukupno stanje u Španjolskoj ( prosvjedi ).Odmetnuti sin se vraća kući i svojevoljno odustaje od 50 mil koji mu pripadaju. ne znam za vas , ali ja odavno više ne vjerujem u bajke.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

u EU imaš zakone da nema dvostrukog oporezivanja (imaš to i u HR, sa nekim državama imamo ugovor o dvostrukom neoporezivanju, ako platiš kod jednih onda ne moraš kod drugih) problem nastane ako smiljaš jedne i druge, e onda si kuhan i pečen :)
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Eh.Balkan je Balkan u svakoj vijesti je neka zavjerai zajeb.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Dani je napisao/la:Velika očekivanja, slab rezultat( sportski plan ) . Sveukupno stanje u Španjolskoj ( prosvjedi ).Odmetnuti sin se vraća kući i svojevoljno odustaje od 50 mil koji mu pripadaju. ne znam za vas , ali ja odavno više ne vjerujem u bajke.
Mislis da nekog prosvjednika brine da li Alonso placa porez u Spanjolskoj ili ne?
Ili, da postavimo drukcije pitanje: da li je prosjecnog Hrvata (znaci koji ili nema posao, ili se bori svim snagama da ga zadrzi) briga da li Kostelic ili Ljubicic placaju porez u HR ili u Montecarlu?
Sto se sportskog plana tice, svi govore da Alonso izvlaci maksimum maksimuma iz Ferrarija, tako da mu dodatni PR ne treba. ;)

Ako cemo pak pricati o tome da bajke ne postoje, puno bi se prije slozio da si Alonsov potez argumentirao mogucim pritiskom organa spanjolskih poreznih institucija (vidi dole navedeni primjer Rossija). ;)

darky je napisao/la:u EU imaš zakone da nema dvostrukog oporezivanja (imaš to i u HR, sa nekim državama imamo ugovor o dvostrukom neoporezivanju, ako platiš kod jednih onda ne moraš kod drugih) problem nastane ako smiljaš jedne i druge, e onda si kuhan i pečen :)
Da, ali u tvom primjeru (znaci kada bi zivio u Spanjolskoj, a placu primao u Svicarskoj) bi morao placati i u Spanjolskoj jer bi vise vremena provodio tamo (primjer: Rossi - imao je prijavljeno prebivaliste u Engleskoj i tamo je placao porez, ali su mu Talijani dokazali da je vise vremena boravio u Italiji te je stoga morao platiti "razliku" + kaznu).
Da rezimiram, Alonso bi u tvom hipotetskom slucaju placao Svicarcima ono sto im je i do sada placao (oni imaju fiksni porez za ljude koji zaraduju iznad odredene cifre), a Spanjolcima bi placao razliku do punog iznosa njihovog poreza.

Alonso Fernando je napisao/la:Eh.Balkan je Balkan u svakoj vijesti je neka zavjerai zajeb.
:thumbup:
slika
Odgovori